Voetbal

SVBO speelt gelijk tegen FVC

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FVC gelijkgespeeld. SVBO creerde vandaag een aantal goede kansen, maar benutte er te weinig. Na rust werd FVC sterker en kreeg SVBO uiteindelijk de deksel op de neus. SVBO begon met de volgende spelers Lennon Ebeltjes, Jelmer Scholtens, Stefan Kuper, Rene Wolbers, Nick Hidding, Dylan Wessels, Stan Kroeze, Roy Jagt, Quentin Brands, Robin Heijne en Davy Wessels. Op de bank Tom Jeuring, Jeroen Walda, Maarten Wielens, John Grummel en Twan Waidijk.
Reageer!

Nieuwsbrief FC Emmen

- Wedstrijdverslag Heracles Almelo - FC Emmen, door Ben Haverkort - Businessvoetbal FC Twente - FC Emmen - Terugblik Battle of the North - FC Emmen business app
Reageer!

Dani Hoffard boekt manchezege in het NK Quads in Holten

HOLTEN - Dani Hoffard uit Barger Oosterveld heeft in de laatste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Quads in Holten een manchezege weten te boeken. Hoffard reed een zeer sterke eerste manche waarin hij als winnaar over de finish wist te komen. In de tweede manche kwam hij na een matige start niet verder dan een vierde plaats en werd hiermee derde in de daguitslag.
Reageer!

SVV’04 verliest van een beter CEC

SCHOONEBEEK - Een beter combinerend CEC drong gelijk SVVâ??04 terug op eigen helft. Echt uitgespeelde kansen leverde dit niet op. De thuisploeg speelde met te weinig inzet en scherpte, juist de sterke punten van CEC. Dit resulteerde in de 20e minuut in 0 -1. Een bal viel in het strafschopgebied en werd door de verdediging half weggewerkt. Thomas Been was resoluut en haalde uit. Voor de rust ontstond er een zelfde situatie voor het doel van CEC, maar Rick Strijker schoot naast.
Reageer!

Schoonebeek laat punten liggen bij VIOS (O)

OOSTERHESSELEN - Na de geflatteerde nederlaag tegen KSC vorige week, stond er voor Schoonebeek wederom een uitwedstrijd op het programma; nu in Oosterhesselen tegen VIOS. Trainer Abel moest vooraf puzzelen want de halve defensie, Bosch en Weitering, was geblesseerd. Na een gelijkopgaande eerste helft, en een duidelijk overwicht voor Schoonebeek in de tweede helft, eindigde de wedstrijd zoals hij begon, 0-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda