Voetbal

Drenthina simpel door naar 3e ronde noordelijke districtsbeker van de KNVB

EMMEN - Zaterdag 2e klasser Drenthina plaatste zich dinsdagavond heel simpel voor de volgende ronde van de KNVB Noord districtsbeker via een 6-0 overwinning op Oldeholtpade, de nummer drie in de zondag 3e klasse D. Na een 3-0 ruststand wonnen de mannen van trainer Peter Timmer met 6-0.
Reageer!

WKE ’16 en Raptim houden elkaar in evenwicht

WKE ’16 speelde op een praktisch leeg en koud sportpark Grote Geert tegen Raptim uit Coevorden. En ook van het voetbal zal geen toeschouwer warm zijn geworden. Er was veel balverlies en het spel was onsamenhangend. Van echte scoringskansen was geen sprake.
Reageer!

Shirtactie winnaars ontvangen ingelijst wedstrijdshirt

EMMEN - De winnaars van de Shirtactie van FC Emmen en hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility verschenen voor aanvang van de wedstrijd FC Emmen – Excelsior samen op het veld van stadion De Oude Meerdijk.
Reageer!

Erica’86 kan ruime voorsprong tegen VEV niet vasthouden

ERICA - Het was een echte derby op Erica in de zaterdag 5e klasse F tussen Erica 86 en VEV uit Klazienaveen Noord. Veel strijd, passie en ook veel doelpunten. De thuisclub kwam via Rutger Hoge in de 6e minuut op 1-0 door de bal uit een corner vogelvrij binnen te koppen. 10 minuten stond het 2-0 door Lyon Blik en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

SVBO zonder moeite langs GRC Groningen

BARGER-OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F heeft SVBO zondagmiddag na een 2-0 ruststand met 3-0 de thuiswedstrijd tegen GRC Groningen weten te winnen. Door deze zege blijft SVBO op de derde plaats staan achter vv Emmen en Sneek Wit Zwart.
Reageer!

Puntendeling SVV’04 – Weerdinge

SCHOONEBEEK - De eindstand van 1-1 werd bepaald door doelpunten van 2 spelers van SVV’04, in de 10e minuut van de wedstrijd kwam Weerdinge op een 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt van een speler van SVV’04.
Reageer!

DZOH pakt volle winst tegen NEC Delfzijl

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J behaalde DZOH een mooie 4-1 overwinning op het op de 2e plaats staande NEC Delfzijl. De Neptunia Eems Boys Combinatie kwam Na bijna een half uur spelen nog wel op een 1-0 voorsprong, maar nog voor de thee wisten de mannen van trainer Martin Drent de stand gelijk te trekken via een treffer van Farid Boughaleb. 1-1.
Reageer!

NWVV pakt puntje tegen FC Assen

ASSEN – In de zaterdag 5e klasse F kwam NWVV in Assen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de plaatselijke FC. De eerste helft gebeurde er niet echt veel, want beide ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagd ondanks dat FC Assen zes punten minden heeft dan de Nieuw Weerdingers.
Reageer!

Titan kent geen pardon met EHS 85

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E deed Titan goed zaken. De mannen van trainer Geert Aalderink kenden zelf geen pardon met EHS’85 en koploper Pesse verloor verrassend met 3-0 vv Sweel. Titan had het in de beginfase van de wedstrijd niet gemakkelijk tegen een EHS’85 dat voortdurend met tien man op eigen helft speelde.
Reageer!

Sc Roswinkel verrast hoger geplaatste Zwartemeerse Boys

ROSWINKEL -?? In de zondag 5e klasse E deed Sc Roswinkel goed zaken door op eigen veld met 3-2 te winnen van koploper Zwartemeerse Boys. De mannen van trainer Cor Lubach probeerden er vanaf het begin tegen aan te gaan , maarâ?¦. zegt Lubach:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda