Voetbal

Donderdag: Drents Verbond team versus FC Emmen

EMMEN - Donderdag 13 juli staat er een bijzondere wedstrijd op het programma. Op het sportpark Zwaneveld van het Emmer DZOH speelt het Drents Verbond All Star Team tegen FC Emmen: aanvang 19.00 uur. Liefst 22 Drentse voetballers, onder leiding van coach Martin Drent worden eenmalig afgestaan door hun eigen amateurvereniging om te strijden tegen de profs van FC Emmen. Het belooft een absoluut voetbalfeest te worden!
Reageer!

Geslaagd A+B toernooi SVBO

BARGER OOSTERVELD - Maar liefst 23 clubs waren het afgelopen weekend in Barger Oosterveld aanwezig voor het jaarlijkse A+B Sportfeest van SVBO. Sport en muziek was het afgelopen weeke3nd dan ook de hoofdmoot met een jeugdtoernooi voor de A en B jeugd en in de grote feeststent drie dagen feest.
Reageer!

FC Emmen weekt jeugdtalent Omran Haydary los van Roda JC

EMMEN - FC Emmen is erin geslaagd Omran Haydary los te weken van Roda JC. De Eredivisionist uit Kerkrade wilde de 19 jarige rechtsbuiten na ruim 10 jaar jeugdopleiding graag behouden, maar de in Afghanistan geboren flankspeler tekende nimmer een meerjarige verbintenis, zodat hij zelf kon beslissen over zijn toekomst.
Reageer!

FC Emmen slaat dubbelslag op Transfermarkt

EMMEN - FC Emmen doet vandaag bijzonder goede zaken op de transfermarkt. De Drentse profclub wist van twee spelers een krabbel te bemachtigen en kan derhalve twee aanwinsten voor het volgende seizoen voorstellen: Jeroen Veldmate rondde vanochtend de medische keuring met succes af en komt transfervrij over vanuit Denemarken; hij tekende voor één seizoen.
Reageer!

FC Emmen contracteert middenvelder Willem Huizing

FC Emmen contracteert vandaag de 13e contractspeler voor het seizoen 2017/2018. De 22 jarige Willem Huizing zal na 11 seizoenen sc Heerenveen de overstap naar de enige Drentse profclub maken.
Reageer!

FC Emmen trekt verdediger Joris Voest aan

EMMEN - FC Emmen kwam gister met Joris Voest tot een akkoord om zijn profcarrière in Drenthe een vervolg te geven. Vanaf zijn vakantieadres gaf Voest via zijn zaakwaarnemer Tim Vrouwe zijn jawoord aan Emmen. Voest kwam vanaf 2006 uit voor de jeugd van Heerenveen, en haalde sportief succes met Oranje-17 waarmee hij als basisspeler in 2012 het EK won.
Reageer!

FC Emmen lijft spits Mario Bilate in

EMMEN - FC Emmen heeft met Mario Bilate overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van één seizoen met daarbij een optie voor nog een extra seizoen.
Reageer!

Gerardus Majella School naar landelijke finale schoolvoetbal in Zeist!

NIEUW SCHOONEBEEK - Het voetbalteam uit groep 6 met van de Gerardus Majella School in Nieuw Schoonebeek platste zich voor de landelijke van schoolvoetbal in Zeist. Na de voorronden in Emmen en Steenwijk was Jubbega de volgende stap naar Zeist waar de landelijke finale zal plaatsvinden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda