Voetbal

DVC’59 te sterk in derby tegen SVBC

BARGER COMPASCUUM - DVC’59 – SVBC altijd een beladen derby in de zondag vierde klasse D die deze keer met 4-0 werd beslist in het voordeel van DVC’59 uit Nieuw Dordrecht.
Reageer!

Opnieuw puntverlies voor HOC

ZWEELOO - In de zondag 4e klasse D lijkt HOC, de Hunso Oring Combinatie, even van slag, want na het gevoelige verlies van vorige weeg tegen Protos liep het nu tegen een 4-2 nederlaag op in Zweeloo.
Reageer!

DSC’65 en EHS’85 in evenwicht

DALERVEEN - In de zondag 4e klasse D eindigde de wedstrijd tassen DSC’65 en EHS’85 in een 1-1 gelijkspel. Deze stand stond al bij rust op het scorebord. De thuisclub opende de score na een half uur spelen via een treffer van Thijs Meppelink. 1-0.
Reageer!

Zwartemeer verslaat koploper Dalen

KLAZIENAVEEN - Zwartemeer heeft zondagmiddag een prima prestatie geleverd door thuis met 2-1 te winnen van koploper Dalen. In een meer spannend dan fraaie wedstrijd was Zwartemeer gevaarlijker voor het vijandelijke doel dan Dalen.
Reageer!

Bargeres nog zwakker dan Titan, 6 - 3

NIEUW WEERDINGE - Het was een waar doelpuntenfestival in Nieuw-Weerdinge. Beide ploegen speelden een slechte wedstrijd, op een slecht veld en bij koud en guur weer. Bargeres opende al na 2 minuten de score uit een fraaie vrije trap op 25 meter afstand van Rik Zinnemers.
Reageer!

Gehavend Schoonebeek verliest geflatteerd van Protos

STEENWIJKSMOER - Na de zware uitwedstrijden tegen EHS en Weerdinge stond er voor Schoonebeek wederom een pittige uitwedstrijd op het programma, nu tegen Protos. Natuurlijk stond er een basis elf van Schoonebeek klaar, maar de absentie van diverse geblesseerde spelers noodzaakte trainer Arends tot een andere opstelling.
Reageer!

Bargeres nog zwakker dan Titan, 6 - 3

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 3e klasse C werd het een waar doelpuntenfestival in Nieuw-Weerdinge tussen Titan en Bargeres. Beide ploegen speelden een slechte wedstrijd, op een slecht veld en bij koud en guur weer. Bargeres opende al na 2 minuten de score uit een fraaie vrije trap op 25 meter afstand van Rik Zinnemers.
Reageer!

SC Angelslo verliest in eigen huis van buurman SVBO

EMMEN - Angelslo ontving zaterdag buurman SVBO; beide teams strijden in de onderste regionen van de vierde klasse D. Nadat het vierde elftal voor een fantastische sfeer had gezorgd met fakkels en vlaggen, kon de derby van start gaan. Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd en creëerden weinig.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda