Voetbal

vv Schoonebeek en

SCHOONEBEEK - Na wederzijds goed overleg werd zondagmiddag besloten om de lopende overeenkomst met Wilbert Arends, trainer/coach A-en B-selectie, te verlengen tot en met 30-6-2019. Het bestuur wenst hem en beide selecties een sportieve samenwerking en veel succes !
Reageer!

Twee keer goud voor Sterre Jonkers

HEERENVEEN - afgelopen weekend was het NK schaatsen op de sprint en lange afstanden voor junioren in Heerenveen. Bij de junioren A werd Sterre Jonkers zowel bij de 3km als bij de 5km Nederlands kampioen. Op de 3km won ze met een tijd van 4.12.10 en op de 5km verbeterde ze haar PR met 11 seconden tot 7.12.81.
Reageer!

FC Emmen kijkt uit naar duel tegen Jong Ajax

EMMEN - FC Emmen heeft nog twee thuiswedstrijden voor de boeg in 2017 de kans om voor een mooie afsluiting van het jaar te zorgen. De ploeg van trainer Dick Lukkien staat er goed voor met drie overwinningen en twee gelijke spelen in de laatste vijf wedstrijden. De komende wedstrijd is echter de zwaarste want dan ontvangt FC Emmen in de eigen JENS Vesting nummer drie Jong Ajax.
Reageer!

Indoor Soccer Ladies Cup Emmen

EMMEN - Op 27, 29 december en 2 januari zullen ook de vrouwen uit de gemeente Emmen en omstreken hun voetbalkunsten vertonen in de zaal. SVO BDE en SVBO hebben de handen ineengesloten en organiseren de eerste editie van de Indoor Soccer Ladies Cup Emmen.
Reageer!

FC Emmen klimt naar de zesde plaats

UTRECHT - Het was een wens van de weer herstelde coach Dick Lukkien om eens drie wedstrijden op rij te winnen want dat was hem bij FC Emmen nog niet overkomen. Het is de tijd van het jaar dat wensen in vervulling gaan, zo ook maandagavond in stadion De Galgenwaard.
Reageer!

Nieuw Balinge houd SC Angelslo op 3-3

NIEUW BALINGE – In de zaterdag 5e klasse E kwam koploper Angelslo niet verder dan een 3-3 gelijkspeltegen Nieuw Balinge. De wedstrijd gaat gelijk op met kleine kansjes aan beide kanten. In de 25e minuut kwam Angelslo op voorsprong als Emiel de Vries een vrije bal plaatste op Haso Garazlic die de bal goed binnenkopte. 0-1.
Reageer!

Zware dreun voor NWVV in en tegen Elim

ELIM - In de zaterdag 4e klasse E werd NWVV zaterdagmiddag keihard van het veld geveegd door Elim. De thuisclub won na een 6-0 ruststand met 9-0 van de ploeg uit Nieuw Weerdinge. Daymon Doldersum scoorde in de 4e minuut de 1-0 en in de 10e minuut de 2-0.
Reageer!

Koploper wint geflatteerd van SVV’04

DALFSEN – In de zondag 3e klasse C nam SVV’04 het op tegen de ongeslagen koploper uit Dalfsen en verloor met 4-0. In de eerste helft werd er van beide zijden goed gevoetbald en was er weinig onderscheid tussen beide ploegen.
Reageer!

Schoonebeek stelt verdiende winst pas laat veilig

WITTEVEEN – De nummer 10 op de ranglijst Witteveense Boys ontving afgelopen zondag de nummer 5 Schoonebeek. De gasten kleedden zich om in de “Cruijff Kleedkamer” en zochten daarna het kunstgras op. Na twee keer 45 minuten stond er een terechte 1-3 eindstand op het scorebord.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda