Voetbal

Bekerkraker in teken van KWF Kankerfonds

Hoogeveen - De bekerwedstrijd in de vierde ronde tussen HZVV en Hoogeveen wordt woensdag 13 maart op het veld van HZVV gespeeld. De twee Hoogeveense clubs, die het in de competitie uitstekend doen, maken uit welke Hoogeveense ploeg naar de laatste acht van het bekertoernooi gaat. De toegang is gratis. De wedstrijd staat in het teken van een goed doel. De programmaboekjes kosten €2 waarvan de helft besteed wordt aan het KWF Kankerfonds.
Reageer!

vv Emmen koploper na winst op Stadspark

EMMEN – In de zondag 1e Klasse F wist vv Emmen zondagmiddag het inhaalduel tegen Stadspark met 3-1 naar zich toe te trekken. Door deze overwinning neemt vv Emmen de leiding over van het verrassend goed presteren van promovendus VKW uit Westerbork.
Reageer!

Twedo niet verder dan puntje tegen Ruinen

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C moest Twedo zondagmiddag genoegen nemen met ene 2-2 gelijkspel tegen het lager geplaatste Ruinen. Twedo begon wel voortvarend aan de wedstrijd want het stond al binnen enkele minuten op ene 1-0 voorsprong via Dimitri Lazaridis.
Reageer!

VEV pakt winst in restant gestaakte wedstrijd

KLAZIENAVEEN NOORD – In de zaterdag 5e klasse F wist VEV afgelopen zaterdagmiddag in de restant van de op zaterdag 9 februari in de 55e minuut gestaakte wedstrijd in winst om te zetten. De wedstrijd die toen wegens een blessure van scheidsrechter de heer Smit moest worden gestaakt werd weer hervat in de 55e minuut met een 1-1 stand.
Reageer!

SVV’04 pakt weer 3 punten.

SCHOONEBEEK - Het was een wedstrijd, net als het weer deze middag; belabberd! SVV ’04 begon nog goed aan de wedstrijd en creëerde gelijk enkele kansjes. In de 13e minuut kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong door een knappe vrije bal van Lars Koopmeiners. Hierna ging SVV’04 mee in het spel van Sleen, veel lange ballen op de voorhoede spelers, goede combinaties zagen de toeschouwers amper meer.
Reageer!

Drenthina niet verder dan puntje tegen NEC Delfzijl

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J eindigde de wedstrijd tussen Drenthina en NEC Delfzijl zoals het begon met 0-0. Onder een stralend zonnetje gingen de groenwitten op jacht naar de overwinning waarmee niet alleen drie belangrijke punten in huis konden worden gehouden maar ook de winst in de 2e periode veilig had kunnen stellen.
Reageer!

DZOH ook te sterk voor Omlandia

EMMEN - Met zeven uit drie is DZOH aan de goede serie bezig in de zaterdag 2e klasse J. Afgelopen zaterdag bleken de pupillen van trainer Martin Drent na een 1-0 ruststand met 2-1 te sterk voor Omlandia.
Reageer!

SVBO(zat) kan ook niet winnen van SJS

STADSKANAAL – Na de grote 6-2 nederlaag tegen buurman Sc Angelslo een week geleden moest SVBO zat opnieuw toezien hoe in Stadskanaal ook SJS met 2-1 te sterk was voor de geelzwarten uit Barger Oosterveld. SVBO trainer Jan Moes: ,,In de eerste helft speelden wij al niet goed en wisten ook net echt mogelijkheden te creëren. Doordat ook SJS niet echt gevaarlijk werd stond het bij de thee nog 0-0 en was er nog alles mogelijk voor ons.”
Reageer!

Valther Boys simpel langs EEC

VALTHE – In de zondag 5e klasse E was EEC zondagmiddag onder een stralend zonnetje geen partij voor Valther Boys. De mannen van trainer Lieuwe Pals begonnen met veel overtuiging aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten stonden wij al op een 1-0 door Tommy Van Rijswijk, zegt Valther Boys trainer Lieuwe Pals.
Reageer!

Gelijkspel juiste afspiegeling van Schoonebeek - Sweel

NIEUW SCHOONEBEEK – In de zondag 4e klasse stond zondagmiddag de wedstrijd van Schoonebeek tegen het hoger geklasseerde Sweel op het programma. De selectie van trainer Arends was weer wat ruimer met de van een blessure teruggekeerde Johan Bos en de “wintersporters” Beerlink en Striper. Na een gelijk opgaande wedstrijd met een beter Sweel in de eerste helft en een beter Schoonebeek in de tweede helft, stond er uiteindelijk een terechte 1-1 eindstand op het scorebord.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda