Voetbal

SVBO blijft ook na zes wedstrijden ongeslagen

BARGER OOSTERVELD - SVBO blijft ook na de zesde speelronde ongeslagen in de 1e klasse F. De club uit Bargeroosterveld won na een 1-1 ruststand met 4-1 van GOMOS en bleef daarmee in het spoor van koploper SWZ Sneek. SVBO stond al binnen vijf minuten op voorsprong. Na balverlies van GOMOS was er de snelle omschakeling bij SVBO en via een zuivere dieptepass kon Twan Waidijk alleen op het doel van GOMOS af en scoorde de 1-0.
Reageer!

Ook FC Klazienaveen ruilt shirt met KNVB

KLAZIENAVEEN - Vrijdag 25 oktober verruilden Simone Kracht en Gea Linnemann, de drijvende krachten achter de kledingcommissie van FC Klazienaveen, een clubshirt voor het speciaal ontworpen shirt van de KNVB. Namens de KNVB werd dit uitgevoerd door Chris Ruepert, ledenraadslid van de KNVB en trainer van JO19-1 bij FC Klazienaveen. Alle shirts uit het Nederlandse amateurvoetbal krijgen een ereplaats op de KNVB Campus in Zeist, het centrale punt van voetballend Nederland.
Reageer!

Roswinkel aan de goede kant van de score

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse E was Sc Roswinkel zondagmiddag met 2-1 net te sterk voor Weiteveense Boys. Na een 0-1 ruststand wist Sc Roswinkel in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe te trekken. Weiteveense boys begon overigens hoopvol aan de wedstrijd en nam in de 25e minuut de leiding door Ian Wesseling die attent reageerde op de afvallende bal na een vrije trap van de Boys. 0-1.
Reageer!

Zandpol pakt drie punten

ZANDPOL - In de zondag 5e klasse E wist Zandpol de thuiswedstrijd tegen De Treffers 16 na een 3-1 ruststand met 3-2 in winst om te zetten. Zandpol nam vanaf het begin het initiatief en dat werd in de 25e minuut bekroond met ene doelpunt van Stefan Knuppe die een voorzet van Patrick Fietje prima afrondde. 1-0.
Reageer!

SVBO niet verder dan puntje in en tegen Hoogezand

HOOGEZAND - In de zondag 1e klasse F moest koploper SVBO uit Barger Oosterveld zondagmiddag genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Beide ploegen kenden nog geen verliespartij in deze competitie. SVBO was de koploper en Hoogezand stond daar als nieuwkomer in deze klasse vlak achter. De thuisclub begon voortvarend aan de wedstrijd, want binnen tien minuten stond het op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Heine Uuldriks.
Reageer!

Sc Erica pakt puntje tegen Westerwolde

ERICA - In de zondag 3e klasse C wist SC Erica de thuiswedstrijd tegen Westerwolde niet in winst om te zetten. Op het kunstgrasveld eindigde dit duel in een 1-1 gelijkspel. Sc Erica begon wel sterk aan de wedstrijd, maar Westerwolde wist kansen van de ploeg van trainer Erwin Sikkes te verhinderen. In het tweede deel van de eerste speelhelft had Westerwolde met enkele afstandsschoten ook geen geluk zodat het halverwege de wedstrijd nog 0-0 stond.
Reageer!

SC Angelslo puntloos uit bij Vitesse 63

KOEKANGE - In de zaterdag 4e klasse D verloor Sc Angelslo met 3-0 van Vitesse 63. Angelslo speelde compact op eigen helft, terwijl Vitesse 63 vooral de lange bal hanteerde en gevaarlijk was bij balverlies van SC Angelslo. In de 7e minuut was Mark van der Linde die de 1-0 in de hoek krult. SC Angelslo speelde prima combinaties, maar de eindpass bleef uit om binnen de zestien af te drukken.
Reageer!

Schoonebeek ongelukkig onderuit bij DSC’65

DALERVEEN - Nadat afgelopen zondag tegen Balkbrug de eerste drie punten werden gewonnen, liep Schoonebeek in Dalerveen tegen een 1-0 nederlaag op. Ook deze keer geen hoogstaande, maar wel gelijk opgaande wedstrijd. Schoonebeek was de beter voetballende ploeg terwijl DSC vooral de lange ballen hanteerde.
Reageer!

VEV weet na winst op Blokzijl weer wat winnen is

BLOKZIJL - Na drie nederlagen op rij wist VEV afgelopen zaterdag de eerste overwinning van dit seizoen binnen te halen In en tegen Blokzijl werd het na een 0-2 ruststand 0-3 voor de mannen uit Klazienaveen Noord. VEV begon sterk aan de wedstrijd en scoorde al in de 10e minuut. Uit een voorzet van Stefan Nijhoff wist Stefan Ottens de bal duikend binnen te koppen. 0-1.
Reageer!

WKE laat winst in blessuretijd glippen

GRONINGEN - WKE moest zondagmiddag in Groningen aantreden tegen de nummer 2 van de zondag 2e klasse L ranglijst GVAV-Rapiditas. WKE had deze middag de juiste instelling en wekte keihard voor een goed resultaat. Het eerste kwartier was voor WKE en kregen veel kansen en dat leverde in de 17e een 0-1 voorsprong op door een doelpunt van Henk Bakker.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda