Voetbal

DZOH kan degradatieduel tegen NEC Delfzijl niet winnen

DELFZIJL - In de zaterdag 2e klasse J wist DZOH zich zaterdagmiddag in Delfzijl nog niet veilig te spelen. De mannen van de aan het eind van het seizoen vertrekkende trainer Martin Drent liepen tegen een 1-0 nederlaag op. Het was weer een lastig degradatieduel waar de gelukkigste ploeg met de drie punten aan de haal ging, zegt DZOH trainer Martin Drent:
Reageer!

VEV verliest van VCG

KLAZIENAVEEN-NOORD - Na een aantal vrije weken moest VEV weer het veld op tegen het hoger geplaatste VCG uit Geesbrug. De ploeg van trainer Anne Christ wist de uitwedstrijd in Geesbrug nog wel met 3-2 te winnen, maar moest op eigen veld toestaan hoe VCG er met een 3-1 overwinning vandoor ging. VEV hield steeds veel mensen achter de bal en loerde op een counter.
Reageer!

CEC pakt puntje in Steenwijksmoer

STEENWIJKSMOER – In de zondag 3e klasse C moest CEC uit naar Protos en de wedstrijd eindigde zoals het begon met 0-0. Daarmee wist CEC toch weer een puntje te sprokkelen in de strijd om uit degradatiezorgen te komen. Beide teams hielden elkaar goed in evenwicht zonder dat er echt tot goed gevoetbald werd.
Reageer!

SVV’04 doet zichzelf tekort tegen Weerdinge.

WEERDINGE - In een wedstrijd waar in de zondag 3e klasse C geen belangen meer op het spel stonden, maakten zowel Weerdinge als SVV 04 een matige wedstrijd van. SVV’04 moest iets improviseren, aangezien trainer Arthur van der Veen zijn beide centrale verdedigers, Kerkdijk en Gerrits, niet ter beschikking had.
Reageer!

Raptim laat WKE struikelen

COEVORDEN - Het optimisme bij de WKE-aanhang is groot. Bij winst van WKE en verlies van FC Ter Apel zou WKE kampioen zijn. Er was al een autootje in de kleuren van WKE gespoten met de tekst WKE kampioen 2018-2019. Het was eigenlijk de goden verzoeken en dat bleek. Raptim won met 5-3. In het begin liep alles naar wens, want in de 2e minuut had het al 0-1 kunnen staan.
Reageer!

NWVV doet goede zaken tegen SETA

NIEUW WEERDINGE â?? In de zaterdag 5e klasse F deed NWVV goede zaken in de strijd om de tweede periodetitel. Op eigen veld werd SETA na een 0-0 ruststand met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd. In de eerste helft was het een wisselend niveau volgens NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Ja als wij aan de bal waren ging het vrij goed en creëerden wij in de eerste helft ook wel kansen.
Reageer!

Titan laat steek vallen in derby tegen EHS 85

EMMERSCHANS - In de zondag 4e klasse E liet Titan een flink steekje vallen in de strijd om de derde plaats in de wacht te slepen. In Emmerschans werd na een 2-1 ruststand met 3-1 verloren. De Nieuw Weerdingers voelen door deze nederlaag wel weer de hete adem van KSC dat met 3-1 van Schoonebeek won. De “schanskers” stonden al binnen zeven minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Boy Mestemaker.
Reageer!

FC Klazienaveen boekt belangrijke winst op Knickerbockers

KLAZIENAVEEN -?? In de zaterdag 2e klasse J boekte FC Klazienaveen een mooie, maar ook belangrijke 4-0 overwinning op The Knickerbockers. Groet man in deze wedstrijd was zoals zo vaak Patrick Bloemberg. Met twee treffers voor de thee en eentje in de tweede helft had de middenvelder een groot aandeel in deze overwinning. Nick van der Sleen zorgde voor de andere treffer.
Reageer!

SVBO(zat) stelde teleur tegen hekkensluiter Borger

BARGER OOSTERVELD -?? In de zaterdag 4e klasse E heeft SVBO ook tegen hekkensluiter Borger niet echt kunnen overtuigen. Na de verpletterende 10-1 nederlaag van een week geleden tegen Vitesseâ??63, moest het nu op het eigen kunstgras na een 0-0 ruststand genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Het was volgens SVBO trainer Jan Moes echt een wedstrijd tussen twee laag geplaatste ploegen.
Reageer!

FC Klazienaveen op eigen veld onderuit tegen Gramsbergen

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 2e klasse J liep FC Klazienaveen op eigen veld tegen een verdiende 3-2 nederlaag op tegen Gramsbergen. FC Klazienaveen kwam na een half uur spelen nog wel op een 1-0 voorsprong via Nick van der Sleen, maar enkele minuten trok een beter voetballend Gramsbergen de stand weer gelijk door een doelpunt van Rutger Dijk. 1-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda