Voetbal

Schoonebeek blijft door opnieuw nederlaag onderin bungelen

NIEUW SCHOONEBEEK â?? In de zondag 4e klasse E won DVC 59 met 2-1 van Schoonebeek. Het onderaan staande DVC ??59 pakte daarmee haar eerste overwinning. Beide teams onderkenden het belang van een goed resultaat en legden een nerveuze wedstrijd op de mat. Uiteindelijk boekten de gasten uit Nieuw Dordrecht hun eerste driepunter.
Reageer!

Zwartemeer wast over Buinen heen

ZWARTEMEER – In de zondag 5e klasse E had Zwartemeerse Boys een super dag. Het op de derde plaats staande ploeg uit Zwartemeer kende geen pardon met Buinen, de nummer negen van de ranglijst. Het won met maar liefst 8-0.
Reageer!

SC Angelslo onderuit bij koploper CSVC

COEVORDEN – In de zaterdag 4e klasse E liep Sc Angelslo zaterdagmiddag tegen een 3-1 nederlaag op. In Coevorden was CSVC te sterk voor de mannen uit Emmen. Hoewel ongebruikelijk maar CSVC begon erg matig aan het duel en leek in de 10e minuut op voorsprong te komen na een rake kopbal van Justin Regtop.
Reageer!

SVBO zoekt jeugdteams voor toernooi

BARGER OOSTERVELD – SVBO zoekt jeugdteams voor een tweetal toernooidata. Het SVBO JO13 en JO15-toernooi is op zaterdag 1 juni. Het SVBO JO8, JO9, JO10 en JO11-toernooi op zaterdag 8 juni. De toernooidagen vallen buiten de KNVB speelkalender en SVBO vraagt geen inschrijfgeld. U kunt uw teams per mail aanmelden bij: toernooicommissie@vvsvbo.nl. De toernooien starten ‘s ochtends om 9:00 uur en aan het begin van de middag is er voor alle teams een prijs.
Reageer!

FC Emmen verliest van koploper PSV

EINDHOVEN - In Eindhoven heeft FC Emmen met 6-0 verloren van koploper PSV. Na een goed begin van de Drenten, zette Gastón Pereiro de thuisploeg op voorsprong. De ploeg van Dick Lukkien had voor rust weliswaar meer balbezit, maar na een 4-0 ruststand werd het uiteindelijk 6-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda