FC Emmen kan winst op Telstar geen gevolg geven

EMMEN - De vierde oefenwedstrijd van FC Emmen leverde opnieuw een nederlaag op. Nu was Heracles Almelo dat FC Emmen duidelijk maakte dat het nog niet klaar is voor de competitie. Emmen begon overigens wel redelijk goed aan de wedstrijd en kende in het eerste half uur weinig problemen. Het kreeg zelf via Glenn Bijl een mogelijkheid om te scoren, maar Heracles-doelman Michael Brouwer was een sta in de weg door ook nog een inzet van Marko Kolar te stoppen.

Vlak daarop sloeg Heracles binnen een minuut twee keer toe. De geheel vrijstaande Mats Knoester passeerde uit een hoekschop doelman Stefan van der Lei. Nauwelijks afgetrapt stond het al 0-2 doordat een aantal spelers van FC Emmen Delano Burgzorg alle ruimte gaven om de 0-2 te scoren.

In de tweede helft kon FC Emmen na een aantal wissels nog niet echt veel neerzetten waar je waar je warm van moet worden. Aan de andere kant kreeg Heracles eigenlijk geen enkele kans meer waardoor de ruststand ook de eindstand werd. 0-2. De volgende oefenwedstrijd van FC Emmen is een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, aanvang 20.00 uur.