Voetbal

Sc Roswinkel helpt Zandpol in de eerste helft in het zadel

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse E wist Zandpol op eigen veld met 3-2 te winnen van Roswinkel. Halverwege de wedstrijd stond er al 3-0 op het scorebord. Roswinkel trainer Cor Lubach: ,,Wij begonnen veel te slap aan de wedstrijd en gaven Zandpol alle kans om na iets meer dan een kwartier de score te openen.
Reageer!

VEV wint eerste thuiswedstrijd van het seizoen

KLAZIENAVEEN NOORD - Na 5 uitwedstrijden was het dan eindelijk zover dat zaterdag 5e klasser VEV haar eerste thuiszege in de wacht sleepte. FC Assen werd met een 2-1 nederlaag weer naar huis teruggestuurd. VEV speelde thuis en dat werkte verlammend, want het was ook nu weer niet best.
Reageer!

Erica’86 speelt fantastisch maar verliest weer

MUSSELKANAAL – In de zaterdag 5e klasse F liep Erica’86 tegen een 2-1 nederlaag op in Musselkanaal tegen SETA. Halverwege de wedstrijd stond het overigens nog 0-0. De thuisclub begon heel sterk en was de bovenliggende partij volgens Erica’86 trainer Cor Huls, maar was tevreden over zijn eigen team tot aan de thee. ,,Ja… want de mannen legden een prima pot voetbal op de mat, kregen kans op kans, maar ik heb het al vaker aangegeven dat wij voorin een echte killer missen.
Reageer!

Nipte overwinning van NWVV op DOS’63

LINDE – In de zaterdag 5e klasse F won NWVV nipt met 1-0 van DOS’63. De eerste helft eindigde in een 0-0 stand ondanks de vele kansen die NWVV zich uit speelde. Ik denk dat de eerste helft de beste van de wedstrijd was, zegt NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Wij waren de bovenliggende partij en hadden misschien bij de rust wel al met twee of drie nul voor hadden moeten staan. Dus het bleef in ieder geval wel spannend.”
Reageer!

Geen doelpunten bij SVV ’04 - Ruinerwold.

SCHOONEBEEK â?? In de zondag 3e klasse C kreeg SVV 04 zondagmiddag Ruinerwold op bezoek en de wedstrijd op sportpark De Kampen eindigde met 0-0. De wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. In de eerste helft was de kopbal van aanvoerder Brinkman van Ruinerwold dicht bij een doelpunt, maar een prima reflex van de SVVâ??04 doelman Wiljo Wesseling voorkwam de 0â??1.
Reageer!

Monsterzege Titan op VIOS(O)

OOSTERHESSELEN – In de zondag 4e klasse E deed Titan van zich spreken tijdens de uitwedstrijd in Oosterhesselen tegen de plaatselijk trots VIOS O. Na een 0-2 ruststand veegden de mannen van trainer Geert Aalderink de thuisclub met een 0-8 nederlaag van de mat. De Nieuw Weerdingers stond na een kwartier spelen al op een 2-0 voorsprong via doelpunten van Jos Smit en Harm Jan Moesker.
Reageer!

SVBO wint nipt van koploper FVC

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klassse F deed SVBO zaterdagavond goede zaken door na een 0-0 ruststand met 1-0 van koploper FVC te winnen. SVBO moest het doen zonder de basisspelers Maarten Wielens, Twan Waidijk, Robin Heine en Jelmer Scholten, maar trainer Marc Hegeman bracht een team in het veld dat collectief heel sterk voor de dag kwam.
Reageer!

CEC wint nipt van Dalen

EMMER COMPASCUUM - Op sportpark De Runde behaalde CEC zondagmiddag in de zondag 3e klasse C een nipte, maar verdiende 1-0 overwinning op Dalen. Matchwinner werd Daniel Berens die in de 20e minuut een goede aanval van CEC met een doelpunt bekroonde. 1-0. De mannen van trainer Erwin van Oosten wisten deze voorsprong ook over de thee heen te tillen.
Reageer!

HOC pakt eerste periodetitel

ODOORN – In de zondag 4e klasse D wist HOC dankzij een 5-0 overwinning op PJC de eerste periode in de wacht te slepen. De Hunso Oring Combinatie was zondagmiddag veel te sterk voor de gasten uit Nieuwe Pekela. De ploeg van trainer Johan Sikkes stond na 45 minuten op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jelle Siekman en Mark van der Berg.
Reageer!

Presentatiepakken voor Titan

NIEUW WEERDINGE - De eerste selectie van voetbalvereniging Titan is in het nieuw gestoken. De selectie draagt vanaf heden presentatiepakken met reclame van de drie sterren sponsor Uw Beenhouwer Gerard Dijkstra. Voor de wedstrijd tegen VIOS Oosterhesselen ging de selectie op de foto met Gerard Dijkstra (midden).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda