Voetbal

Collectief beter Schoonebeek boekt verdiende uitzege bij Witteveense Boys

WITTEVEEN - Afgelopen zondag moest Schoonebeek op bezoek bij laagvlieger Witteveense Boys. Het kunstgras in Witteveen had weinig last van de overvloedige regenval, door de nattigheid werd het veld eigenlijk alleen maar sneller en beter. Een collectief beter Schoonebeek ging het best met de omstandigheden om, en nam middels een 2-4 overwinning dan ook verdiend de punten mee terug naar Nieuw Schoonebeek.
Reageer!

Klingenberg maakt 100e doelpunt voor SVBO

BARGER OOSTERVELD - In de wedstrijd tegen Nieuw Balinge maakte Nick Klingenberg zijn 100e doelpunt voor vv SVBO. De doelpunten maakte hij niet alleen voor het zaterdagelftal van SVBO, maar ook voor de zondagtak. Nick Klinkenberg kwam in de jeugd bij SVBO voetballen.
Reageer!

SVBO verlengt contracten Hegeman en Wiersum

BARGER OOSTERVELD - Marc Hegeman en Jos Wiersum hebben voor in ieder geval één seizoen bijgetekend bij vv SVBO. De eersteklasser is tevreden over de verrichtingen van de twee trainers. Hoofdtrainer Marc Hegeman(foto) en Wiersum (trainer tweede selectie) presteren tot nu toe prima met de jonge selectie van SVBO.
Reageer!

SC Angelslo verliest van Onstwedder Boys (1-3)

EMMEN - Beide ploegen beginnen sterk aan de wedstrijd met pittige duels en mooie aanvallen. In de eerste 10 minuten hebben beide ploegen al meerdere kansen om de score te openen maar deze blijven onbenut. In de 12e minuut komt SC Angelslo op achterstand als Onstwedder Boys een strafschop krijgt als Nino Pitta de bal per ongeluk tegen zijn hand krijgt.
Reageer!

SVV’04 pakt 3 verdiende punten tegen Raptim

COEVORDEN - SVVâ??04 heeft op deze druilerige zondagmiddag 3 welverdiende punten mee terug genomen naar Schoonebeek de overwinning kwam pas in de 2e helft tot stand toen speelden de mannen van Arthur van de Veen een prima pot voetbal vol inzet en werden na een spannend slot van de wedstrijd de punten veilig gespeeld.
Reageer!

VEV moet de punten aan koploper Mussel laten

KLAZIENAVEEN NOORD - Afgelopen zaterdag kwam koploper Mussel op bezoek bij VEV uit Klazienaveen-Noord. In een gelijk opgaande 1e helft met meer balbezit voor Mussel waren de kansen op een hand te tellen. In de 30e minuut kwam de bal voor de voeten van Paul Hidding via een kluts en werd het 0-1. VEV had twee kopkansen waarvan er eentje op de lat belande.
Reageer!

Drenthina simpel door naar 3e ronde noordelijke districtsbeker van de KNVB

EMMEN - Zaterdag 2e klasser Drenthina plaatste zich dinsdagavond heel simpel voor de volgende ronde van de KNVB Noord districtsbeker via een 6-0 overwinning op Oldeholtpade, de nummer drie in de zondag 3e klasse D. Na een 3-0 ruststand wonnen de mannen van trainer Peter Timmer met 6-0.
Reageer!

WKE ’16 en Raptim houden elkaar in evenwicht

WKE ’16 speelde op een praktisch leeg en koud sportpark Grote Geert tegen Raptim uit Coevorden. En ook van het voetbal zal geen toeschouwer warm zijn geworden. Er was veel balverlies en het spel was onsamenhangend. Van echte scoringskansen was geen sprake.
Reageer!

Shirtactie winnaars ontvangen ingelijst wedstrijdshirt

EMMEN - De winnaars van de Shirtactie van FC Emmen en hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility verschenen voor aanvang van de wedstrijd FC Emmen – Excelsior samen op het veld van stadion De Oude Meerdijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda