Voetbal

SVBO (zat) keihard onderuit tegen HS 88

BARGER-OOSTERVELD – Afgelopen zaterdag stond in de zaterdag 4e klasse D de wedstrijd SVBO - HS’88 op het programma en eindigde in een 5-2 overwinning voor HS 88. De wedstrijd begon aftastend maar al snel bleek dat HS’88 z’n mannetje stond.
Reageer!

Dames Emmen trotse kampioenen in landelijke damescompetitie

NIEUWEGEIN - Door omstandigheden reisde het jonge damesteam van Emmen zonder coach naar Nieuwegein om daar de vier benodigde punten voor het kampioenschap bij elkaar te slaan. Tegenstander VTV 2 verscheen met Mia Alting-De Wild, Tineke Buijtendijk en Marit Baars achter de tafel.
Reageer!

FC Emmen met Dick Lukkien naar de Galgenwaard

EMMEN - FC Emmen gaat maandag in de Utrechtse Galgenwaard pogen de reeks overwinningen die momenteel op twee staat te verlengen. Dat moet dan gebeuren tegen de selectie van Jong FC Utrecht, op papier momenteel de minst sterke tegenstander want de jonge Utrechtenaren nemen immers de laatste plaats in.
Reageer!

Invaller Casper Goedkoop trots op de ploeg

EMMEN - Casper Goedkoop gaat er vanuit dat de goed herstellende Dick Lukkien aan het einde van de week weer op het veld kan staan en de selectie weer overneemt richting de komende uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Casper Goedkoop kan dan terugblikken op een uitstekende invalbeurt. De assistent-coach is mede verantwoordelijk voor de zes punten in de laatste twee duels waardoor FC Emmen de weg naar boven heeft ingeslagen. Aan de hoofdcoach de taak die lijn voort te zetten.
Reageer!

Landelijke primeur scheidsrechters PWZ-toernooi

Steenwijksmoer / regio – Tijdens de 41e editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ) werkt de arbitrage met headseats. De scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) is de eerste scheidsrechtersvereniging in Nederland die de beschikking krijgt over professionele communicatiesets.
Reageer!

Bargeres pakt tweede overwinning op rij

WEITEVEEN - Bargeres pakte na de overwinning vorige week tegen Valther Boys de tweede overwinning en nu tegen Weiteveense Boys. Het was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft was Bargeres duidelijk beter dan Weiteveense Boys en had de score moeten opvoeren. In de tweede helft kwam meer strijd en was Weiteveense Boys de betere ploeg ook al had de thuisclub het moeilijk om het veldoverwicht om te zetten in uitgespeelde kansen.
Reageer!

Erica 3 verliest nipt

ERICA - De eerste wedstrijd op sportpark de Veenschappen was Erica '86 3 tegen DZOH 6. De wedstrijd stond gepland om 12:30, maar begon zowaar 10 minuten eerder. De eerste helft waren beide elftallen behoorlijk aan elkaar gewaagd, zonder dat er noemenswaardige kansen werden gecreëerd.
Reageer!

FC Emmen kan een driepunter goed gebruiken

EMMEN - Na een weekeindje zonder competitie dendert de Jupiler League aanstaande vrijdag voort met de dertiende speelronde. Hierin krijgt FC Emmen bezoek van Almere City FC dat vijf plaatsen lager staat geklasseerd dan de formatie van trainer Dick Lukkien maar de afstand in punten bedraagt slechts drie punten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda