Erica'86 wacht nog steeds op de eerste punten

ERICA - In deze zaterdag 5e klasse F speelde Erica 86 op eigen veld tegen BATO en moest ook in deze wedstrijd de punten aan de tegenstander laten. Nadat vorige week toch stappen in de richting van de eerste punten te hebben gemaakt was er afgelopen zaterdag weer weinig van over. Na een 1-4 ruststand werd de ploeg van trainer Puck Horstman met 6-3 aan de kant gezet.


De gasten uit Winschoten stonden na een half uur spelen al op een 4-0 voorsprong door een doelpunt van Jonathan Edens en een zuivere hattrick (drie doelpunten achter elkaar) van Roy Zweep. Op slag van de rust kon Erica’86 pas iets terug doen via de voet van Joop van Veen. 1-4. Na de hervatting ging het om en om wat het scoreverloop betrof. Koen Edens zorgde voor 1-5, Niek de Wolde, net terug van een blessure, scoorde 2-5.

Koen Edens vergrote even later de voorsprong weer naar 2-6 en het slot akkoord was Erica ’86. Niek de Wolde zorgde met zijn tweede treffer voor de 3-6 eindstand. Met 0 uit 6 staan de mannen van trainer Puck Horstman ook na zaterdag nog steeds met legen handen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda