Voetbal

CEC neemt voorschot op handhaven

STEENWIJKSMOER – In de strijd om handhaving in de 3e klasse C begon CEC goed aan de tweeluik tegen Protos. In Steenwijksmoer wonnen de mannen van trainer Geert Aalderink met 4-2 van de plaatselijke voetbaltrots.
Reageer!

Seizoen FC Emmen eindigt in Nijmegen

NIJMEGEN - Onder het motto de bal is rond en het kan nog alle kanten op toog FC Emmen naar de Nijmeegse Goffert in de wetenschap drie goals meer dan NEC te moeten maken. Een opgave die niet uitvoerbaar bleek. FC Emmen deed redelijk mee maar kon de thuisclub niet in verlegenheid brengen. De doelpunten waren schaars, alleen NEC kwam een keertje tot scoren wat voldoende was voor de 1-0 zege.
Reageer!

Valtherboys boekt een magere winst tegen Sint Jacob.

SINT JACOBAPAROCHIE - ValtherBoys moest afgelopen zondag afreizen naar Sint Jacobaparochie om te spelen tegen V.V .Sint Jacob. De laatste twee wedstrijden in hun competitie in de vijfde klasse B waren gewonnen en zij waren al verzekerd van en periode titel en deze combinatie zorgde ervoor dat ze deze middag tegen het onbekende ValtherBoys mochten aantreden.
Reageer!

FC Emmen heeft wonder nodig in Nijmegen

EMMEN - FC Emmen heeft het eerste deel van het tweeluik tegen NEC Nijmegen met 3-1 verloren. Een resultaat dat weinig hoop biedt voor de return aanstaande zondag. Van opgeven is echter geen sprake aldus trainer Dick Lukkien. ,,Natuurlijk wordt het een hele lastige opgave. Maar we blijven vechten voor onze kans.”
Reageer!

Delen 'Erica '86 sluit het seizoen af met nipte nederlaag

ERICA - Voor de laatste wedstrijd van het seizoen kwam Tiendeveen op bezoek. Tiendeveen is al zeker van de nacompetitie en leek daardoor niet echt met deze wedstrijd bezig te zijn, want ze begonnen in een soort feestopstelling. Erica '86 werd ook gedwongen de opstelling aan te passen, want er waren al veel blessures en afwezigen en tijdens de warming up viel keeper Niek Saaltink ook nog uit. In allerijl werd Tim Sijbom klaar gestoomd voor een plek onder de lat.
Reageer!

Schoonebeek besluit competitie met uitzege

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag moest Schoonebeek voor de laatste wedstrijd van het seizoen uit naar Sellingen. Voor beide stond er niets meer op het spel, en daarom dicteerde de Sellingentrainer;
Reageer!

Hoogeveen sluit seizoen zwak af

HOOGEVEEN – SVBO heeft in en tegen Hoogeveen het seizoen succesvol afgesloten met een 3-0 overwinning. Terwijl er voor Hoogeveen eigenlijk niets meer op het spel stond moest SVBO winnen om klasse behoud veilig te stellen.
Reageer!

Valther Boys wint ook laatste wedstrijd met ruime cijfers.

VALTHE - Valther Boys speelde zondagmiddag zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie van de 5e klasse E tegen Eext en won met 6-1. Eext trainer Cor Lubach van Eext moest maar liefst vier basisspelers inzetten in de warming-up moest keeper Erwin Poelman ook nog worden vervangen door Berni Nijhof.
Reageer!

DZOH klaar na nederlaag tegen kampioen Groningn

GRONINGEN - In de tweede klasse J heeft DZOH in de laatste competitiewedstrijd niet voor een verrassing weten te zorgen. De ploeg van trainer Martin Drent ging met 4-1 onderuit bij koploper Groningen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda