Voetbal

Valther Boys en Witteveense Boys delen de punten

.VALTHE – In de zondag 4e klasse D eindigde de wedstrijd tussen Valther Boys – Witteveense Boys in een 3-3 eindstand. Valther Boys startte voortvarend en Witteveense Boys had het de eerste 20 minuten zwaar. 1-0. Valther Boys had toen al snel een 2-0 voorsprong genomen. Allereerst liet Rob Boekholt in de 5e minuut zijn directe tegenstander de hakken zien en leverde een perfecte voorzet afleverde op Nick Hulshof. 1-0.
Reageer!

Sportieve derby SVV 04 - Twedo eindigt onbeslist

SCHOONEBEEK - In deze derby, goed geleidt door scheidsrechter Tempel, tussen SVV’04 en Twedo vielen de doelpunten in de laatste vijf minuten. Twedo kwam door Sander Boer op een voorsprong (0-1) en naar goed voorbereidend werk van Ewoud Hostman scoorde Michel Kerkdijk de verdiende gelijkmaker. 1-1. In de 1e helft was het een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij Twedo voor meer dreiging zorgde.
Reageer!

SVBO ruim langs GAVC

BARGER OOSTERVELD - In de zondag 1e klasse F behaalde SVBO op eigen veld een ruime 5-2 overwinning op GAVC uit Grou. Trainer Rolf Veneboer moest het deze wedstrijd doen zonder zijn spitsen Maarten Wielens en Quientin Brands doen, maar zijn gelegenheidsspitsen Robin Heine en Davy Wessels deden het voortreffelijk. Bij rust stond SVBO al op een 3-0 voorsprong Robin Heine opende de score in de 12e minuut en vlak voor rust was Heine opnieuw succesvol terwijl Davy Wessels voor de 3-0 ruststand zorgde.
Reageer!

Klazienaveen ook in Zuidhorn de sterkste

ZUIDHORN – In de zaterdag 2e klasse J deed FC Klazienaveen opnieuw goede zaken door in en tegen Zuidhorn met 3-2 te winnen. De mannen van trainer Casper Goedkoop begonnen niet sterk aan de wedstrijd en liepen halverwege de eerste helft dan ook tegen een tegentreffer van Jordi Schuiling op. Dat was even schrikken en zoeken maar vlak voor rust is het Thyrann Lambers, die overigens even daarvoor nog werd bestraft met een gele kaart, die FC Klazienaveen op gelijke zette. 1-1.
Reageer!

Nipte overwinning voor DZOH

GRONINGEN – In de zaterdag 2e klasse J deed DZOH eindelijk weer van zich spreken. Na een zeer tegenvallende serie van drie wedstrijden wisten de mannen van trainer Martin Drent eindelijk weer een wedstrijd met winst af te sluiten. Matchwinner werd Max Heijnen die in de slotfase alsnog de overwinning veilig kon stellen. Deze wedstrijd was een echte zes punten wedstrijd voor beide ploegen. Groen Geel zag DZOH nu zes punten afstand nemen en staat nu op de achtste plaats met 10 punten. Groen Geel bleef door deze nederlaag op de 12 plek staan doordat ook Nieuwleusen en FC Meppel niet wisten te winnen.
Reageer!

Drenthina opnieuw naar mooie overwinning

NIEUWLEUSEN – In de zaterdag 2e klasse J behaalde Drenthina een mooie 3-1 overwinning in en tegen Nieuwleusen. Drenthina wist overigens pas in de 38e minuut van de eerste helft de score te openen. Wie anders dan Kees Plaatje vond toen de opening waar het lang naar had gezocht. 0-1. Dat het dan ook nog voor de thee 0-2 wordt door Ruben Kemperink, werd even later met veel voldoening mee naar de kleedkamer gekomen. Na de hervatting wed het toch nog weer snel tandenbijten want in de 47e minuut scoorde Reinier Meijerink de aansluitingstreffer. 1-2.
Reageer!

ValtherBoys en WitteveenseBoys delen de punten

.VALTHE - Eerst even dit, in het programmaboekje wat een ieder krijgt bij het bezoeken van een wedstrijd van ValtherBoys, stond vermeld dat beide ploegen de punten hard nodig zijn. ValtherBoys gaf hieraan direct gehoor, het startte voortvarend en WitteveenseBoys had het de eerste 20 minuten zwaar. ValtherBoys had toen een twee nul voorsprong genomen. Allereerst was het Rob Boekholt die zijn directe tegenstander de hakken liet zien en een perfecte voorzet afleverde op Nick Hulshof die de eerste treffer voor zijn rekening nam.
Reageer!

FC Emmen stelt zwaar teleur

HELMOND - FC Emmen heeft zich zelf een slechte dienst bewezen door de uitwedstrijd tegen laagvlieger Helmond Sport met 3-1 te verliezen. Het was absoluut geen geflatteerde nederlaag want er viel weinig op af te dingen. FC Emmen speelde de minst goede wedstrijd van het seizoen tot nu toe en heeft veel om over na te denken. Voor de zeventienjarige doelman Kjell Scherpen had het een mooie avond kunnen zijn. Onverwachts werd hij voor de leeuwen gegooid omdat eerste doelman Dennis Telgenkamp was geveld door een griepje.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda