Voetbal

WKE in rommelige pot naar winst

STEENWIJKSMOER – In de Zondag 3e klasse C deed WKE zondagmiddag goede zaken. Na een 1-1 ruststand wonnen de Emmenaren zelf met 3-2 van Protos terwijl koploper EMMS dure punten liet liggen door met 1-0 van Twedo te verliezen. WKE kruipt dus steeds dichterbij naar de top in de zondag 3e klasse C.
Reageer!

Teleurstellende nederlaag voor SVBO

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F liep SVBO uit Barger-Oosterveld opnieuw tegen een nederlaag op. Nu ging het in Grou met een zeer teleurstellende 3-0 nederlaag onderuit bij het lager geplaatste GAVC. Vorig weekend werd al ruim verloren bij SWZ en in deze wedstrijd waren het vooral de persoonlijke fouten die de Friezen in het zadel tilden. Magiel Nsilu maakte al na enkele minuten de openingstreffer voor de Friezen.
Reageer!

Sc Roswinkel walst over Velerveen heen

ROSWINKEL – Het onderlinge verschil op de ranglijst van de zondag 5e klasse F was maar twee punten, maar in de wedstrijd tussen Sc Roswinkel en Veelerveen was eer een levensgroot verschil. Met een eindscore van 6-0 lieten de Roswinkelers er geen gras over groeien wie de punten graag binnen wilde halen.
Reageer!

Nipte maar simpele overwinning voor SVBC

BARGER COMPASCUUM – In de zondag 5e klasse E behaalde SVBC op eigen veld een nipte maar dik verdiende 1-0 overwinning op het op de derde plaats staande De Treffers-16 uit 2e Exloërmond. In de nabeschouwing na de ruime 4-0 overwinning op Sc Roswinkel een week geleden gaf SVBC trainer Puck Horstman aan dat die overwinning wel mooi was, maar dat er tegen De Treffers 16 uit een geheel ander vaatje getapt moest worden. Het viel achteraf allemaal wel mee al doet de 1-0 eindstand anders denken.
Reageer!

DZOH pakt in tweede helft de overwinning

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J behaalde DZOH een belangrijke 3-1 overwinning op het op de vierde plaats staande Gramsbergen. Na een rommelige en zwakke eerste helft waarin DZOH een licht overwicht had, stond het 1-1 op het scorebord.
Reageer!

Foutje doelman fataal voor FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse J eindigde de inhaalwedstrijd tussen FC Klazienaveen en Drenthina na een 0-1 ruststand in een 3-2 overwinning voor de Emmenaren. Drenthina was in de eerste helft al de bovenliggende partij en had gezien de vele kansen al ruim afstand kunne nemen, maar FC Klazienaveen doelman Justin Verschoor was deze middag een moeilijk te nemen hindernis.
Reageer!

SVV’04 pakt volle winst tegen CEC

EMMER COMPASCUUM â?? In de zondag 3e klasse C wist SVVâ??04 zondagmiddag na een matige wedstrijd tegen CEC drie punten mee te nemen richting Schoonebeek. CEC, de laatste jaren een â??angstgegnerâ?? voor SVV 04 want uit tegen Emmer-Compascuum werden zelden punten mee teruggenomen naar Schoonebeek. Zondagmiddag was dit anders zonder zelf tot hoog voetbal te komen werd het een gemakkelijke middag voor SVVâ??04 dat zelden in de problemen kwam.
Reageer!

Simpele overwinning Zandpol op Buinerveen

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse E deed Zandpol goede zaken. Na een 1-1 ruststand won het op eigen veld met 5-2 van Buinerveen. Zandpol was volgens teammanager Egbert Jonkers vanaf het begin wel de bovenliggende partij, maar goede kansen konden niet worden benut. Buinerveen wist in de 26e minuut wel e=raad met de eerste kans die het kreeg en Robbert Mensinga Zandpol op achterstand wist te zetten. 0-1.
Reageer!

Niek Haan 250 keer in het groen-wit

EMMEN - Niek Haan speelde afgelopen zaterdag zijn 250e wedstrijd in Drenthina 1. Voor aanvang van de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen De Griffioen werd Niek door voorzitter Willem Jan Alders in de bloemetjes gezet.
Reageer!

Drenthina en Peter Timmer verlengen contract.

EMMEN - Zaterdag tweedeklasser Drenthina uit Emmen heeft het contract met oefenmeester Peter Timmer met één jaar verlengd. De trainer gaat hiermee het 2e seizoen in bij Drenthina. Het bestuur van Drenthina is uitermate content met de verlenging.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda