Valthermond vernedert WKE

VALTHERMOND - In de zondag 2e klasse L was Valthermond tactisch, technisch en qua inzet verre de meerdere van het onherkenbare WKE. Na 20 minuten stond het al 3-0 door doelpunten van Maurice Kampman in de 12 minuut, Jens Bulle in de 21 minuut en weer Maurice Kampman in de 27 minuut.

En daarmee was de gifbeker nog niet leeg, want in de 41ste minuut scoorde Jesper de Graaf de 4-0 en Rick Schlimbach maakte in de 45ste minuut de 5-0. Deed WKE dan helemaal niets? Nou eigenlijk niet.

Alleen op slag van rust kwam Hendrik Gustin alleen voor de doelman, maar die redde en de terugspringende bal kwam buiten het strafschopgebied in de voeten van Jan Scholten, maar diens knappe boogschot werd fraai door de doelman uit de bovenhoek getikt. Ruststand 5-0.

De 2e helft was natuurlijk een formaliteit en dat het uiteindelijk nog in de 84ste minuut nog 6-0 werd door Maurice Kampman, zijn 3e treffer, is slechts voor de statistiek. Voor WKE telt nu, lekker uithuilen en opnieuw beginnen.