Voetbal

Zwartemeerse Boys kampioen

ZWARTEMEER - Zwartemeerse Boys is kampioen van de Zondag 5e klasse E door na een 1-0 ruststand met 2-0 te winnen van Sp Roswinkel door treffers van Marnick Potze en Jeffrey Mulderij. Naaste concurrent Alteveer moest in de slotfase toekijken hoe Valther Boys nog op 3-3 wist te komen en daardoor Zwartemeerse Boys met nog twee wedstrijden te gaan onbereikbaar is geworden.
Reageer!

Albert Frijling scheidsrechter van verdienste

EMMEN - Voor zijn wedstrijd ontving Albert Frijling een oorkonde en speldje van scheidsrechter begeleider Joop Brusse. Ook de VV Emmen gaf de jubilaris nog een bloemetje. Albert Frijlink is inmiddels 71 jaar jong en heeft al een heel leven achter de rug als scheidsrechter. En nog steeds fluit hij wekelijks zijn wedstrijden voor de KNVB.
Reageer!

SC Angelslo in slotfase onderuit tegen CSVC

EMMEN - De 1e helft van de wedstrijd tussen Sc Angelslo en CSVC in de zaterdag 4e klasse E was het aftasten en beide ploegen spelen rustig rond. Pas in de 24e minuut is de eerste kans voor CSVC maar de bal werd van de doellijn gehaald door Ricardo Gelijk. CSVC was op dat moment beter, maar SC Angelslo stond prima achterin.
Reageer!

Drenthina laat punten liggen tegen De Weide

EMMEN -?? In de zaterdag 2e klasse J liep Drenthina na het behalen van de tweede periodetitel een week geleden, tegen een 3-0 nederlaag op in de thuiswedstrijd tegen De Weide. De Weide deed goede zaken door met deze overwinning zich uit de degradatiekandidaten te ontworstelen. Marc de Graaf en Frank Benjamins wisten de Hoogeveners naar een 2-0 voorsprong te schieten.
Reageer!

DZOH kan degradatieduel tegen NEC Delfzijl niet winnen

DELFZIJL - In de zaterdag 2e klasse J wist DZOH zich zaterdagmiddag in Delfzijl nog niet veilig te spelen. De mannen van de aan het eind van het seizoen vertrekkende trainer Martin Drent liepen tegen een 1-0 nederlaag op. Het was weer een lastig degradatieduel waar de gelukkigste ploeg met de drie punten aan de haal ging, zegt DZOH trainer Martin Drent:
Reageer!

VEV verliest van VCG

KLAZIENAVEEN-NOORD - Na een aantal vrije weken moest VEV weer het veld op tegen het hoger geplaatste VCG uit Geesbrug. De ploeg van trainer Anne Christ wist de uitwedstrijd in Geesbrug nog wel met 3-2 te winnen, maar moest op eigen veld toestaan hoe VCG er met een 3-1 overwinning vandoor ging. VEV hield steeds veel mensen achter de bal en loerde op een counter.
Reageer!

CEC pakt puntje in Steenwijksmoer

STEENWIJKSMOER – In de zondag 3e klasse C moest CEC uit naar Protos en de wedstrijd eindigde zoals het begon met 0-0. Daarmee wist CEC toch weer een puntje te sprokkelen in de strijd om uit degradatiezorgen te komen. Beide teams hielden elkaar goed in evenwicht zonder dat er echt tot goed gevoetbald werd.
Reageer!

SVV’04 doet zichzelf tekort tegen Weerdinge.

WEERDINGE - In een wedstrijd waar in de zondag 3e klasse C geen belangen meer op het spel stonden, maakten zowel Weerdinge als SVV 04 een matige wedstrijd van. SVV’04 moest iets improviseren, aangezien trainer Arthur van der Veen zijn beide centrale verdedigers, Kerkdijk en Gerrits, niet ter beschikking had.
Reageer!

Raptim laat WKE struikelen

COEVORDEN - Het optimisme bij de WKE-aanhang is groot. Bij winst van WKE en verlies van FC Ter Apel zou WKE kampioen zijn. Er was al een autootje in de kleuren van WKE gespoten met de tekst WKE kampioen 2018-2019. Het was eigenlijk de goden verzoeken en dat bleek. Raptim won met 5-3. In het begin liep alles naar wens, want in de 2e minuut had het al 0-1 kunnen staan.
Reageer!

NWVV doet goede zaken tegen SETA

NIEUW WEERDINGE â?? In de zaterdag 5e klasse F deed NWVV goede zaken in de strijd om de tweede periodetitel. Op eigen veld werd SETA na een 0-0 ruststand met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd. In de eerste helft was het een wisselend niveau volgens NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Ja als wij aan de bal waren ging het vrij goed en creëerden wij in de eerste helft ook wel kansen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda