Voetbal

VEV pakt winst in restant gestaakte wedstrijd

KLAZIENAVEEN NOORD – In de zaterdag 5e klasse F wist VEV afgelopen zaterdagmiddag in de restant van de op zaterdag 9 februari in de 55e minuut gestaakte wedstrijd in winst om te zetten. De wedstrijd die toen wegens een blessure van scheidsrechter de heer Smit moest worden gestaakt werd weer hervat in de 55e minuut met een 1-1 stand.
Reageer!

SVV’04 pakt weer 3 punten.

SCHOONEBEEK - Het was een wedstrijd, net als het weer deze middag; belabberd! SVV ’04 begon nog goed aan de wedstrijd en creëerde gelijk enkele kansjes. In de 13e minuut kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong door een knappe vrije bal van Lars Koopmeiners. Hierna ging SVV’04 mee in het spel van Sleen, veel lange ballen op de voorhoede spelers, goede combinaties zagen de toeschouwers amper meer.
Reageer!

Drenthina niet verder dan puntje tegen NEC Delfzijl

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J eindigde de wedstrijd tussen Drenthina en NEC Delfzijl zoals het begon met 0-0. Onder een stralend zonnetje gingen de groenwitten op jacht naar de overwinning waarmee niet alleen drie belangrijke punten in huis konden worden gehouden maar ook de winst in de 2e periode veilig had kunnen stellen.
Reageer!

DZOH ook te sterk voor Omlandia

EMMEN - Met zeven uit drie is DZOH aan de goede serie bezig in de zaterdag 2e klasse J. Afgelopen zaterdag bleken de pupillen van trainer Martin Drent na een 1-0 ruststand met 2-1 te sterk voor Omlandia.
Reageer!

SVBO(zat) kan ook niet winnen van SJS

STADSKANAAL – Na de grote 6-2 nederlaag tegen buurman Sc Angelslo een week geleden moest SVBO zat opnieuw toezien hoe in Stadskanaal ook SJS met 2-1 te sterk was voor de geelzwarten uit Barger Oosterveld. SVBO trainer Jan Moes: ,,In de eerste helft speelden wij al niet goed en wisten ook net echt mogelijkheden te creëren. Doordat ook SJS niet echt gevaarlijk werd stond het bij de thee nog 0-0 en was er nog alles mogelijk voor ons.”
Reageer!

Valther Boys simpel langs EEC

VALTHE – In de zondag 5e klasse E was EEC zondagmiddag onder een stralend zonnetje geen partij voor Valther Boys. De mannen van trainer Lieuwe Pals begonnen met veel overtuiging aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten stonden wij al op een 1-0 door Tommy Van Rijswijk, zegt Valther Boys trainer Lieuwe Pals.
Reageer!

Gelijkspel juiste afspiegeling van Schoonebeek - Sweel

NIEUW SCHOONEBEEK – In de zondag 4e klasse stond zondagmiddag de wedstrijd van Schoonebeek tegen het hoger geklasseerde Sweel op het programma. De selectie van trainer Arends was weer wat ruimer met de van een blessure teruggekeerde Johan Bos en de “wintersporters” Beerlink en Striper. Na een gelijk opgaande wedstrijd met een beter Sweel in de eerste helft en een beter Schoonebeek in de tweede helft, stond er uiteindelijk een terechte 1-1 eindstand op het scorebord.
Reageer!

EHS’85 speelt OVC’21 naar de vernieling

EMMERSCHANS - Na de wanprestatie van vorige week tegen Bargeres, heeft EHS’85 zich dit weekend van zijn beste kant laten zien. Tegen (sub)topper OVC’21 uit Ommen werd het 5-2. OVC’21 vond elkaar makkelijker in de eerste minuten van de wedstrijd, maar het was Boy Mestemaker die als een duveltje uit een doosje de 1-0 maakte.
Reageer!

Titan wint zonder groots voetbal

DALERVEEN – In de zondag 4e klasse wist Titan de uitwedstrijd tegen DSC’65 met 2-0 in haar voordeel te beslissen. Daarmee werd ook een beetje de smadelijke 4-1 nederlaag een week geleden tegen OVC’21weggespoeld, zegt Titan trainer Geert Aalderink, maar was ook nu niet tevreden over het vertoonde spel.
Reageer!

Sc Erica ook tegen Germanicus onderuit

ERICA – In de zondag 2e klasse L wist Sc Erica geen punten te pakken in de thuiswedstrijd tegen Germanicus. Na een wat aftastend beginfase hanteerde Sc Erica vooral de lange bal, maar konden niet echt voor gevaar zorgen in het Coevorder doelgebied. Het was echter Germanicus dat ongeveer halverwege de eerste helft de score opende via Marco Cremer op aangeven van Jordi Beeksma de 0-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda