Voetbal

Erica'86 2 verder in de beker na strafschoppen

ERICA - Als afsluiter van de prima verlopen eerste seizoenshelft van Erica '86 2, stond afgelopen zaterdag de wedstrijd in de tweede ronde van de beker op het programma. 86 (middenmoter in de 5e klasse) kreeg de koploper uit de 4e klasse Angelslo 2 op bezoek. Angelslo was uiteraard de favoriet maar 86 kon moed putten uit de prima reeks van de laatste weken en was daarom bij voorbaat niet kansloos.
Reageer!

Indoor Soccer Ladies Cup Emmen

EMMEN - Op 27, 29 december en 2 januari zullen ook de vrouwen uit de gemeente Emmen en omstreken hun voetbalkunsten vertonen in de zaal. SVO BDE en SVBO hebben de handen ineengesloten en organiseren de eerste editie van de Indoor Soccer Ladies Cup Emmen. De poule-avonden worden afgewerkt op 27 en 29 december.
Reageer!

SVBO wint verdiend van FC Assen

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F won SVBO verdiend met 4-1 van FC Assen. Man of the march werd Maarten Wielens met vier treffers. Hij kende de nodige tegenslagen vanwege langdurige blessures, maar lijkt weer helemaal de oude. Tegen FC Assen schoot hij hoogstpersoonlijk zijn club naar een 4-1 zege.
Reageer!

SC Angelslo wint kraker in Winschoten.

WINSCHOTEN - De wedstrijd tussen WVV en Sc Angelslo begon op een prachtig nieuw kunstgrasveld in een hoog tempo. WVV zet gelijk druk op SC Angelslo die vanaf de middellijn controleert en de bal probeert rond te laten gaan. WVV speelt goed en beide ploegen krijgen hier en daar wat kansjes. Na een half uur spelen gaat de weegschaal toch meer naar de Angelslo kant en volgen er grotere kansen maar deze worden niet benut en zo eindigt de eerste helft in 0-0.
Reageer!

Hallo supporters van Duits voetbal

EMMEN - De reis naar Schalke 04 - FC Koln met de personeelsvereniging van de Gemeente Emmen was een groot succes. Reden voor de Gemeente nu al een aanvraag te doen voor het begin van het seizoen 2018/2019.
Reageer!

vv Schoonebeek en

SCHOONEBEEK - Na wederzijds goed overleg werd zondagmiddag besloten om de lopende overeenkomst met Wilbert Arends, trainer/coach A-en B-selectie, te verlengen tot en met 30-6-2019. Het bestuur wenst hem en beide selecties een sportieve samenwerking en veel succes !
Reageer!

Twee keer goud voor Sterre Jonkers

HEERENVEEN - afgelopen weekend was het NK schaatsen op de sprint en lange afstanden voor junioren in Heerenveen. Bij de junioren A werd Sterre Jonkers zowel bij de 3km als bij de 5km Nederlands kampioen. Op de 3km won ze met een tijd van 4.12.10 en op de 5km verbeterde ze haar PR met 11 seconden tot 7.12.81.
Reageer!

FC Emmen kijkt uit naar duel tegen Jong Ajax

EMMEN - FC Emmen heeft nog twee thuiswedstrijden voor de boeg in 2017 de kans om voor een mooie afsluiting van het jaar te zorgen. De ploeg van trainer Dick Lukkien staat er goed voor met drie overwinningen en twee gelijke spelen in de laatste vijf wedstrijden. De komende wedstrijd is echter de zwaarste want dan ontvangt FC Emmen in de eigen JENS Vesting nummer drie Jong Ajax.
Reageer!

Indoor Soccer Ladies Cup Emmen

EMMEN - Op 27, 29 december en 2 januari zullen ook de vrouwen uit de gemeente Emmen en omstreken hun voetbalkunsten vertonen in de zaal. SVO BDE en SVBO hebben de handen ineengesloten en organiseren de eerste editie van de Indoor Soccer Ladies Cup Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda