Voetbal

Schoonebeek boekt verdiende overwinning op DSC’65

SCHOONEBEEK - Afgelopen donderdag stond de inhaalwedstrijd tegen DSC’65 op het programma, een wedstrijd uit de tweede periode. DSC, middenmoter in de vierde klasse, is een van de “angstgegners” van Schoonebeek. Schoonebeek kwam de eerste helft vrij gemakkelijk op een 2-0 voorsprong, maar gaf deze in de tweede helft weer weg. Met nog twee doelpunten in de laatste minuten stelde Schoonebeek de 4-2 overwinning veilig.
Reageer!

Martin Koppenol nieuwe trainer DVC'59

NIEUW DORDRECHT - Afgelopen woensdagavond heeft Martin Koppenol het contract getekend waarmee hij vanaf 1 juli 2018 als hoofdtrainer in dienst treedt bij voetbalvereniging DVCâ
Reageer!

Verdiend punt voor SVV ‘04

SCHOONEBEEK - SVV’04 nam het zondag op tegen Dalen en de derby kon (virtueel) gezien worden als een topwedstrijd; nummer 4 tegen nummer 2 van de ranglijst. In de eerste 10 minuten waren er over en weer gelijk al mogelijkheden om te scoren, alleen Dalen wist door Hilko Koster het net te vinden; 0-1
Reageer!

Noeste arbeid levert FC Emmen drie punten op

MAASTRICHT - Een middagje keihard werken in Zuid-Limburg heeft FC Emmen drie punten opgeleverd. De 0-1 op MVV Maastricht was van het zwaar bevochten soort met als matchwinner Cas Peters. Door de winst heeft FC Emmen de vijfde plaats heroverd op Telstar, de ploeg die komende maandag in De Oude Meerdijk moet aantreden.
Reageer!

SVBO wint ook van GRC Groningen

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft voor de 4e keer op rij weten te winnen. Ditmaal werd GRC Groningenna een 2-1 ruststand met 4-1 aan de zegekar gebonden. Verdiend was het zeker, maar makkelijk ging het niet allemaal. SVBO vergat eigenlijk de wedstrijd al snel te beslissen en leek daar de deksel voor op de neus te krijgen. SVBO herpakte zich wel en trok de overwinning alsnog naar zich toe. Hierdoor staat het stevig op de 5e plek en zijn de onderste plekken definitief uit zicht.
Reageer!

FC Emmen laat het afweten tegen FC Dordrecht

EMMEN - De avond begon zo mooi voor FC Emmen-trainer Dick Lukkien. Uit handen van zijn vader en oer-Veendammer Lukkien senior kreeg hij de bronzenstier uitgereikt als beste trainer van de derde periode. Dat de gasten uit Dordrecht in dezelfde clubkleuren aantraden als het vroegere SC Veendam zal toeval zijn geweest maar deed het Veendammer hart van vader Lukkien vermoedelijk wel sneller kloppen.
Reageer!

FC Klazienaveen wint topduel tegen SV Bedum

KLAZIENAVEEN - FC Klazienaveen deed zaterdagmiddag op sportpark De Planeet goede zaken gedaan door met 2-1 van koploper SV Bedum te winnen. Beide ploegen hebben overigens met Klaverblad verzekeringen de zelfde hoofdsponsor en streden ook nog om de Klaverblad Bokaal. De mannen van trainer Casper Goedkoop door een tegentreffer wel even wakker worden geschud.
Reageer!

Almere City FC houdt FC Emmen op 2-2

ALMERE - FC Emmen heeft zich in de zondagssessie te Almere van een goede en minder goede zijde laten zien. Het goede was dat de ploeg een snel opgelopen 2-0 achterstand wegpoetste en het minder goede was dat het voor de vijftiende keer genoegen nam met een gelijkspel.
Reageer!

SVBO pakte derde zege op rij

LEEUWARDEN –In de zondag 1e klasse F behaalde SVBO zijn derde overwinning op rij. Na GAVC en Noordster werd zaterdagavond FVC met 1-3 verslagen. Bij rust stond het 1-0 FVC, maar na rust kreeg FVC de deksel op de neus. SVBO was beter en scoorde wel uit de kansen die het kreeg. 1-3. In de 20e minuut werd kwam FVC op voorsprong.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda