Voetbal

Zwartemeerse Boys wint in overtal van Valther Boys

ZWARTEMEER – In de zondag 5e klasse E behaalde Zwartemeerse Boys een mooie 4-1 overwinning op Valther Boys. De mannen van Hendrikus Mulder blijven daarmee in het spoor van koploper Alteveer en Buinerveen. De Zwartemeerders kwamen al snel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Hidde Walda.
Reageer!

SVBO walst over Noordster heen!

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft zaterdagavond op overtuigende wijze gewonnen van Noordster. De ploeg uit Oude Pekela werd met een 8-0 nederlaag naar huis gestuurd. Na een 3-0 ruststand ging SVBO na rust vrolijk door. Er werden slechts 8 doelpunten gemaakt, want een score met dubbele cijfers had er zeker in gezeten. Geen probleem, 8 is ook meer dan genoeg! Door de winst staat SVBO nu 2e samen met SWZ, maar met een betere doelsaldo. 1 punt achter koploper Emmen AV.
Reageer!

SC Angelslo verliest in slotfase van SJS

STADSKANAAL - Beide partijen hebben veel last van de harde wind en regen op een glad kunstgrasveld. SC Angelslo speelt iets beter in het begin van de wedstrijd en komt in de 14e minuut op 0-1 als Nino Pitta een afgeslagen bal simpel binnentikt. SJS speelt veel lange ballen maar begint nu meer grip op de wedstrijd te krijgen en zet Angelslo onder druk maar gaat slordig met de kansen om. SC Angelslo krijgt in de 43e minuut kans om de voorsprong te vergroten maar de lat brengt redding voor SJS. Nog geen 3 minuten later is het wel raak voor SJS als een foute terugspeelbal in de voeten van Ronald Zuidema komt en hij keeper Brands passeert 1-1.
Reageer!

Collectief beter Schoonebeek boekt verdiende uitzege bij Witteveense Boys

WITTEVEEN - Afgelopen zondag moest Schoonebeek op bezoek bij laagvlieger Witteveense Boys. Het kunstgras in Witteveen had weinig last van de overvloedige regenval, door de nattigheid werd het veld eigenlijk alleen maar sneller en beter. Een collectief beter Schoonebeek ging het best met de omstandigheden om, en nam middels een 2-4 overwinning dan ook verdiend de punten mee terug naar Nieuw Schoonebeek.
Reageer!

Klinkenberg maakt 100e doelpunt voor SVBO

BARGER OOSTERVELD - In de wedstrijd tegen Nieuw Balinge maakte Nick Klingenberg zijn 100e doelpunt voor vv SVBO. De doelpunten maakte hij niet alleen voor het zaterdagelftal van SVBO, maar ook voor de zondagtak. Nick Klinkenberg kwam in de jeugd bij SVBO voetballen.
Reageer!

SVBO verlengt contracten Hegeman en Wiersum

BARGER OOSTERVELD - Marc Hegeman en Jos Wiersum hebben voor in ieder geval één seizoen bijgetekend bij vv SVBO. De eersteklasser is tevreden over de verrichtingen van de twee trainers. Hoofdtrainer Marc Hegeman(foto) en Wiersum (trainer tweede selectie) presteren tot nu toe prima met de jonge selectie van SVBO.
Reageer!

SC Angelslo verliest van Onstwedder Boys (1-3)

EMMEN - Beide ploegen beginnen sterk aan de wedstrijd met pittige duels en mooie aanvallen. In de eerste 10 minuten hebben beide ploegen al meerdere kansen om de score te openen maar deze blijven onbenut. In de 12e minuut komt SC Angelslo op achterstand als Onstwedder Boys een strafschop krijgt als Nino Pitta de bal per ongeluk tegen zijn hand krijgt.
Reageer!

SVV’04 pakt 3 verdiende punten tegen Raptim

COEVORDEN - SVVâ??04 heeft op deze druilerige zondagmiddag 3 welverdiende punten mee terug genomen naar Schoonebeek de overwinning kwam pas in de 2e helft tot stand toen speelden de mannen van Arthur van de Veen een prima pot voetbal vol inzet en werden na een spannend slot van de wedstrijd de punten veilig gespeeld.
Reageer!

VEV moet de punten aan koploper Mussel laten

KLAZIENAVEEN NOORD - Afgelopen zaterdag kwam koploper Mussel op bezoek bij VEV uit Klazienaveen-Noord. In een gelijk opgaande 1e helft met meer balbezit voor Mussel waren de kansen op een hand te tellen. In de 30e minuut kwam de bal voor de voeten van Paul Hidding via een kluts en werd het 0-1. VEV had twee kopkansen waarvan er eentje op de lat belande.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda