SC Angelslo zonder punten uit Winschoten

WINSCHOTEN - In de zaterdag 4e klasse D verloor Sc Angelslo in Winschoten met 1-0 van WVV. De thuisclub begon goed aan de wedstrijd en nam direct het heft in handen met snelle ballen op de enigste spits en lopende spelers vanaf het middenveld. Angelslo had moeite in het begin om het tempo bij te benen, maar kreeg na 13 minuten de wedstrijd een beetje onder controle. WVV speelt alleen maar lange ballen met een 5-4-1 opstelling zoals verwacht en is nog steeds gevaarlijk met snelle aanvallen van achter uit en kreeg ook goede kansen om de wedstrijd binnen het kwartier te openen.

SC Angelslo ging na 20 minuten beter spelen en kreeg ook kansen maar ook deze werden niet benut. Tot aan de rust ging het gelijk op met prachtige aanvallen en mogelijkheden van beide kanten, maar het bleeft 0-0. Na de rust is SC Angelslo de beter voetballende ploeg, maar WVV bleef de lange ballen spelen op de snelle spits die na 50 minuten na een prachtige solo Fabian Berghuis vrij voor de goal zette en hij de voorsprong voor WVV simpel binnen tikte.

SC Angelslo gooide nu het tempo omhoog en viel alleen maar meer aan in resterende tijd, en kreeg in 40 minuten tijd maar liefs zeven opgelegde kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar deze werden allemaal niet benut door de spitsen van een hard werkend elftal.

Collectief en voetballend is het prima wat SC Angelslo laat zien, maar afmaken is moeilijk in deze periode. Er werd weer niet gescoord in een wedstrijd die SC Angelslo had moeten winnen. WVV was de gelukkigste ploeg deze middag en won met 1-0. Hopen dat onze spitsen volgende week het netje wel weer weten te vinden in de uitwedstrijd tegen Nieuw Balinge.