Voetbal

Sc Angelslo keihard onderuit in Tiendeveen

TIENDENVEEN – Sc Angelslo liep in de eerste wedstrijd van de nacompetitie in Tiendeveen tegen een 7-1 op. In de beginfase van de wedstrijd stonden beide ploegen strak van de spanning en viel er voor het publiek weinig te genieten.
Reageer!

Weerdinge wint uit van Bellingwolde

BELLINGWOLDE – In de strijd om promotie naar de 3e klasse heeft Weerdinge een goed stap gezet door de uitwedstrijd tegen Bellingwolde met 2-1 te winnen.
Reageer!

Nipte overwinning vv Emmen in Bemmel

BEMMEL – In de strijd om promotie naar de Hoofdklasse won vv Emmen met 1-0 nipt van SC Bemmel. Matchwinner in Bemmel werd Resmon Roemahlewang na goed voorbereidend werk van Björn Zwikker. Na het verlies in de eerste wedstrijd op het Grote Geert Sportpark tegen RKVV Velsen kwam deze overwinning als geroepen voor vv Emmen om nog in de race te blijven voor de volgende ronde.
Reageer!

Weiteveens Boys nipt langs Zwartemeerse Boys

WEITEVEEN – In de strijd om promotie naar de 4e klasse D won Weiteveense Boys zondagmiddag nipt met 1-0 van Zwartemeerse Boys dat in de herkansing is voor handhaving in de 4e klasse D. Het werd een enerverende wedstrijd waarin bij ploegen tegen elkaar opgewassen waren.
Reageer!

Sc Erica legt basis voor handhaving

OUDE PEKELA – Het werd een moeizame voor Sc Erica maar uiteindelijk wonnen de mannen van trainer Claus Boekweg met 2-1 van Noordster. Gemakkelijk gij het dan ook niet want Noordster dat voor al in de laatste fase van de competitie steeds beter is gaan spelen was de bovenliggende partij.
Reageer!

Witteveense Boys - SVBC

WITTEVEEN - Klassebehoud in de zondag 4e klasse D w is ook het streven van SVBC uit Barger Compascuum, maar het begon de uitwedstrijd tegen Witteveense Boys, de 2e periodekampioen uit de vijfde klasse E niet goed met een 2-1 nederlaag.
Reageer!

CEC neemt voorschot op handhaven

STEENWIJKSMOER – In de strijd om handhaving in de 3e klasse C begon CEC goed aan de tweeluik tegen Protos. In Steenwijksmoer wonnen de mannen van trainer Geert Aalderink met 4-2 van de plaatselijke voetbaltrots.
Reageer!

Seizoen FC Emmen eindigt in Nijmegen

NIJMEGEN - Onder het motto de bal is rond en het kan nog alle kanten op toog FC Emmen naar de Nijmeegse Goffert in de wetenschap drie goals meer dan NEC te moeten maken. Een opgave die niet uitvoerbaar bleek. FC Emmen deed redelijk mee maar kon de thuisclub niet in verlegenheid brengen. De doelpunten waren schaars, alleen NEC kwam een keertje tot scoren wat voldoende was voor de 1-0 zege.
Reageer!

Valtherboys boekt een magere winst tegen Sint Jacob.

SINT JACOBAPAROCHIE - ValtherBoys moest afgelopen zondag afreizen naar Sint Jacobaparochie om te spelen tegen V.V .Sint Jacob. De laatste twee wedstrijden in hun competitie in de vijfde klasse B waren gewonnen en zij waren al verzekerd van en periode titel en deze combinatie zorgde ervoor dat ze deze middag tegen het onbekende ValtherBoys mochten aantreden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda