Voetbal

Nikolai Laursen tekent bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft zich versterkt met Nikolai Laursen. De Deense linkspoot wordt overgenomen van PSV en tekent een contract voor drie seizoenen bij de Drenten. De 21-jarige Laursen kan op alle posities voorin uit de voeten. Het afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor het Deense Brandby IF. Daar speelde hij 22 wedstrijden als een van de twee spitsen, vaak als invaller.
Reageer!

Stefan van der Lei keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Stefan van der Lei is komend seizoen contractspeler van FC Emmen. Hij heeft een contract getekend voor één seizoen. De 26-jarige doelman trainde al sinds februari 2019 mee met de selectie, maar is dus komend seizoen inzetbaar voor de Drentse club.Van der Lei droeg al eerder het shirt van FC Emmen, namelijk in de eerste seizoenshelft van het seizoen 2014-2015.
Reageer!

FC Emmen begint oefencampagne met 8- 0 overwinning

BARGER OOSTERVELD - FC Emmen heeft donderdagavond tijdens de oefencampagne de eerste wedstrijd in de oefenperiode na een 4-0 ruststand met 8-0 gewonnen van het Drents Verbond. Met een aantal nieuwelingen in de ploeg was Emmen vanaf het begin de bovenliggende partij en kwam na iets meer dan een kwartier op voorsprong. Kolar kwam vrij voor doelman Otto, die blokte de inzet maar de afvallend ebal werd daarna door Wouter Marinus binnen geschoten.
Reageer!

FC Emmen tikt Nieuw Buinen van de mat

NIEUW BUINEN - Binnen 28 minuten was het 0-8 voor FC Emmen in Nieuw Buinen. De formatie van trainer Dick Lukkien walste over de zondagtweedeklasser heen in het tweede oefenduel in de voorbereiding. Daarna stokte de frisse, scherpe en gretige machine enigszins, waardoor de teller uiteindelijk niet verder kwam dan 1-13.
Reageer!

Mooie promoties scheidsrechters HZOD

EMMEN / REGIO - De KNVB heeft afgelopen week de promoties van scheidsrechters voor het seizoen 2019-2020 bekendgemaakt. Liefst 18 leden van scheidsrechtersvereniging HZOD fluiten komend seizoen op een hoger niveau. Dat is volgens voorzitter Theo Hein een unicum in de clubhistorie. De preses is dan ook trots op de mooie resultaten.
Reageer!

FC Emmen speelt eerste oefenwedstrijd bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Eredivisionist FC Emmen speelt haar eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar het volgende seizoen bij SVBO. Op donderdag 27 juni zullen de rood-witten het om 19.00 uur opnemen tegen het Drenst Verbond All Star Team. De wedstrijd is uiteraard voor iedereen toegankelijk. De entree bedraagt € 4 voor jeugd t/m 11 jaar. Bezoekers van 12 jaar en ouder betalen € 8.
Reageer!

FC Emmen OldStars naar Walking Football toernooi Benfica.

EMMEN - Vanmorgen zijn de spelers en begeleiders van het FC Emmen OldStars/Walking Football team naar Portugal vertrokken voor een twee-daags internationaal Walking voetbaltoernooi bij SL Benfica. Het team bestaat uit de spelers Kees Veenstra, Henri de Leeuw, Fred Wildenburg, Jan Kuper, Jan Dijkgraaf (niet op de foto), aanvoerder Richard Warczinsky, trainer John Doek en coordinators en leiders Joep Hiddink en Jos Schaart.
Reageer!

Joop Brussen ontvangt Gouden KNVB Scheidsrechterspeld

EMMEN - Joop Brussen is voor zijn verdiensten voor de voetbalarbitrage afgelopen week onderscheiden met de Gouden Scheidsrechtersspeld. De 63--jarige in Emmen woonachtige Brussen is al meer dan twintig jaar actief als KNVB-scheidsrechter.
Reageer!

Titan vergeet te scoren tegen Read Swart

APPELSCHA - Het is Titan niet gelukt om via de finale voor promotie naar de 3e klasse af te dwingen. Read Swart uit De Knipe was op het sportpark van Stanfries in Appelscha na een ruststand van 1-0 met 2-1 de baas over de Nieuwe Weerdingers. Nadat Titan vanaf het begin op jacht ging naar een doelpunt kreeg het in de eerste 20 minuten ook kansen. Het was echter Read Swart doelman Justin de Vries die mogelijkheden van o.a. Harmjan Moesker met goed keeperswerk onschadelijk maakte.
Reageer!

Semi-interland Noord-Nederland/ Noord-Duitsland in stadion De Oude Meerdijk

EMMEN - Op 15 juni 2019 wordt in stadion De Oude Meerdijk de semi-voetbalinterland Noord-Nederland tegen Noord-Duitsland gespeeld. Tussen 1913 en 1960 werd deze wedstrijd 28 keer georganiseerd. En de semi-interland is nu dankzij een groep enthousiaste voetballiefhebbers terug op de voetbalkalender. Top amateurspelers uit het Noorden van Nederland en Duitsland zullen er op gebrand zijn op een sportieve manier de overwinning binnen te halen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda