Voetbal

Promoties voor scheidsrechters HZOD

EMMEN/REGIO – De opleidings- en begeleidingsactiviteiten van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost-Drenthe (HZOD) werpen steeds meer vruchten af.
Reageer!

Net geen podium voor Bjarne Hemme

AMERSFOORT – Het Nederlands kampioenschap jeugdwielrennen heeft de renners van WSV Emmen deze keer geen medailles opgeleverd.
Reageer!

JC1 MHC Emmen kampioen Topklasse Noord

EMMEN - Na een mooi 9-0 zege op de Graspiepers uit Drachten is het team JC1 van hockeyclub Emmen kampioen geworden in de Topklasse Noord.
Reageer!

GEEN ORGON TOERNOOI IN VERBAND MET AANLEG KUNSTGRASVELDEN

BARGER OOSTERVELD - Het Orgon Toernooi wordt normaal gesproken voor de bekercompetitie aan afgewerkt. Het toernooi, waaraan de eerste elftallen van veel clubs uit Emmen en omstreken deelnemen, gaat het komende voetbalseizoen niet door.
Reageer!

ADIEU KNOLLENVELD!

BARGER OOSTERVELD - Als afscheid van de grasvelden wordt een ware verenigingsdag georganiseerd. Vanaf 14:00 zullen er spelletjes worden gedaan voor alle leeftijden. Teams van 4. Opgeven bij Robert Veringa 06-28569957.
Reageer!

FC Emmen lijft spits Mario Bilate in

EMMEN - FC Emmen heeft met Mario Bilate overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van één seizoen met daarbij een optie voor nog een extra seizoen. Met het aantrekken van de 25 jarige centrumspits is de eerste aanvallende versterking van de selectie een feit. .
Reageer!

Sc Angelslo degradeert naar de vijfde klasse

OLDEHOVE – Sc Angelslo komt in het nieuwe seizoen uit in de vijfde klasse. De ploeg van trainer John van den Wildenberg verloor in de tweede ronde van de nacompetitie met 2-1 bij OKVC.
Reageer!

Bekerfinaledag Jeugd bij vv Emmen

EMMEN - Op zaterdag 10 juni as. is de vv Emmen gastvereniging voor de bekerfinaledag jeugd en senioren. Vanaf augustus vorig jaar zijn de teams al in actie.
Reageer!

NK Schoolhandbal in de Gemeente Emmen

EMMEN - Op zaterdag 17 juni a.s. vindt in de Gemeente Emmen al weer voor de 42e keer het NK Schoolhandbal voor basisscholen plaats. En wel in 4 sporthallen. Uit heel Nederland doen er scholen mee. Alle regio’s hebben, indien noodzakelijk, zowel voorrondes als regio finales gespeeld. Er wordt gespeeld in vier poules.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda