Voetbal

EHS’85 laat SVBC weerloos aan De Weergang

EMMERSCHANS De eerste tien minuten waren werkelijk niet om aan te gluren. EHS’85 liet SVBC teveel komen, wat resulteerde in enkele halve mogelijkheden voor de gasten aan ‘De Weergang’.
Reageer!

FC Emmen contracteert jeugdtalent Kjell Scherpen

EMMEN - FC Emmen heeft Kjell Scherpen voor 3 seizoenen vastgelegd. De 17 jarige keeper, die dit seizoen ook vanuit Zeist werd opgeroepen voor Jong Oranje (O17), is sinds het opnieuw op poten zetten van de eigen jeugdopleiding de eerste jeugdspeler die een profcontract tekent.
Reageer!

SC Angelslo verliest in eigen huis van buurman SVBO

EMMEN - Angelslo ontving zaterdag buurman SVBO; beide teams strijden in de onderste regionen van de vierde klasse D. Nadat het vierde elftal voor een fantastische sfeer had gezorgd met fakkels en vlaggen, kon de derby van start gaan. Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd en creëerden weinig. SVBO kwam in de 25e minuut tot een mogelijkheid met een schot op de lat, terwijl Angelslo onbezield speelde: combinaties liepen niet goed en aan strijd ontbrak het al helemaal. In de 31e minuut kon SVBO hier dan ook van profiteren, toen Tim Flokstra zichzelf vrijspeelde op de rand van de zestien meter en vervolgens de 0-1 binnenschoot. De hele eerste helft was het spel van beide ploegen niet om aan te zien en de 0-1 was tevens de ruststand.
Reageer!

Weiteveense Boys en Valther Boys scoren niet

WEITEVEEN – In de zondag 5e klasse stond de topper Weiteveense Boys – Valther Boys op het programma, maar de ongeveer 150 toeschouwers die het winderige sportpark toch opzochten werd daar niet warm van.
Reageer!

Titan – Bargeres, een waar doelpuntenfestival

.NIEUW WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C schoot Titan uit haar slof met een 6-3 overwinning op Bargeres. Het was een waar doelpuntenfestival in Nieuw-Weerdinge.
Reageer!

Klazienaveen hard onderuit in Gramsbergen

GRAMSBERGEN – Klazienaveen liep afgelopen zaterdag tegen een fikse 6-1 nederlaag op in en tegen Gramsbergen. De in de zaterdag 2e klasse J op een zevende plaats staande Gramsbergen overtroefde de Klazienaveens direct in het begin met een doelpunt van Roy Seinen op een 1-0 achterstand.
Reageer!

NWVV op eigen veld onderuit

NIEUW WEERDINGE – Door met 3-0 te verliezen van Bruchterveld lijkt handhaving in de zaterdag 4e klasse D een bijna onmogelijke opgave te gaan worden.
Reageer!

VEV met legen handen terug uit Mussel

MUSSEL – In de zaterdag 5eklasse E liep VEV in en tegen Mussel tegen een 3-1 nederlaag op. De overwinning van de thuisclub kreeg al vroeg in de wedstrijd gestalte toen Wim Wubs in de 8e minuut de 1-0 kon scoren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda