Voetbal

SC Angelslo makkelijk over SVBO heen in derby

EMMEN - SC Angelslo begint sterk aan de wedstrijd en laat SVBO zien dat er niets te halen valt deze middag. Na hoog tempo en direct druk zetten schiet Gezim Luli al in de 11e minuut de 1-0 binnen op een voorzet van Nils Tuijn. SVBO kan geen grip op de wedstrijd krijgen moet terug. Door balverlies in de verdediging krijgt opnieuw Gezim Luli de bal op de 16 meterlijn en hij schiet 2 minuten later al de 2-0 binnen.
Reageer!

FC Klazienaveen wint van simpel van hoger geplaatste DESZ

KLAZIENAVEEN - Sportpark De Planeet was afgelopen zaterdag het decor van een mooie 4-1 overwinning van FC Klazienaveen op het op de derde plaats staande DESZ. De wedstrijd begon overigens al vrij snel met een mooie kans voor de gasten uit Zwartsluis dat ook aanvankelijk de beter voetballende ploeg was.
Reageer!

NWVV kan het de koploper niet moeilijk maken

MUSSEL – In de zaterdag 5e klasse F kon NWVV één helft goed meekomen met Mussel, de koploper in de 5e klasse F. De mannen van trainer Gert Aalderink stonden halverwege de wedstrijd wel op een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Dylon Meijering vlak voor de thee. 0-1.
Reageer!

Eerste overwinning voor Erica’86 is een feit

ERICA – in de zaterdag 5e klasse F heeft Erica’86 de eerste overwinning in dit seizoen behaald. Op eigen veld werd nipt, maar verdiend met 1-0 van NKVV gewonnen.
Reageer!

Duur puntverlies voor Titan

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E deed Titan geen goede zaken. Na een 1-3 ruststand verloor Titan met 4-1 van het iets lager geplaatste OVC 21. De gasten uit Ommen maakten vooral in de eerste helft goed gebruik van de mogelijkheden die het kreeg in het laatste deel van de eerste helft.
Reageer!

Volle winst voor VEV op DOS 63

LINDE – In de zaterdag 5e klasse F won VEV de uitwedstrijd tegen DOS63 met 4-1. De wedstrijd begon een beetje moeizaam tegen de op de laatste plaats staande ploeg uit Linde. Het was Souliman Aouragh de ploeg van trainer Anne Christ aan het schrikken bracht toen deze in de 4e minuut met een afstandsschot de 1-0 wist te scoren.
Reageer!

DZOH en VEV 67 in evenwicht

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J moest DZOH na negentig minuten voetbal toch vrede hebben met het 1-1 gelijke spel tegen VEV 67. De Emmenaren begonnen overigens goed aan de wedstrijd en zagen onder anderen Gerben Rog en Tim Asman alleen voor de VEV doelman opduiken, maar wisten deze mogelijkheden niet te verzilveren.
Reageer!

SBV 04 kan koploper geen pijn doen

SLAGHAREN - SVV 04 trok zondagmiddag tegen de koploper in de 3e klasse C EMMS uit Slagharen aan het kortste eind en verloor met 3-0. In de eerste helft gingen beide ploegen gelijk op. SVV 04 kreeg mogelijkheden maar wist die niet te verzilveren.
Reageer!

Twedo in slotfase langs CEC

NIEUW AMSTERDAM - In de zondag 3e klasse C leek de wedstrijd tussen Twedo en CEC in een 2-2 gelijkspel te eindigen, maar het was Dimitri Lazaridis die in de slotfase de volle winst voor Twedo veilig stelde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda