Voetbal

Voorbeschouwing FC Emmen – De Graafschap

EMMEN - Vanavond speelt FC Emmen van af 20.00 uur haar tweede thuiswedstrijd in de eredivisie. Mede-promovendus De Graafschap komt op bezoek in stadion De Oude Meerdijk. Beide ploegen hebben drie punten uit drie wedstrijden.
Reageer!

FC Emmen oefent tegen Werder Bremen

EMMEN - Op dinsdag 4 september om 18:30 uur speelt FC Emmen een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in de Duitse plaats Leer. Vorig seizoen eindigde Werder Bremen als elfde in de competitie. In totaal is de club vier keer landskampioen geworden, voor het laatst in 2004. In 1992 won de club de Europacup II.
Reageer!

Nieuwe website voor scheidsrechters HZO Drenthe.

EMMEN – De scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe heeft een nieuwe website. De scheidrechtersvereniging met het werkgebied in de gemeenten Midden-Drenthe, Hoogeveen, Coevorden, Borger/Odoorn, en Emmen informeert graag iedereen die belangstelling heeft voor op het gebied van voetbalarbitrage. Er is veel actuele te vinden op de nieuwe site. De site is actueel en is overzichtelijk. Onder de aanstellingen is te zien waar de leden fluiten of assisteren.
Reageer!

Dedemsvaart pakt in slotminuut vijfde plaats tegen WKE ‘16

Hoogeveen – Dedemsvaart is als vijfde geëindigd tijdens het toernooi om de Offerein bokaal door een 4-3 overwinning op WKE ’16. Beide ploegen maakten er een spannende en doelpuntrijke wedstrijd van, waarbij Dedemsvaart de gelukkigste was door in de laatste minuut de beslissende goal te maken. Na een 1-0 ruststand voor WKE ’16 kwam Dedemsvaart na rust via 2-1 en 3-2 steeds op voorsprong en uiteindelijk was de late treffer van Mick Kuilder de beslissende treffer.
Reageer!

Vandaag start Orgon Toernooi 2018

BARGER OOSTERVELD - Na een jaar afwezigheid in verband met de aanleg van de kunstgrasvelden bij vv SVBO, staat op 24 en 26 augustus de komende editie van het Orgon Toernooi op het programma. In dit weekend zullen SVBO, SVBO 2, Titan, Valthermond, EHS'85, Weerdinge, DVC'59 en Dalen strijden om de toernooiwinst.
Reageer!

FC Emmen maakt laatste winnaars shirtactie bekend

EMMEN - De laatste twee winnaars van de shirtactie van FC Emmen en hoofdsponsor Hitachi Capital Mobility zijn bekend. Vorige week werd het maatschappelijke initiatief M&GEZOND! als eerste winnaar werd gepresenteerd. De andere twee winnaars zijn Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe en Spieren voor Spieren.
Reageer!

FC Emmen bekroond debuut in de eredivisie met overwinning

DEN HAAG - FC Emmen is zondagmiddag in Den Haag verrassend goed van start gegaan in haar eerste wedstrijd in de eredivisie. In de Cars Jeans Stadion werd na een 0-2 ruststand met 2-1 van ADO Den Haag gewonnen. FC Emmen begon redelijk goed aan de wedstrijd, maar na een kwartiertje trok ADO Den Haag de wedstrijd naar zich toe.
Reageer!

SC Erica-trainer Erwin Sikkes maakt debuut als hoofdtrainerTijdens AH Offerein Bokaal

HOOGEVEEN/ERICA – Ook dit jaar start SC Erica de voorbereiding in Hoogeveen tijdens het sterk bezette toernooi om de AH Offerein Bokaal. Het doet dat met een nieuwe trainer in de persoon van Erwin Sikkes. De nieuwe trainer is geen onbekende bij de Ericanen, want hij speelde er zelf zes seizoenen en had de laatste drie seizoenen de tweede selectie onder zijn hoede.
Reageer!

Spits Nicklas Pedersen tekent bij FC Emmen

EMMEN - Zo vlak voor de start van de eredivisie heeft FC Emmen zich versterkt met Nicklas Pedersen (30). De 14-voudig Deens international heeft de medische keuring succesvol afgerond en tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar.Sinds 2012 speelde de spits op het hoogste niveau in België, bij KV Mechelen, KAA Gent, KV Oostende en opnieuw KV Mechelen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda