Voetbal

Sleen en SVV’04 in evenwicht.

SLEEN - In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen Sleen en SVV 04 in een 1-1 gelijkspel. In een redelijke eerste helft had SVV â??04 het iets betere spel, wat enkele kansen opleverde, die helaas niet werden omgezet in doelpunten.
Reageer!

Weiteveense Boys op eigen veld onderuit tegen koploper

WEITEVEEN – In de zondag 5e klasse F wist Weiteveense Boys de punten niet in eigen huis te houden. Na een 0-1 ruststand verloren de mannen van trainer Harm Kiers met 2-1 van koploper Alteveer. In de eerste helft hadden de gasten het meeste aandeel in het spel.
Reageer!

Koploper Pesse pakt ook bij Schoonebeek de volle winst

NIEUW SCHOONEBEEK - In de zondag 4e klasse E kreeg Schoonebeek afgelopen zondag koploper Pesse op bezoek dat na een 0-2 ruststand met 1-2 wit te winnen. Pesse zette de wedstrijd meteen naar zijn hand.
Reageer!

Sc Erica pakt weer drie punten

ERICA - In de zondag 2e klasse L behaalde Sc Erica na een 1-1 ruststand een mooie 3-2 op Zuidwolde. De thuisclub begon beter aan de wedstrijd en nam in de 10e minuut een 1-0 voorsprong via Kjeld Huls die een voorzet binnen knalde. 1-0. Zuidwolde herpakte zich daarna goed en was in de onderlinge duels sterker dan SC Erica.
Reageer!

VEV en VVAK gelijkop

KLAZIENAVEEN NOORD - In de zaterdag 5e klasse F eindigde de wedstrijd tussen VEV en VVAK op een stormachtig Klazienaveen-Noord in een 3-3 gelijkspel. Beide ploegen gingen de hele wedstrijd voor de winst. VEV kreeg via Daniel van Ommen in de 3e minuut de eerste kans maar schoot op de paal. Daarna was het VVAK dat de wedstrijd dicteerde.
Reageer!

MSC en SC Angelslo delen de punten

MEPPEL – In de zaterdag 4e klasse werd de wedstrijd tussen MSC en Sc Angelslo voor beide clubs moeilijk door de snoeiharde wind en regen. Goed voetbal was eigenlijk onmogelijk maar strijd was er wel. In de eerste helft had MSC de wind mee en kwam in de 35e minuut op 1-0. SC Angelslo knokt er voor, maar kreeg weinig mogelijkheden om tot scoren te komen.
Reageer!

DZOH pakt punt tegen De Weide

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J eindigde de wedstrijd tussen DZOH en De Weide in een 1-1 gelijkspel. De eerste fase van de wedstrijd was er een licht overwicht voor DZOH, maar tot echte kansen leidde dat niet. Na een rommelige fase kwam De Weide in de 11e minuut op een 1-0 voorsprong na een afgeslagen hoekschop.
Reageer!

Derby Zandpol – Zwartemeerse Boys onbeslist

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse E eindigde de wedstrijd tussen Zandpol en Zwartemeerse Boys in een 3-3 gelijkspel. Bij de thuisclub was Stefan Knuppe, met 24 doelpunten topscoorder in deze 5e klasse E, weer heel belangrijk met drie treffers. Hij was het ook die in de eerste twintig minuten de wedstrijd al een beetje in het slot te zetten.
Reageer!

Valther Boys onderuit in en tegen Buinen

BUINEN - Valther Boys liep zondagmiddag in en tegen Buinen een 3-0 nederlaag op. Het hoge geplaatste Buinen had het aanvankelijk niet gemakkelijk tegen het op de tiende plaats staande Valther Boys. Op slag van rust moesten de gasten uit Valthe pas toezien hoe Buinen op een 1-0 voorsprong kwam via een doelpunt van Marc Haandrikman. 1-0.
Reageer!

SVV’04 wint derby tegen Twedo

SCHOONEBEEK – Na een 2-1 ruststand won SVV 04 met 3-2 van Twedo. Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Aalders speelde SVV’04 een goed eerste half uur. Zelf creëerde het verschillende kansen en gaf Twedo geen kans om gevaarlijk te worden. Uit een voorzet van Bart Moes scoorde Gerbrand Schoemakers al vlot de 1–0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda