Voetbal

Valthermond de sterkste tijdens ORGON toernooi SVBO

BARGER OOSTERVELD - Afgelopen vrijdag en zondag streden acht eerste elftallen uit de regio weer om de winst van het jaarlijkse Orgon-toernooi van de vv SVBO in Barger Oosterveld. Er werd in twee poule keihard gestreden om de hoogste eer. Orgon directeur Rene Gerdes kon na afloop de grote wisselbokaal overhandigden aan Valthermond. De ploeg van trainer Albert Koopsd was in de finale met 4-3 te sterk voor Gieten onder leiding van oud SVBO trainer Rolf Veneboer. SVBO dat op doelsaldo werd geklopt door Valthermond moest genoegen nemen met de strijd om de 3e en 4e plaats tegen Weerdinge en won nipt met 1-0.
Reageer!

WKE’16 knokt zich terug tijdens Paviljoen Nijstad Cup

HOOGEVEEN - WKE16 is nog volop in de race om de eindzege tijdens het Offerein Voetbaltoernooi in Hoogeveen. De ploeg van trainer Jouke Jan Meertens neemt met nog zeven tweede- en derdeklassers deel aan de Paviljoen Nijstad Cup. Tegen HZVV 2 werd het vrijdag 4-4, waarna de strafschoppen beter werden genomen. SC Erica moet verder strijden om de 5e t/m 8e plaats. Zij verloren met 7-1 van tweedeklasser Gramsbergen.
Reageer!

Brigdeseizoen bijna weer ten einde

EMMEN - De hele zomer is er van april t/m augustus op elke dinsdagavond en donderdagmiddag een bridgetoernooi georganiseerd in het Brinkenhoes en Parc Sandur. Het bridgepeil van de deelnemers van de zomerdrives stijgt, we konstateren dat het niveau sinds 25 jaar niet zo sterk is. 23 augustus is de laatste zomerbridgedrive op vrijdagavond van het seizoen. Dit vond een keer per maand op vrijdag plaats.
Reageer!

Favorieten goed van start bij Orgon-toernooi SVBO

BARGER OOSTERVELD - Vrijdagavond zijn acht eerste elftallen uit de regio de strijd aan gegaan om de winst te pakken van het Orgon-toernooi van de vv SVBO in Barger Oosterveld. Na loting zijn de volgende poule indeling tot stand gekomen. In poule A spelen SVBO, Valthermond, Titan, Dalen en in poule B gaan DVC'59, Weerdinge, Gieten en KSC twee dagen strijden om de winst en de Orgon wisselbokaal.
Reageer!

FC Emmen 2 laat in extra tijd zege glippen

EMMEN - FC Emmen 2 is de competitie voor reserveteams met een gelijkspel begonnen. In stadion De Oude Meerdijk eindigde het duel tegen de reserves van Go Ahead Eagles in 2-2. De Emmenaren leken de buit binnen te hebben maar in de eerste minuut van de extra tijd kwamen de bezoekers uit Deventer alsnog op gelijke hoogte.
Reageer!

FC Emmen sluit voorbereiding af met winst op OFI Kreta

EMMEN - Op een snikhete donderdagavond heeft FC Emmen met 3-0 gewonnen van OFI Kreta. De Drenten lieten in fases goed spel zien en werden daardoor meerdere keren gevaarlijk, terwijl achterin relatief gemakkelijk de nul werd gehouden. In de openingsfase was het voor beide ploegen even aftasten. Beide ploegen waren bij vlagen wel dreigend, maar tot grote kansen leidde dat niet. Na de eerste drinkpauze kwamen de Emmenaren los. Eerst schoot Nikolai Laursen de bal in het net, al was er toen al gefloten vanwege buitenspel voor Marko Kolar.
Reageer!

Wedstrijd OFI Kreta verplaatst naar 20.00 uur

EMMEN - De oefenwedstrijd tegen OFI Kreta van donderdag 25 juli is verplaatst naar 20.00 uur. De aanvangstijd is een uur later geworden in verband met de warmte. Het #HIERKOMIKWEG-plein zal vanaf 19.00 uur geopend zijn.
Reageer!

FC Emmen contracteert Tom Hiariej

EMMEN - Tom Hiariej speelt komend seizoen bij FC Emmen. De 30-jarige middenvelder traint al sinds eind juni mee met de selectie, maar heeft nu een contract getekend voor �?�©�?�©n seizoen bij de Drentse eredivisionist. Met Hiariej voegt FC Emmen een echte routinier toe aan de selectie. Hij heeft in totaal al 175 eredivisiewedstrijden achter zijn naam staan, namens SC Cambuur en FC Groningen.
Reageer!

Programma Open Dag FC Emmen

Zondag 14 juli 2019 is het weer zover: de Open Dag van FC Emmen! Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Om 14:30 uur sluiten we af met een oefenwedstrijd tegen Almere City, deze is gratis toegankelijk. Hieronder vind je het volledige programma voor de Open Dag, onder de plattegrond staan alle andere leuke activiteiten op een rij
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda