Voetbal

FC Emmen oefent dinsdag tegen Vitesse

FC Emmen heeft voor aanstaande dinsdag een oefenpartner gevonden. Het speelt dan tegen eredivisionist Vitesse Arnhem. De wedstrijd wordt gespeeld in het Betuwse dorp Driel.
Reageer!

FC Emmen ruim langs Quick ’20

EMMEN - FC Emmen heeft het oefenduel tegen de derde divisionist Quick 20 met 6-0 gewonnen. Opvallendste speler was Youri Loen die twee keer met een vrije trap ineens doel trof. De Emmenaren vertrekken vrijdag naar het trainingskamp in Enschede voor een driedaags verblijf.
Reageer!

Peter van der Vlag keert terug op het oude nest

EMMEN - FC Emmen rondde vandaag de gesprekken af met goalie Peter van der Vlag. De ervaren doelverdediger keert na 3 seizoenen terug op het oude nest. Bij FC Emmen zal hij het komende seizoen de rol van reservedoelman op zich nemen.
Reageer!

SV Meppen begint met gelijkspel in de 3e Bundesliga

MEPPEN - Voor de SV Meppen is de nieuwe competitie na een 1-0 ruststand met een 2-2 gelijkspel van start gegaan. De promovendus moest in de Hansch-Arena Meppen aantreden tegen FC Warzburger Kickers dat vanuit de 2e Bundesliga degradeerde.
Reageer!

FC Emmen ruim langs Quick ’20

FC Emmen heeft het oefenduel tegen de derde divisionist Quick ’20 met 6-0 gewonnen. Opvallendste speler was Youri Loen die twee keer met een vrije trap ineens doel trof. De Emmenaren vertrekken vrijdag naar het trainingskamp in Enschede voor een driedaags verblijf.
Reageer!

FC Emmen oefent donderdag thuis tegen Quick ’20

EMMEN - FC Emmen oefent aanstaande donderdag (20 juli) in de eigen JENS Vesting tegen de derde divisieclub Quick ’20. Het duel tegen de formatie uit Oldenzaal begint om 20.00 uur. De toegang is geheel gratis via ingang Oost. Het supportershome is tevens geopend voor een hapje en een drankje.
Reageer!

FC Emmen niet tegen PEC Zwolle opgewassen

WIJTHMEN - FC Emmen heeft in de eerste serieuze testwedstrijd van de voorbereiding haar meerdere in PEC Zwolle moeten erkennen. De eredivisionist won in het onder de rook van Zwolle liggende Wijthmen met 3-0, een eindstand die redelijk in overeenstemming met de krachtsverhouding was.
Reageer!

Oefenprogramma FC Emmen kent twee wijzigingen

EMMEN - De oefenwedstrijd van FC Emmen tegen het Engelse Plymouth Argyle FC, gepland voor dinsdag 25 juli 2017 gaat niet door. Op last van de burgemeester wordt de oefenwedstrijd uit veiligheidsoverwegingen geannuleerd.
Reageer!

FC Emmen loopt in slotfase weg van sterke selectie Drents Verbond

EMMEN - Vanaf morgen gaat FC Emmen toewerken naar een basisopstelling wanneer het voor het vierde oefenduel op bezoek gaat bij eredivisionist PEC Zwolle. De tijd van wisselende formaties werd donderdagavond afgesloten met een 4-1 zege op de selectie van het Drents Verbond.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda