Voetbal

MSC en SC Angelslo delen de punten

MEPPEL – In de zaterdag 4e klasse werd de wedstrijd tussen MSC en Sc Angelslo voor beide clubs moeilijk door de snoeiharde wind en regen. Goed voetbal was eigenlijk onmogelijk maar strijd was er wel. In de eerste helft had MSC de wind mee en kwam in de 35e minuut op 1-0. SC Angelslo knokt er voor, maar kreeg weinig mogelijkheden om tot scoren te komen.
Reageer!

DZOH pakt punt tegen De Weide

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J eindigde de wedstrijd tussen DZOH en De Weide in een 1-1 gelijkspel. De eerste fase van de wedstrijd was er een licht overwicht voor DZOH, maar tot echte kansen leidde dat niet. Na een rommelige fase kwam De Weide in de 11e minuut op een 1-0 voorsprong na een afgeslagen hoekschop.
Reageer!

Derby Zandpol – Zwartemeerse Boys onbeslist

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse E eindigde de wedstrijd tussen Zandpol en Zwartemeerse Boys in een 3-3 gelijkspel. Bij de thuisclub was Stefan Knuppe, met 24 doelpunten topscoorder in deze 5e klasse E, weer heel belangrijk met drie treffers. Hij was het ook die in de eerste twintig minuten de wedstrijd al een beetje in het slot te zetten.
Reageer!

Valther Boys onderuit in en tegen Buinen

BUINEN - Valther Boys liep zondagmiddag in en tegen Buinen een 3-0 nederlaag op. Het hoge geplaatste Buinen had het aanvankelijk niet gemakkelijk tegen het op de tiende plaats staande Valther Boys. Op slag van rust moesten de gasten uit Valthe pas toezien hoe Buinen op een 1-0 voorsprong kwam via een doelpunt van Marc Haandrikman. 1-0.
Reageer!

SVV’04 wint derby tegen Twedo

SCHOONEBEEK – Na een 2-1 ruststand won SVV 04 met 3-2 van Twedo. Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Aalders speelde SVV’04 een goed eerste half uur. Zelf creëerde het verschillende kansen en gaf Twedo geen kans om gevaarlijk te worden. Uit een voorzet van Bart Moes scoorde Gerbrand Schoemakers al vlot de 1–0.
Reageer!

Titan niet verder dan gelijkspel

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 3e klasse C leek Titan op weg om de thuiswedstrijd tegen KSC met drie punten af te sluiten. De mannen van trainer Gert Aalderink zorgden in de eerste helft voor een 2-0 voorsprong, maar uiteindelijk eindigde dit duel in een 3-3 gelijkspel. Titan begon goed aan de wedstrijd en wist dat ook in doelpunten om te zetten.
Reageer!

Eindelijk weer een driepunter voor SVBO

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F behaalde SVBO zondagmiddag na een 1-0 ruststand een knappe 2-1 overwinning op VKW. De gaten uit Westerbork begonnen goed aan de wedstrijd. Het kreeg een schietkans maar die ging over. SVBO kwam ook niet verder dan een kopbal over het doel door Wessels.
Reageer!

Bekerkraker in teken van KWF Kankerfonds

Hoogeveen - De bekerwedstrijd in de vierde ronde tussen HZVV en Hoogeveen wordt woensdag 13 maart op het veld van HZVV gespeeld. De twee Hoogeveense clubs, die het in de competitie uitstekend doen, maken uit welke Hoogeveense ploeg naar de laatste acht van het bekertoernooi gaat. De toegang is gratis. De wedstrijd staat in het teken van een goed doel. De programmaboekjes kosten €2 waarvan de helft besteed wordt aan het KWF Kankerfonds.
Reageer!

vv Emmen koploper na winst op Stadspark

EMMEN – In de zondag 1e Klasse F wist vv Emmen zondagmiddag het inhaalduel tegen Stadspark met 3-1 naar zich toe te trekken. Door deze overwinning neemt vv Emmen de leiding over van het verrassend goed presteren van promovendus VKW uit Westerbork.
Reageer!

Twedo niet verder dan puntje tegen Ruinen

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C moest Twedo zondagmiddag genoegen nemen met ene 2-2 gelijkspel tegen het lager geplaatste Ruinen. Twedo begon wel voortvarend aan de wedstrijd want het stond al binnen enkele minuten op ene 1-0 voorsprong via Dimitri Lazaridis.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda