Voetbal

Jan Cremers (31): ,,HOC wil graag de sprong naar de 3e klasse maken”

ODOORN/EXLOO – In de zondag 4e klasse D was voor HOC de doelstelling om na een 4e plaats in de competitie via de nacompetitie de sprong naar de derde klasse te maken. Die hoop vervloog nadat Siddeburen na een 0-0 ruststand uiteindelijk met 3-0 won. Dat de teleurstelling heel groot was onderschrijft ook Jan Cremers die nu aan zijn 16e seizoen in de hoofdmacht begint.
Reageer!

Leon Harms(20) wil met CEC opnieuw mee doen voor een prijs

EMMER COMPASCUUM – In de zondag 3e klasse C kan CEC op een goed seizoen terugkijken ook al wist het niet de promotie af te dwingen. De ploeg eindigde onder leiding van de nieuwe trainer Erwin van Oosten op een derde plaats en won de eerste periode.
Reageer!

FC Emmen jeugdtrainers komen naar vv Drenthina

EMMEN - FC Emmen jeugdtrainers komen naar vv Drenthina voor de FC Emmen Talentendagen! In de herfstvakantie beleeft de jeugd van Emmen en omgeving de voetbaldag van hun leven. De Drentse voetbalclub FC Emmen stuurt trainers en scouts van haar jeugdopleiding naar vv Drenthina. FC Emmen is te gast op vrijdag 26 oktober op het sportcomplex van vv Drenthina..
Reageer!

SC Angelslo speelt gelijk tegen NWVV

EMMEN - De 1e helft begon en eindigde ook matig voor SC Angelslo die ver onder hun kunnen speelde. Laag tempo en veel balverlies resulteerde in een 0-1 achterstand als in de 27e minuut Milan Duursma de bal achter Jarno Brands tikte na een schot van Erwin van der Weide.
Reageer!

Knappe eerste helft WKE ’16 tegen Gieten

EMMEN - WKE trad vanmiddag aan in een bekerwedstrijd tegen Gieten en liet de vorige club van trainer Jouke Jan Meertens volledig kansloos door ze met 5-0 het bos in te sturen. De actief coachende trainer van WKE eiste van zijn spelers om de tegenstander direct onder druk te zetten en dat gelukte voortreffelijk. Van meet af aan had WKE het initiatief en dat resulteerde al gauw in 2 bekeken doelpunten van de bijzonder actieve Henk Bakker in de 6e en 15e minuut.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda