vv Emmen en vv Bargeres sluiten complex na coronabesmettingen

VOETBAL - De sportcomplexen van vv Emmen en vv Bargeres gaan tijdelijk op slot. De clubs doen dat nadat er enkele leden zijn besmet met het coronavirus. Bij Drenthina, waar ook corona is geconstateerd, spelen het eerste en tweede elftal dit weekend niet. De Meerdijk is in ieder geval tien dagen niet toegankelijk. Trainingen en wedstrijden kunnen dus voorlopig niet doorgaan. "De KNVB is er niet blij mee, die ziet liever niet dat de hele club niet kan spelen", zegt voorzitter Peter Bouws.

Voorlopig geen voetbal op De Meerdijk (Rechten: RTV Drenthe / René Posthuma)

"Deze beslissing neem je omdat onze leden en hun gezondheid belangrijker zijn dan een potje voetbal", stelt de club. "We hopen uiteraard dat het bij deze 2 besmettingen blijft en dat we iedereen weer snel op de velden en in de kantine kunnen groeten."

Drenthina en WKE'16

Ook bij andere clubs uit Emmen waart het virus rond. Bij Drenthina zijn leden van de eerste en tweede selectie besmet met het coronavirus. Beide teams spelen de komende 10 dagen geen wedstrijden en ook de trainingen gaan niet door. De overige teams blijven wel wedstrijden spelen en ook de trainingen gaan gewoon door.

Gisteren werd bekend dat WKE'16 het complex voor een week sluit als gevolg van coronabesmettingen bij leden.
(foto Rene Posthuma)

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda