Voetbal

CEC handhaaft zich op de valreep

EMMER COMPASCUUM - In de strijd om degradatie te ontlopen was CEC met een 4-2 overwinning in de uitwedstrijd tegen Protos al goed begonnen. Toch had het niet veel gescheeld of het had nog anders kunnen lopen. Alleen kwam Protos daar met een 2-3 eindstand één doelpunt tekort voor.
Reageer!

Weerdinge promoveert na ruime winst op Bellingwolde

WEERDINGE - Op sportpark De Luwte in Weerdinge stuurde de plaatselijke voetbaltrots donderdagmiddag tegenstander Bellingwolde met een 4-1 nederlaag naar huis. Na de 2-1 overwinning in Bellingwolde en deze ruime winst promoveren de mannen van trainer Jan Marc Bosman naar de 3e klasse C.
Reageer!

Valtherboys weer 4e klasser

VALTHE - De eerste wedstrijd in een tweeluik met VV Sint Jacob uit Sint Jacobiparochie was geëindigd in een 0-1 overwinning voor de ploeg uit Valthe. De ploeg uit Valthe had maar één opdracht en dat was winnen. e wedstrijd tegen Sint Jacob was nog maar 4 minuten oud, Gertjan Webers wist zijn maatje Tommy van Rijswijk prima te vinden.
Reageer!

Weiteveense Boys promoveert naar 4e klasse

ZWARTEMEER - De tweede promotie/degradatiewedstrijd van de 4e en 5e klasse tussen Weiteveense Boys en Zwartemeerse Boys eindigde donderdagmiddag in een 1-0 overwinning voor Weiteveense Boys. Na de 1-0 in de thuiswedstrijd werd Zwartemeerse Boys in de 24e minuut opnieuw op een 0-1 achterstand gezet.
Reageer!

Bekerfinaledag 2017 district Noord van de KNVB.

BEILEN - Zaterdag 10 juni a.s. wordt bij v.v. Emmen de bekerfinaledag 2017 van de KNVB, district Noord georganiseerd. Op velden van v.v. Emmen en in het stadion van fc Emmen worden deze dag tussen 10:00 en 18:30 uur de bekerfinales gespeeld van de diverse leeftijdscategorieën. Op deze zaterdag worden in totaal 65 wedstrijden gespeeld.
Reageer!

Raptim geeft clubarbitrage enorme impuls

Coevorden / Emmen - Dankzij het samenwerkingsverband met de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost (HZO) Drenthe is de v.v. Raptim dertien gecertificeerde verenigingsscheidsrechters rijker. In de kantine van de Coevorder voetbalclub kregen de cursisten afgelopen maandag uit handen van voorzitter Theo Hein van HZOD het scheidsrechterscertificaat uitgereikt.
Reageer!

SC Angelslo in de herkansing ondanks winst op Tiendeveen

EMMEN - Zaterdag 5e klasser Tiendeveen heeft zich ten koste van Sc Angelslo promotie afgedwongen naar de 4e klasse. De basis hiervoor werd afgelopen zaterdag gelegd toen het op eigen veld na een 3-0 ruststand met 7-1 van de gasten uit Emmen wist te winnen.
Reageer!

Glenn Bijl komt, Lima en Bakker blijven, Maier vertrekt

EMMEN - FC Emmen heeft Glenn Bijl gecontracteerd. De 21 jarige in Stadskanaal geboren verdediger komt deze zomer transfervrij over van FC Groningen, waar hij de laatste reguliere speelronde van seizoen 2016/2017 debuteerde in het basiselftal. Daarnaast bereikte de club een akkoord met Nick Bakker. Hij zal zijn verblijf met twee jaar verlengen en ligt tot medio 2019 vast.
Reageer!

Afscheidswedstrijd Roy Stroeve bij DZOH

EMMEN - Na een fantastische voetbalcarriere bij verschillende mooie clubs in heel Nederland is het dan zover. De inmiddels 40-jarige Roy Stroeve hangt definitief zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Roy zal nog een keer willen vlammen en iedereen die dat wil kan er bij zijn.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda