Voetbal

Doelman Felix Wiedwald tekent bij FC Emmen

EMMEN - In de zoektocht naar een doelman is FC Emmen uitgekomen bij Felix Wiedwald. De dertigjarige doelman komt over van Eintracht Frankfurt en tekent in Emmen een contract voor 1 seizoen met een optie op een tweede seizoen.
Reageer!

Sc Erica de sterkste in derby tegen SVV 04

SCHOONEBEEK – De Schoonebeek – Erica confrontatie in de zondag 3e klasse C tussen SVV 04 en Sc Erica eindigde na een 0-1 ruststand in een 3-0 overwinning voor Sc Erica. In een gelijk opgaande eerste helft was het Sc Erica die na ongeveer twintig minuten op een 1-0 voorsprong kwamen door een doelpunt van Roy Lit.
Reageer!

HOC niet verder dan 1-1 tegen Westerwolde

ODOORN – In de zondag 3e klasse C kwam HOC zondagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Westerwolde. De Hunso-Oring Combinatie was de bovenliggende partij maar tot echt gevaarlijke situaties leidde dit niet. In de 15e minuut weigerde arbiter Dorgelo een strafschop aan Westerwolde toe te kennen, nadat René v.d. Laan binnen de zestienmeter onderuit was getikt.
Reageer!

Weiteveense Boys kan voorsprong niet vasthouden

WEITEVEEN - In de zondag 5e klasse D moest Weiteveense Boys afgelopen zondag genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel tegen Alteveer. De mannen van trainer Harm Kiers stonden halverwege de wedstrijd nog op een 1-0 voorsprong door een treffer van Stijn Scherpen in 8e minuut.
Reageer!

Sp Roswinkel walst over JVV heen

ROSWINKEL - Voor Sp Roswinkel kon de start van de competitie niet beter verlopen. Door de 6-0 overwinning op JVV uit Jipsingboertange staat de ploeg nu met 9 uit 3 samen met GKC, dat een iets beter doelsaldo heeft, op een gedeelde eerste plaats.
Reageer!

Titan pakt moeizame, maar verdiende overwinning

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 4e klasse D behaalde Titan zondagmiddag een verdiende 3-1 overwinning op DSC'65. De roodwitten, met Raymond Duytser op de bank als vervanger van de wegens ziekte afwezige Martin Koppenol, begonnen niet sterk aan de wedstrijd.
Reageer!

Erica’86 weet zich weer niet te belonen

ERICA – In de zaterdag 5e klasse F verzuimde Erica’86 gezien de kansen die het kreeg de volle winst te pakken. Na een 2-1 ruststand werd het 2-2 na een wedstrijd waarin Erica’86 een groot gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij was.
Reageer!

NWVV ook na derde wedstrijd nog zonder punten

NIEUW WEERDINGERS - De verwachtingen vooraf aan deze competitie zagen er bij NWVV heel anders uit dan starten met drie nederlagen op rij. Na de 2-1 verlies tegen Steenwijker Boys en 3-2 nederlaag tegen Alcides kreeg NWVV afgelopen zaterdag een flinke 6-0 nederlaag te verwerken in Meppel tegen de plaatselijke voetbaltrots MSC.
Reageer!

SVBO(zat) geeft voorsprong uit handen

BARGER OOSTERVELD â?? In de zaterdag 4e klasse D leek SVBO zat de wedstrijd tegen SJS in handen te hebben, maar na een 2-1 voorsprong bij rust verloor het uiteindelijk met 3-2. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin SVBO in de eerste 20 minuten iets beter was.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda