Voetbal

WKE-16 wacht kraker tegen Germanicus tijdens AH Offerein Bokaal

HOOGEVEEN/EMMEN - WKE-16 maakte vorig seizoen een succesvolle doorstart in de vijfde klasse. De weg terug omhoog is nog lang, maar de eerste stappen zijn gezet. De aanhang snakt natuurlijk naar wedstrijden tegen bekende streekgenoten. Wat dat betreft komt men vanaf 18 augustus aan haar trekken als men deelneemt aan de AH Offerein Bokaal in Hoogeveen met tegenstanders als Germanicus, SC Erica, Hoogeveen en HZVV.
Reageer!

Woensdag 9 augustus weer zomermarkt Dalen

DALEN - "De helft van de zes woensdagavondmarkten Dalen zijn alweer geweest”, aldus de marktmeester. “Er volgen de komende weken nog een 3-tal gezellig warenmarkten, met veel kooplieden en live muziek op de twee podia”. Het grote horecaterras in het hart van Dalen blijkt altijd weer de grote verzamelplaats te zijn. Oergezellig tot in de kleine uurtjes
Reageer!

Open dag FC Emmen niet vandaag

EMMEN - In de Zuidenvelder is dezeweek een verkeerde datum geplaatst voor de Open Dag van FC Emmen. In plaats van vandaag 26 juli wordt deze open dag gehouden op woensdag 23 augustus. Zie de onderstaande post. Op het stadion is vandaag en morgen vanaf 10.00 uur wel weer een voetbalkamp voor de jeugd. ook even leuk om naar te kijken.
Reageer!

De WestfalenBahn GMBH brengt fans SVM Meppen met speciale supporterstrein naar Munster

MEPPEN - Am samstag 29 juli spielt SVM ein auswert in Munster. Fur alle Munster-Fahrer, die mit dem Zug anreisen wollen. Hier die Infos vom Fanprojekt Meppen und der WestfalenBahn GmbH: Für alle Münster-Fahrer, die mit dem Zug anreisen wollen. Hier die Infos vom Fanprojekt Meppen und der WestfalenBahn GmbH: Der Entlasterzug fahrt in Meppen um 11.18 Uhr vom Gleis 3 los und hält nur einmal - in LINGEN, 11.29 Uhr, Gleis 1. Ankunft in Munster: 12.15 Uhr!
Reageer!

FC Emmen zet de persfotografen aan het werk

EMMEN - FC Emmen heeft zoals gebruikelijk voorafgaande aan het seizoen de fotopers uitgenodigd. Naast de selectiefoto werden de spelers en staf afzonderlijk op portret gezet.
Reageer!

FC Emmen oefent dinsdag tegen Vitesse

FC Emmen heeft voor aanstaande dinsdag een oefenpartner gevonden. Het speelt dan tegen eredivisionist Vitesse Arnhem. De wedstrijd wordt gespeeld in het Betuwse dorp Driel.
Reageer!

FC Emmen ruim langs Quick ’20

EMMEN - FC Emmen heeft het oefenduel tegen de derde divisionist Quick 20 met 6-0 gewonnen. Opvallendste speler was Youri Loen die twee keer met een vrije trap ineens doel trof. De Emmenaren vertrekken vrijdag naar het trainingskamp in Enschede voor een driedaags verblijf.
Reageer!

Peter van der Vlag keert terug op het oude nest

EMMEN - FC Emmen rondde vandaag de gesprekken af met goalie Peter van der Vlag. De ervaren doelverdediger keert na 3 seizoenen terug op het oude nest. Bij FC Emmen zal hij het komende seizoen de rol van reservedoelman op zich nemen.
Reageer!

SV Meppen begint met gelijkspel in de 3e Bundesliga

MEPPEN - Voor de SV Meppen is de nieuwe competitie na een 1-0 ruststand met een 2-2 gelijkspel van start gegaan. De promovendus moest in de Hansch-Arena Meppen aantreden tegen FC Warzburger Kickers dat vanuit de 2e Bundesliga degradeerde.
Reageer!

FC Emmen ruim langs Quick ’20

FC Emmen heeft het oefenduel tegen de derde divisionist Quick ’20 met 6-0 gewonnen. Opvallendste speler was Youri Loen die twee keer met een vrije trap ineens doel trof. De Emmenaren vertrekken vrijdag naar het trainingskamp in Enschede voor een driedaags verblijf.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda