Voetbal

Eerste competitiepunt binnen voor Erica’86

TYNAARLO - In de zaterdag 5e klasse F wist Erica’86 het eerste competitiepuntje binnen te halen. In en tegen Tynaarlo werd het zaterdagmiddag 2-2 na een 1-1 ruststand. De Ericanen keken na 10 minuten wel al tegen een 1-0 achterstand aan. Na slecht uitverdedigen wist de thuisclub via Mike Koops de bal achter de Erica’86 doelman te plaatsen. Erica’86 schrok even, maar wist binnen tien minuten de stand weer gelijk te trekken via Joop van Veen. 1-1.
Reageer!

Drenthina begint competitie met nederlaag

ZWARTSLUIS – Na de afgelasting van de thuiswedstrijd tegen De Weide wegens het Corona virus een week geleden, begon Drenthina zaterdagmiddag in de 2e klasse J aan de competitie. Voor de Emmenaren stond de uitwedstrijd in Zwartsluis tegen DESZ op het programma. Na een 2-0 ruststand verloren de mannen van Peter Timmer met 4-2.
Reageer!

Twedo kan niet winnen van Raptim

COEVORDEN – In de zondag 3e klasse C moest Twedo toezien hoe Raptim zondagmiddag na een spannende wedstrijd de drie punten in eigen huis wist te houden. Na een 0-1 voorsprong werd het uiteindelijk 2-1. Raptim begon het duel met een overwicht. Het had meer balbezit maar wist zich in het de eerste helft geen raad met het compacte spel van Twedo. De ploeg uit Veenoord/Nieuw Amsterdam liet Raptim het spel maken.
Reageer!

Sp Roswinkel pakt ook de volle winst tegen Valther Boys

ROSWINKEL - Na de 4-2 overwinning op SVBC in de openingswedstrijd van de competitie trok Sp Roswinkel die goede lijn door naar de thuiswedstrijd tegen Valther Boys. Na een 2-0 ruststand wonnen de Roswinkelers uiteindelijk met 2-1. De thuisclub kwam na een kwartier spelen op voorsprong via Bart Huizingh die de bal uit een vrije bal keihard wist binnen te schieten. 1-0.
Reageer!

EHS’85 walst over Buinen heen

EMMERSCHANS – In de zaterdag 4e klasse wist EHS’85 de thuiswedstrijd tegen Buinen met 5-0 te winnen. Halverwege de wedstrijd stonden de ,,Schanskers” op een 2-0 voorsprong via Richard Fuhler in de 13e minuut en in de laatste minuten voor de rust waren het Marcel Hemel en Tim Smit die de ruststand op 3-0 bepaalden. EHS’85 speelde vanaf de 15e minuut overigens wel met een man meer na de rode kaart van Ferdie Ottens na een handsbal binnen de zestien.
Reageer!

Zandpol kan niet zonder Stefan Knuppe

ZANDPOL – Afgelopen zondag kwam heel pijnlijk naar boven dat Zandpol een wereld van verschil is met of zonder Stefan Knuppe. Als de topscoorder speelt wint Zandpol meestal wel, maar als hij zich ziek moet afmelden gaan de mannen van trainer Cor Huls de bietenbult op. SVBC dat zondag in Zandpol op bezoek kwam, spinde daar wel garen bij, want na een 0-3 ruststand vertrokken de mannen uit Barger Compascuum met een 5-0 overwinning en drie punten in de tas.
Reageer!

Schoonebeek wint van “Corona verdacht” Sleen

SCHOONEBEEK - Om half één kwam het telefoontje van Sleen, met de mededeling dat men niet kon voetballen omdat er vier spelers griep en verkoudheidsklachten hadden. Sleen hield slechts 11 spelers over en dacht dat het daardoor niet kon voetballen. Na koortsachtig beraad met de KNVB bleek dat er uiteindelijk toch gevoetbald moest worden. Sleen kwam dus met diverse invallers en had eigenlijk de hele middag geen schijn van kans. Schoonebeek won dan ook vrij eenvoudig met 2-0.
Reageer!

Shirtsponsoring op agenda Betaald Voetbal

EMMEN - FC Emmen, de KNVB en de Eredivisie CV zijn dinsdag om de tafel gegaan om EasyToys als shirtsponsor van FC Emmen nader te bespreken. De KNVB, die belast is met de handhaving van de door alle clubs onderschreven reglementen, wees eerder op basis van het Sponsoringreglement Betaald Voetbal de mogelijke shirtsponsoring door EasyToys af.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda