Voetbal

Uitslagenlijst Lenteloop Emmen

EMMEN - Ruim 220 hardlopers gingen afgelopen zaterdag van start voor de lenteloop van de EAC De Sperwers met start en finisch op sportpark Meerdijk. Joost Hindriks won de 10km voor Jan Venhuizen uit Hoogeveen met Richard Moesker uit Emmer Compascuum op een tweede plaats. De uitslagen zien er als volgt uit:
Reageer!

Amateurvoetbal Zuidoost Drenthe

EMMEN - Hier volgt het overzicht van het amateurvoetbal in Zuidoost Drenthe van de KNVB afdeling Noord
Reageer!

Voetbalkamp regio Emmen bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Voor kinderen van 6-13 jaar is het weer drie dagen volop genieten bij SVBO! In de vakantie veel voetbal en plezier met vrienden uit de regio
Reageer!

SVBO in ondertal langs Sc Erica

ERICA – In de zondag 1e klasse F behaalde SVBO een nipte 1-0 overwinning op SC Erica. SVBO nam al snel het initiatief en werd gevaarlijk uit een hoekschop van Nick Hidding en via Edfrin Silvania, maar geen doel troffen.
Reageer!

Klazienaveen vecht zich langs De Weide

KLAZIENAVEEN – In de 2e klasse J heeft Klazienaveen de imposante opmars van De Weide een halt toe geroepen. Op eigen veld wonnen de mannen van trainer Erwin van Oosten met 3-1.
Reageer!

SC Angelslo wint derby tegen NWVV

NIEUW WEERDINGE - Zaterdag was het tijd voor de derby tegen NWVV, dus reisde SC Angelslo af naar Nieuw- Weerdinge; gezien de ranglijst was het voor beide ploegen een zes puntenwedstrijd. Op een zwaar te bespelen veld, waar het balletje rondspelen echt onmogelijk was, had NWVV vanaf het fluitsignaal het betere van het spel.
Reageer!

Gehavend Erica 86 onderuit in Nieuw Balinge

NIEUW BALINGE - De wedstrijd tegen Nieuw Ballinge had in meerdere opzichten zijn uitwerking gehad op de selectie van Erica '86. Niet alleen werd met een curieus tegendoelpunt in de laatste minuut tegen een nederlaag opgelopen, ook werden er drie spelers aan de ziekenboeg toegevoegd.
Reageer!

Bargeres met 8 tegen 12 in slotfase bij Sleen onderuit

SLEEN - Bargeres moest, zoals later bleek, het vandaag niet opnemen tegen 11 maar 12 tegenstanders. U begrijpt waarschijnlijk wel wie die 12e was namelijk de scheidsrechter D. Van der Laag uit Groningen. Bargeres eindigde de verder sportieve wedstrijd met 8 man en het had weinig gescheeld of de wedstrijd was gestaakt.
Reageer!

Schoonebeek wint verdiend van tegenvallend Weerdinge

WEERDINGE - Na de verloren wedstrijd van afgelopen week tegen EHS had Schoonebeek iets recht te zetten tegen de topper Weerdinge (2e op de ranglijst). Gezien de 1-0 overwinning is dit ook gelukt. Na een blessureperiode van meer dan een jaar, was Mart Berends eindelijk weer lid van de wedstrijdselectie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda