Voetbal

Schoonebeek legt ongeslagen Sweel op de pijnbank

SCHOONEBEEK – In de zondag 4e klasse D kreeg Schoonebeek afgelopen zondag de virtuele koploper en ongeslagen Sweel op bezoek. De koploper moest deze week afscheid nemen van Clifford Clinton en dat bleek vooral aanvallende een te groot gemis voor Sweel. Schoonebeek kreeg mogelijkheden via Niek Huser (lobje net door doelman Haan gepakt) en Leon Steffens (net voorlangs).
Reageer!

FC Assen - Erica’86, wedstrijd van de gemiste kansen

ASSEN – In de zaterdag 5e klasse F verloor Erica’86 in Assen tegen de plaatselijke FC na een 2-1 ruststand met 4-3. De nederlaag kreeg eigenlijk al in de eerste helft gestalte toen de Ericanen vooral verdedigend veel te slap aan de wedstrijd begonnen en binnen tien minuten tegen een 2-0 achterstand aankeken.
Reageer!

Verdiende overwinning voor FC Klazienaveen

BEILEN – FC Klazienaveen had afgelopen zaterdag weinig moeite nodig om van Fit Boys, de hekkensluiter in de zaterdag 3e klasse D te winnen. In Beilen wonnen de Klazienaveners na een 0-1 ruststand dit duel met 4-1. Na een klein kwartiertje was het Nick van der Sleen die de score opende. Patrick Bloemberg kopte vanuit een hoekschop de bal op de Fit Boys doelman, maar deze wist de bal niet te controleren.
Reageer!

Galavoorstelling WKE tegen Nieuw Buinen

EMMEN – WKE won zondagmiddag in de zondag 2e klasse L met 4-1 van Nieuw Buinen. WKE haalde uit de laatste 5 wedstrijden maar 4 punten door 1 keer winst, 1 gelijkspel en 3 verliespartijen. En zondag werd de wedstrijd gespeeld waar de supporters van WKE al weken naar hebben uitgekeken. Het werd de beste wedstrijd van het seizoen voor WKE want Nieuw Buinen werd volledig overklast.
Reageer!

Zandpol blij met punt tegen Eext

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse E wist Zandpol zondagmiddag het nog ongeslagen Eext te trakteren op het eerste puntverlies in deze competitie. De mannen van trainer Cor Huls vierden de 0-0 eindstand dan ook een beetje als een overwinning.
Reageer!

Valther Boys pakt drie punten in Witteveen

WITTEVEEN - In de zondag 5e klasse E won Valther Boys met 2-1 van Witteveense Boys. Deze eindstand stond zondagmiddag in Witteveen al na drie kwartier op het scorebord. De groenhemden begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen in de 12e minuut op voorsprong via Dennis Middeljans die een goed individuele aktie met een doelpunt wist te bekronen. 0-1.
Reageer!

SVV’04 op karakter langs Ter Apel’96

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse D boekte SVV’04 een verdiende 2-0 overwinning op het hoog geklasseerde Ter Apel ’96. De tactiek van trainer Philip Karhof pakte goed uit. Ter Apel’96 creëerde wel een aantal kansen, maar telkens stond doelman Martijn Woelders de ter Apelers in de weg. Voorafgaand aan de wedstrijd werd één minuut stilte in acht genomen zoals op vele voetbalvelden om ook hun steun te betuigen.
Reageer!

Titan en EHS’85 in evenwicht

NIEUW WEERDINGE â?? In de zondag 4e klasse D bleven Titan en EHSâ??85 afgelopen zondag in evenwicht. Na een goed begin van beide ploegen was het EHSâ??85 dat de score opende. Na een snelle aanval over de flanken werd Mark Linneman goed aangespeeld en hij maakte voor het Titandoel geen fout. 0-1. Dat was even schrikken voor de Titanen, want het was een prima uitgespeelde aanval met een even zo mooi doelpunt.
Reageer!

NWVV pakt puntje in Dalerpeel

DALERPEEL - In de zaterdag 5e klasse F moesten NKVV en NWVV genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel. In de eerste helft was NKVV de bovenliggende partij maar verzuimden om zich ook echte mogelijkheden uit te spelen. Misschien ook wel een beetje de verdienste van NWVV dat in het eerste part misschien ook nog wel de betere kansen kreeg, maar die wisten de Nieuw Weerdingers niet te benutten.
Reageer!

SVBO kansloos bij de koploper

SNEEK - SVBO heeft zaterdagavond een kansloze nederlaag geleden bij koploper SWZ Sneek. Sneek was gewoon de betere en SVBO had er weinig tegenin te brengen. Sneek had vorig jaar al kampioen moeten worden, na wat ze in de twee wedstrijden in ieder geval tegen SVBO hadden laten zien. Dat ze het niet zijn geworden is dan eigenlijk best vreemd en misschien ook wel slecht.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda