Voetbal

Twedo in de tweede helft langs Ter Apel’96

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD - In de zondag 3e klasse C won Twedo met 3-1 van het hoger geplaatste Ter Apel 96. Na een 0-0 ruststand wist Twedo in de tweede helft uiteindelijk de volle winst te pakken. In de eerste helft begon Ter Apel 96 goed aan de wedstrijd, maar heel langzaam kreeg Twedo meer vat op de wedstrijd en werd de bovenliggende partij zonder echt gevaarlijk te worden.
Reageer!

DVC 59 in eigen huis de baas over VIOS(O)

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D eindigde de wedstrijd tussen DVC 59 en VIOS(O) in een 3-2 overwinning voor de thuisclub. DVC 59 kwam na een kwartier spelen op 1-0 door een doelpunt van Lars Jakobs die een voorzet vanaf links keurig langs de VIOS(O) doelman plaatste. 1-0.
Reageer!

Geert Aalderink nieuwe trainer van Sellingen

SELLINGEN - Geert Aalderink, momenteel nog trainer bij zondag 4e klasser Titan, wordt de nieuwe trainer van zondag derdeklasser Sellingen. De 55-jarige inwoner van Emmen is de opvolger van Boelo Dekker. Aalderink was voor zijn periode bij Titan als trainer werkzaam bij FC Ter Apel â??96, Twedo, NWVV en CEC.
Reageer!

Sc Roswinkel met 3-1 langs EEC

Sc Roswinkel - In de zondag 5e klasse E wist Sc Roswinkel zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen EEC met 3-1 te winnen. De mannen van trainer Cor Lubach legden de basis voor deze overwinning al in de eerste helft die werd afgesloten met een 2-1 voorsprong.
Reageer!

Schoonebeek doet slechte zaken in 2e periode

SLEEN - Bij een overwinning op Sleen zou Schoonebeek alleen aan de leiding komen in de tweede periode. Schoonebeek had het meeste balbezit, maar Sleen was veel effectiever in het benutten van de kansen. Zo won Sleen dus met 2-0 en gaat nu alleen aan de leiding in de tweede periode.
Reageer!

SC Erica simpel langs Westerwolde

VLAGTWEDDE - Sc Erica wist zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Westerwolde de volle drie punten binnen te slepen. De mannen van trainer Erwin Sikkes waren over geheel genomen de betere aan het lager geplaatste Westerwolde en wonnen na een 0-1 ruststand verdiend met 4-0.
Reageer!

Titan doet goed zaken in de 4e klasse D

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 4e klasse D deed Titan zondagmiddag goede zaken. Het won zelf met 5-1 van het onder aanstaande Balkbrug. Voetballend was het niet hun beste wedstrijd want er lukte maar weinig.
Reageer!

WKE in extra tijd langs Gruno

GRONINGEN - In de zondag 2e klasse L deed WKE-16 goede zaken door op sportpark West-End in Groningen met 3-2 van Gruno te winnen. Windkracht 7 was zondagmiddag de grote spelbreker in de wedstrijd tussen Gruno en WKE.
Reageer!

CEC te sterk voor Bellingwolde

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse C wist CEC op overtuigende wijze de thuiswedstrijd tegen Bellingwolde in winst om te zetten. In de 15e minuut kwam CEC op voorsprong via Jory Eggendoorn die uit een hoekschop van Mark van der Berg de bal binnen kopte. 1-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda