Voetbal

NWVV voetballend beter dan Erica’86

ERICA - In de zaterdag 5e klasse E had NWVV weinig moeite met het lager geplaatste Erica 86. Op Erica wonnen de mannen van trainer Geert Aalderink na een 0-1 ruststand uiteindelijk met 3-0. Wij waren in de eerste helft in principe de beter voetballende ploeg, zegt Aalderink en vervolgt:
Reageer!

Nipte, maar verdiende overwinning voor Sc Angelslo

NIEUW BALINGE -?? In de zaterdag 4e klasse E won SC Angelslo nipt met 1-0 van Nieuw Balinge. De Emmenaren begonnen sterk aan de wedstrijd met goed positiespel en hoog tempo. Nieuw Balinge speelt zo als verwacht veel lange ballen op spits Dennis Tump. In de eerste 15 minuten kreeg Angelslo mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar Nils Tuijn en Dennis Gossen stuiten op doelman Rick Kalsbeek.
Reageer!

Dubbel gevoel overheerst bij Drenthina

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J kende Drenthina zaterdagmiddag een dubbel gevoel. Enerzijds de teleurstelling voor de 4-0 nederlaag tegen VEVâ??67 en anderzijds de blijdschap van het behalen van de 2e periode na het 4-0 verlies van DZOH tegen kampioen Pelikaan S.
Reageer!

WKE komt tegen Musselkanaal met de schrik vrij

MUSSELKANAAL - Bij een blik op de ranglijst van de zondag 3e klasse C zie je WKE op de eerste plaats en Musselkanaal op de 11e plaats. Je zou dus kunnen denken, dit wordt een makkie. Maar niets was minder waar. WKE speelde slordig en Musselkanaal ging er voor. In de 3e minuut keek WKE al tegen een achterstand aan. Aron Berends schoot uit een vrije trap ineens raak, 1-0. In de 15e minuut trok WKE de stand weer gelijk. Een voorzet van Henk Bakker werd binnen gekopt door Ferdy Poelman. 1-1.
Reageer!

Titan zonder problemen langs VIOS(O)

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 4e klasse E bleef Titan op koers voor de nacompetitie na een ruime 6-0 overwinning op VIOS(O). De mannen van trainer Geert Aalderink gingen vanaf het begin er tegen aan en binnen vijf minuten stond het al op voorsprong via Marko Mihalji die een gave voorzet ma een goede aanval over de zijkant koelbloedig met een doelpunt bekroonde. 1-0.
Reageer!

Twedo kansloos tegen Protos

STEENWIJKSMOER - In de zondag 3e Klasse liep Twedo uit tegen Protos een ruime 5-2 nederlaag op. Halverwege de eerste helft kwam Protos op voorsprong via Robin Soppe na goed aangeven van Michel Overweg. 1-0. Vijf minuten later was het alweer raak nadat Dennis Spang zich vrij speelde en Bart Reinink in scoringspositie zette.
Reageer!

Vitesse 63 velt SVBO (zat) met mokerslag

KOEKANGE - In de zaterdag 4e klasse E werd zaterdag 1 van SVBO in Koekange door de plaatselijke voetbaltrots Vitesse 63 met een mokerslag van het veld gespeeld. Halverwege de wedstrijd stond het al 7-0 door doelpunten van Lars Heuvelman(2x),Jeroen van den Berg(3x) en Johhny Schuttevaar en Alfred Pekel.
Reageer!

Zwartemeerse Boys wint derby tegen Weiteveense Boys

ZWARTEMEER - In de zondag 5e klasse E wist Zwartemeerse Boys haar leidende positie vast te houden na een verdiende 2-0 overwinning op Weiteveense Boys. De eindstand stond al bij de rust op het scorebord. De mannen van trainer Henderikus Mulder kwamen al na 9 minuten voorsprong via Mike Berens.
Reageer!

FC Klazienaveen op eigen veld onderuit tegen Gramsbergen

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 2e klasse J liep FC Klazienaveen op eigen veld tegen een verdiende 3-2 nederlaag op tegen Gramsbergen. FC Klazienaveen kwam na een half uur spelen nog wel op een 1-0 voorsprong via Nick van der Sleen, maar enkele minuten trok een beter voetballend Gramsbergen de stand weer gelijk door een doelpunt van Rutger Dijk. 1-1.
Reageer!

Schoonebeek en EHS’85 in evenwicht

PESSE - Om de nacompetitie te ontlopen, sprokkelde Schoonebeek afgelopen zondag een puntje in Pesse. Schoonebeek staat op de 10e plek en deze donderdag kwam nummer 11 EHS-85 op bezoek. De 12e positie is een nacompetitieplek, en beide team proberen dit te verhinderen. Met een overwinning zou Schoonebeek zich nagenoeg veilig hebben gespeeld. Na een boeiend en terecht 2-2 gelijkspel veranderde er voor beiden niet zo veel op de ranglijst.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda