Voetbal

Reunie tijdens jubileumfeest 50 jaar Sp.Roswinkel

ROSWINKEL - Sportclub Roswinkel bestaat 1 september a.s. 50 jaar. Dit jubileum willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In het weekend van 1 en 2 september hebben we allerlei activiteiten georganiseerd waaronder een receptie, een feestavond, een middag voor de jeugd en een zondagmiddag voor activiteiten op het voetbalveld. n.
Reageer!

Jannes, Ancora en Bouke naar Barger-Oosterveld

BAER OOSTERVELD - Vandaag en morgen zal alweer voor de zesde keer het SVBO Voetbalfeest plaatsvinden. Het meerdaags toernooi, met bijbehorende feestavonden, is uitgegroeid tot een heus evenement. Maar liefst 25 teams uit het hele land zullen in dit weekend het toernooi afwerken.
Reageer!

Promotie scheidsrechters HZOD

EMMEN – De opleidings- en begeleidingsactiviteiten van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost-Drenthe (HZOD) werpen elk jaar zijn af. Een aantal leden van de groep is komend seizoen op een hoger niveau actief.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Wouter Marinus!

EMMEN - FC Emmen heeft voor de tweede maal binnen een week toegeslagen op de transfermarkt: Wouter Marinus meldde zich vandaag nadat hij de medische keuring succesvol had afgerond in Emmen alwaar een contract voor twee seizoenen voor hem klaar lag. De 23-jarige -uit Zuidwolde afkomstige- aanvallende middenvelder stond nog één seizoen onder contract bij PEC Zwolle, maar mocht desondanks vertrekken en maakt transfervrij de overstap naar de Drentse Eredivisionist.
Reageer!

Valther Boys terug in de kelder van het amateurvoetbal

WEDDE – Valther Boys was in deze laatste wedstrijd van het seizoen niet meer zichzelf. Het ging om lijfsbehoud in de Vierde klasse D zondag. Wedde die als tweede was geëindigd in de vijfde klasse ging voor promotie. Wedde liet direct zien wat het van plan was deze middag en nam het meteen heft in handen. Al in 8e minuut was het raak. Een vrije bal van Jasper Reininga werd onhoudbaar in de linkerbovenhoek geschoten. 1-0.
Reageer!

Geen finaleplaats voor CEC

EMMELOORD - In de strijd om promotie naar de 2e klasse af te dwingen moest CEC als eerste de horde Emmeloord nemen. In en tegen Emmeloord wilden trainer Erwin van Oosten en zijn mannen proberen de finale te halen tegen Dalen of Ruinerwold. Helaas liep het allemaal anders. Na een 3-1 ruststand verloren de compascumers met 5-2 van de thuisclub.
Reageer!

Geen promotie voor Titan

NIEUW WEERDINGE - Het is Titan niet gelukt om kampioen WKE naar de derde klasse te volgen. Op eigen veld liep het zondagmiddag tegen een 3-2 nederlaag op tegen Siddeburen. Na een 1-1 ruststand eindigde het duel in een 3-2 overwinning voor de herkanser uit de derde klasse B. Titan begon overigens voortvarend aan de wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda