Voetbal

FC Emmen klimt naar de zesde plaats

UTRECHT - Het was een wens van de weer herstelde coach Dick Lukkien om eens drie wedstrijden op rij te winnen want dat was hem bij FC Emmen nog niet overkomen. Het is de tijd van het jaar dat wensen in vervulling gaan, zo ook maandagavond in stadion De Galgenwaard.
Reageer!

Nieuw Balinge houd SC Angelslo op 3-3

NIEUW BALINGE – In de zaterdag 5e klasse E kwam koploper Angelslo niet verder dan een 3-3 gelijkspeltegen Nieuw Balinge. De wedstrijd gaat gelijk op met kleine kansjes aan beide kanten. In de 25e minuut kwam Angelslo op voorsprong als Emiel de Vries een vrije bal plaatste op Haso Garazlic die de bal goed binnenkopte. 0-1.
Reageer!

Zware dreun voor NWVV in en tegen Elim

ELIM - In de zaterdag 4e klasse E werd NWVV zaterdagmiddag keihard van het veld geveegd door Elim. De thuisclub won na een 6-0 ruststand met 9-0 van de ploeg uit Nieuw Weerdinge. Daymon Doldersum scoorde in de 4e minuut de 1-0 en in de 10e minuut de 2-0.
Reageer!

Koploper wint geflatteerd van SVV’04

DALFSEN – In de zondag 3e klasse C nam SVV’04 het op tegen de ongeslagen koploper uit Dalfsen en verloor met 4-0. In de eerste helft werd er van beide zijden goed gevoetbald en was er weinig onderscheid tussen beide ploegen.
Reageer!

Schoonebeek stelt verdiende winst pas laat veilig

WITTEVEEN – De nummer 10 op de ranglijst Witteveense Boys ontving afgelopen zondag de nummer 5 Schoonebeek. De gasten kleedden zich om in de “Cruijff Kleedkamer” en zochten daarna het kunstgras op. Na twee keer 45 minuten stond er een terechte 1-3 eindstand op het scorebord.
Reageer!

DZOH in slotfase langs Zuidwolde

EMMEN – Zaterdag 2e klasser DZOH heeft zaterdag met 3-1 gewonnen van Zuidhorn dat grote delen van het duel net wat sterker dan DZOH. In de 11e minuut nam DZOH de leiding, toen Jeroen Smit van dichtbij inschoot na een goede aanval en matig verdedigen van Zuidhorn. 1-0.
Reageer!

Erica’86 kansloos in Winschoten

WINSCHOTEN – In de zaterdag 5e klasse E verloor Erica’86 kansloos met 5-0 van het op de tweede plaats staande WVV. Vanaf het begin van de wedstrijd was WVV de bovenliggende partij en opende in de 18e minuut de score via Matthijs Mollema. 1-0.
Reageer!

Grambergen te sterk voor Drenthina

EMMEN - De wedstrijd in de zaterdag 2e klasse J tussen Gramsbergen en Drenthina eindigde in een 4-0 overwinning voor Gramsbergen. De gasten waren vanaf de aftrap de bovenliggende partij. Het verdedigingsblok van Gramsbergen hield de linies keurig gesloten en daar had Drenthina geen enkel antwoord op.
Reageer!

Nipte overwinning Twedo op Hodo

HOLLANDSCHEVELD – In deze zondag 3e klasse C won Twedo nipt met 1-0 va Hodo. Kijkende naar het veldspel, de kansen en ook de krachtsverhouding was een gelijkspel misschien wel op zijn plaats geweest. Vrij snel na de aftrap kwam Twedo op voorsprong nadat de via een klutsbal van Koos Timmerman achter doelman Marcel Pol tegen het net viel. 0-1.
Reageer!

Oliebollen Kersttoernooi Moby Dick

SCHOONEBEEK - Zaterdag 23 December vindt weer het traditionele oliebollen(kerst)toernooi plaats. In de ochtend kunnen kinderen onder de 15 met hun ouders gezellige potjes waterpolo spelen. Het geheel vindt plaats in het zwembad de Slagen in Schoonebeek van 10.00 tot 12.00 uur. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda