Voetbal

DZOH kan punten niet in eigen huis houden

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J stelde DZOH op eigen veld flink teleur door de wedstrijd tegen het op één na de laatste plaats staande The Knickerbockers met 2-1 te verliezen. De geelhemden uit de Rietlanden hadden het niet gemakkelijk en leken de rust in te gaan met een 1-0 achterstand na een doelpunt van Kevin de Graaf in de 41e minuut.
Reageer!

Emmen pakt puntje tegen Hoogeveen

EMMEN – In de zondag Hoofdklasse A wist vv Emmen een belangrijk puntje binnen te halen door een 1-1 gelijkspel tegen het hoger geplaatste Hoogeveen. Emmen begon hoopgevend aan de wedstrijd want in de 10e minuut kreeg het een strafschop nadat Raphael Ngendakumana binnen de zestien onderuit werd gehaald door Twan Berends. Patrick Eberhard maakte vanaf de stip geen fout en zette Emmen op voorsprong.
Reageer!

Sc Erica op eigen veld de baas over Sellingen

ERICA – In de zondag 3e klasse C was Sc Erica na een 3-0 ruststand met 4-1 de baas over Sellingen. De mannen van trainer Erwin Sikkes stonden al na tien minuten spelen op een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Pelle de Vries en vijf minuten voor de thee tilde Kjeld Huls zijn ploeg naar ene 2-0 voorsprong.
Reageer!

SC Angelslo zonder punten uit Winschoten

WINSCHOTEN - In de zaterdag 4e klasse D verloor Sc Angelslo in Winschoten met 1-0 van WVV. De thuisclub begon goed aan de wedstrijd en nam direct het heft in handen met snelle ballen op de enigste spits en lopende spelers vanaf het middenveld. Angelslo had moeite in het begin om het tempo bij te benen, maar kreeg na 13 minuten de wedstrijd een beetje onder controle. WVV speelt alleen maar lange ballen met een 5-4-1 opstelling zoals verwacht en is nog steeds gevaarlijk met snelle aanvallen van achter uit en kreeg ook goede kansen om de wedstrijd binnen het kwartier te openen.
Reageer!

Aanmelden als deelnemer Young Business Award 2020

EMMEN - Strijd jij dit jaar mee om de kristallen Young Business Award en prijzenpot van 15.000 euro? Als jij de Young Business Award weet te winnen mag jij je startup ook nog eens een jaar lang de ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’ noemen. Wij zijn in elk geval opzoek naar startups met een leeftijd tot en met vijf jaar oud.
Reageer!

SC Angelslo in blessuretijd onderuit

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D verloor Sc Angelslo afgelopen zaterdag op eigen veld met 2-1 van Vitesseâ??63. SC Angelslo liet zien dat ze mee kunnen met koploper Vitesse. Beide ploegen kregen mogelijkheden, maar doelman Brands stond net als zijn collega bij Vitesse weer sterk te keepen. In de 26e minuut is het wel raak voor SC Angelslo als Emiel de Vries de bal achter doelman Arjan van Noord schoof, na een mooie combinatie met Sander Nijstad. 1-0.
Reageer!

SVBO zat – Tiendeveen gestaakt

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D werd de wedstrijd tussen SVBO zat en Tiendeveen na bijna een uur spelen door scheidsrechter Theo Hein gestaakt na aanmerkingen op zijn leiding van buiten het veld. Toen amper 10 minuten na rust Hans ten Kate het duel Michael Geerts won, waarbij die een overtreding claimde waar Hein terecht voordeel gaf en door liet spelen. Geerts ging vervolgens verhaal halen bij Ten Kate waarna de scheidrechter Geerts een gele kaart gaf, maar ook rood uitdeelde aan Ten Kate wegens slaan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda