Voetbal

DVC’59 neemt eerste horde voor klassebehoud

ALTEVEER - In de strijd om zich in de zondag 4e klasse E te handhaven moest DVCâ??59 zondagmiddag op bezoek bij Alteveer de nummer twee van de zondag 5e klasse F. Na een 0-1 ruststand wonnen de mannen van trainer Martin Koppenol met 5-1 deze wedstrijd. Geen promotie dus voor Alteveer.
Reageer!

Drenthina via strafschoppen naar de naar volgende ronde

BURGUM - Voor Drents kina is de deur naar de zaterdag 1e klasse nog altijd open na een 0-0 eindstand in Burgum tegen BCV de nummer twee in de 2e klasse L. Via het beter nemen van strafschoppen gaat Drents kina door naar de volgende ronde.
Reageer!

NWVV door naar volgende ronde

BORGER - Na een 1-2 ruststand won NWVV zaterdagmiddag met 4-2 in en tegen Borger en plaatste zich daarmee voor de volgende waarin aanstaande zaterdag een uitwedstrijd tegen Scheemda op het programma staat. Het was een wedstrijd waarin het begin even aftasten was, want Borger zakte steeds in en wij probeerden daar omheen te spelen, zegt NWVV trainer Geert Aalderink.
Reageer!

Titan naar de finale tegen Red Zwart

HAVELTHE – In de strijd voor promotie naar de 3e klasse was Havelthe afgelopen zondag de eerste horde voor Titam om die doelstelling te halen. De wedstrijd eindigde in 1-1 en na verlenging en strafschoppen plaatste Titan zich voor de finale tegen Red Zwart.
Reageer!

Ruinen ontloopt door overwinning op SVV’04 nacompetitie

RUINEN - Voor Ruinen stond er zondagmiddag heel wat op het spel, een overwinning zou heel goed uitkomen in de strijd met CEC-Musselkanaal-Tweed en Ruinerwold om nacompetitie te ontlopen. Voor SVVâ??04 stond vanmiddag niets meer op het spel, restte de ploeg alleen nog maar om een sportieve plicht om er nog een wedstrijd van te maken. Vanaf het begin was vv Ruinen de boven liggende partij, alleen wisten de mannen uit Ruinen dit niet in doelpunten uit te drukken.
Reageer!

Hunso Oring Combinatie (HOC) overtuigend kampioen

ODOORN - In de zondag 4e klasse D werd HOC overtuigend kampioen. De Hunso/Oring Combinatie werd onder leiding van trainer Johan Sikkes kampioen met maar liefst 17 punten voorsprong op Sellingen waar Fokke de Jonge uit Emmen al vier seizoenen aan het roer is.
Reageer!

Kampioen Zwartemeerse Boys sluit af ruime winst

ZWARTEMEER - In de zondag 5e klasse E deed Zwartemeerse Boys wat van een kampioen mocht worden verwacht en dat was winnen van het laag geplaatste EEC. Al in de eerste minuut opende Thijs Harms de score en daarna zorgden Jeffrey Mulderij (2-0), Jelle Walda (3-0) en Ruben Siebers voor een 4-0 ruststand.
Reageer!

Titan nog in de race voor promotie

SCHOONEBEEK – In de zondag 4e klasse E wist Titan de uitwedstrijd tegen Schoonebeek niet in winst om te zetten. De mannen van trainer Gert Aalderink liepen in Nieuw Schoonebeek tegen een 3-nederlaag.
Reageer!

Erica’86 pakt puntje en doet laatste plaats over aan DOS’63

LINDE – Niet Erica’86 is de rode lantaarndrager geworden in het zaterdagvoetbal, maar DOS’63 uit Linde staat dit seizoen helemaal onderaan in de 5e klasse F. Beide ploegen troffen elkaar op de laatste speeldag en die wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel.
Reageer!

SVBO(zat) sluit competitie af met nederlaag

BARGER OOSTERVELD - In de laatste wedstrijd van dit seizoen verloor SVBO zat op eigen veld na een 2-1 ruststand met4-2 van Tiendeveen. De wedstrijd was nog maar net drie minuten onderweg toen SVBO via Marcel Sulmann op een 1-0 voorsprong stond.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda