Voetbal

FC Emmen ook kansloos tegen Heracles Almelo

ALMELO - De doordeweekse wedstrijd van FC Emmen tegen Heracles Almelo leverde niet het zo gewenste en gehoopte resultaat op. Na een 2-0 ruststand wonnen de Almeloers deze wedstrijd met 4-0. Trainer Dick Lukkien van FC Emmen gaf tegen Heracles Almelo de volgde basis het vertrouwen: Dennis Telgenkamp, Glenn Bijl, Miguel Araujo, Ricardo van Rhijn, Saner Cavlan, Lucas Bernadou, Keziah Veendorp, Sergio Pena, Ancon Jansen, Michael de Leeuw en Marko Kolar.
Reageer!

FC Emmen laat het vooral in de 2e helft afweten tegen PEC Zwolle

ZWOLLE - Vrijdagavond speelde FC Emmen de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en de wedstrijd eindigde zoals het begon met 0-0. FC Emmen trainer Dick Lukkien koos deze keer voor een andere opstelling waardoor de volgende elf basisspelers aan de wedstrijd mochten beginnen:
Reageer!

Drenthina en Peter Timmer verlengen contract.

EMMEN - Zaterdag tweedeklasser Drenthina uit Emmen heeft het contract met oefenmeester Peter Timmer met één jaar verlengd. De trainer gaat hiermee het 4e seizoen in bij Drenthina. Het bestuur van Drenthina is uitermate content met de verlenging.
Reageer!

FC Emmen knikkert FC Groningen uit de beker

EMMEN – FC Emmen heeft zich dinsdagavond verzekerd van een plaats bij de laatste zestien van de KNVB Beker. Op sportpark De Oude Meerdijk wonnen de Emmenaren na een 0-1 ruststand met 2-1 van de Groningers. Glen Bijl zorgde voor de 1-1 en Anco Jansen tekende voor de 2-1. Emmen begon zonder de niet fitte Michael de Leeuw goed aan de wedstrijd.
Reageer!

Voetbalvereniging SVV’04 en hoofdtrainer Philippe Karhof na dit seizoen uit elkaar

SCHOONEBEEK - Voetbalvereniging SVV’04 uit Schoonebeek en hoofdtrainer Philippe Karhof uit Beilen hebben in onderling overleg met elkaar besloten om aan het einde van het huidige seizoen de samenwerking niet te verlengen. Karhof is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij SVV’04 en is met 6 punten uit 3 wedstrijden goed aan de huidige competitie begonnen. Vanwege de Corona-maatregelen ligt de competitie momenteel helaas stil. Beide partijen hopen dat de competitie op (korte) termijn weer hervat kan worden, zodat dit seizoen alsnog een succesvol vervolg kan worden gegeven.
Reageer!

FC Emmen bekert vanavond tegen Eindhoven

EMMEN - Vanavond speelt FC Emmen tegen FC Eindhoven in de eerste ronde van het bekertoernooi en de wedstrijd begint vanavond om 19.30 uur in stadion De Oude Meerdijk. Dick Lukkien heeft de beschikking over een redelijk fitte selectie. Anco Jansen en Marko Kolar zullen de bekerwedstrijd nog wel aan zich voorbij laten gaan, zij gaan de focus leggen op hun herstel en hopen er komend weekend weer bij te zijn. Ricardo van Rhijn keert wel terug in de wedstrijdselectie, zijn rugklachten zijn verminderd en hij is inzetbaar.
Reageer!

Twee wedstrijden voor Nikolai Laursen

EMMEN - Nikolai Laursen is naar aanleiding van zijn directe rode kaart tegen SC Heerenveen voor drie duels geschorst, waarvan �©�©n voorwaardelijk. Dat betekent dat de Deense aanvaller de komende twee duels geschorst is, komende woensdag het bekerduel tegen Eindhoven en zondag de competitiewedstrijd tegen Feyenoord.
Reageer!

DZOH winnaar in lokale derby tegen Drenthina

EMMEN - De derby van Emmen in de zaterdag 2e klasse J tussen DZOH en Drenthina op sportpark De Rietenlanden eindigde zaterdagmiddag na een 1-1 ruststand in een 2-1 overwinning voor DZOH. Drenthina had vanaf het begin het meeste balbezit, maar dat was wel de strategie die DZOH trainer Bert Doldersum voor zijn ploeg had uitgedacht. Bij balverlies van Drenthina snel in de omschakeling gevaarlijk worden.
Reageer!

SVBO (zat) zonder punten terug uit De Krim

DE KRIM - In de zaterdag 4e klasse D opende SVBO nog wel de score tegen DKB, maar moest na een 4-1 nederlaag wel de punten in De Krim achterlaten. De mannen van trainer Jan Moes begonnen wel goed aan de wedstrijd en was het eerste kwartier de bovenliggende partij. De beloning kwam in de 15e minuut via een doelpunt van Stan Wolbers en het leek een leuke middag voor de Barger Oostervelders te worden, maar het liep allemaal anders.
Reageer!

Zandpol moet zege aan Weiteveense Boys laten

ZANDPOL - In de zondag 5e klasse E moest Zandpol toezien hoe Eiteveense Boys met ene 4-0 overwinning en drie punten aan de haal ging. Het door het Cocornavirus getroffen Zandpol moest daardoor maar liefst vier basisspelers missen waaronder ook nog steeds Stefan Knuppe, de smaakmaker bij de mannen van trainer Cor Huls. Met een aantal invallers was Zandpol in de eerste twintig, dertig minuten zeker niet de mindere van de Weiteveners.Echter nadat door een onverwachte strafschop wegens hands binnen de zestien Zandpol op achterstand werd gezet was de weerstand even gebroken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda