Voetbal

SVBO kansloos bij de koploper

SNEEK - SVBO heeft zaterdagavond een kansloze nederlaag geleden bij koploper SWZ Sneek. Sneek was gewoon de betere en SVBO had er weinig tegenin te brengen. Sneek had vorig jaar al kampioen moeten worden, na wat ze in de twee wedstrijden in ieder geval tegen SVBO hadden laten zien. Dat ze het niet zijn geworden is dan eigenlijk best vreemd en misschien ook wel slecht.
Reageer!

Mestemaker sloopt VIOS

EMMERSCHANS - In de zondag 4e klasse D was EHS 85 deze middag heer en meester op het eigen sportpark de Weergang. VIOS uit Oosterhesselen werd met maar liefst 8-2 terug naar huis gestuurd.
Reageer!

SVBO wint van Roden

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft de thuiswedstrijd van Roden winnend afgesloten. In een niet al te beste wedstrijd ging SVBO met een 2-0 voorsprong de rust in. Na rust werd Roden beter en kwam terug tot 2-1. Roden probeerde het wel, maar in de counter had SVBO de wedstrijd lang op slot moeten gooien. Er werd niet meer gescoord en dus bleven de punten in Barger Oosterveld.
Reageer!

Schoonebeek en Zwartemeerse Boys krijgen beide cadeautje

SCHOONEBEEK - Schoonebeek â?? Zwartemeerse Boys staat altijd garant voor veel strijd en spektakel. Ook deze middag viel er weer genoeg te beleven. Met een beter Schoonebeek en een cadeautje voor Zwartemeerse Boys in de eerste helft, en een beter Zwartemeerse Boys en een cadeautje voor Schoonebeek in de tweede helft, stond er uiteindelijk een terechte 2-2 eindstand op het scorebord.
Reageer!

Schoonebeek de betere in Gasselternijveen

GASSELTERNIJVEEN - Afgelopen zondag mocht Schoonebeek na een aantal jaren weer eens in Gasselternijveen aantreden tegen de plaatselijke vv. Na een gelijkopgaande eerste helft, en een beter Schoonebeek in de tweede helft, ging de overwinning uiteindelijk naar de ploeg die daar het meest recht op had; Schoonebeek won met 0-2.
Reageer!

EHS’85 – Sweel gestaakt

EMMERSCHANS - EHSâ??85 tegen Sweel is zondag gestaakt met nog 5 reguliere en 5 extra minuten te spelen.. De scheidsrechter van dienst vond dat er teveel commentaar richting hem werd gegeven en besloot er mee te stoppen. Zowel EHSâ??85 als Sweel was verbijsterd, want zoveel was er helemaal niet aan de hand. Geen gezeur onder elkaar, geen schoppartij, niets van dat. Toch besloot de scheidsrechter zijn kleedkamer op te zoeken.
Reageer!

SVBO 45plus geheel in het nieuw:

BARGER OOSTERVELD - Afgelopen vrijdag werd voorafgaande aan het toernooi van 45+ op het sportpark van SVBO het 45plus team in een nieuw wedstrijdtenue gestoken door ACSL Autocenters van Staalduinen/Louwes, CodeQ-ICT, Siekman Diervoeders en BMN Bouwmaterialen Emmen. Niet alleen shirtjes maar ook de tassen en polo�¢??s zijn door de sponsoren geregeld. Het team komt nu echt professioneel voor de dag.
Reageer!

Schoonebeek weggecounterd door Bargeres

SCHOONEBEEK - Na het ongelukkige verlies vorige week tegen DSC wou Schoonebeek het weer recht zetten tegen Bargeres. Bargeres wenste daar niet aan mee te werken, en counterde zich naar een 1-3 overwinning op sportpark “De Gruinte”. Bargeres kwam goed uit de startblokken, en dat leverde direct in het begin een aantal mogelijkheden op. Maar na een minuut of 10 nam Schoonebeek het initiatief over. Bargeres moest terug en gokte op de counter.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda