Voetbal

FC Meppel met hakken over de sloot tegen SC Angelslo !

MEPPEL - In de eerste knock-outronde van de beker is Sc Angelslo onderuitgegaan tegen 2e klasser FC Meppel. De wedstrijd begint in hoog tempo en Meppel zet gelijk druk op Angelslo die vanaf de middellijn controleerd. Meppel laat de bal goed rond gaan maar kan nog geen vuist maken tegen SC Angelslo . Er komen wat kansen voor beide ploegen en Angelslo kan goed mee en krijgt zelfs kansen om op voorsprong te komen.
Reageer!

Falende Post wordt FC Klazienaveen 7 net niet fataal

KLAZIENAVEEN - Na de moeizame 2 – 2 tegen Drenthina stond er opnieuw een wedstrijd tegen een middenmoter op het programma. Tegen SC Angelslo 3 werd het weer eens tijd voor de volle 3 punten, om de aansluiting met de top te kunnen houden. Roy Posthuma begint langzaam maar zeker te wennen aan het voetbal in de lagere senioren. Een van de nieuwe vedettes uit Kappie’s sterrenensemble heeft zich inmiddels moeiteloos aangepast aan het niveau en weet zich ook prima te schikken in het ondoorgrondelijke wisselbeleid. Posthuma voelde van de week al nattigheid en voorzag zichzelf van een nieuw trainingspakkie.
Reageer!

Grootste vogelshow van het Noorden

EMMER COMPASCUUM - De vogelvrienden Crescendo uit Emmer-compascuum organiseert dit jaar ook weer een grote clubshow. Op deze show worden verschillende volierevogels geshowd die door hobbyfokkers zijn gefokt. Op deze show zijn dit jaar 600 vogels ingeschreven door 45 inzenders die allen hobbymatig bezig zijn met het kweken van volièrevogels. Hieronder deelnemers met meerdere top-vogels die op landelijke shows ook al diverse prijzen hebben gewonnen. Met deze aantallen is deze show de grootste clubshow van Noord-Nederland.
Reageer!

VKW veegt CEC van het veld

WESTERBORK- Het scorebord in Westerbork toonde na negentig minuten een 9-0 eindstand. Maar het bizarre bekerduel tussen VKW en CEC eindigde toch echt in 11-0. Van de vijfde tot de zestiende minuut tilde VKW de score freewheelend naar liefst 5-0. Het geplaagde CEC, dat een klasse lager speelt, werd van het kastje naar de muur gestuurd. In Westerbork trad de formatie van trainer Erwin van Oosten uit Emmer-Compascuum aan zonder zes geblesseerde basisspelers.
Reageer!

Drenthina en Gerrie Benes na tien jaar uit elkaar

EMMEN - Trainer Gerrie Benes heeft bij het bestuur van de voetbalvereniging Drenthina uit Emmen aangegeven het hoofdtrainerschap aan het einde van het seizoen te willen beeindigen. Na 50 jaar op de voetbalvelden actief te zijn geweest, waarvan 30 jaar als trainer en 10 jaar van de Groen-Witte tweedeklasser uit Emmen, heeft de 59-jarige inwoner van Erica aangegeven dat het tijd wordt voor wat anders.
Reageer!

U kunt bij FC Emmen de rug op!

EMMEN -0 Of u kunt onze wedstrijdbroeken of totempaal op.. Wij bieden u voor 500 euro een kans van 1 op 50 dat u onze nieuwe rug-sponsor wordt! Ziet u het al voor u? Vrijdag 15 december FC Emmen-Jong Ajax. Op de televisie bij FOX Sports, Veronica of TV Drenthe juichende FC Emmen-spelers die na een doelpunt â
Reageer!

WKE verrast Schoonebeek met snelle openingstreffer

EMMEN - Stilzwijgend was de verwachting bij de Schoonebeek-aanhang dat hun ploeg, gezien de goede reeks van de afgelopen weken, ook tegen WKE’16 wel eens een goed resultaat neer zou kunnen zetten. De illusie werd echter in de eerste minuut al de grond ingeboord, Jochem Scholten zette gelijk de 1-0 einduitslag op het scorebord. WKE begon dus goed aan de wedstrijd door in de eerste minuut gelijk te scoren.
Reageer!

CEC wint verdiend van koploper Dalen

.EMMER COMPASCUUM - De topper in de 3e klasse C tussen CEC en Dalen eindigde na een 1-0 ruststand in 3-2 overwinning voor de Compascumers.. Daarmee bezorgde CEC Dalen de eerste nederlaag van het seizoen toe. "Een terechte zege", vond CEC-middenvelder Marc Timmer, die met twee goals een groot aandeel had in de overwinning. De eerste helft was niet echt hoogstaand. De 1-0, in de 23e minuut, van Leon Harms wasop dat moment ook wel verdiend en bleef ook tot de thee op het scorebord staan.
Reageer!

SC Angelslo wint ook van VVAK

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F bleef Sc Angelslo nog zonder puntverlies na een 5-1 winst op VVAK. In het begin van de wedstrijd was het aftasten, maar al snel was het duidelijk dat Sc Angelslo de betere ploeg was. VVAK speelde vooral de lange bal en SC Angelslo zocht meer de combinatie. Dat resulteerde in wat kleine kansjes voor beide ploegen maar het bleef lang 0-0. In de 42e minuut werd de wedstrijd eindelijk opengebroken.
Reageer!

Valther Boys en Witteveense Boys delen de punten

.VALTHE – In de zondag 4e klasse D eindigde de wedstrijd tussen Valther Boys – Witteveense Boys in een 3-3 eindstand. Valther Boys startte voortvarend en Witteveense Boys had het de eerste 20 minuten zwaar. 1-0. Valther Boys had toen al snel een 2-0 voorsprong genomen. Allereerst liet Rob Boekholt in de 5e minuut zijn directe tegenstander de hakken zien en leverde een perfecte voorzet afleverde op Nick Hulshof. 1-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda