Voetbal

Zesde editie AH Offerein Bokaal start op vrijdag

HOOGEVEEN – Nu het einde van het seizoen nadert, is ook het aftellen richting de AH Offerein Bokaal begonnen. Het door HZVV en Hoogeveen georganiseerde toernooi beleeft in augustus de 6e editie. Het toernooi heeft inmiddels een vaste plaats op de voetbalkaart verworven en haar bestaansrecht meer dan bewezen.
Reageer!

SVBO(zat) nog steeds voor lijfsbehoud

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse D heeft een sterk gehavend SVBO (zat) drie belangrijke punten binnen gehaald in de thuiswedstrijd tegen SVV’56.
Reageer!

SC Angelslo verliest van Hoogeveen en speelt nacompetitie

EMMEN - Zaterdag ontving SC Angelslo VV Hoogeveen en met nog twee wedstrijden te gaan in deze competitie waren de belangen voor beide partijen groot: Hoogeveen speelt voor het kampioenschap, terwijl Angelslo nacompetitie probeert te ontlopen.
Reageer!

Degradatie Bargeres definitief na verlies bij Musselkanaal

MUSSELKANAAL - Bargeres is definitief gedegradeerd naar de 4e klasse. Vorig jaar vrij onverwacht via de nacompetitie in de derde klasse gekomen, maar de ploeg wist zich dit jaar niet te handhaven. Veel excuses kunnen worden aangevoerd maar de belangrijkste is dat de selectie te smal is en er te weinig kwaliteit aanwezig is om in de derde klasse een rol van betekenis te spelen.
Reageer!

Erica 86 laat voorsprong uit handen glippen

ERICA - Zaterdagmiddag stond Erica 86 - DSZ op het programma. Vanaf het begin van het duel droop de arrogantie eraf bij de gasten uit Zuidlaren. Blijkbaar hadden zij verwacht om eenvoudig de punten op te halen op Erica 86, maar de thuisclub stroopte de mouwen nog verder omhoog.
Reageer!

HOC-Schoonebeek gestaakt in de 83e minuut

ODOORN - Afgelopen zondag moest Schoonebeek uit naar HOC in Odoorn. HOC doet nog mee voor de bovenste plaatsen terwijl Schoonebeek eigenlijk al uitgespeeld is. De hoofdrol werd volledig opgeëist door scheidsrechter Boorsma uit Assen, hij staakte het duel in de 83e minuut bij een 0-0 tussenstand.
Reageer!

Koploper FDS kende geen pardon met NWVV

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 4e klasse had koploper FDS geen kind aan NWVV dat op een herkansingsplaats staat en won simpel met 8-1.
Reageer!

SVBO bezig aan misschien succesvolle eindsprint

EMMEN - In de zondag 1e klasse F deed SVBO goede zaken door de uitwedstrijd bij buurman vv Emmen met 2-1 te winnen. Na een gelijk opgaande eerste helft waarin beide ploegen maar matig voetbal lieten zien werd de ruststand 0-0.
Reageer!

Sc Erica verliest van Hoogeveen

HOOGEVEEN – In de zondag 1e klasse F liep Sc Erica tegen een gevoelige 3-1 nederlaag op in en tegen Hoogeveen. De thuis die nog steeds in de race is voor de nacompetitie nam in de 6e minuut een 1-0 voorsprong via een treffer van Dave Padding.
Reageer!

Drenthina heeft eindsprint te laat ingezet

DRACHTEN – In de zaterdag 1e klasse E heeft Drenthina plotseling het gevoel van winnen weer terug. Na de winst op Blauw Wit 34 werd nu Drachtster Boys op eigen veld in Drachten te kijk gezet door met 2-0 te winnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda