Voetbal

Top 2000 feest bij Melody

BARGER-OOSTERVELD - Fans van de Top 2000 opgelet. Aan het eind van de Radio 2 Top 2000 stemweek voltrekt zich bij Melody in Barger-Oosterveld een live-versie van de lijst der lijsten. Op zaterdagavond 8 december organiseert Henk Lubbers in de grote zaal van Melody, ingericht in de stijl van het Top 2000-cafe, een waar Top-2000-feest uitgevoerd door de band K’Bam!.
Reageer!

De Vogelvrienden Crescendo houdt weer vogelshow

EMMER COMPASCUUM - De Vogelvrienden Crescendo te Emmer-Compascuum organiseert van 23 tot en met 25 november weer hun jaarlijkse vogelshow. Ook dit jaar zullen er weer ca 600 vogels aan het publiek geshowd worden. Vooraf zijn deze vogel gekeurd door keurmeesters van de NBVV(Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers).
Reageer!

Volle winst voor SC Angelslo bij Tiendeveen

TIENDEVEEN - SC Angelslo in er in geslaagd de uitwedstrijd bij Tiendeveen met 1-3 over de streep te trekken. De eerste 30 minuten speelt Tiendeveen hoog tempo en is de betere ploeg, maar Angelslo houd stand en gaat beter voetballen en krijgt vanaf dat moment meer grip op de wedstrijd. Beide ploegen krijgen grote kansen op de openingstreffer in een open wedstrijd vol strijd. Vlak voor rust breekt Jeroen de Groot de wedstrijd open als hij de 0-1 binnenschuift op een doorkopbal van Rick Zondag.
Reageer!

Drenthina bekert verder ten koste van Weerdinge

EMMEN - In de eerste KO-Ronde van de Noordelijke districtsbeker plaatste Drenthina zich voor de 2e ronde. De zaterdag 2e klasser Drenthina was met 3-0 te sterk voor zondag 3e klasser Weerdinge. Na een gelijk opgaande eerste fase was het Ronald Koops die na een half uurtje de bal uit een goede voorzet langs de Weerdinge doelman plaatst. 1-0.
Reageer!

vv Emmen en SVBO in evenwicht

EMMEN - Zondagmiddag stond in de zondag 1e klasse F de inhaalwedstrijd in de zondag 1e klasse F tussen vv Emmen en SVBO op de rol. De wedstrijd op sportpark de Meerdijk eindigde na een 0-1 ruststand in een 1-1 gelijkspel. De eerste echte kans in de wedstrijd was voor vv Emmen, maar doelman Lennon Ebeltjes wist de bal tot hoekschop te verwerken.
Reageer!

SC Angelslo wint met overmacht van MSC/Amslod

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse E sloeg Sc Angelslo zaterdag tegen MSC keihard toe met een echte zevenklapper. In het eerste kwartier zag het er niet naar uit dat het een monsterscore voor SC Angelslo zou worden. MSC voetbalt prima en kreeg zelfs kans om op voorsprong te komen.
Reageer!

VEV moet aan VVAK laten

KERKENVELD – In de zaterdag 5e klasse F verloor VEV met 4-1 van VVAK. Na de 3 punten uit bij VCG in Geesbrug volgde in Kerkenveld een teleurstellende 4-1 nederlaag bij de directe concurrent VVAK. Na een mistastende VVAK keeper kwam VEV al binnen 4 minuten op een 0-1 voorsprong door Tijs Bakker.
Reageer!

CEC de sterkste in derby tegen Twedo

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse zitten dit seizoen een aantal gemeentelijke derbys waar onder ook die tussen CEC en Twedo. Deze derby op sportpark De Runde in Emmer Compascuum eindigde zondagmiddag in een 3-1 overwinning voor CEC.
Reageer!

Sp Roswinkel pakt eerste driepunten

ROSWINKEL – In de zondag 5e klasse E wist Sp. Roswinkel de eerste driepunten van het seizoen te maken. De thuiswedstrijd tegen EEC leverde de mannen van trainer Cor Lubach en 4-3 overwinning op. Sp Roswinkel dat tot nu nog op één schamel puntje onderaan stond won na een zeer spannende maar goed gespeelde wedstrijd.
Reageer!

WKE ’16 bekert verder na strafschoppen

COEVORDEN - De bekerwedstrijd tussen Raptim en WKE eindige in een 2-2 gelijkspel, maar WKE bekert verder na strafschoppen. De wedstrijd begonnen van beide kanten wat afwachtend. WKE speelde met een aantal invallers en de eerste kans was voor Raptim, maar werd niet benut.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda