Voetbal

SVBO(zat) sluit competitie af met nederlaag

BARGER OOSTERVELD - In de laatste wedstrijd van dit seizoen verloor SVBO zat op eigen veld na een 2-1 ruststand met4-2 van Tiendeveen. De wedstrijd was nog maar net drie minuten onderweg toen SVBO via Marcel Sulmann op een 1-0 voorsprong stond.
Reageer!

DZOH en Drenthina in evenwicht

EMMEN - In de strijd om de nacompetitie van de zaterdag 2e klasse J te ontlopen had DZOH nog wel een puntje nodig in de derby tegen Drenthina dat geen zorgen meer kende. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 2-2.
Reageer!

WKE '16 officieel kampioen 3e klasse C

TER APEL - Officieus was WKE al kampioen in de zondag 3e klasse C, maar er was een kleine theoretische mogelijkheid dat Ter Apel kampioen zou kunnen worden, maar dan moesten ze vandaag met 13 doelpunten verschil winnen van WKE.
Reageer!

SC Angelslo verliest thuis van sterk Vitesse`63

EMMEN - Het is SC Angelslo niet gelukt om de laatste wedstrijd thuis over de streep te trekken. Vitesse`63 was over de hele wedstrijd gewoon de betere ploeg. In de eerste helft kon Angelslo goed mee en kreeg ook kansen. De eerste mogelijkheid was voor de bezoekers in de 13e minuut maar de bal werd naast geschoten.
Reageer!

Samenwerkingsovereenkomst dames 1 SV Twedo -- SVV'04 getekend

SCHOONEBEEK - Afgelopen donderdagavond 09-05-2019 is een samenwerkingsovereenkomst dames 1 SV Twedo -- SVV'04 getekenddoor voorzitter Kees Goos en door Jos van Hees voorzitter SVV'04 in Schoonebeek in het bijzijn van bestuursleden SVV'04, Twedo en 2 afgevaardigden van de KNVB. Het betreft een Samenwerking Team (ST ) overeenkomst van 1 jaar, met de naam ST Twedo/SVV 04
Reageer!

DZOH en FC Klazienaveen blijven in gevarenzone

EMMEN - In de tweede klasse J eindigde de wedstrijd tussen DZOH en FC Klazienaveen na een 2-1 ruststand in een in een 3-3 eindstand. Robert Savenije scoorde binnen twee minuten de openingstreffer. 1-0 en na een half uur spelen wist Tom Bosman de naar een 2-0 voorsprong te tillen. Het spel deinde op en neer met mogelijkheden voor beide ploegen, maar het was Nick van der Sleen die op slag van rust er weer een wedstrijd van maakte door de aansluitingstreffer te scoren. 2-1.
Reageer!

NWVV ziet periodetitel in rook opgaan

KLAZIENAVEEN NOORD â?? In de zaterdag 5ee klasse F behaalde VEV afgelopen zaterdag na een doelpuntenrijke wedstrijd een verrassende 5-4 overwinning op NWVV uit Nieuw Weerdinge. De ploeg van Anne Christ kwam goed uit de startblokken en nam al snel een 2-0 voorsprong door doelpunten van Roy Bruinsma en Kevin Gossen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda