Voetbal

SVBO zonder moeite langs GRC Groningen

BARGER-OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F heeft SVBO zondagmiddag na een 2-0 ruststand met 3-0 de thuiswedstrijd tegen GRC Groningen weten te winnen. Door deze zege blijft SVBO op de derde plaats staan achter vv Emmen en Sneek Wit Zwart.
Reageer!

Puntendeling SVV’04 – Weerdinge

SCHOONEBEEK - De eindstand van 1-1 werd bepaald door doelpunten van 2 spelers van SVV’04, in de 10e minuut van de wedstrijd kwam Weerdinge op een 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt van een speler van SVV’04.
Reageer!

DZOH pakt volle winst tegen NEC Delfzijl

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J behaalde DZOH een mooie 4-1 overwinning op het op de 2e plaats staande NEC Delfzijl. De Neptunia Eems Boys Combinatie kwam Na bijna een half uur spelen nog wel op een 1-0 voorsprong, maar nog voor de thee wisten de mannen van trainer Martin Drent de stand gelijk te trekken via een treffer van Farid Boughaleb. 1-1.
Reageer!

NWVV pakt puntje tegen FC Assen

ASSEN – In de zaterdag 5e klasse F kwam NWVV in Assen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de plaatselijke FC. De eerste helft gebeurde er niet echt veel, want beide ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagd ondanks dat FC Assen zes punten minden heeft dan de Nieuw Weerdingers.
Reageer!

Titan kent geen pardon met EHS 85

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E deed Titan goed zaken. De mannen van trainer Geert Aalderink kenden zelf geen pardon met EHS’85 en koploper Pesse verloor verrassend met 3-0 vv Sweel. Titan had het in de beginfase van de wedstrijd niet gemakkelijk tegen een EHS’85 dat voortdurend met tien man op eigen helft speelde.
Reageer!

Sc Roswinkel verrast hoger geplaatste Zwartemeerse Boys

ROSWINKEL -?? In de zondag 5e klasse E deed Sc Roswinkel goed zaken door op eigen veld met 3-2 te winnen van koploper Zwartemeerse Boys. De mannen van trainer Cor Lubach probeerden er vanaf het begin tegen aan te gaan , maarâ?¦. zegt Lubach:
Reageer!

Bargeres ruim lang Witteveense Boys 87

EMMEN - In de zondag 4e klasse E kende Bargeres weinig moeite met Witteveense Boys 87. De thuisclub kwam na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jordi de Vries. Op slag van rust was het Casper Dorgelo die met een prachtige volley voor een 2-0 voorsprong zorgde.
Reageer!

André Mulder nieuwe hoofdtrainer Germanicus

COEVORDEN - André Mulder zal met ingang van het seizoen 2019/2020 de trainer van Germanicus zijn. Mulder stopte aan het eind van het vorige seizoen na drie seizoenen bij Noordscheschut. Hij wilde even wat meer rust inbouwen door zijn werk in zijn sportwinkel in zijn woonplaats Nieuw Amsterdam, maar heeft er nu weer veel in om op het veld te staan.
Reageer!

Dames voetbal in de lift

EMMEN - De MO13-1 van svo BDE is in de 1e klasse najaarskampioen geworden! Mooi om te zien hoe snel de meiden zich als individu en als teamspeler ontwikkelen. Mooie teamprestatie, aldus trainer Sebastian Kroezen.
Reageer!

VEV toont veerkracht na een 3-0 achterstand op Erica

ERICA - Het was een echte derby met veel strijd, passie en doelpunten. Rutger Hoge maakte de 1-0 uit een corner door deze vogelvrij binnen te koppen. Nog binnen 10 minuten stond het 2-0 door Lyon Blik. Dit was tevens de ruststand. In de 53e minuut werd het zelfs 3-0 door Sven Huls.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda