Zwartemeerse Boys uitgebekerd

ZWARTEMEER – In de 1e Knock-out ronde van de KNVB district Noord kon Zwartemeerse Boys het op eigen veld niet bolwerken tegen zaterdag 3e klasser SVM Marknesse. Binnen toen minuten stonden de boys al op achterstand door een treffer van Arno van der Plas. Zwartemeerse Boys had daar niet een antwoord op en moest zelfs toezien hoe Mark Verwer halverwege de 1e helft binnen tien minuten twee keer scoorde. 0-3 en dat werd ook de ruststand.

Na de thee probeerden de mannen van trainer Tjibbe Bruinsma nog wel de wedstrijd te kantelen, maar nadat Richard de Boer rond de 50e minuut de 4-0 scoorde was de wedstrijd helemaal gelopen. Uiteindelijk mocht Mike Berens in de slotfase nog voor de eretreffer zorgen. Eindstand 4-1 en daarmee zit het bekeravontuur er voor Zwartemeerse Boys en kan het zich gaan richten op de competitie waarin het ook nog flink aan de bak moet. Komende zondag is Titan de tegenstander op het sportpark De Plaatsen in Zwartemeer en de aanvang is 14.00 uur.