Voetbal

Sc Angelslo wint van Borger

BORGER - Angelslo begint sterk aan de wedstrijd tegen Borger en neemt gelijk het initiatief wat resulteert in een open kans voor Gezim Lulli in de 6e minuut al maar hij schiet voorlangs. Angelslo gaat sterk verder met verzorgt voetbal en hoog tempo en Gezim Lullie krijgt in de 15e minuut weer een kans maar treft de doelman van Borger. In de 18e minuut is het raak voor Angelslo , Spits Frank Roethof komt op de keeper af en rond goed af . 0-1
Reageer!

FC Emmen onfortuinlijk tegen Fortuna Sittard

EMMEN - FC Emmen blijft ook na vier wedstrijden ongeslagen maar het derde gelijke spel op rij, deze keer zonder doelpunten, was natuurlijk niet datgene waarop de ploeg mikte. Maar het zat bepaald niet mee tegen de Limburgse formatie. Drie keer het aluminium geraakt, een strafschop gemist en een niet terechte rode kaart voor Cas Peters: dat was de oogst van een regenachtige avond.
Reageer!

FC Emmen met Michiel Hemmen in basis tegen Fortuna

EMMEN - Michiel Hemmen maakt vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn basisdebuut voor FC Emmen. De aanvaller speelde afgelopen dinsdag al een uur lang voor het beloftenteam waarin hij tweemaal scoorde. Om ruimte voor hem te maken moet Michael Chacon wijken. Nick Bakker start eveneens in de basis mede omdat Tim Siekman een blessure aan het duel tegen FC Dordrecht heeft overgehouden.
Reageer!

Sterrenteam Klazienaveen 5 te sterk voor DZOH 6

EMMEN - Zaterdag 2 september stond de 1e officiële wedstrijd voor het sterrenensemble op het programma. De manschappen van trainer Berens mochten aantreden tegen dzoh 6. De jager die vorige week nog interim trainer was werd beloond voor zijn inzet en tot aanvoerder gebombardeerd. Hij probeerde echter de boel te saboteren en reed verkeerd, na veel rondjes over de rotonde wist hij het sportpark opeens wel weer te vinden.
Reageer!

EHS’85 wint eerste bekerwedstrijd

EMMERSCHANS - EHS’85 heeft in de eerste bekerwedstrijd gewonnen van Bellingwolde, 3-0. EHS’85 kwam goed uit de startblokken en nam vanaf minuut één het initiatief in de wedstrijd. Bellingwolde, een zeer jonge en goed voetballende ploeg, zorgde er samen met de Schanskers voor dat het een boeiende en aantrekkelijke eerste helft werd.
Reageer!

Dick Lukkien laat scheidsrechters COVS HZO Drenthe zweten

EMMEN - Dinsdagavond werd traditioneel het seizoen van de COVS HZO Drenthe geopend met speciale training onder leiding van Dick Lukkien, trainer van FC Emmen. De training die begon met een warming up, bestond voor de KNVB en clubscheidsrechters, uit verschillende oefeningen en wedstrijd afgesloten met een onderling partij.
Reageer!

Spelregelkenner Panneman te gast bij HZOD

EMMEN - Anton Panneman verzorgt op donderdag 7 september a.s. een spelregelavond in clubhuis De Meerfluit van scheidsrechtersvereniging HZO Drenthe in Emmen. De spelregelkenner uit Muntendam zal scheidsrechters en belangstellenden informeren over de nieuwe spelregels, die sinds dit seizoen van kracht zijn.
Reageer!

FC Emmen met Tim Siekman in de basis naar Dordrecht

EMMEN - De clubs in de Jupiler League beginnen vrijdag aan de eerste periode. Voor FC Emmen betekent dat een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. In vergelijking met de wedstrijd tegen FC Eindhoven is de basisopstelling vrijwel intact gebleven. Alleen Tim Siekman heeft zijn basisplaats terug wat ten koste van Nick Bakker gaat.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda