Voetbal

FC Klazienaveen wipt SCN uit de beker

KLAZIENAVEEN - Het bekerduel tussen FC Klazienaveen en SCN was een waar spektakelstuk met acht treffers. In een wedstrijd waarin de ene goal nog mooier was dan de ander trok Klazienaveen met een 5-3 overwinning aan het langste eind. Het publiek werd in de bekerontmoeting tussen derdeklasser FC Klazienaveen en vierdeklasser SCN vanaf het eerste fluitsignaal vermaakt.
Reageer!

WKE’16 stelt flink teleur in De Weide

HOOGEVEEN - Zondag 2e klasser WKE’16 kwam in de uitwedstrijd tegen zaterdag 2e klasser De Weide geen enkel moment in de wedstrijd om de volgende ronde te halen. Binnen tien minuten stond het al op een 2-0 achterstand door twee doelpunten van Joost Bosma waar van de laatste via een strafschop. WKE’16 kon daarna nog wel even weer iets terug doen via een treffer van Jochem Scholten in de 25e minuut.
Reageer!

Zwartemeerse Boys uitgebekerd

ZWARTEMEER – In de 1e Knock-out ronde van de KNVB district Noord kon Zwartemeerse Boys het op eigen veld niet bolwerken tegen zaterdag 3e klasser SVM Marknesse. Binnen toen minuten stonden de boys al op achterstand door een treffer van Arno van der Plas. Zwartemeerse Boys had daar niet een antwoord op en moest zelfs toezien hoe Mark Verwer halverwege de 1e helft binnen tien minuten twee keer scoorde. 0-3 en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

HOC komt net te kort tegen Achilles 1894

ODOORN – Zaterdag 2e klasser Achilles 1894 uit Assen kreeg het afgelopen zaterdag op het sportpark van Exloo niet cadeau van zondag 3e klasser HOC. De Hunso Oring Combinatie vocht voor wat het waard was, maar moest uiteindelijk toch toezien hoe de Assenaren er met de volle winst van door gingen en zich voor de 2e knock-out ronde van de beker wisten te plaatsen.
Reageer!

VV Emmen kan goed serie niet doortrekken

EMMEN – Na de goede resultaten in de laatste weken met twee overwinningen en drie gelijke spelen leek VV Emmen weer op de goede weg, maar liep zondagmiddag wel tegen een 4-1 nederlaag op. Na een ruststand van 1-2 verloren de roodhemden met 4-1 van Be Quick 1887, die op de tweede plaats staat.
Reageer!

DVC’59 diep in de zorgen na verlies tegen DSC’65

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D stond de inhaalwedstrijd van DVC 59 tegen DSC 65 op het programma, Na een ruststand van 0-1 wonnen de gasten uit Dalerveen met 4-1. DVC59 begon wel redelijk goed aan de wedstrijd en was voetballende duidelijk de bovenliggende partij. Kansen wist het zij in het eerste half uur niet uit te spelen.
Reageer!

DZOH verder in de beker na winst op DESZ

EMMEN – Na een 1-0 ruststand werd de bekerwedstrijd tussen zaterdag 2e klasser DZOH en DESZ uit Zwartsluis wisten de mannen in de Rietlanden met 3-0 te winnen. De pupillen van trainer Bert Doldersum waren eigenlijk van het begin de bovenliggende partij ook al had DESZ een fase waarin het wel probeerde om DZOH het vooral via enkele hoekschoppen moeilijk te maken.
Reageer!

Roy Super weer van grote waarde voor NWVV

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse F stond met NWVV – Bargeres een echte topper op het programma. Na een 2-1 won NWVV na een doelpuntenrijke tweede helft met 5-4. Grote man in het team van trainer Johan Hollen was Roy Super. Hij nam maar liefst vier van de vijf treffers voor zijn rekening. In de 10e minuut was het al raak voor Bargeres via Roy Super.
Reageer!

Verdiende overwinning van Sc Angelslo op Nieuw Balinge

NIEUW BALINGE – In de zaterdag 4e klasse D wist Sc Angelslo de uitwedstrijd tegen Nieuw Balinge in een 2-0 overwinning om te zetten. Na een matige eerste helft waarin de thuisclub de grootste kans kreeg paste Sc Angelslo trainer Hans Kamphuis enkele omzettingen toe waardoor het iets anders ging spelen. Het duurde echter wel een half uur voor dat deze omzetting resultaat had.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda