CEC te sterk voor Bellingwolde

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse C wist CEC op overtuigende wijze de thuiswedstrijd tegen Bellingwolde in winst om te zetten. In de 15e minuut kwam CEC op voorsprong via Jory Eggendoorn die uit een hoekschop van Mark van der Berg de bal binnen kopte. 1-0.


CEC was ook daarna de betere ploeg en zag de voorsprong na een half uur op 2-0 komen door een prachtige hoekschop van Mark van der Berg die mede gedragen door de wind rechtstreeks het doel in draaide. Met deze stand gingen de spelers ook aan de thee. Na de hervatting bleef CEC ook met de wind tegen de betere ploeg en kreeg ook wel mogelijkheden maar verzuimde deze te verzilveren.

In de slotfase werd het daardoor ook nog even weer spannend toen ook Bellingwolde het voordeel van de wind kreeg en Lesly Korte de aansluitingstreffer scoorde. 2-1. Voor Bellingwolde het moment om er in de extra tijd nog even flink tegen aan te gaan en had de 2-2 voor ogen. Helaas werd de bal voor een open leeg doel gemist.

Dat was even billenknijpen zegt CEC trainer Henri Goeree: ,,Gelukkig viel die 2-2 niet en konden wij het nog afmaken met een derde treffer. Uit een snelle counter was het de A-junior Dylan Snijders die Tomas Been met een zuivere steekpass in vrije positie bracht en simpel de 3-1 kon scoren. Een mooie maar moeilijke en zware wedstrijd voor ons, met als beloning de drie hele belangrijke punten door de 3-1 overwinning.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda