WKE’16 stelt flink teleur in De Weide

HOOGEVEEN - Zondag 2e klasser WKE’16 kwam in de uitwedstrijd tegen zaterdag 2e klasser De Weide geen enkel moment in de wedstrijd om de volgende ronde te halen. Binnen tien minuten stond het al op een 2-0 achterstand door twee doelpunten van Joost Bosma waar van de laatste via een strafschop. WKE’16 kon daarna nog wel even weer iets terug doen via een treffer van Jochem Scholten in de 25e minuut.

Daarna was het toch wel De Weide die de bovenliggende partij werd en nog voor de thee via een derde treffer van Joost Bosma (een echte hattrick) en Jasper Strijker op een 4-1 voorsprong stond. In de 2e helft was het opnieuw Strijker die binnen een minuut voor de 5-1 zorgde. Daarna waren het Milan Ronkes en Roan Koekoek tilden De Weide naar een 6-1 voorsprong. Na een uur spelen mocht Jaimy Wessels nog wel een keer scoren voor WKE’16 en de eindstand daarna 7-2 werd.