Voetbal

WKE op weg naar kampioenschap

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D deed WKE wat het moest doen en dat was winnen van naaste belager Titan. In de 11e minuut was het al raak. Hendrik Gustin werd op rechts de diepte ingestuurd door Henk Bakker, die op zijn beurt Ferdy Poelman met een goede voorzet bediende en de bal kon intikken. 0-1,
Reageer!

Voorjaarsconcert De Rundezangers

EMMER COMPASCUUM – Shantykoor ”De Rundezangers” in Emmer Compascuum houdt op zaterdag 19 mei weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Muzikale medewerking wordt verleend door het duo “Just Us” met Pauline Loerakker uit Gieten en Marjan Sinnema uit Sellingerbeetse. Zij zingen nummers van onder anderen Dolly Parton en Ilse de Lange.
Reageer!

Complete offday voor Schoonebeek tegen EHS’85

NIEUW SCHOONEBEEK - Daar waar je mag verwachten dat er een strijdbaar Schoonebeek binnen de lijnen zou staan, omdat een directe concurrent voor de nacompetitie EHSâ
Reageer!

De FC Emmen - NEC Nijmegen sjaal, die wilt u toch ook?

Speciaal voor de wedstrijd FC Emmen - NEC Nijmegen heeft FC Emmen, met medewerking van Ben Kwijt, een unieke sjaal laten ontwerpen. EMMEN - Speciaal voor de wedstrijd FC Emmen - NEC Nijmegen heeft FC Emmen, met medewerking van Ben Kwijt, een unieke sjaal laten ontwerpen. Het collectorsitem is voor €15,- te verkrijgen. De sjaals zijn te verkrijgen bij de verschillende ingangen van stadion De Oude Meerdijk. De opbrengst van de sjaals gaat volledig naar het goede doel: de maatschappelijke stichting van FC Emmen, Naoberschap United. Wilt u alvast zeker zijn van deze unieke sjaal? Reserveren kan alvast via commercie@fcemmen.nl
Reageer!

DZOH langs NEC Delfzijl

EMMEN - Na een belangrijk punt te hebben gepakt in Zuidhorn vorige week lijkt DZOH zich veilig te hebben gespeeld voor dit seizoen en met nog 4 thuiswedstrijden voor de boeg kan het team van Martin Drent lekker vrijuit voetballen om zodoende de supporters een paar mooie wedstrijden voor te schotelen. De enige uitwedstrijd die nog rest dit seizoen wordt gespeeld bij het nabijgelegen Klazienaveen; ook altijd een mooie derby.
Reageer!

Nog plaatsen vrij voor jeugdtoernooi SVBO

BAGER-OOSTERVELD – Het SVBO jeugdvoetbal toernooi op 2 juni a.s. voor de JO8, JO9 en JO11 gaat gewoon door. Er zijn nog een paar plaatsjes vrij in alle categorieën. U kunt zich aanmelden via toernooicommissie@vvsvbo.nl . Medio mei maakt SVBO het programma definitief.
Reageer!

SVV’04 wederom met lege handen tegen vv Sleen

SLEEN - SVV’04 bleef op deze druilerige zondagmiddag met lege handen staan tegen vv Sleen. De Ploeg uit Schoonebeek is naarstig op zoek naar de laatste punten om nacompetitie voetbal te ontlopen. Sleen was vanmiddag de meest gelukkige, en ook het meest effectief in de afronding voor de goal. Er wachten SVV’04 nog een aantal spannende wedstrijden om de laatste punten binnen te sprokkelen en zich hiermede definitief veilig te spelen.
Reageer!

Twee HZVV Old Stars dromen van deelname aan WK

David van der Laan en Sieme Schippers nemen deel aan selectiedag Hoogeveen – Twee spelers van HZVV Old Stars zijn geselecteerd voor de voorselectie van het Nederlands team dat op 12 mei deelneemt aan het WK Walking Football voor landenteams in Bristol. David van der Laan en Sieme Schippers nemen maandag 30 april deel aan een selectiedag in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda