Voetbal

NWVV met zevenklapper afgedroogd door MSC

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 5e klasse F verloor NWVV zaterdagmiddag op eigen veld kansloos van koploper MSC. Na een 1-4 ruststand werd het uiteindelijk 7-1 voor MSC dat duidelijk een maatje te groot was voor de Nieuw Weerdingers. Halverwege de eerste helft nam MSC de leiding door een doelpunt van Juri van Pol die even later ook de 0-2 voorzijn rekening nam.
Reageer!

DZOH wint topduel tegen LTC

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J won DZOH met 2-1 overwinning van LTC. Na een 1-0 ruststand tussen de nummers twee en drie won DZOH na een 1-0 ruststand met 2-1. LTC liep daarmee tegen de eerste nederlaag in competitieverband sinds 24 november 2018. DZOH was voor rust gevaarlijker, agressiever en ook voetballend beter dan LTC.
Reageer!

CEC wint topduel tegen Protos

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse C kreeg nummer twee CEC koploper Protos op bezoek. Na een 1-0 ruststand won CEC op sportpark De Runde met 2-0. De eerste fase van de wedstrijd was Protos volgens CEC trainer Henri Goeree de betere ploeg, maar na een kwartiertje kwam CEC beter in de wedstrijd.
Reageer!

DVC’59 moeiteloos langs Bargeres

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D behaalde DVCâ??59 een verdiende 5-3 overwinning op Bargeres. Net als een week eerder tegen Balkbrug scoorde DVCâ??59 ook op sportpark Bloemendal weer vijf keer. De mannen van trainer Martin Koppenol stonden halverwege de wedstrijd op een 2-0 voorsprong via treffers van Jeffrey Mink.
Reageer!

Eerse driepunter voor Schoonebeeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Na twee keer gelijk en één keer verlies, pakte Schoonebeek dan eindelijk de eerste driepunter. Thuis in Nieuw Schoonebeek op sportpark “De Gruinte” werd Balkbrug met 1-0 verslagen. Schoonebeek wilde gelijk vanaf het begin, het nog puntloze, Balkbrug onder druk zetten. En dat resulteerde in de zevende minuut tot een grote kans voor Stijn Schepers, maar zijn inzet ging net voorlangs.
Reageer!

SC Angelslo thuis hard onderuit tegen VHK

EMMEN - In de 1e helft is er niets aan de hand voor SC Angelslo die goed spelen en zelfs kansen hebben om op voorsprong te komen. VHK krijgt ook mogelijkheden en is gevaarlijk in de omschakeling met snelle counters. Beide ploegen zijn in evenwicht en de goal kan aan beide kanten vallen. SC Angelslo speelt snel rond daar VHK voor de lange bal kiest.
Reageer!

WKE loopt eerste nederlaag op

EMMEN – In de zondag 2e klasse L heeft WKE na een gelijk spel en 2 overwinningen zondagmiddag haar eerste nederlaag geleden van deze competitie. Germanicus was duidelijk te sterk voor de oranjehemden. De veldverdeling, het vrij lopen en de passing van de Coevordenaren bezorgde WKE veel kopzorgen en men kreeg met name (weer) voor de rust hier geen vat op.
Reageer!

SVBO zat pakt puntje in Hoogezand

HOOGEZAND – In de zaterdag 4e klasse D nam SVBO een puntje mee uit Hoogezand. De wedstrijd tegen HS 88 eindigde in een 0-0 eindstand. Beide ploegen begonnen voortvarend aan de wedstrijd en gingen vol voor de drie punten. De eerste kans kreeg de thuisclub in de 19e minuut, maar Wesley Bakker zag een bal via onderkant van de lat weer teug in het veld vallen. Daarna golfde het spel op en neer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda