Voetbal

Henk Eising verruilt MT voor tribunestoel.

EMMEN - Henk Eising zal FC Emmen per 1 januari 2018 gaan verlaten. Henk was sinds september 2013 aan de club verbonden als Manager Commerciële zaken, waar hij aan de basis stond van de forse groei van het aantal sponsors en in het verlengde daarvan de sponsoring gedurende de afgelopen vier seizoenen.
Reageer!

FC Emmen kan winterstop als vierde in gaan

EMMEN - FC Emmen kan de eerste helft van de competitie afsluiten op de vierde plaats. Niet helemaal op eigen kracht want het heeft naast dat het zelf moet winnen, ook de medewerking van de concurrenten Telstar en De Graafschap nodig. Onrealistisch is het echter ook niet want FC Emmen speelt thuis tegen FC Den Bosch terwijl nummer vier Telstar thuis het op de vijfde plaats staande De Graafschap ontvangt.
Reageer!

s.v. Weiteveense Boys verlengd contract met hoofdtrainer Doldersum

WEITEVEEN - s.v. Weiteveense Boys heeft het contract met de huidige hoofdtrainer Aryan Doldersum met 1 seizoen verlengd tot en met het seizoen 2018-2019. Ondanks de teleurstellende resultaten van de afgelopen wedstrijden en de een-na-laatste plaats op de ranglijst, is het bestuur van s.v. Weiteveense Boys tevreden over de samenwerking en wil het graag met Aryan verder. Ook de spelersgroep en begeleiding liet weten graag met de trainer verder te willen.
Reageer!

Peter Timmer nieuwe trainer vv Drenthina

EMMEN - Het bestuur van de voetbalvereniging Drenthina heeft deze week overeenstemming bereikt met Peter Timmer (45) over een eenjarige contract als Hoofdtrainer van de Emmer tweedeklasser. Met ingang van het seizoen 2018-2019 zal hij leiding gaan geven aan de eerste selectie.
Reageer!

Marc Hegeman komend seizoen hoofdtrainer SVBO

BARGER OOSTERVELD - Het bestuur van vv SVBO heeft zojuist bekend gemaakt dat Marc Hegeman hoofdtrainer zal zijn in het seizoen 2018-2019. De oud-prof van onder meer FC Emmen en SC Heerenveen is momenteel trainer bij SV Twedo en assistent-trainer bij SC Genemuiden. Daarvoor was hij trainer bij Raptim, Klazienaveen en Weiteveense Boys.
Reageer!

Twedo zoekt nieuwe hoofdtrainer

NIEUW-AMSTERDAM/VEENOORD – Hoofdtrainer Marc Hegeman heeft na een uitstekende samenwerking besloten om aan het einde van het seizoen voetbalvereniging Twedo te verlaten. Hegeman is twee seizoenen hoofdtrainer geweest van de selectie van Twedo. Het bestuur van Twedo wenst Hegeman veel succes met zijn nieuwe uitdaging bij de zondag 1e klasser SVBO.
Reageer!

Erica’86 in tweede helft oppermachtig en wint

NIEUWE PEKELA - In de 10e minuut komt Erica 86 op een 1-0 achterstand, maar halverwege de eerste helft weet het gelijk te maken via een treffer van Wesley Wessels. 1-1. De vreugde was echter maar van korte duur want twee minuut weet de thuisclub opnieuw op voorsprong te komen. 2-1. Vlak voor rust is het Damacota dat de wedstrijd al een beetje in het slot gooide door bij rust met 3-1 voor te staan.
Reageer!

FC Klazienaveen overklast DZOH

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J won FC Klazienaveen na een 1-5 ruststand met 1-6 van DZOH. FC Klazienaveen had na een half uur de wedstrijd al onder controle door een 3-0 voorsprong. Het was wel DZOH, die de laatste drie wedstrijden op rij had gewonnen, die de eerste kans kreeg, maar die niet wist te benutten.
Reageer!

EHS’85 en Cor Lubach per direct uit elkaar

EMMERSCHANS – Hoofdtrainer Cor Lubach en EHS’85 hebben de samenwerking per direct gestopt. Na enkele gesprekken de afgelopen weken met de spelersgroep gaf de selectie aan dat er geen klik meer met de trainer was. Hierdoor besloot het bestuur om de samenwerking tussen de trainer en de club aan het einde van het seizoen te beëindigen.
Reageer!

Paul Weerman nog twee jaar bij Achilles 1894

EMMEN – De in Emmen woonachtige trainer Paul Weerman van zondaghoofdklasser Achilles 1894 uit Assen heeft zijn contract met twee jaar verlengd. Weerman nam afgelopen zomer het stokje over van Theo ten Caat. De promovendus staat momenteel tweede in de hoofdklasse A, net achter SJC. Zowel Weerman als de club zijn tevreden over de resultaten en de samenwerking.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda