Voetbal

Schoonebeek trekt na rust verdiende winst naar zich toe

SCHOONEBEEK - Na wat mindere resultaten de afgelopen weken, moest Schoonebeek afgelopen zondag tegen Witteveense Boys. Witteveen is nog niet geheel veilig en kwam voor minimaal één punt naar Nieuw Schoonebeek. Na een mindere eerste helft, maar een sterkere tweede helft, trok Schoonebeek uiteindelijk aan het langste eind met een verdiende 3-2 overwinning.
Reageer!

Gehavend SVV’04 moet hoofd buigen voor USV

NIEUWLEUSEN - Er was voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen USV uit Nieuwleusen een lunch georganiseerd voor de selectie en staf van SVV’04. Het team reisde daarna met een goed gevulde maag en goede moed af naar Nieuwleusen, de 3 punten moesten vandaag maar weer eens een keer meegenomen worden naar Schoonebeek. Het werd echter vanmiddag een teleurstelling voor het team van SVV’04, en de vele meegereisde Schoonebeker supporters. USV won de wedstrijd uiteindelijk met 5-2
Reageer!

Zwartemeerse Boys zoekt verzorger/sportmasseur

ZWARTEMEER – Met ingang van seizoen 2018/2019 is Zwartemeerse Boys op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de eerste selectie. Als verzorger/sportmasseur ben je bij voorkeur beschikbaar tijdens de trainingsavonden op dinsdag en donderdag en tijdens de wedstrijden op zondag. Ook verzorgers/sportmasseurs die slechts alleen de trainingsavonden of wedstrijddagen beschikbaar zijn, worden ook verzocht om te reageren.
Reageer!

SVV’04 op eigen veld ten onder tegen CEC

SCHOONEBEEK - SVV’04 kon op deze zondagmiddag goede zaken doen in de stand op de ranglijst door de 3 punten in Schoonebeek te houden, het werd echter een off-day voor SVV’04, die geen vuist kon maken tegen CEC. De “ Kick & Rush” voetbal tactiek van CEC met de benodigde fysieke inzet bleek voldoende om SVV’04 vanmiddag op de knieën te krijgen. Al met al een verdiende overwinning van CEC die hiermede zich stevig vestigt op een 3e plaats op de ranglijst .
Reageer!

Veel spanning op duel FC Emmen-Telstar

EMMEN - Een wedstrijd als FC Emmen – Telstar verdient een mooie entourage maar het feit dat het een maandagavond wedstrijd is en het Zuidoostdrentse publiek amper oog heeft voor wat een aantrekkelijk duel kan worden, zou op de belangstelling van invloed kunnen zijn. Maar dat is ten onrechte want zeker FC Emmen heeft dit seizoen mooie dingen laten zien en dat geldt ook zeker voor het bezoekende Telstar.
Reageer!

Dick Lukkien: “We zullen weer aan de slag moeten”

EMMEN - Geen enkele club in de Jupiler League ontkomt er aan: van mooie reeksen ongeslagen duels tot diepe dalen. In dat laatste bevindt FC Emmen zich ook bijna. Er is nog niets verloren maar het roer moet na het verlies tegen FC Volendam wel om.
Reageer!

FC Emmen laat punten aan effectief FC Volndam

EMMEN - FC Emmen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 3-2 te verliezen. Thuis spelen is nog steeds geen voordeel voor de Emmenaren die tegen FC Volendam de derde thuisnederlaag in de laatste zeven wedstrijden incasseerden. Aanstaande maandag staat er met de komst van Telstar een nieuwe thuiswedstrijd op het programma. Op de ranglijst daalde FC Emmen door het verlies naar de zevende plek met echter slechts een punt achterstand op nummer vijf De Graafschap en Telstar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda