Voetbal

SC Angelslo wint ook thuis van Veendam 1894

EMMEN - De wedstrijd begint iets later als geplant op kunstgras als het hoofdveld toch te hard blijkt te zijn om op te spelen. Veendam krijgt al in de beginfase een grote kans als de bal over de verdediging van Angelslo stuit maar de bal wordt rakelings naast geschoten. SC Angelslo is gewaarschuwd en Veendam begint goed aan de wedstrijd.
Reageer!

FC Emmen lijkt niet meer te stuiten

EMMEN - De opmars van FC Emmen lijkt niet te stuiten. De reeks overwinningen die op vier stond, werd tegen het bepaald toch niet zwakke De Graafschap verlengd tot vijf. Het was het resultaat van een daverende 5-2 overwinning die vooral in een imponerende tweede helft tot stand kwam. Voor de ranglijst had het niet direct gevolgen want de roodwitten blijven op plek vier staan. Wel werd de achterstand op NEC verkleind tot vijf punten.
Reageer!

lokaal FNV Midden-Drenthe organiseert een verkiezingsdebat

BEILEN - Op woensdag 28 februari a.s. organiseert lokaal FNV Midden-Drenthe een verkiezingsdebat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s..Het debat wordt gehouden in Zaal Muller, Paltz 7 in Beilen en begint om 20.00 uur. Inmiddels hebben alle, in Midden-Drenthe verkiesbare politieke partijen, toegezegd deze avond aanwezig te zullen zijn en actief deel te zullen nemen aan het debat.
Reageer!

Atlas Emmen naar Noord-Nederlands kampioenschap speedsoccer speciaal onderwijs in Groningen

EMMEN - Leerlingen van het speciaal onderwijs uit Emmen verlaten op woensdag 7 februari 2018 hun veilige schoolomgeving voor het grootste en modernste indoor speed soccer centrum van Nederland. Tijdens de Special Heroes Speedsoccer Battle, het officieus Noord-Nederlands kampioenschap speedsoccer, zullen twee teams van de Atlas Emmen spelen tegen jongeren uit Drachten, Groningen, Leeuwarden, Meppel en Hoogeveen.
Reageer!

FC Emmen vloert opnieuw de koploper

EMMEN - FC Emmen heeft voor de tweede achtereenvolgende week de koploper verslagen. Was het een week eerder 2-1 tegen Fortuna Sittard, deze keer moest ook het sterkere geachte NEC Nijmegen er aan geloven. Dankzij een vroege treffer van Alexander Bannink eindigde het duel in een verdiende 1-0 zege voor de Emmenaren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda