Voetbal

Schoonebeek de betere in Gasselternijveen

GASSELTERNIJVEEN - Afgelopen zondag mocht Schoonebeek na een aantal jaren weer eens in Gasselternijveen aantreden tegen de plaatselijke vv. Na een gelijkopgaande eerste helft, en een beter Schoonebeek in de tweede helft, ging de overwinning uiteindelijk naar de ploeg die daar het meest recht op had; Schoonebeek won met 0-2.
Reageer!

EHS’85 – Sweel gestaakt

EMMERSCHANS - EHSâ??85 tegen Sweel is zondag gestaakt met nog 5 reguliere en 5 extra minuten te spelen.. De scheidsrechter van dienst vond dat er teveel commentaar richting hem werd gegeven en besloot er mee te stoppen. Zowel EHSâ??85 als Sweel was verbijsterd, want zoveel was er helemaal niet aan de hand. Geen gezeur onder elkaar, geen schoppartij, niets van dat. Toch besloot de scheidsrechter zijn kleedkamer op te zoeken.
Reageer!

SVBO 45plus geheel in het nieuw:

BARGER OOSTERVELD - Afgelopen vrijdag werd voorafgaande aan het toernooi van 45+ op het sportpark van SVBO het 45plus team in een nieuw wedstrijdtenue gestoken door ACSL Autocenters van Staalduinen/Louwes, CodeQ-ICT, Siekman Diervoeders en BMN Bouwmaterialen Emmen. Niet alleen shirtjes maar ook de tassen en polo�¢??s zijn door de sponsoren geregeld. Het team komt nu echt professioneel voor de dag.
Reageer!

Schoonebeek weggecounterd door Bargeres

SCHOONEBEEK - Na het ongelukkige verlies vorige week tegen DSC wou Schoonebeek het weer recht zetten tegen Bargeres. Bargeres wenste daar niet aan mee te werken, en counterde zich naar een 1-3 overwinning op sportpark “De Gruinte”. Bargeres kwam goed uit de startblokken, en dat leverde direct in het begin een aantal mogelijkheden op. Maar na een minuut of 10 nam Schoonebeek het initiatief over. Bargeres moest terug en gokte op de counter.
Reageer!

Klazienaveen weer in slotfase onderuit

KLAZINEAVEEN – Op sportpark De Planeet in Klazienaveen stond afgelopen zaterdag de wedstrijd FC Klazienaveen – Achilles 1894 op het programma. Na een ruststand van 1-1 eindigde dit duel tussen de koploper uit Assen en het op de negende plaats staande FC Klazienaveen met 2-3. Het nog ongeslagen Achilles 1894 moest hiervoor wel twee keer een achterstand wegwerken.
Reageer!

WKE met moeite langs hekkensluiter Gruno

EMMEN - WKE moest vanmiddag aantreden tegen Gruno dat met 0 punten uit 5 wedstrijden op de laatste plaats stond. Een gemakkelijke middag zou je denken en dat leek ook de eerste 10 minuten zo. Maar geleidelijk aan paste WKE zich aan aan de tegenstander. Het tempo zakte tot een veteranenniveau en ze bleven te lang aan de bal in plaats van snel combinatievoetbal.
Reageer!

NWVV pakt volle winst bij VVAK

KERKENVELD – Door een 3-2 overwinning op VVAK deed NWVV zaterdagmiddag weer goede zaken in de zaterdag 5e klasse F. Na een 0-1 ruststand wonnen de Nieuw Weerdingers met 3-2 van VVAK dat op gelijke hoogte stond. NWVV probeerde vanaf het begin de wedstrijd naar zich toe trekken en kwam in de 9e minuut op voorsprong door een treffer van Roy Supér. 0-1.
Reageer!

Titan en KSC kunnen toeschouwers niet boeien

NIEUW WEERDINGE - De wedstrijd tussen Titan en KSC in de zondag 4e klasse D eindigde zoals het begon meteen 0-0 op het scorebord. Het was volgens Titan trainer Geert Aalderink een gelijk opgaande wedstrijd waarin bijna geen kansen werden uitgespeeld. ,,Beide ploegen hielden zich keurig in evenwicht en kregen weinig mogelijkheden om te scoren.
Reageer!

DZOH laat zich verrassen door De Weide

HOOGEVEEN – In de zaterdag 2e klasse J liep DZOH tegen ene teleurstellende 4-1 nederlaag op tegen het onder aan staande De Weide. De Hoogeveners pakten daarmee de eerste drie punten in deze competitie. Na iets meer dan een half uur spelen opende Vincent Coulier de score en twintig minuten later was het Jelmer Wierenga die de wedstrijd voortijdig in het slot leek te zetten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda