Voetbal

NWVV walst over FC Assen heen

NIEUW WEERDING - In de zaterdag 5e klasse F had NWVV zaterdagmiddag geen kind aan FC Assen. Na een 3-0 stand bij rust wonnen de mannen van trainer Geert Aalderink met 5-0. De overwinning kreeg al binnen twee minuten gestalte toen Peter Prins iedereen bij FC Assen een voorzet zag missen en hij de bal bij de tweede paal kon binnen schieten. 1-0.
Reageer!

SVBO (zat) laat het in de tweede helft liggen

BARGER OOSTERVELD - Niet alleen de 5-3 nederlaag tegen het hoger geplaatste DKB uit De Krim, maar de enkelbreuk bij Giovanni Akgun in de allerlaatste minuut van de wedstrijd. Akgun kwam ongelukkig neer bij een hoge inzet en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd.
Reageer!

Bargeres verrast koploper Sweel in eigen huis

ZWEELOO - In de zondag 4e klasse D leek koploper Sweel op eigen veld zijn koppositie te verstevigen tegen middenmoter Bargeres. Het liep allemaal heel anders, want zondagmiddag ging Bargeres er helemaal voor en won na een 0-1 ruststand met 3-1.
Reageer!

FC Klazienaveen wint derby tegen CSVC

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e Klasse D wist Klazienaveen de thuiswedstrijd tegen CSVC in winst om te zetten. Op sportpark de Planeet werd de derby tegen de ploeg uit Coevorden met 2-0 gewonnen. Halverwege de wedstrijd stonden de Klazienaveners al op een 1-0 voorsprong door Patrick Bloemberg.
Reageer!

Drenthina pakt in slotfase de volle winst

BEDUM – In de zaterdag 2e klasse J wist Drenthina in en tegen Bedum de volle drie punten binnen te halen. De mannen van trainer Peter Timmer namen kwamen na een matig eerste half uur op voorsprong via Joel Zweerink. Na een prima assist van Roland Koops poeierde hij de bal in de kruising en zorgde voor een 0-1 stand.
Reageer!

Erica 86 kan niet winnen van Blokzijl

BLOKZIJL – In de zaterdag 5e klasse F liep Erica’86 na een 2-0 ruststand tegen een 2-1 nederlaag op in de wedstrijd in en tegen Blokzijl. De mannen van trainer Cor Huls kwamen in de 12 e minuut op een 1-0 achterstand nadat de Erica doelman niet goed in de positie stond.
Reageer!

DZOH wint in en van Gramsbergen

GRAMSBERGEN - In de zaterdag 2e klasse J deed DZOH goede zaken met 4-0 winst op Gramsbergen. Vanaf het begin van de wedstrijd had DZOH de wedstrijd onder controle en kwam in de 11e minuut op voorsprong. Na een goede aanval over links en een scherpe pass van Gerben Rog door het midden maakte Tim Aasman geen fout en opende de score. 0-1.
Reageer!

Twedo in de tweede helft langs Ter Apel’96

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD - In de zondag 3e klasse C won Twedo met 3-1 van het hoger geplaatste Ter Apel 96. Na een 0-0 ruststand wist Twedo in de tweede helft uiteindelijk de volle winst te pakken. In de eerste helft begon Ter Apel 96 goed aan de wedstrijd, maar heel langzaam kreeg Twedo meer vat op de wedstrijd en werd de bovenliggende partij zonder echt gevaarlijk te worden.
Reageer!

DVC 59 in eigen huis de baas over VIOS(O)

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D eindigde de wedstrijd tussen DVC 59 en VIOS(O) in een 3-2 overwinning voor de thuisclub. DVC 59 kwam na een kwartier spelen op 1-0 door een doelpunt van Lars Jakobs die een voorzet vanaf links keurig langs de VIOS(O) doelman plaatste. 1-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda