Voetbal

FC Emmen contracteert Jason Bourdouxhe

EMMEN - FC Emmen presenteert vandaag Jason Bourdouxhe. De 27-jarige Belg onderging hedenochtend succesvol de medische keuring en zette vervolgens op De Oude Meerdijk zijn krabbel onder een overeenkomst voor één seizoen, plus een optie voor een tweede seizoen bij de kersverse Eredivisionist. Bourdouxhe had een aflopend contract bij Helmond Sport en komt transfervrij over naar de enige profclub van Drenthe.
Reageer!

Schoonebeek wint laatste thuiswedstrijd van Bargeres

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag kreeg Schoonebeek Bargeres op bezoek. Voor beide teams stond er niet zo veel meer op het spel; Schoonebeek kon theoretisch nog een periode pakken, en Bargeres kon theoretisch nog op een nacompetitieplek voor degradatie komen. Toch maakten beide teams er een vermakelijke pot van, die uiteindelijk door Schoonebeek met 3-2 werd gewonnen.
Reageer!

Gemeente huldigt FC Emmen bij promotie naar eredivisie

EMMEN - Na de 0-0 in eigen huis blijft het nog even spannend. Maar als FC Emmen zondag in Rotterdam van Sparta wint, gaat de gemeente spelers en staf huldigen op het Raadhuisplein. Namens de provincie zal gedeputeerde Henk Jumelet de club feliciteren. Iedereen is dan vanaf 19.30 uur welkom om de spelers toe te juichen en de promotie naar de eredivisie te vieren. De huldiging zelf zal rond 21.oo uur zijn. Bij een eventuele verlenging in Rotterdam, kan dit later worden.
Reageer!

FC Emmen en Sparta scoren niet in enerverend duel

EMMEN - Na negentig minuten enerverend voetbal in een bij tijden kolkende Oude Meerdijk stond het scorebord nog steeds op de beginstand. Beide trainers en waarschijnlijk ook wel het publiek konden er mee leven. Aanstaande zondag volgt dan de apotheose van het tweeluik FC Emmen tegen Sparta in het Rotterdamse Kasteel.
Reageer!

Schoonebeek drukt Weiteveense Boys dieper in de zorgen

WEITEVEEN - Afgelopen donderdag stond de inhaalwedstrijd uit tegen Weiteveense Boys voor Schoonebeek op het programma. Na een aantal mindere resultaten de afgelopen weken, speelt Schoonebeek eigenlijk nergens meer voor. Weiteveen is nog verwikkeld in een felle degradatiestrijd tegen rechtstreekse degradatie.Weiteveen – Schoonebeek is tevens de derby voor beide verenigingen, dus werd er een strijd op het scherpst van de snede verwacht. Maar het werd een sportieve en vonkenvrije wedstrijd waarin Schoonebeek een overtuigende 1-4 overwinning boekte.
Reageer!

Drenthina heeft de trainersstaf voor het nieuwe seizoen rond.

EMMEN - Na de aanstelling van Peter Timmer als nieuwe hoofdcoach, heeft zaterdag tweedeklasser Drenthina Bas Boersma aangesteld als assistent-trainer. Daarmee is de trainersstaf voor het komend seizoen rond. Voorzitter Willem Jan Alders geeft aan erg blij te zijn met de aanstelling van Boersma.
Reageer!

FC Emmen vernedert NEC Nijmegen

EMMEN - FC Emmen heeft een geweldige basis gelegd voor het bereiken van de finale van de play offs. Het klopte in de Oude Meerdijk het door velen favoriet geachte NEC Nijmegen met liefst 4-0 na bij rust al een 3-0 voorsprong te hebben genomen. Niets is onmogelijk in de voetballerij maar FC Emmen moet met een verschil van vijf doelpunten verliezen om de eindstrijd om promotie te ontgaan.
Reageer!

SVV’04 wint ook van OVC’21

SCHOONEBEEK - SVV’04 heeft de inhaalwedstrijd tegen OVC’21 op Hemelvaartsdag winnend met 3-0 afgesloten. Door deze overwinning lijkt SVV’04 zich veilig te hebben gespeeld. OVC’21 zal zich moeten gaan opmaken voor nacompetitie voetbal.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda