Voetbal

SVBO in blessuretijd onderuit

NORG - SVBO heeft de uitwedstrijd bij Gomos in blessuretijd verloren. Voor rust was SVBO de iets betere, na rust begon Gomos sterk. Waar het op 0-0 leek af te gaan, mistte SVBO een grote kans en in de tegenaanval kreeg Gomos een terechte strafschop en die werd benut. 1-0 was dus ook de eindstand voor de ploeg uit Norg.
Reageer!

Ook CEC kan WKE niet stoppen

EMMER COMPASCUUM -?? In de zondag 3e klasse C zet WKE-16 haar opmars voort. De promovendus had een niet heel sterk voorseizoen maar draait inmiddels op volle toeren. De 3-1 overwinning op CEC was de negende overwinningen op rij.
Reageer!

SVBO zat verliest op eigen veld van SJS

BARGER OOSTERVELD – SVBO zat verloor zaterdagmiddag op het eigen kunstgras met 4-3 van SJS. De wedstrijd in de zaterdag 4e klasse E stond na 45 minuten op een 1-2 ruststand. SVBO trainer Jan Moes vond dat SVBO iets te snel op een 2-0 achterstand kwam, maar daarna wel meer grip op de wedstrijd kreeg.
Reageer!

EHS’85 pakt waardevolle punten

EMMERSCHANS- In de zondag 4e klasse E heeft waardevolle punten gepakt tegen subtopper Sweel. De Schanskers trokken met hangen en wurgen de overwinning over de streep. 4-2.
Reageer!

Ruime winst van FC Klazienaveen in Gramsbergen

GRAMSBERGEN - In de zaterdag 2e klasse J behaalde FC Klazienaveen een ruime 5-0 overwinning op Gramsbergen. De overwinning kreeg al in de eerste helft gestalte door doelpunten van Nick va der Sleen in de 11e minuut. 0-1.
Reageer!

Sleen en SVV’04 in evenwicht.

SLEEN - In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen Sleen en SVV 04 in een 1-1 gelijkspel. In een redelijke eerste helft had SVV â??04 het iets betere spel, wat enkele kansen opleverde, die helaas niet werden omgezet in doelpunten.
Reageer!

Weiteveense Boys op eigen veld onderuit tegen koploper

WEITEVEEN – In de zondag 5e klasse F wist Weiteveense Boys de punten niet in eigen huis te houden. Na een 0-1 ruststand verloren de mannen van trainer Harm Kiers met 2-1 van koploper Alteveer. In de eerste helft hadden de gasten het meeste aandeel in het spel.
Reageer!

Koploper Pesse pakt ook bij Schoonebeek de volle winst

NIEUW SCHOONEBEEK - In de zondag 4e klasse E kreeg Schoonebeek afgelopen zondag koploper Pesse op bezoek dat na een 0-2 ruststand met 1-2 wit te winnen. Pesse zette de wedstrijd meteen naar zijn hand.
Reageer!

Sc Erica pakt weer drie punten

ERICA - In de zondag 2e klasse L behaalde Sc Erica na een 1-1 ruststand een mooie 3-2 op Zuidwolde. De thuisclub begon beter aan de wedstrijd en nam in de 10e minuut een 1-0 voorsprong via Kjeld Huls die een voorzet binnen knalde. 1-0. Zuidwolde herpakte zich daarna goed en was in de onderlinge duels sterker dan SC Erica.
Reageer!

VEV en VVAK gelijkop

KLAZIENAVEEN NOORD - In de zaterdag 5e klasse F eindigde de wedstrijd tussen VEV en VVAK op een stormachtig Klazienaveen-Noord in een 3-3 gelijkspel. Beide ploegen gingen de hele wedstrijd voor de winst. VEV kreeg via Daniel van Ommen in de 3e minuut de eerste kans maar schoot op de paal. Daarna was het VVAK dat de wedstrijd dicteerde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda