Voetbal

Wedstrijdschema Offerein Voetbaltoernooi 2020 bekend

HOOGEVEEN – Komende zomer organiseren Hoogeveen en HZVV voor de negende keer het Offerein Voetbaltoernooi. Net als vorig jaar wordt er weer gestreden om de AH Offerein Bokaal en de Paviljoen Nijstad Cup. De organisatie verwelkomt met Pelikaan S, VKW, Dalen, LTC en Achilles 1894 vijf nieuwe deelnemers. Ook dit jaar strijden de hoofdklassers en eersteklassers om de AH Offerein Bokaal en de tweede- en derdeklassers om de Paviljoen Nijstad Cup.
Reageer!

ACV enkele maatjes te groot voor SVV’04

ASSEN - Deze middag mocht SVV’04 het in de bekerwedstrijd opnemen tegen hoofdklasser ACV. Dat er enig kwaliteitsverschil tussen beide teams zal niemand verwonderen. Vanaf het begin van de wedstrijd liet het team van trainer Fred de Boer zien wat deze middag de bedoeling was van ACV: in hoog tempo en veel positiewisselingen SVV onder druk zetten.
Reageer!

Zwak SC Angelslo hard onderuit in Nieuw Balinge

NIEUW BALINGE - Angelslo begint nog aardig aan de wedstrijd en krijgt in de eerste 10 minuten wat mogelijkheden maar de inzet van de spitsen gaan naast. Nieuw Balinge speelt lange ballen en is sterk in de duels en gevaarlijk in de counter. SC Angelslo is het na een kwartier helemaal kwijt en heeft veel balverlies op een slecht veld met veel regen en harde wind. In de 17e minuut komt Nieuw Balinge al op 1-0 als Chris Schutte vrij op de 16 meterlijn hard binnenschiet.
Reageer!

WKE-16 wint van hoger geplaatste GVAV Rapiditas

EMMEN - WKE speelde zondagmiddag met een gehavend team, Henk Bakker en Mo Kaddouri waren geschorst en Hinke Scholten geblesseerd. De weergoden lieten toe om WKE-16 - GVAV Rapiditas door te laten gaan. De thuisclub won na een doelpuntrijke wedstrijd met 5-3.
Reageer!

NWVV veegt VEV met zevenklapper van de mat

KLAZIENAVEEN NOORD - In de zaterdag 5e klasse F had het hogergeplaatste NWVV uit Nieuw Weerdinge zaterdagmiddag in Klazienaveen Noord geen kind aan VEV. De mannen van trainer Geert Aalderink denderden vanaf het beginsignaal over de groenhemden heen en stonden binnen tien minuten op een 1-0 voorsprong door een treffer van Jasper Jansen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda