Voetbal

DZOH slaat aanval van LTC af

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J uit de Rietlanden goede zaken door het op de derde plaats staande LTC na een 3-0 ruststand met een 4-1 nederlaag weer naar Assen terug te sturen. De wedstrijd begon voortvarend voor de mannen uit de Rietlanden, want al in de eerste minuut kwam het op voorsprong door een doelpunt van Yorik Zweerink. 1-0.
Reageer!

Twedo doet goede zaken met een 3-1 winst op Gieten

NIEUW AMSTERDAM - In de zondag 3e klasse C wist Twedo op het eigen sportpark Veenoord met 3-1 te winnen van het lager geplaatste Gieten. De Nieuw Amsterdammers kwamen in de 6e minuut op 1-0 nadat de Gieten doelman Roy Pijpker bij het uitverdedigen de bal via het lichaam van Bram Vuuregge in het eigen doel werkte. 1-0.
Reageer!

Drenthina de sterkste tegen The Knickerbockers

GRONINGEN – In de zaterdag 2e klasse J deed Sc Angelslo wat het gezien de ranglijst in Groningen moest doen wilde het niet helemaal wegzakken. Tegenstander The Knickerbockers werd via een 1-1 ruststand uiteindelijk met 3-1 aan de kant gezet. Na ruim een half uur brandde de wedstrijd eindelijk los toen Koen Dekens de 0-1 wist te scoren.
Reageer!

FC Klazienaveen in Bovensmilde bovenliggende partij

BOVENSMILDE - In de zaterdag 3e klasse D deed FC Klazienaveen goed zaken door de uitwedstrijd in Bovensmilde tegen BSVV met een 3-0 winst af te sluiten. In de eerste helft gebeurde er weinig op sportpark “De Spil” waarvan de aanwezige toeschouwers warm van konden worden.
Reageer!

Erica'86 wacht nog steeds op de eerste punten

ERICA - In deze zaterdag 5e klasse F speelde Erica 86 op eigen veld tegen BATO en moest ook in deze wedstrijd de punten aan de tegenstander laten. Nadat vorige week toch stappen in de richting van de eerste punten te hebben gemaakt was er afgelopen zaterdag weer weinig van over. Na een 1-4 ruststand werd de ploeg van trainer Puck Horstman met 6-3 aan de kant gezet.
Reageer!

Weiteveen Boys gelijk op met koploper HH Combi

WEITEVEEN – In de zondag 5e klasse D wist Weiteveense Boys de uitwedstrijd tegen de toen nog koploper HH Combi met 3-3 gelijk te spelen. De mannen van trainer Andre kwamen op Sportpark Meerweg in Hijken al in de 2e minuut op voorsprong. Met een afstandsschot van een ongeveer 16 meter verraste Dennis Rocks de op zijn verkeerde been staande HH Combi doelman. 0-1.
Reageer!

Sp Roswinkel delft onderspit tegen GKC

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse D stelde Sp Roswinkel in de thuiswedstrijd teleur tegen het lager geplaatste GKC. De gasten uit Gasselte wisten na een 1-2 ruststand met 3-1 te winnen. In de eerste helft was Sp Roswinkel de betere ploeg en kreeg zeker twee, drie goede mogelijkheden om te scoren, maar de bal wilde er niet in.
Reageer!

Schoonebeek en VIOS in evenwicht

OOSTERHESSELEN - Na een aantal wedstrijden tegen de bovenste ploegen in de vierde klasse, stond deze zondag de uitwedstrijd tegen de voorlaatste VIOS O op het programma voor Schoonebeek. Ondanks de waarschuwingen van trainer Abel vooraf, liet Schoonebeek zich in het eerste half uur overdonderen en kon het de rest van de wedstrijd in de achtervolging.
Reageer!

VOORBESCHOUWING FC VOLENDAM – FC EMMEN

EMMEN - FC Emmen speelt vrijdagavond om 20.00 uur zijn achtste uitwedstrijd van de competitie, tegen de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie; FC Volendam. Vorige week waren de Emmenaren ook al te gast in het palingdorp, toen werd het een 0-3 overwinning.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda