Voetbal

FC Emmen gaat door met Youri Loen

EMMEN - Youri Loen blijft tenminste nog één seizoen aan FC Emmen verbonden. De linkspoot die afgelopen zomer op de slotdag van de transfermarkt werd toegevoegd aan de selectie, bereikte eerder vandaag een akkoord met de clubleiding.
Reageer!

Sc Angelslo degradeert naar de vijfde klasse

OLDEHOVE – Sc Angelslo komt in het nieuwe seizoen uit in de vijfde klasse. De ploeg van trainer John van den Wildenberg verloor in de tweede ronde van de nacompetitie met 2-1 bij OKVC. Angelslo was een week eerder in de thuiswedstrijd al met 2-1 onderuit gegaan.
Reageer!

FC Emmen gaat door met Youri Loen

EMMEN - Youri Loen blijft tenminste nog 1 seizoen aan FC Emmen verbonden. De linkspoot die afgelopen zomer op de slotdag van de transfermarkt werd toegevoegd aan de selectie, bereikte eerder vandaag een akkoord met de clubleiding. Hij tekent een contract voor 1 seizoen, plus een optie voor het seizoen 2018/2019.
Reageer!

Weerdinge promoveert

WEERDINGE – Op sportpark De Luwte in Weerdinge stuurde de plaatselijke voetbaltrots donderdagmiddag tegenstander Bellingwolde met een 4-1 nederlaag naar huis. Na de 2-1 overwinning in Bellingwolde en deze ruime winst promoveren de mannen van trainer Jan Marc Bosman naar de 3e klasse C.
Reageer!

Weiteveense Boys promoveert naar 4e klasse

ZWARTEMEER - Na de thuiswedstrijd met 1-0 te hebben gewonnen wist Weiteveense Boys ook de tweede wedstrijd tegen Zwartemeerse Boys met 1-0 te winnen. Weiteveense Boys promoveert nu naar de 4e klasse D.
Reageer!

Waardig afscheid Roy Stroeve

EMMEN - Op een zonnig sportpark Zwaneveld in de Rietlanden werd afgelopen zaterdag op waardige wijze afscheid genomen van Roy Stroeve via een door maatje Berry Hoogeveen en zijn vrouw en van Roy geregelde wedstrijd.
Reageer!

Weiteveense Boys promoveert naar 4e klasse

ZWARTEMEER - De tweede promotie/degradatiewedstrijd van de 4e en 5e klasse tussen Weiteveense Boys en Zwartemeerse Boys eindigde donderdagmiddag in een 1-0 overwinning voor Weiteveense Boys.
Reageer!

NWVV red het vege lijf tegen Mussel

NIEUW WEERDINGE - In de strijd om promotie/degradatie in de zaterdag 4e en 5e klasse klasse wist NWVV zich toch nog weer te verzekeren van een seizoen in de vierde klasse.
Reageer!

Zwartemeerse Boys legt basis voor handhaving

ZWARTEMEER - Na de teleurstellende nederlaag tegen Weiteveense Boys wist Zwartemeerse Boys de herkansing met beide handen aangegrepen door met 3-1 te winnen van Zandhuizen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda