Voetbal

Totale off day voor SC Angelslo in Sibculo

SIBCULO – Afgelopen zaterdag speelde SC Angelslo uit tegen SVV56 in Sibculo; terwijl de thuiswedstrijd in het voordeel van de Emmenaren was, verliep deze totaal omgekeerd.
Reageer!

Weerdinge wint overtuigend van koploper

WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D zorgde Weerdinge voor een knappe prestatie door koploper EMMS met 3-0 te verslaan. De gedoodverfde kampioen in dexze klasse werd overigens pas in de tweede helft aan de kant gezet.
Reageer!

HOC wint ruim van SVBC

ODOORN – In de zondag 4e klasse D was het hoger geplaatste HOC te sterk voor SVBC. Op het Harm Kuiper Sportpark in Odoorn werd het na een 2-0 ruststand uiteindelijk 4-0 voor de Hunso Oring Combinatie.
Reageer!

Belangrijke winst voor SVBO zat

DALERPEEL - In de zaterdag 4e klasse D Behaalde SVBO zat een belangrijke overwinning op NKVV. Op het sport van NKVV in Dalerpeel werd het na een 0-0 ruststand een 1-0 overwinning voor de mannen uit Barger Oosterveld.
Reageer!

WKE zet zegereeks voort

EMMEN - WKE heeft vanmiddag de nummer 2 van de ranglijst Witteveense Boys met een 2-0 nederlaag huiswaarts gestuurd en heeft daarmee nu 11 punten voorsprong op de nieuw nummer 2 Valther Boys met nog 5 wedstrijden te gaan.
Reageer!

SC Erica en vv Emmen in evenwicht

ERICA – Op sportpark De Veenschappen op Erica eindigde de wedstrijd in de zondag 1e klasse F tussen Sc Erica en vv Emmen in een 3-3 gelijkspel. De bezoekers uit Emmen namen in de 25e minuut een 1-0 voorsprong via Nick Kroeze en nadat Björn Zwikker op slag van rust ook nog de 0-2 kon scoren leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Emmenaren.
Reageer!

DVC 59 wint van Sweel

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D behaalde DVC’59 op sportpark Bloemendaal een 2-1 overwinning op vv Sweel.
Reageer!

Nipte overwinning Zwartemeer in Gieten

GIETEN – In de zondag 3e Klasse C behaalde Zwartemeer in en tegen Gieten een nipte 1-0 overwinning. Daarmee boekte Zwartemeer haar zesde overwinning op rij en is nu alleen koploper in de derde periode.
Reageer!

CEC en SVV '04 in evenwicht

EMMER COMPASCUUM – In de zondag 3e klasse kregen de toeschouwers bij de wedstrijd CEC – SVV 04 zes doelpunten voorgeschoteld. Dat wel zonder een winnaar want de wedstrijd op sportpark De Runde eindigde in ene 3-3 gelijkspel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda