Voetbal

DZOH pakt de eerste drie punten

GRONINGEN - In de zaterdag 2e klasse J wist DZOH de teleurstelling van twee zware nederlagen tegen LTC(1-5) en Oosterwolde(2-5) weg te poetsen. De Emmenaren wonnen na een 0-0 ruststand met 2-1 van The Knickerbockers dankzij twee doelpunten van Tom Hiemstra. In de eerste helft was DZOH al de bovenliggende partij, maar wist dat niet in doelpunten uit te drukken.
Reageer!

vv Emmen op eigen veld onderuit tegen Hoogeveen

EMMEN – In de zondag hoofdklasse werd zondagmiddag op sportpark Meerdijk de Drentse derby tussen vv Emmen en Hoogeveen gespeeld. Hoogeveen was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en won verdiend met 2-0. In de eerste helft probeerde vv Emmen achterin de zaak dicht te houden en weinig ruimte weg te geven.
Reageer!

Bargeres keihard onderuit op eigen veld

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F kreeg Bargeres gistermiddag koploper Udiros uit Nieuwehorne op bezoek. De mannen van trainer Aryan Doldersum verloren na een 2-2 ruststand met 5-2 van de koploper in deze 5e klasse F. Udiros kwam al na vijf minuten op voorsprong, maar Marciano Hummel wist na een kwartier spelen de stand weer gelijk te trekken. 1-1.
Reageer!

Hitachi Capital Mobility hoofdsponsor G-voetbalteam

EMMEN - Hitachi Capital Mobility blijft verbonden als hoofdsponsor aan FC Emmen. Maar het nieuwe hoofdsponsorschap heeft een maatschappelijke tint. Hitachi Capital Mobility blijft namelijk aan als hoofdsponsor van het FC Emmen G-voetbal. De samenwerking tussen beide partijen begon in 2015, toen leasemaatschappij Noordlease op de rug van het FC Emmen-shirt kwam te staan. Even later werd Noordlease hoofdsponsor en promoveerde zij samen met FC Emmen naar de eredivisie in 2018.
Reageer!

DZOH geeft in slotfase de wedstrijd alsnog uit handen

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J verloor DZOH de thuiswedstrijd tegen SV Oosterwolde na een 0-2 ruststand met 3-5. Het was een wedstrijd waarin DZOH wel veel in balbezit was, maar de bezoekers uit Oosterwolde maakten effectief gebruik van de mogelijkheden die het kreeg. De meeste tegentreffers werden overigens gescoord door persoonlijke fouten bij DZOH. Na een hal uur opende Kristian Boeree de score (0-1) en vlak voor de thee moesten de mannen van trainer Bert Doldersum ook nog een treffer van Jean Pierre N’Gouan incasseren.
Reageer!

FC Klazienaveen verzuimd kansen te benutten

KLAZIENAVEEN – Op sportpark De Planeet liep FC Klazienaveen zaterdagmiddag tegen een beter spelend Hoogeveen een 2-1 nederlaag geleden. De Hoogeveners domineerden de wedstrijd in de zaterdag 3e klasse D en wonnen met 1-2. Klazienaveen moest toezien hoe Hoogeveen vanaf het begin gretiger en feller aan het duel begon. Enrico Schonewille bracht Hoogeveen na een klein kwartiertje op voorsprong door de bal van buiten de zestien doeltreffend langs Klazienaveen doelman Justin Verschoor te plaatsen. 0-1.
Reageer!

VHK maatje te groot voor SVBO zat

ST JANSKLOOSTER - In de zaterdag 4e klasse D heeft SVBO(zat) geen goed gevolg kunnen geven aan de ruime 5-1 overwinning op Mussel. In St Jansklooster moesten de mannen van trainer Jan Moes genoegen nemen met een 3-0 nederlaag tegen VHK. De thuisclub kam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong via Roy Rook. SVBO wist nog wel een paar kansen te creëren, maar misten de goede richting.
Reageer!

NWVV op eigen veld onderuit tegen Alcides

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 5e klasse F verloor NWVV op eigen veld met 3-2 van Alcides. De Nieuw Weerdingers kwamen al in de 12e minuut op achterstand. Alcides is geen verkeerde ploeg was de eerste reactie van NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Wij waren misschien wel iets meer aan de bal dan de Meppelers, maar deden er in niet veel mee. Halverwege de wedstrijd stonden wij al op een ruime 3-0 achterstand.
Reageer!

Gebben van Venrooy boekt meer progressie in de laatste MXGP wedstrijd in Faenza

ZWARTSLUIS – Na de afgelasting van de thuiswedstrijd tegen De Weide wegens het Corona virus een week geleden, begon Drenthina zaterdagmiddag in de 2e klasse J aan de competitie. Voor de Emmenaren stond de uitwedstrijd in Zwartsluis tegen DESZ op het programma. Na een 2-0 ruststand verloren de mannen van Peter Timmer met 4-2.
Reageer!

VCG – Bargeres een kwartier voor tijd gestaakt

GEESBRUG - De wedstrijd in de 5e klasse D tussen VCG en Bargeres eindigde zaterdagmiddag eerder dan verwacht. De scheidsrechter besloot de wedstrijd een kwartier voor tijd te beeindigen na een opstootje toen twee spelers een rode kaart kreeg. Bargeres trainer Aryan Doldersum: ,,Wij begonnen niet goed aan de wedstrijd. Binnen 30 seconden stonden wij al met 1-0 achter nadat de bal achterin zo maar bij een tegenstander werd ingeleverd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda