DZOH en Weerdinge winnen ORGON Toernooi

BARGER OOSTERVELD - Het 7e ORGON Toernooi 2020 van vvSVBO in Barger Oosterveld gaat de boeken in met twee winnaars. Door de enorme wolkbreuk van afgelopen vrijdag moest het programma van dit toernooi helemaal omgegooid worden. Op vrijdagavond konden er uiteindelijk slechts twee wedstrijden worden gespeeld en dat betekende voor het zondagprogramma de kruisfinales en finale tussen de twee poulewinnaars gecanceld moesten worden.


Dat betekende dat DZOH de nummers 1 van poule A en Weerdinge van poule B als winnaar werden uitgeroepen. Na afloop reikte Rene Gerdes van ORGON de prijzen uit

DZOH begon vrijdagavond het toernooi met een 3-0 overwinning op SVB(zon) en wist zondagmiddag met overwinningen op Gieten(2-1) en Valthermond(3-0) de eerste plaats in de wacht te slepen. SVBO(zon) werd 2e voor Gieten en Valthermond.

In poule B won Weerdinge met 2-1 van SVBC (2-1) en wist met 3-1 te winnen van SVBO(zat). Door de laatste wedstrijd tegen Titan met 2-2 gelijk te spelen wisten de Weerdingers de winst in Poule B te pakken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda