Voetbal

WKE veegt de vloer aan met EMMS

EMMEN - WKE speelde een zeer geconcentreerde wedstrijd met veel inzet en goed spel. EMMS kwam er geen moment aan de pas. Al in de 10e minuut viel de eerste treffer. Een voorzet van Ferdy Poelman bereikte Henk Bakker en die kon er nog net met zijn dikke teen bij, 1-0. Vijf minuten later ging Hinke Scholten op avontuur door het midden, niemand viel hem aan en hij ging door tot aan de keeper.
Reageer!

Nipte nederlaag voor kampioen Zwartemeerse Boys

ZWARTEMEER – In de zondag 5e klasse E tussen kampioen Zwartemeerse Boys en Pekelder Boys niets met op het spel stond voor de Zwartemeerders, het speelde minder flets en met minder vechtlust dan een dat men van de groenhemden gewend was. Trainer Hendrikus Mulder koos er voor om de selectieleden die niet veel gespeeld hebben ook spelminuten te geven en proberen een zo goed mogelijk resultaat te behalen.
Reageer!

EHS’85 wint overtuigend van DSC 65

DALERVEEN - Op een zonnig sportpark ‘De Hoop’ in Dalerveen heeft EHS’85 op overtuigende wijze van DSC’65 gewonnen. Na 90 minuten stond er een 0-5 score op het scorebord. Doelpunten kwamen op naam van Ronald Muter, Richard Fuhler, Boy Mestemaker en twee eigen doelpunten van DSC’65, die anders ook wel waren binnengetikt door een EHS-speler.
Reageer!

SC Angelslo speelt gelijk in Borger

EMMEN - Borger begint goed aan de wedstrijd en laat zien dat ze in de 4e klasse willen blijven en zetten gelijk druk. SC Angelslo blijft rustig en speelt de bal rond. Al in de 9e minuut krijgt SC Angelslo een grote kans op de 16 meterlijn en Dennis Gossen schiet tussen alle verdedigers door de bal via de binnenkant paal binnen. (0-1).
Reageer!

Zwartemeerse Boys kampioen

ZWARTEMEER - Zwartemeerse Boys is kampioen van de Zondag 5e klasse E door na een 1-0 ruststand met 2-0 te winnen van Sp Roswinkel door treffers van Marnick Potze en Jeffrey Mulderij. Naaste concurrent Alteveer moest in de slotfase toekijken hoe Valther Boys nog op 3-3 wist te komen en daardoor Zwartemeerse Boys met nog twee wedstrijden te gaan onbereikbaar is geworden.
Reageer!

Albert Frijling scheidsrechter van verdienste

EMMEN - Voor zijn wedstrijd ontving Albert Frijling een oorkonde en speldje van scheidsrechter begeleider Joop Brusse. Ook de VV Emmen gaf de jubilaris nog een bloemetje. Albert Frijlink is inmiddels 71 jaar jong en heeft al een heel leven achter de rug als scheidsrechter. En nog steeds fluit hij wekelijks zijn wedstrijden voor de KNVB.
Reageer!

SC Angelslo in slotfase onderuit tegen CSVC

EMMEN - De 1e helft van de wedstrijd tussen Sc Angelslo en CSVC in de zaterdag 4e klasse E was het aftasten en beide ploegen spelen rustig rond. Pas in de 24e minuut is de eerste kans voor CSVC maar de bal werd van de doellijn gehaald door Ricardo Gelijk. CSVC was op dat moment beter, maar SC Angelslo stond prima achterin.
Reageer!

Drenthina laat punten liggen tegen De Weide

EMMEN -?? In de zaterdag 2e klasse J liep Drenthina na het behalen van de tweede periodetitel een week geleden, tegen een 3-0 nederlaag op in de thuiswedstrijd tegen De Weide. De Weide deed goede zaken door met deze overwinning zich uit de degradatiekandidaten te ontworstelen. Marc de Graaf en Frank Benjamins wisten de Hoogeveners naar een 2-0 voorsprong te schieten.
Reageer!

DZOH kan degradatieduel tegen NEC Delfzijl niet winnen

DELFZIJL - In de zaterdag 2e klasse J wist DZOH zich zaterdagmiddag in Delfzijl nog niet veilig te spelen. De mannen van de aan het eind van het seizoen vertrekkende trainer Martin Drent liepen tegen een 1-0 nederlaag op. Het was weer een lastig degradatieduel waar de gelukkigste ploeg met de drie punten aan de haal ging, zegt DZOH trainer Martin Drent:
Reageer!

VEV verliest van VCG

KLAZIENAVEEN-NOORD - Na een aantal vrije weken moest VEV weer het veld op tegen het hoger geplaatste VCG uit Geesbrug. De ploeg van trainer Anne Christ wist de uitwedstrijd in Geesbrug nog wel met 3-2 te winnen, maar moest op eigen veld toestaan hoe VCG er met een 3-1 overwinning vandoor ging. VEV hield steeds veel mensen achter de bal en loerde op een counter.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda