Voetbal

Kampioen Zwartemeerse Boys sluit af ruime winst

ZWARTEMEER - In de zondag 5e klasse E deed Zwartemeerse Boys wat van een kampioen mocht worden verwacht en dat was winnen van het laag geplaatste EEC. Al in de eerste minuut opende Thijs Harms de score en daarna zorgden Jeffrey Mulderij (2-0), Jelle Walda (3-0) en Ruben Siebers voor een 4-0 ruststand.
Reageer!

Titan nog in de race voor promotie

SCHOONEBEEK – In de zondag 4e klasse E wist Titan de uitwedstrijd tegen Schoonebeek niet in winst om te zetten. De mannen van trainer Gert Aalderink liepen in Nieuw Schoonebeek tegen een 3-nederlaag.
Reageer!

Erica’86 pakt puntje en doet laatste plaats over aan DOS’63

LINDE – Niet Erica’86 is de rode lantaarndrager geworden in het zaterdagvoetbal, maar DOS’63 uit Linde staat dit seizoen helemaal onderaan in de 5e klasse F. Beide ploegen troffen elkaar op de laatste speeldag en die wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel.
Reageer!

SVBO(zat) sluit competitie af met nederlaag

BARGER OOSTERVELD - In de laatste wedstrijd van dit seizoen verloor SVBO zat op eigen veld na een 2-1 ruststand met4-2 van Tiendeveen. De wedstrijd was nog maar net drie minuten onderweg toen SVBO via Marcel Sulmann op een 1-0 voorsprong stond.
Reageer!

DZOH en Drenthina in evenwicht

EMMEN - In de strijd om de nacompetitie van de zaterdag 2e klasse J te ontlopen had DZOH nog wel een puntje nodig in de derby tegen Drenthina dat geen zorgen meer kende. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 2-2.
Reageer!

WKE '16 officieel kampioen 3e klasse C

TER APEL - Officieus was WKE al kampioen in de zondag 3e klasse C, maar er was een kleine theoretische mogelijkheid dat Ter Apel kampioen zou kunnen worden, maar dan moesten ze vandaag met 13 doelpunten verschil winnen van WKE.
Reageer!

SC Angelslo verliest thuis van sterk Vitesse`63

EMMEN - Het is SC Angelslo niet gelukt om de laatste wedstrijd thuis over de streep te trekken. Vitesse`63 was over de hele wedstrijd gewoon de betere ploeg. In de eerste helft kon Angelslo goed mee en kreeg ook kansen. De eerste mogelijkheid was voor de bezoekers in de 13e minuut maar de bal werd naast geschoten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda