Voetbal

FC Emmen strikt aanvaller Anco Jansen

EMMEN - FC Emmen kwam vanavond tot een akkoord met aanvaller Anco Jansen. De 28 jarige aanvallende middenvelder doorliep het grootste deel van de jeugdopleiding van Zwolle, speelde daarna in de Eredivisie voor De Graafschap, Roda JC en kwam de laatste twee seizoenen uit voor het Turkse Boluspor.
Reageer!

FC Emmen start oefenseizoen met twee keer winst

EMMEN - Liefst 20 spelers maakten hun opwachting in de selectie van FC Emmen in het eerste oefenduel tegen de amateurvereniging Emmen. De eindstand van 5-0 stond al bij rust op het scorebord. Vast was wel dat de formatie in de eerste helft het beste uit de verf kwam. Het duo Cas Peters/Alexander Bannink aangevuld met Mario Bilate lijkt een zekerheidje. Alexander Bannink kopte al na vijf minuten de 0-1 binnen en nam later ook de 0-3 voor zijn rekening met een assist van Cas Peters. Laatstgenoemde had daarvoor de 0-2 binnen gekopt. Kort voor rust verhoogde Youri Loen met een vrije trap ineens de stand tot 0-4 en in de slotminuut was Mario Bilate succesvol. Hij veroverde zelf de bal en passeerde vervolgens de prima doelman Lars van der Swaluw. Lukkien liet centraal achterin Keziah Veendorp en Jeroen Veldmate van start gaan. Ze hadden het niet echt moeilijk hoewel met name Jordy Gierveld en Janiek Arends bij de amateurs af en toe voor dreiging zorgden.
Reageer!

Grootse opening FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - De fusie tussen v.v. Zwartemeer en v.v. Klazienaveen werd afgelopen zaterdag bekrachtigd met een groot feest. Een groot moment in de Klazienaveense voetbalhistorie met een spectaculaire voetbaldag voor jong tot oud luister bij gezet worden. De voetbaldag begon met een spellenmiddag en toernooi voor alle junioren, van puppies t/m JO19.
Reageer!

Donderdag: Drents Verbond team versus FC Emmen

EMMEN - Donderdag 13 juli staat er een bijzondere wedstrijd op het programma. Op het sportpark Zwaneveld van het Emmer DZOH speelt het Drents Verbond All Star Team tegen FC Emmen: aanvang 19.00 uur. Liefst 22 Drentse voetballers, onder leiding van coach Martin Drent worden eenmalig afgestaan door hun eigen amateurvereniging om te strijden tegen de profs van FC Emmen. Het belooft een absoluut voetbalfeest te worden!
Reageer!

Geslaagd A+B toernooi SVBO

BARGER OOSTERVELD - Maar liefst 23 clubs waren het afgelopen weekend in Barger Oosterveld aanwezig voor het jaarlijkse A+B Sportfeest van SVBO. Sport en muziek was het afgelopen weeke3nd dan ook de hoofdmoot met een jeugdtoernooi voor de A en B jeugd en in de grote feeststent drie dagen feest.
Reageer!

FC Emmen weekt jeugdtalent Omran Haydary los van Roda JC

EMMEN - FC Emmen is erin geslaagd Omran Haydary los te weken van Roda JC. De Eredivisionist uit Kerkrade wilde de 19 jarige rechtsbuiten na ruim 10 jaar jeugdopleiding graag behouden, maar de in Afghanistan geboren flankspeler tekende nimmer een meerjarige verbintenis, zodat hij zelf kon beslissen over zijn toekomst.
Reageer!

FC Emmen slaat dubbelslag op Transfermarkt

EMMEN - FC Emmen doet vandaag bijzonder goede zaken op de transfermarkt. De Drentse profclub wist van twee spelers een krabbel te bemachtigen en kan derhalve twee aanwinsten voor het volgende seizoen voorstellen: Jeroen Veldmate rondde vanochtend de medische keuring met succes af en komt transfervrij over vanuit Denemarken; hij tekende voor één seizoen.
Reageer!

FC Emmen contracteert middenvelder Willem Huizing

FC Emmen contracteert vandaag de 13e contractspeler voor het seizoen 2017/2018. De 22 jarige Willem Huizing zal na 11 seizoenen sc Heerenveen de overstap naar de enige Drentse profclub maken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda