Voetbal

Bargeres en Ter Apel ’96 FC delen punten

EMMEN – In de zondag 3e klasse C kwam Bargeres slecht uit de startblokken en het was een wonder dat de stand na 20 minuten nog niet 0–3 stond, maar endigde in een 1-1 gelijkspel.
Reageer!

SC Erica wint van FVC

ERICA - In de zondag 1e klasse F was Sc Erica na een 0-1 ruststand met 2-1 te sterk voor FVC. De overwinning kwam pas in de tweede helft tot stand na een gelijk opgaande wedstrijd.
Reageer!

Zwartemeer ook te sterk voor Twedo

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD – In de zondag 3e klasse C behaalde Zwartemeer zaterdagavond haar vierde overwinning op rij door met 2-0 van SV Twedo te winnen.
Reageer!

CEC is buurman Titan de baas

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse C wist CEC op sportpark De Runde met 3-2 te winnen van Titan.
Reageer!

Erica 86 verliest in Musselkanaal

MUSSELKANAAL - Het veld lag erbij zoals de plek op de ranglijst van beide ploegen: behoorlijk belabberd. Het duel was daarom voor beide ploegen van groot belang, want een overwinning zou wat lucht geven richting de laatste plek. Zoals de laatste weken het geval is, moest trainer Andries Bremer het met een groot aantal afwezigen doen.
Reageer!

SC Angelslo in titanenstrijd op winst bij NKVV

NIEUW KRIM - Zaterdag speelde Angelslo de uitwedstrijd tegen het als laatste geplaatste NKVV in Nieuwe Krim/Dalerpeel; wederom een lastige wedstrijd, daar NKVV vorige week haar eerste drie punten pakte en Angelslo in eigen huis verloor.
Reageer!

SVBO pakt belangrijke zege tegen VKW

WESTERBORK – SVBO heeft vanmiddag drie hele belangrijke punten gepakt tegen hekkensluiter VKW. In Westerbork was Maarten Wielens de gevierde man, hij scoorde 3x en gaf de assist bij de 4e.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda