Voetbal

Twedo verzuimd zich te belonen tegen Asser Boys

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD – In de zondag 4e klasse D won Asser Boys in Nieuw Amsterdam met 1-0 van SV Twedo. Binnen een kwartier had Twedo al twee opgelegde kansen onbenut gelaten. Pas in de 28e minuut konden we de eerste kans voor Asser Boys noteren.
Reageer!

Vv Emmen verliest van WVV

EMMEN – In de zondag 1e klasse F viel na het behalen van de 2e periodetitel een week geleden de 3-0 nederlaag van VV Emmen op sportpark Meerdijk tegen WVV toch wel even hard op het dak. Na een 0-0 ruststand trokken de Winschoters uiteindelijk met 3-0 aan het langste eind.
Reageer!

DZOH morst opnieuw punten

BEDUM – In de zaterdag 2e klasse J liet DZOH opnieuw punten liggen. Nu gebeurde dat in de uitwedstrijd tegen SV Bedum.
Reageer!

Elwin de Jong goudhaantje EHS’85

EMMERSCHANS – In de zondag 4e klasse D behaalde EHS’85 na een 1-0 ruststand een mooie 2-0 overwinning op vv Sweel.
Reageer!

Zwartemeer en SVBC geven elkaar niets toe

ZWARTEMEER – In de zondag 4e klasse D werd op sportpark De Koel in Zwartemeer het degradatieduel tussen Zwartemeerse Boys en SVBC gespeeld en die leverde deze middag geen winnaar op.
Reageer!

Schoonebeek wint verdiend van tegenvallend Weerdinge

WEERDINGE - Na de verloren wedstrijd van afgelopen week tegen EHS had Schoonebeek iets recht te zetten tegen de topper Weerdinge (2e op de ranglijst). Gezien de 1-0 overwinning is dit ook gelukt. Na een blessureperiode van meer dan een jaar, was Mart Berends eindelijk weer lid van de wedstrijdselectie. Op het tactiekbord bleek Berends gelijk in de basis te beginnen.
Reageer!

EHS 85 wint met 2-0 van Sweel

EMMERSCHANS - In de zondag 4e klasse D wist EHS 85 aansluiting met de middenmoot te vinden door thuis van Sweel te winnen, 2-0. EHS speelde met de teruggekeerde Wouter Smit en Ivo Bos in de basis. Dit ging te koste van de ervaren Szandor Katoen, die op de bank begon. Teddy Zivanovic was nog niet aanwezig bij de wedstrijdselectie. Hij is nog geschorst.
Reageer!

Gehavend Erica 86 onderuit in Nieuw Balinge

NIEUW BALINGE - De wedstrijd tegen Nieuw Ballinge had in meerdere opzichten zijn uitwerking gehad op de selectie van Erica '86. Niet alleen werd met een curieus tegendoelpunt in de laatste minuut tegen een nederlaag opgelopen, ook werden er drie spelers aan de ziekenboeg toegevoegd.
Reageer!

Bargeres met 8 tegen 12 in slotfase bij Sleen onderuit

SLEEN - Bargeres moest, zoals later bleek, het vandaag niet opnemen tegen 11 maar 12 tegenstanders. U begrijpt waarschijnlijk wel wie die 12de was namelijk de scheidsrechter D. Van der Laag uit Groningen. Bargeres eindigde de verder sportieve wedstrijd met 8 man en het had weinig gescheeld of de wedstrijd was gestaakt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda