Voetbal

Richard Knol (33): ,,Concurrentie in deze 5e klasse toch wel heel groot”

ZWARTEMEER - Voor Zwartemeerse Boys waren de druiven zuur aan het eind van de competitie. Het kwam in de vierde klasse niet verder dan een 13e plaats en wist zich via de herkansing ook niet te handhaven. Dat was niet best.., is de eerste reactie van centrale verdediger Richard Knol als wij even terugblikken.
Reageer!

Stefan Bernsen(27) ,,Weiteveense Boys heeft een opdracht na de degradatie”

WEITEVEEN - Het afgelopen seizoen was bij Weiteveense Boys er eentje om snel te vergeten, want de ploeg daalde roemloos af naar de 5e klasse F. Harm Kiers die de groep halverwege de competitie heeft het tij ook niet meer kunnen keren. Vanaf het begin was het niet best, zegt middenvelder Stefan Bernsen die aan zijn 11e seizoen bij de ploeg op â??t Amsterdamsche Veld gaat beginnen.
Reageer!

Stan Berends(17) gaat met SVBC in ieder geval voor promotie

BARGER COMPASCUUM - Ondanks dat SVBC het afgelopen seizoen slechts als achtste eindigde in de zondag 5e klasse F ziet middenvelder Stan Berends het komende seizoen met vertrouwen tegemoet. ,,Dat kun je wel stellen. Wij gingen het afgelopen seizoen met elkaar voor promotie naar de vierde klasse, maar uiteindelijk was de teleurstelling groot.
Reageer!

Raymond de Groot(25): ,,Bargeres moet zeker nacompetitie kunnen halen”

EMMEN - In de zondag 4e klasse D wist Bargeres niet de vooraf gestelde doelen te realiseren. Vooral in de eerst helft van de competitie speelde Bargeres ver onder de maat volgens centrale middenvelder Raymond de Groot. ,,Wij pakten in die fase veel te weinig punten omdat wij gewoon niet goed genoeg presteerden.
Reageer!

Hidde Gosevoort(33) wil met NWVV snel weer terug naar de 4e klasse

NIEUW WEERDINGE â?? Het afgelopen seizoen van NWVV was er eentje om heel snel te vergeten volgens middenvelder Hidde Gosevoort die al sinds 2004 deel uitmaakt van de selectie van NWVV. De mannen van trainer Geert Aalderink degradeerde keihard naar de 5e klasse.
Reageer!

Kenny Boer(27) ,,Erica’86 moet weer voor een top-6 positie mee kunnen doen”

ERICA - Een aantal seizoenen eindigde Ericaâ??86 vaak vrij onderaan in de zaterdag 5e klasse E, maar na het afgelopen seizoen eindigde de ploeg onder leiding van de nieuwe trainer Cor Huls op een zesde plaats. Kenny Boer, de linkerverdediger van Ericaâ??86, geeft wel aan dat dit resultaat voor een groot een verdienste is geweest van enkele spelers die over kwamen van Sc Erica.
Reageer!

Stefan Holties (34): ,,Drenthina gaat voor plek bij de eerste zeven’’

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J kende Drenthina en niet echt sterk seizoen die vooral na de winterstop weinig hoogtepunten kende. Uiteindelijk eindigden de groenhemden op een tiende plek. Voor trainer Gerrie Benes was dat in zijn 10e seizoen het hoogst haalbare met een ploeg die dan weer goed en dan weer matig speelde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda