Voetbal

Verdiende overwinning voor DZOH op FC Meppel

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J is DZOH ook goed van start gegaan met een 2-1 overwinning op FC Meppel. De mannen van trainer Martin Drent namen vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief, maar wisten pas na ruim 35 minuten dat overwicht ook in doelpunten te vertalen.
Reageer!

Bargeres kansloos tegen HODO

EMMEN – Bargeres begon teleurstellend aan de competitie met een 5-0 nederlaag op eigen veld tegen HODO. Het technisch en verzorgd spel van HODO was teveel van het goede voor de Emmenaren. De kansen die HODO kreeg aangereikt werden ook genadeloos afgestraft.
Reageer!

Twedo oppermachtig tegen Protos

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD – In de zondag 3e klasse C ging Twedo voortvarend van start. Na een 2-0 ruststand wonnen de mannen uit het tweelingdorp Nieuw Amsterdam/Veenoord met 6-0 van Protos uit Steenwijksmoer. De eerste kans kreeg Protos, maar een inzet van Dennis Spang werd tot corner gewerkt..
Reageer!

Verdiende nederlaag voor SVV ‘04

DALEN - In de uitwedstrijd van SVV’04 tegen Dalen waren de Schoonebekers niet bij de les en verloren na een 5-1 ruststand ruim met 6-2. Al in het begin van de wedstrijd werd er weifelend gespeeld. Dalen profiteerde hier gelijk optimaal van en binnen 10 minuten was de stand 2-0 door doelpunten van Jeffrey Snijder en Thijmen Venhorst.
Reageer!

Nipte nederlaag SVBO bij WVV

WINSCHOTEN -?? SVBO heeft de eerste competitiewedstrijd niet weten te winnen. Uit bij het lastige WVV was SVBO grotendeels van de wedstrijd beter, alleen verzuimde het zichzelf te belonen. WVV kwam vlak na rust op 1-0 en wist uiteindelijk, ook met 10 man, de winst over de streep te trekken.
Reageer!

William Kruit voor de vierde keer op rij Nederlands kampioen

RODEN - William is afgelopen zaterdag voor de vierde keer op rij Nederlands kampioen geworden. In 2015 en 2016 in de klasse 125cc specials en in 2017 en 2018 in de klasse 500cc specials nationaal. De laatste van de 9 wedstrijden die mee telde voor het NK was afgelopen zaterdag in Roden.
Reageer!

Judoka Lois Klein begint seizoen goed.

KLAZIENAVEEN -Lois Klein heeft in haar klasse het Internationaal Veendam toernooi gewonnen. De judoka van Vos kwam niet in de problemen en won al haar wedstrijden. De finale werd met een fraai ippon gewonnen van Fleur Sinnema uit Beverwijk. Floor Maats werd 2e.
Reageer!

Ladies Cup Emmen breidt uit

BARGER OOSTERVELD - De organisatie van de Ladies Cup Emmen (LCE) heeft bekend gemaakt dat de komende editie een grotere opzet kent. Vorig jaar namen 10 teams deel aan het zaaltoernooi. Dit jaar is er plaats voor in ieder geval 18 teams. Het initiatief ligt bij BDE en SVBO. Vorig jaar besloot een delegatie van beide verenigingen om de krachten te bundelen en een zaaltoernooi voor vrouwen op te zetten. Zoals ze het zelf omschrijven: dit moet het Protos Weering voor vrouwenteams worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda