Voetbal

Twedo - EMMS verplaatst

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD - De voor donderdagmiddag geplandxe voetbalwedstrijd in de zondag 3e klasse C tussen Twedo en EMMS is vervroeg naar vanavond(woensdag). De aanvang van deze wedstrijd is 20.00 uur.
Reageer!

Ben Kwijt nieuwe partner Naoberschap United.

EMMEN - Bent u uw fiets of een ander voorwerp kwijt? De naam zegt het al, maar dan moet u zeker even bij Ben Kwijt gaan kijken, want wellicht hebben zij het door u verloren voorwerp inmiddels onder hun beheer en kunt u het via Ben Kwijt weer terugontvangen. Kijkt u dan vooral ook even op www.benkwijt.nl Ben Kwijt verrast FC Emmen met unieke sjaal, Embassadeur fiets en partnerschap.
Reageer!

Heren Bedrocks verliezen van koplopers.

EMMEN - Het eerste herenteam van Bedrocks dat dit seizoen de overstap maakte van de 4e klasse naar de 2e klasse heeft ook in hun 4e wedstrijd geen winst kunnen behalen. Op de Meerdijk ontvingen ze koploper Quick uit Amersfoort en gingen met 8-23 ten onder. Het Emmer honkbalteam dat is samengesteld uit spelers van het voormalige herenteam en het 1e juniorenteam, lijkt wat scherpte te missen waardoor bijvoorbeeld veldfouten ontstaan. Toch toonde het team karakter en knokte zich van een 4-16 achterstand terug naar 8-16 zodat geen zeven maar negen innings gespeeld moesten worden.
Reageer!

Belangrijke winst voor Bargeres

EMMEN – In de zondag 4e klasse D won Bargeres nipt met 1-0 van Witteveense Boys. Een overwinning waardoor Bargeres iets meer lucht kreeg in de strijd om de nacompetitie of degradatie te ontlopen. Onder fantastische omstandigheden, voor het publiek althans, had Bargeres meer balbezit in het eerste half uur.
Reageer!

SVBO zat kansloos tegen koploper Sc Elim

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse E liep SVBO op eigen veld tegen een 8-1 nederlaag op in de wedstrijd tegen Sc Elim. De beginfase begon aftastend en SVBO liet Sc Elim het spel maken. De eerste goal kwam van de voet van.Mike Doldersum. Hij kreeg de van richting veranderde bal via een SVBO-er aangespeeld en kon simpel het 100e doelpunt van Sc Elim in deze competitie scoren. 0-1.
Reageer!

SVV’04 pakt de volle winst tegen EMMS

SLAGHAREN - Met gemengde gevoelens gingen beide teams vanmiddag van het veld, de spelers van SVV’04 uitzinnig van vreugde door de benutte penalty en daarmede de winst in de allerlaatste minuut, en de spelers, staf en de supporters van EMMS die terneergeslagen waren en met lege handen huiswaarts moesten keren richting Slagharen.
Reageer!

DZOH onderuit tegen Nieuwleusen

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse Liep DZOH tegen Nieuwleusen een 2-1 nederlaag op. De wedstrijd begon aftastend en gebeurde er weinig. In de 11e minuut kreeg DZOH een grote kans. Een meter voor het doel had de spits de bal voor het inschieten, maar hij raakte de bal niet goed en doelman Tim Hoogenkamp bracht redding. In de 17e minuut kreeg Reinier Meijerink een kans na een pass door het centrum, maar zijn schot ging recht op de keeper af. Ruststand 0-0.
Reageer!

FC Klazienaveen verliest de aansluiting met koploper Pelikaan S

KLAZIENAVEEN – FC Klazienaveen bewees zich afgelopen zaterdag geen beste dienst in de strijd om het kampioenschap van de zaterdag 2e klasse J. Het verloor de thuiswedstrijd tegen DESZ met 3-1 en heeft het nu niet meer in eigen hand. Binnen vier minuten keken de Klazienaveners tegen een achterstand aan toen een terugspeelbal Dani Slip werd onderschept door Tom Kistjes van DESZ 0–1.
Reageer!

Nipte nederlaag voor Drenthina

EMMEN – Door de nipte 1-0 nederlaag tegen FC Meppel. Het doelpunt viel in de 42e minuut. Perryn de Kam werd goed aangespeeld en de bal viel een beetje gelukkig via de voet van doelman Yannick Berens en de paal in het doel. Drenthina kenmerkte zich in deze wedstrijd vooral door het vele balverlies door slechte passes, ongecontroleerde aanname van de bal waardoor de tegenstander steeds simpel het leer kon opeisen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda