Voetbal

Sc Angelslo verliest thuis van SCN

EMMEN - De wedstrijd in de 4e klasse D tussen SC Angelslo en SCN begon aardig van beide kanten met goed voetbal en hoog tempo. SCN was de betere ploeg en kreeg een goede kans om op voorsprong te komen, maar Jordy Tent stond op de goede plek. Ook Angelslo kreeg twee kansen maar Abe de Jong schoot net naast en Ali Arslan schoot recht op de keeper. Even later neemt SCN toch een voorsprong.
Reageer!

Erica’86 speelbal voor VVAK

KERKENVELD - In de zaterdag 5e klasse F liep Eric'86 tegen VVAK in Kerkenveld tegen een flinke zevenklapper op. Na een 3-1 ruststand verloren de mannen van trainer Cor Huls uiteindelijk met 7-1. Erica'86 kwam al binnen 9 minuten op een 1-0 achterstand, maar wist dat in de 12e minuut via een mirakeleus doelpunt van doelman Marvin Trip weer gelijk te trekken. Marvin kreeg een terugspeelbal en wilde de bal in een keer naar voren plaatsen, maar tot ontzetting van de thuisclub gleed de bal op het natte gras door en gleed ook bij de VVAK doelman langs in het net. 1-1.
Reageer!

Schoonebeek en Titan in evenwicht

SCHOONEBEEK - In de zondag 4e klasse D maakten Schoonebeek en Titan er op sportpark De Gruinte met een 1-1 eindstand een leuk schouwspektakel van met een beter Titan in de 1e helft en een beter Schoonebeek in de 2e helft. De eerste kansjes waren voor Titan, terwijl Schoonebeek in de 16e minuut een kans kreeg. Een voorzet van Niek Huser werd door Leon Steffens ingekopt, maar doelman Raymon Poede redde ternauwernood.
Reageer!

Valther Boys kan in en tegen Veelerveen niet winnen

VEELERVEEN - In de zondag 5e klasse D verloor Valther Boys afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen Veelerveen met 2-0 door twee doelpunten van de pas 17-jarige Tim Kampshoff. In de eerste helft gingen beide ploegen gelijk op met enkele kansen voor de beide doelen. Namens Veelerveen wisten enkele spelers de goede richting niet te vinden of Valther Boys doelman Martijn Mestemaker stond steeds op de goede plek.
Reageer!

CEC pas in 2e helft op toeren

EMMER COMPASCUU- In de zondag 3e klasse C wist CEC met 7-1 van SPW uit Stadskanaal te winnen. Daar leek het na de eerste helft gezien de stand nog niet zo op want halverwege stond het nog maar 1-0 door een treffer van Twan Schlepers. Na de thee lukte dat allemaal wel want binnen 10 minuten stond CEC op een 4-0 voorsprong. Tom Rengers mocht vanaf de stip de 2-0 scoren en vlak daarop waren het Michel Kingma (3-0) en Tom Rengers via een strafschop die voor een 4-0 stand zorgden.
Reageer!

HOC verliest de wedstrijd al binnen een kwartier

GIETEN - In de zondag 3e klasse C verloor HOC na een 3-1 ruststand met 5-3 in en tegen Gieten. De mannen van trainer Bas Nibbelke begonnen niet goed aan de wedstrijd. Binnen 12 minuten keek het tegen en 3-0 achterstand aan door treffers van Modderman, Hoiting en Veldman. Van opgeven wist de Hunso Oring Combinatie ook bij die achterstand zich nog niet gewonnen geven.
Reageer!

SVBO kan Germanicus geen pijn doen

BARGER OOSTERVELD - SVBO en Germanicus stonden sinds 2005 dertien keer in competitieverband tegenover elkaar. Drie keer werd het gelijk, SVBO won vier keer en zes maal ging Germanicus met de punten aan de haal. Zondagmiddag kwam daar in de 1e klasse F weer een overwinning bij, want Germanicus won gemakkelijk met 4-0. Germanicus kwam in de 12e minuut op voorsprong via Milan van der Weide. SVBO kon daar maar weinig tegenover stellen. Ruststand 0-1.
Reageer!

Vv Emmen pakt ‘slechts’ puntje in Den Haag

DEN HAAG - In de landelijke hoofdklasse A kwam vv Emmen zondagmiddag in Den Haag tegen TAC 90 na een doelpuntrijke wedstrijd niet verder dan een 3-3 gelijkspel. De Emmenaren moesten daarvoor wel drie keer een achterstand wegwerken. Ondanks het puntje staat Emmen nu onderaan in de hoofdklasse A. De wedstrijd was redelijk in evenwicht en de TAC 90 kwam als eerst op voorsprong met een treffer vóór rust.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Ricardo van Rhijn

EMMEN - Ricardo van Rhijn speelt dit seizoen voor FC Emmen. De verdediger, die zowel rechts als centraal uit de voeten kan, is een bekende naam in de voetbalwereld en brengt de nodige ervaring met zich mee. Hij tekent in Drenthe een contract voor 1 seizoen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda