Drenthina de sterkste tegen The Knickerbockers

GRONINGEN – In de zaterdag 2e klasse J deed Sc Angelslo wat het gezien de ranglijst in Groningen moest doen wilde het niet helemaal wegzakken. Tegenstander The Knickerbockers werd via een 1-1 ruststand uiteindelijk met 3-1 aan de kant gezet. Na ruim een half uur brandde de wedstrijd eindelijk los toen Koen Dekens de 0-1 wist te scoren.


Helaas was de vreugde maar van korte duur want Laurens Stellingwerff wist vijf minuten later die voorsprong alweer teniet te doen door de 1-1 te scoren. Dat werd ook de ruststand. Na de thee scoorde Drenthina aanvankelijk alleen maar met gele kaarten voor Resmon Roemahlewang en Jan Willem Geleijnse wist Drenthina de wedstrijd naar zich toe te trekken. De uitblinker van de dag bij de Emmenaren werd Koen Dekens die na de openingstreffer ook de twee doelpunten in de laatste fase van de wedstrijd op zijn conto kon laten bijschrijven.

Eindstand 1-3 en daarmee is Drenthina op gelijke hoogte gekomen met The Knickerbockers dat door een gunstiger doelsaldo nog wel boven de mannen van trainer Peter Timmer op de ranglijst blijft staan. Komende zaterdag staat het bekerduel tegen CEC op het programma. Zaterdag 20 november staat voor Drenthina de volgende afspraak en dan is FC Meppel te tegenstander op de Oude Ros aan de Oude Roswinkelerweg voor de 8e ronde CEC zal treffen. .

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda