Voetbal

s.v. Weiteveense Boys 1 met lege handen na spannend duel in Valthe

VALTHE – In de tweede wedstrijd van het seizoen nam s.v. Weiteveense Boys het op tegen Valther Boys uit Valthe. Beide ploegen komen uit de 5e klasse en willen zich handhaven in de 4e klasse. Weiteveense Boys begon sterk aan de wedstrijd en na 2 minuten kwam Peter Menke 1 op 1 te staan maar stuitte op de keeper, Robin Huser kon de 0-1 daarna uit de rebound op het scorebord brengen maar schoot over.
Reageer!

SVBO zat wint ook van Lycurgus

GRONINGEN - In de zaterdag 4e klasse E deed SVBO na de winst op kampioenskandidaat Elim ook in Groningen goede zaken. Lycurgus werd na een 1-0 ruststand in de tweede helft op een 3-2 nederlaag getrakteerd. Na een gelijk opgaande eerste helft stond Lycurgus na een half uur spelen op 1-0 door oud-SVBOer Frank Goeree.
Reageer!

Schoonebeek onterecht met lege handen tegen HOC

ODOORN/VALTHE – In de zondag 4e klasse D was Schoonbeek leeg gestreden en teleurgesteld na de 2-1 nederlaag tegen HOC. Gezien de kansen in vooral de eerste helft had Schoonebeek mee verdiend. Schoonebeek begon jagend en kort dekkend en HOC wist het eerste half uur geen raad met de aanvalsgolven.
Reageer!

EHS'85 verslaat zwak Bargeres

EMMEN - EHS'85 heeft de nare nasmaak van de nederlaag van vorige week tegen Sweel weggepoetst door bij Bargeres met 1-5 te winnen. Grote smaakmaker deze wedstrijd was Wouter Smit met 2 doelpunten.
Reageer!

Hendriks helpt Titan naar ruime overwinning

NIEUW WEERDINGE – Na de 2-2 tegen WKE een week geleden wist Titan zondagmiddag Zwartemeerse Boys met 4-0 aan de kant te zetten. Na een sterk en agressief begin wist Titan na 25 minuten op voorsprong te komen.
Reageer!

Sc Erica wint in en tegen Zuidwolde

ZUIDWOLDE – In de zondag 2e klasse L trakteerde Sc Erica tegenstander Zuidwolde op een 6-2 overwinning. De snelle en behendige voorhoedespeler Kjeld Huls scoorde maar liefst vier keer. De eerste competitiewedstrijd ooit tussen Zuidwolde en SC Erica was duidelijk voor SC Erica.
Reageer!

Valtherboys in enerverend duel de sterkste tegen WeiteveenseBoys

VALTHE - Het kon deze middag beide kanten opgaan, beide ploegen deden niet voor elkaar onder. Dat ValtherBoys in de slotfase de drie punten binnenboord wist te houden was een mooie meevaller voor de thuisploeg. Beide clubs zijn in het afgelopen seizoen via de nacompetitie in de vierde klasse D gekomen. Het zijn dus bekenden van elkaar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda