Voetbal

Schoonebeek houdt stand tegen koploper WKE-16

SCHOONEBEEK - Voor aanvang van de wedstrijd Schoonebeek – WKE werd er op verzoek van WKE een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van het 6-jarig dochtertje van oud speler van WKE Antoine van der Linden. Ook werd er met rouwbanden gespeeld.
Reageer!

FC Klazienaveen wint moeizaam van Zuidhorn

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse J won Klazienaveen zaterdag met 2-1 van Zuidhorn. Voor rust creëerde Zuidhorn veel kansen maar doelpunten leverde het niet op. Zelfs een penalty van Jordy Schuiling in de 44e minuut leverde geen treffer op.
Reageer!

Verdiend gelijkspel voor Schoonebeek tegen koploper WKE’16

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag kwam koploper WKE’16 op bezoek bij Schoonebeek. WKE was nog steeds ongeslagen, en Schoonebeek was tot in de teentjes gemotiveerd om daar verandering in te brengen. Schoonebeek – WKE’16 was dan ook een boeiende wedstrijd waar bijna alles in zat, uiteindelijk toen de kruitdampen opgetrokken waren stond er een terechte 1-1 eindstand op het scorebord.
Reageer!

Zaalhonkbal Bedrocks.

BREMEN - Tijdens een honkbal-indoortoernooi in Bremen zijn de mannen van Bedrocks op de 7e plaats geëindigd in een deelnemersveld van 12 teams. In noord Duitsland worden tijdens de winter regelmatig dit soort indoortoernooien gespeeld. Dat de Emmer honkballers hiermee weinig ervaring hebben was dan ook goed te zien. Zo moet er een bal opgegooid worden die vervolgens geslagen moet worden.
Reageer!

Duur verlies voor FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse J liep FC Klazienaveen tegen een nipte nederlaag op tegen Omlandia. De wedstrijd op het kunstgras op het zeer koude sportpark De Planeet kende een matige eerste helft waarin Omlandia de iets beter voetballende ploeg was, maar beide ploegen wisten eigenlijk maar één scoringskans uit te spelen.
Reageer!

SVBO pakt puntje bij koploper Hoogeveen

HOOGEVEEN – In de zondag 1e klasse F wist SVBO in Hoogeveen een puntje te pakken van koploper Hoogeveen. Hoogeveen trainer Nico Haak moest het doen zonder zijn topscorer Marco Hartman die de voorkeur gaf aan een wintersportvakantie met vrienden. Bij de bezoekers uit Barger Oosterveld waren er ook personele problemen.
Reageer!

vv Emmen na winst op Nieuw Buinen weer aansluiting

EMMEN – In de zondag 1e klasse F is vv Emmen door de 2-1 zege op Nieuw Buinen weer een terug in de titelstrijd van de 1e klasse F. De ploeg van trainer Hendrik Oosting staat door het 1-1 gelijke spel van Hoogeveen op eigen veld tegen SVBO vijf punten achter de koploper. vv Emmen kwam sterk uit de startblokken op het kunstgras van buurman FC Emmen en binnen een kwartier stond het al 2-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda