Voetbal

FC Emmen trapt nieuwe seizoen af in Waalwijk

EMMEN - RKC Waalwijk en FC Emmen kennen elkaar van haver tot gort zou je bijna zeggen omdat de clubs in een tijdsbestek van acht maanden al voor de vierde keer tegenover elkaar staan. Afgelopen januari werd het 1-1 in Waalwijk met een goal van Cas Peters en de gelijkmaker plus een rode kaart voor Josimar Lima in de 84e minuut. In de eerste ronde van de play offs won FC Emmen in Waalwijk met 5-1 waar de Emmenaren een bij vlagen briljante wedstrijd speelden.
Reageer!

Jong FC Emmen en Be Quick 1887 in evenwicht

EMMEN - Jong FC Emmen en de derde divisionist Be Quick 1887 hebben dinsdagavond in de JENS Vesting een aardig potje voetbal laten zien. Het duel met behoorlijk wat kansen over en weer eindigde in 1-1 waarbij de Emmer gelijkmaker pas zeven minuten voor tijd werd gescoord via een benutte strafschop van uitblinker Omran Haydary.
Reageer!

FC Emmen hengelt spits Michiel Hemmen binnen

EMMEN - FC Emmen heeft – een week voor de aftrap van de eerste competitiewedstrijd – de zoektocht naar aanvallende versterking met succes afgerond. De 30 jarige Michiel Hemmen sluit vandaag aan bij de selectie van Dick Lukkien. De geboren Zaandammer speelde een groot deel van zijn carrière voor SC Cambuur, en maakt de overstap van Leeuwarden naar Emmen op amateurbasis.
Reageer!

FC Emmen laat het afweten tegen De Graafschap

DOETINCHEM - De Graafschap hield Open Dag in Doetinchem waar de thuisclub FC Emmen had uitgenodigd om het festijn op te luisteren. Voor beide teams was het de afsluiting van de oefenperiode en dus tijd om de beoogde basis in te zetten. Aan de hand van de 3-1 eindstand in het voordeel van de Achterhoekers kan worden geconcludeerd dat de Drentse formatie nog niet helemaal klaar is.
Reageer!

Aanleg kunstgrasveld SVBO van start

BARGER OOSTERVELD – Nadat een groot vrijwilligers in de afgelopen weken al veel voorbereidend werk hebben gedaan is er maandagmorgen een begin gemaakt met de aanleg van twee kunstgrasvelden op het sportpark van zondag 1e klasser SVBO aan de Parkstraat. Het hoofdveld en een bijveld worden voorzien van kunstgras ter vervanging van het trainingsveld en speelveld.
Reageer!

WKE-16 wacht kraker tegen Germanicus tijdens AH Offerein Bokaal

HOOGEVEEN/EMMEN - WKE-16 maakte vorig seizoen een succesvolle doorstart in de vijfde klasse. De weg terug omhoog is nog lang, maar de eerste stappen zijn gezet. De aanhang snakt natuurlijk naar wedstrijden tegen bekende streekgenoten. Wat dat betreft komt men vanaf 18 augustus aan haar trekken als men deelneemt aan de AH Offerein Bokaal in Hoogeveen met tegenstanders als Germanicus, SC Erica, Hoogeveen en HZVV.
Reageer!

Woensdag 9 augustus weer zomermarkt Dalen

DALEN - "De helft van de zes woensdagavondmarkten Dalen zijn alweer geweest”, aldus de marktmeester. “Er volgen de komende weken nog een 3-tal gezellig warenmarkten, met veel kooplieden en live muziek op de twee podia”. Het grote horecaterras in het hart van Dalen blijkt altijd weer de grote verzamelplaats te zijn. Oergezellig tot in de kleine uurtjes
Reageer!

Open dag FC Emmen niet vandaag

EMMEN - In de Zuidenvelder is dezeweek een verkeerde datum geplaatst voor de Open Dag van FC Emmen. In plaats van vandaag 26 juli wordt deze open dag gehouden op woensdag 23 augustus. Zie de onderstaande post. Op het stadion is vandaag en morgen vanaf 10.00 uur wel weer een voetbalkamp voor de jeugd. ook even leuk om naar te kijken.
Reageer!

De WestfalenBahn GMBH brengt fans SVM Meppen met speciale supporterstrein naar Munster

MEPPEN - Am samstag 29 juli spielt SVM ein auswert in Munster. Fur alle Munster-Fahrer, die mit dem Zug anreisen wollen. Hier die Infos vom Fanprojekt Meppen und der WestfalenBahn GmbH: Für alle Münster-Fahrer, die mit dem Zug anreisen wollen. Hier die Infos vom Fanprojekt Meppen und der WestfalenBahn GmbH: Der Entlasterzug fahrt in Meppen um 11.18 Uhr vom Gleis 3 los und hält nur einmal - in LINGEN, 11.29 Uhr, Gleis 1. Ankunft in Munster: 12.15 Uhr!
Reageer!

FC Emmen zet de persfotografen aan het werk

EMMEN - FC Emmen heeft zoals gebruikelijk voorafgaande aan het seizoen de fotopers uitgenodigd. Naast de selectiefoto werden de spelers en staf afzonderlijk op portret gezet.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda