DVC 59 in eigen huis de baas over VIOS(O)

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D eindigde de wedstrijd tussen DVC 59 en VIOS(O) in een 3-2 overwinning voor de thuisclub. DVC 59 kwam na een kwartier spelen op 1-0 door een doelpunt van Lars Jakobs die een voorzet vanaf links keurig langs de VIOS(O) doelman plaatste. 1-0.


DVC 59 werd vanaf het begin wel de bovenliggende partij, maar zag VIOS(O) vrij snel weer langszij komen. De DVC 59 verdediging stond even niet scherp toen de bal uit een vrije bal bij de tweede paal neer viel en de bal plotseling tegen het net lag. 1-1. Na een half uur spelen ook met een tweede treffers te belonen. Ook deze treffer kwam nu uit een mooie voorzet van Jeffrey Mink op naam van Lars Jakobs. 2-0.

DVC’59 leek de wedstrijd al voor te thee in het slot te zetten, want onderen Roy Sibon kreeg vlak voor de thee nog een aantal mogelijkheden om de score verder uit te bouwen, maar verzuimden dit te doen. Na de thee lukte het na een kwartiertje wel weer. Na een schot op het doel van VIOS(O) was er even wat geklungel in de verdediging en de bal viel precies voor de voeten van Nick Mink die de bal met enig gefrommel onder de VIOS(O) doelman door kon scoren. 3-1.

DVC’59 trainer Martin Koppenol: ,,Je denkt met die stand de wedstrijd in handen te hebben, maar dan staat het plotseling 3-2 doordat een goede voorzet door VIOS(O) werd binnen getikt. Daarna kregen wij nog wel enkele kansen, maar was het wel even billen knijpen in de laatste tien minuten. Gelukkig wisten wij de 3-2 voorsprong over de streep te trekken en met de drie punten er bij kunnen wij ook weer iets naar boven kijken. Hopelijk kunnen wij dat komende zondag doortrekken tegen OVC’21.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda