Voetbal

Klazienaveen weer in slotfase onderuit

KLAZINEAVEEN – Op sportpark De Planeet in Klazienaveen stond afgelopen zaterdag de wedstrijd FC Klazienaveen – Achilles 1894 op het programma. Na een ruststand van 1-1 eindigde dit duel tussen de koploper uit Assen en het op de negende plaats staande FC Klazienaveen met 2-3. Het nog ongeslagen Achilles 1894 moest hiervoor wel twee keer een achterstand wegwerken.
Reageer!

WKE met moeite langs hekkensluiter Gruno

EMMEN - WKE moest vanmiddag aantreden tegen Gruno dat met 0 punten uit 5 wedstrijden op de laatste plaats stond. Een gemakkelijke middag zou je denken en dat leek ook de eerste 10 minuten zo. Maar geleidelijk aan paste WKE zich aan aan de tegenstander. Het tempo zakte tot een veteranenniveau en ze bleven te lang aan de bal in plaats van snel combinatievoetbal.
Reageer!

NWVV pakt volle winst bij VVAK

KERKENVELD – Door een 3-2 overwinning op VVAK deed NWVV zaterdagmiddag weer goede zaken in de zaterdag 5e klasse F. Na een 0-1 ruststand wonnen de Nieuw Weerdingers met 3-2 van VVAK dat op gelijke hoogte stond. NWVV probeerde vanaf het begin de wedstrijd naar zich toe trekken en kwam in de 9e minuut op voorsprong door een treffer van Roy Supér. 0-1.
Reageer!

Titan en KSC kunnen toeschouwers niet boeien

NIEUW WEERDINGE - De wedstrijd tussen Titan en KSC in de zondag 4e klasse D eindigde zoals het begon meteen 0-0 op het scorebord. Het was volgens Titan trainer Geert Aalderink een gelijk opgaande wedstrijd waarin bijna geen kansen werden uitgespeeld. ,,Beide ploegen hielden zich keurig in evenwicht en kregen weinig mogelijkheden om te scoren.
Reageer!

DZOH laat zich verrassen door De Weide

HOOGEVEEN – In de zaterdag 2e klasse J liep DZOH tegen ene teleurstellende 4-1 nederlaag op tegen het onder aan staande De Weide. De Hoogeveners pakten daarmee de eerste drie punten in deze competitie. Na iets meer dan een half uur spelen opende Vincent Coulier de score en twintig minuten later was het Jelmer Wierenga die de wedstrijd voortijdig in het slot leek te zetten.
Reageer!

Sp Roswinkel pakt volle winst in Valthe

VALTHE – In de zondag 5e klasse E nam Sp Roswinkel zondagmiddag drie punten mee weg uit Valthe na een 2-1 overwinning op de plaatselijke voetbaltrots Valther Boys. De mannen van trainer Cor Lubach namen na bijna een half spelen de leiding door een doelpunt van Roy van der Sluis. Vanuit een op maat gegeven hoekschop kopte Van der Sluis de bal tegen het net. 0-1.
Reageer!

Zandpol pakt puntje bij JVV

JIPSINGBOERTANGE – In de zondag 5e klasse E moest Zandpol tegen het lager geplaatste JVV na een 1-1 ruststand genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Zandpol begon overigens voortvarend aan de wedstrijd, want terwijl de thuisclub nog niet echt door had dat de wedstrijd was begonnen strafte topscoorder Stefan Knuppe een aarzeling in de JVV defensie direkt af en scoorde de 0-1.
Reageer!

VEV en Erica’86 elk een helft de bovenliggende partij

KLAZIENAVEEN NOORD â?? In de zaterdag 5e klasse F eindigde afgelopen zaterdag het duel tussen VEV en Ericaâ??86 na negentig minuten plus extra tijd in een 2-2 gelijkspel. Het werd een derby met twee verschillende helften. In de eerste helft was VEV de bovenliggende partij en stond halverwege verdiend op een 2-0 voorsprong.
Reageer!

Tiendeveen te sterk voor SVBO (zat)

TIENDEVEEN - In de zaterdag 4e klasse D wilde SVBO gaar in en tegen het hoger geplaatste Tiendeveen de drie punten te pakken, maar de mannen van trainer Jan Moes liepen tegen een 4-2 nederlaag op. De thuisclub die graag in het spoor van VHK en koploper Vitesse’63 wil blijven kwam nam al voor rust een 2-1 voorsprong op SVBO.
Reageer!

SC Angelslo thuis te sterk voor Nieuw Balinge

EMMEN - In de zondag 4e klasse D behaalde SC Angelslo een belangrijke 3-1 overwinning op Nieuw Balinge. In het begin van de wedstrijd leek het geen vrij eenvoudige overwinning te worden voor de ploeg van trainer Andre Steenhuis. Nieuw Balinge begon wel sterk en kreeg in de 5e minuut al een kans om de wedstrijd te openen, maar spits Roy ten Cate raakt de lat.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda