Voetbal

Riny van Vilsteren keepersschool weer van start!

EMMEN - Ook in het komende seizoen zal de Riny van Vilsteren keepersschool plaats vinden bij FC Emmen! Riny van Vilsteren was jarenlang de keeperstrainer van de jeugdopleiding van FC Emmen en heeft vele keepers opgeleid voor het betaalde voetbal. Zijn doel was om goede keepers te ontwikkelen in Noord-Nederland, en FC Emmen wil zijn doel graag voorzetten en het niveau van de keepers in Drenthe verhogen!
Reageer!

FC Emmen maakt halve dozijn vol in Appingedam

APPINGEDAM - FC Emmen heeft een oefenduel in Appingedam met 6-0 gewonnen. De wedstrijd vormde een onderdeel van een feestweek ter gelegenheid van de fusie tussen de plaatselijke clubs De Pelikanen en Appingedam. De nieuwe combinatie gaat als DVC (Damster Voetbal Combinatie) Appingedam door het leven en is met negenhonderd leden een van de grootste vereniging in de provincie Groningen geworden.
Reageer!

Nipte nederlaag MSV Meppen tegen koploper SC Paderborn

PADERBORN - De MSV Meppen verloor nipt met 1-0 van koploper SC Paderborn via een overigens terecht toegekende strafschop na een kwartier spelen. Deze nederlaag deed erg pijn omdat het niet nodig was. De nieuwe koploper van de 3e Liga had een strafschop nodig om van SCV Meppen te kunnen winnen.
Reageer!

Emmenaar Tim Siekman blijft bij FC Emmen

EMMEN - Tim Siekman blijft tenminste het komende seizoen aan FC Emmen verbonden. De linkspoot die sinds de zomer van 2013 voetbalt voor de enige Drentse profclub, bereikte gisteravond een mondeling akkoord met de clubleiding. Hij tekent vandaag een contract voor 1 seizoen, plus een optie voor het seizoen 2018/2019.
Reageer!

FC Emmen ongewijzigd tegen FC Eindhoven

EMMEN - FC Emmen krijgt vrijdag bezoek van FC Eindhoven dat op de eerste speeldag thuis gelijkspeelde tegen Telstar. De Emmer basisformatie zal er behoudens onvoorziene gebeurtenissen hetzelfde uit zien als tegen RKC Waalwijk waarvan met 2-0 werd gewonnen. Tegenstander FC Eindhoven speelde op de eerste dag in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Telstar.
Reageer!

FC Emmen maakt goede start in Waalwijk

WAALWIJK - FC Emmen is het seizoen 2017/18 uitstekend begonnen door de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk met 2-0 te winnen. Cas Peters met een benutte strafschop op slag van rust en Youi Loen in de extra tijd van de tweede helft waren de matchwinners voor de Emmer formatie.
Reageer!

Nipte overwinning Sc Erica op Hoogeveen zaterdag

HOOGEVEEN - Hoogeveen zaterdag heeft tijdens de AH Offerein Bokaal net niet voor een verrassing weten te zorgen tegen tweedeklasser SC Erica. De nummers 3 van vorig jaar boog in de tweede helft een 2-1 achterstand om in een 2-3 overwinning. Zoals bijna alle deelnemers aan het toernooi waren beide ploegen nog lang niet compleet. Ook was het voor beiden de eerste oefenwedstrijd. Beide ploegen startten met verschillende gevoelens aan het toernooi.
Reageer!

SV Meppen heeft de smaak te pakken

MEPPEN - In de 3e bundesliga wist SVMeppen vrijdagavond in het eigen Hansch Stadion met 4-0 van FSV Zwickau te winnen. De ploeg uit Meppen stond halverwege de wedstrijd op 2-0 nadat het al in de 2e minuut vroeg op voorsprong kwam via een treffer van Fhito Leugers. 1-0. Daarna kreeg SV Meppen toch problemen met het afronden van een aanval, maar op slag van rust werd de wedstrijd al stiekum een beetje in het slot gezet door Benjamin Girth. 2-0 en met deze stand gingen beide ploegen aan de thee.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda