Voetbal

Bargeres ruim lang Witteveense Boys 87

EMMEN - In de zondag 4e klasse E kende Bargeres weinig moeite met Witteveense Boys 87. De thuisclub kwam na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jordi de Vries. Op slag van rust was het Casper Dorgelo die met een prachtige volley voor een 2-0 voorsprong zorgde.
Reageer!

André Mulder nieuwe hoofdtrainer Germanicus

COEVORDEN - André Mulder zal met ingang van het seizoen 2019/2020 de trainer van Germanicus zijn. Mulder stopte aan het eind van het vorige seizoen na drie seizoenen bij Noordscheschut. Hij wilde even wat meer rust inbouwen door zijn werk in zijn sportwinkel in zijn woonplaats Nieuw Amsterdam, maar heeft er nu weer veel in om op het veld te staan.
Reageer!

Dames voetbal in de lift

EMMEN - De MO13-1 van svo BDE is in de 1e klasse najaarskampioen geworden! Mooi om te zien hoe snel de meiden zich als individu en als teamspeler ontwikkelen. Mooie teamprestatie, aldus trainer Sebastian Kroezen.
Reageer!

VEV toont veerkracht na een 3-0 achterstand op Erica

ERICA - Het was een echte derby met veel strijd, passie en doelpunten. Rutger Hoge maakte de 1-0 uit een corner door deze vogelvrij binnen te koppen. Nog binnen 10 minuten stond het 2-0 door Lyon Blik. Dit was tevens de ruststand. In de 53e minuut werd het zelfs 3-0 door Sven Huls.
Reageer!

SC Angelslo thuis puntloos tegen FDS

EMMEN - SC Angelslo begint sterk en is eigenlijk de hele wedstrijd de betere ploeg met mooi positiespel en prachtige aanvallen. FDS wacht af op de middellijn en speelt op de counter. Angelslo krijgt in het eerste half uur een dot aan kansen om de score te openen maar de bal wil er niet in.
Reageer!

Schoonebeek en KSC in evenwicht

SCHOONOORD - Schoonebeek komt tegen negental van KSC niet verder dan gelijkspel. Uit naar KSC is voor Schoonebeek altijd een moeilijke wedstrijd. Het is bijna altijd ijzig koud, KSC is een fysiek sterke ploeg en er zijn de laatste jaren weinig punten opgehaald. Schoonebeek kwam deze keer van de â??koude kermisâ?? bij KSC met een 2-2 gelijkspel weer thuis.
Reageer!

Voorbeschouwing FC Emmen – Excelsior

EMMEN - FC Emmen hervat de eredivisie zondag om 12:15 uur tegen directe concurrent SBV Excelsior. Ondanks het interlandvoetbal zit de 2-0 overwinning tegen NAC Breda nog vers in het geheugen van de Emmenaren. Aan die overwinning willen staf, spelers en supporters zondag een mooi vervolg geven.
Reageer!

Schoonebeek proeft weer het zoet van een overwinning

EMMERSCHANS - In de zondag 4e klasse E stond de wedstrijd EHS 85 - Schoonebeek op de rol. Na een 0-0 ruststand wonnen de mannen uit Nieuw Schoonebeek met 2-1. Zonder de geblesseerde Jeffrey Berens en Niek Huser, maar met Leon Steffens in de spits bleek een gouden greep, want hij scoorde de winnende treffer voor Schoonebeek.
Reageer!

WKE 16 laat 3-0 voorsprong uit handen glippen

WEERDINGE – Zondagmiddag stond in de zondag 3e klasse C de derby Weerdinge-WKE ’16 op het programma. Op sportpark de Luwte in Weerdinge nam WKE-16 voor rust een 3-0 voorsprong en leek er een monsterzege aan te komen, maar Weerdinge kwam na de thee sterk terug met drie treffers. Eindstand 3-3.
Reageer!

Volle winst voor SC Angelslo bij Tiendeveen

TIENDEVEEN - SC Angelslo in er in geslaagd de uitwedstrijd bij Tiendeveen met 1-3 over de streep te trekken. De eerste 30 minuten speelde Tiendeveen hoog tempo en is de betere ploeg, maar Angelslo hield stand en ging beter voetballen. Beide ploegen kregen kansen op de openingstreffer in een wedstrijd vol strijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda