Voetbal

DZOH teleurstellend verlies tegen LTC

ASSEN - In de zaterdag 2ee klasse J liep DZOH afgelopen zaterdag tegen een 5-0 nederlaag op. LTC begon direct goed aan de wedstrijd en kreeg binnen een minuut twee scoringskansen door slap verdedigen aan DZOH-zijde. Hoewel de ploeg zich daarna wel een beetje herstelde was in de 12e minuut toch raak toen LTC de bal veroverde en Marc Heerings met een uitstekende pass Stefan Kuntz de diepte in stuurde.
Reageer!

Titan pakt punt tegen koploper Sweel

ZWEELOO - Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd in de zondag 4e klasse D tussen Titan en koploper Sweel zaterdagavond in een 1-1 gelijkspel. Na een gelijkwaardige eerste helft waarin zowel Titan als Sweel niet veel kansen kregen, behalve dat beide ploegen de bal een keer op de lat zagen verdwijnen. Volgens Titan trainer Geert Aalderink waren beide ploegen deze middag aan elkaar gewaagd.
Reageer!

NWVV maakt het niet af tegen VVAK

NIEUW WEERDINGE - Als een komeet schoot NWVV op eigen veld uit de startblokken tegen het lager geplaatste VVAK in de 5e klasse F. Binnen een minuut stonden de Nieuw Weerdingers op een 1-0 voorsprong. Via een snelle aanval over de rechterkant is het Roy Super die de bal vanaf een meter of twaalf uit de lucht keihard binnen wist te schieten. 1-0. NWVV wist dat er vandaag iets te halen viel en ging direct door en dat had in de 20e minuut succes.
Reageer!

Sterke slotfase levert FC Klazienaveen nog punt op

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e klasse D wist FC Klazienveen de thuiswedstrijd tegen ZZVV nog net in mineur af te sluiten. Na een 0-2 ruststand wist het een 5-2 achterstand nog weer gelijk te trekken. Met een 5-5 eindstand mochten de Klazienaveners toch nog een beetje blij mee zijn. FC Klazienaveen kende een matige eerste helft waarin het na en kwartier spelen op een 1-0 achterstand kwam door Bram Otten die overigens die middag met vier treffers een kwelgeest werd voor de Klazienaveners.
Reageer!

Erica 86 kansloos tegen VCG

GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse F liep Erica 86 afgelopen zaterdag in Geesbrug na een 3-0 ruststand tegen een 4-1 nederlaag op. VCG begon sterk aan de wedstrijd, maar Erica 86 doelman Jordi Werring wist in de eerste twintig minuten van de wedstrijd met goed keeperswerk doelpunten zijn doel schoon te houden, maar moest in de 20e minuut uiteindelijk wel zwichten. Een voorzet van Joeri Wiersma werd door Jan Benjamins goed met de borst opgevangen en legde de bal vervolgens prima tegen de het net.
Reageer!

FC Emmen vanavond(dinsdag) tegen FC Twente

ZEIST - De KNVB heeft nu al een datum gevonden voor twee van de vier Eredivisie-wedstrijden die zondag zijn afgelast door de storm Ciara. Zowel FC Emmen - FC Twente als Sparta Rotterdam - ADO Den Haag wordt komende dinsdag al ingehaald. Om 18.30 uur is de aftrap van FC Emmen - FC Twente en om 20.45 uur begint Sparta Rotterdam - ADO Den Haag. Voor zowel FC Utrecht - Ajax als AZ - Feyenoord wordt nog een nieuwe datum gezocht. Al deze teams zijn deze week actief in het KNVB-bekertoernooi.
Reageer!

FC Emmen dinsdagavond tegen FC Twente

ZEIST - De KNVB heeft nu al een datum gevonden voor twee van de vier Eredivisie-wedstrijden die zondag zijn afgelast door de storm Ciara. Zowel FC Emmen - FC Twente als Sparta Rotterdam - ADO Den Haag wordt komende dinsdag al ingehaald. Om 18.30 uur is de aftrap van FC Emmen - FC Twente, om 20.45 uur begint Sparta Rotterdam - ADO Den Haag. Voor zowel FC Utrecht - Ajax als AZ - Feyenoord wordt nog een nieuwe datum gezocht. Al deze teams zijn deze week actief in het KNVB-bekertoernooi.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda