Voetbal

DZOH langs NEC Delfzijl

EMMEN - Na een belangrijk punt te hebben gepakt in Zuidhorn vorige week lijkt DZOH zich veilig te hebben gespeeld voor dit seizoen en met nog 4 thuiswedstrijden voor de boeg kan het team van Martin Drent lekker vrijuit voetballen om zodoende de supporters een paar mooie wedstrijden voor te schotelen. De enige uitwedstrijd die nog rest dit seizoen wordt gespeeld bij het nabijgelegen Klazienaveen; ook altijd een mooie derby.
Reageer!

Nog plaatsen vrij voor jeugdtoernooi SVBO

BAGER-OOSTERVELD – Het SVBO jeugdvoetbal toernooi op 2 juni a.s. voor de JO8, JO9 en JO11 gaat gewoon door. Er zijn nog een paar plaatsjes vrij in alle categorieën. U kunt zich aanmelden via toernooicommissie@vvsvbo.nl . Medio mei maakt SVBO het programma definitief.
Reageer!

SVV’04 wederom met lege handen tegen vv Sleen

SLEEN - SVV’04 bleef op deze druilerige zondagmiddag met lege handen staan tegen vv Sleen. De Ploeg uit Schoonebeek is naarstig op zoek naar de laatste punten om nacompetitie voetbal te ontlopen. Sleen was vanmiddag de meest gelukkige, en ook het meest effectief in de afronding voor de goal. Er wachten SVV’04 nog een aantal spannende wedstrijden om de laatste punten binnen te sprokkelen en zich hiermede definitief veilig te spelen.
Reageer!

Twee HZVV Old Stars dromen van deelname aan WK

David van der Laan en Sieme Schippers nemen deel aan selectiedag Hoogeveen – Twee spelers van HZVV Old Stars zijn geselecteerd voor de voorselectie van het Nederlands team dat op 12 mei deelneemt aan het WK Walking Football voor landenteams in Bristol. David van der Laan en Sieme Schippers nemen maandag 30 april deel aan een selectiedag in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
Reageer!

FC Emmen op koers voor halve finale play offs

EMMEN - Met nog een duel te spelen is het doel dat FC Emmen zich heeft gesteld, directe plaatsing voor de halve finale van de play offs, onder handbereik. Door de 2-1 overwinning op FC Den Bosch is de ploeg van trainer Dick Lukkien concurrent SC Cambuur weer gepasseerd en heeft wellicht aan een gelijkspel komende vrijdag thuis tegen Jong FC Utrecht voldoende. FC Emmen heeft een beter doelsaldo dan de Friezen, plus 8 tegen plus 4, hoewel daarop te gokken niet verstandig zal zijn. Winst op Jong FC Utrecht is daarom de boodschap.
Reageer!

HOC te sterk voor DVC'59

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D kon DVC'59 geen potten breken tegen HOC, de Hunso Oring Combinatie. Op eigen veld werd na een 0-0 ruststand met 2-1 verloren Voor HOC scoorden Melinco Dol en Sander Zikken terwijl Rick de Graaf tien minuten voor tijd nog wel de aansluitingstreffer maakte. 1-2.Voor DVC'59 betekende deze nederlaag dat het nu echt naar beneden moet kijken met een plaats net boven de herkansings plaatsen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda