Voetbal

FC Emmen op koers voor halve finale play offs

EMMEN - Met nog een duel te spelen is het doel dat FC Emmen zich heeft gesteld, directe plaatsing voor de halve finale van de play offs, onder handbereik. Door de 2-1 overwinning op FC Den Bosch is de ploeg van trainer Dick Lukkien concurrent SC Cambuur weer gepasseerd en heeft wellicht aan een gelijkspel komende vrijdag thuis tegen Jong FC Utrecht voldoende. FC Emmen heeft een beter doelsaldo dan de Friezen, plus 8 tegen plus 4, hoewel daarop te gokken niet verstandig zal zijn. Winst op Jong FC Utrecht is daarom de boodschap.
Reageer!

HOC te sterk voor DVC'59

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D kon DVC'59 geen potten breken tegen HOC, de Hunso Oring Combinatie. Op eigen veld werd na een 0-0 ruststand met 2-1 verloren Voor HOC scoorden Melinco Dol en Sander Zikken terwijl Rick de Graaf tien minuten voor tijd nog wel de aansluitingstreffer maakte. 1-2.Voor DVC'59 betekende deze nederlaag dat het nu echt naar beneden moet kijken met een plaats net boven de herkansings plaatsen.
Reageer!

Schoonebeek trekt na rust verdiende winst naar zich toe

SCHOONEBEEK - Na wat mindere resultaten de afgelopen weken, moest Schoonebeek afgelopen zondag tegen Witteveense Boys. Witteveen is nog niet geheel veilig en kwam voor minimaal één punt naar Nieuw Schoonebeek. Na een mindere eerste helft, maar een sterkere tweede helft, trok Schoonebeek uiteindelijk aan het langste eind met een verdiende 3-2 overwinning.
Reageer!

Gehavend SVV’04 moet hoofd buigen voor USV

NIEUWLEUSEN - Er was voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen USV uit Nieuwleusen een lunch georganiseerd voor de selectie en staf van SVV’04. Het team reisde daarna met een goed gevulde maag en goede moed af naar Nieuwleusen, de 3 punten moesten vandaag maar weer eens een keer meegenomen worden naar Schoonebeek. Het werd echter vanmiddag een teleurstelling voor het team van SVV’04, en de vele meegereisde Schoonebeker supporters. USV won de wedstrijd uiteindelijk met 5-2
Reageer!

Zwartemeerse Boys zoekt verzorger/sportmasseur

ZWARTEMEER – Met ingang van seizoen 2018/2019 is Zwartemeerse Boys op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de eerste selectie. Als verzorger/sportmasseur ben je bij voorkeur beschikbaar tijdens de trainingsavonden op dinsdag en donderdag en tijdens de wedstrijden op zondag. Ook verzorgers/sportmasseurs die slechts alleen de trainingsavonden of wedstrijddagen beschikbaar zijn, worden ook verzocht om te reageren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda