Voetbal

Drenthina komt net tekort

EMMEN - Drenthina leefde tegen Genemuiden de hele wedstrijd in de veronderstel- ling dat de bekerronde kon worden overleefd. Uiteindelijk ging de thuis- ploeg met de zege aan de haal: 2-1. Jeroen Scheper bracht Drentina voor de thee op voorsprong. Na een uur spelen maakte Genemuiden gelijk. Drenthina kreeg hierna nog kansen, maar de hoofdklasser scoorde.
Reageer!

FC Emmen stuit op leider in tweede periode

EMMEN - FC Emmen speelt vrijdagavond thuis tegen Excelsior dat momenteel de club in vorm in de Jupiler League is. De Rotterdammers wonnen de laatste vier duels en staan bovenaan in de tweede periode.
Reageer!

Scherpen en Grummel trainerskoppel SVBO

BARGER OOSTERVELD - Na het vertrek van Zephnad Wattimury heeft het dagelijks bestuur van voetbalvereniging SVBO snel geanticipeerd door afgelopen woensdagavond Herman Scherpen als nieuwe hoofdtrainer en Ren? Grummel als zijn assistent-trainer te contracteren. Beide heren hebben vooralsnog getekend tot het einde van dit lopende seizoen, echter met de intentie om dit bij wederzijdse tevredenheid daarna te verlengen. Beiden hebben jarenlang gevoetbald bij zowel SVBO als BVO Emmen, zijn woonachtig in Barger Oosterveld en kennen de club ?n een groot deel van de huidige spelersgroep erg goed.
Reageer!

Sp. Zweeloo buigt achterstand om in late oefenwinst op SVV?04

ZWEELOO ? De lichtwedstrijd van woensdag heeft een late, nipte oefenwinst opgeleverd voor Sportclub Zweeloo. In eigen huis, waar de lichtinstallatie het aanvankelijk plotseling leek te begeven, boog de ploeg van trainer Hans Pullen een kleine achterstand om tegen zondagvierdeklasser SVV?04 uit Schoonebeek: 2-1. Vooraf verklaarde de trainer van de Schoonebeekse Voetbal Vereniging - oud-Sp. Zweeloo coach Wilbert Arends - dat hij op drie spelers na met het tweede team af zou reizen naar Zweeloo. Dit in verband met de kraker van zondag als de Zebra?s Ruinerwold treffen.
Reageer!

Geslaagde voetbalclinic Michel van Oostrum

NIEUW WEERDINGE - De voetbaldag door Michel van Oostrum op het terrein van Emile Bakker Auto's en motoren te Nieuw Weerdinge is woensdagmiddag een groot succes geworden. De dag is bezocht door ongeveer 70 kinderen! Een groot succes dus!! De dag is mogelijk gemaakt door Emile Bakker Auto's en de Voetbalschool Van Oostrum. Door financi?le inspanning van Bakker en Van Oostrum was deze dag gratis toegankelijk. Ook McDonalds heeft medewerking verleend door limonade ter beschikking te stellen. Ook is dank verschuldigd aan de PR afdeling van Ajax waar Michel van Oostrum goede contacten mee onderhoudt. De PR afdeling heeft posters, kaarten en stickers ter beschikking gesteld. Tevens heeft Ajax voor de prijswinnaars van deze dag een fantastisch Ajax-boek aangeboden.
Reageer!

SVBO en trainer Wattimury uit elkaar

BARGER OOSTERVELD - In goed onderling overleg met het Dagelijks Bestuur van voetbalvereniging SVBO heeft Zephnad Wattimury in verband met een onwerkbare situatie helaas moeten besluiten om per direkt zijn functie als hoofdtrainer van SVBO neer te leggen. Wattimury was aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij de zondag 1e klasser aan het werk. SVBO dat momenteel op een teleurstellende voorlaatset plaats staat vis inmiddels naarstig op zoek naar goede vervanging.
Reageer!

EHS '85-Veelerveen vlak voor tijd gestaakt

EMMEN - De wedstrijd EHS '85-Veelerveen is vlak voor tijd gestaakt. De ploeg uit Emmen leidde met 2-1. Nadat de scheidsrechter 'vreemde geluiden' had gehoord, besloot hij het duel vroegtijdig te be?indigen. De Emmenaren waren gewaarschuwd, want Veelerveen is de laatste weken aardig op dreef. Zo wonnen de gasten hun laatste twee duels met grote overmacht. In de eerste helft was er van een overwicht van de gasten weinig sprake, hoewel hun acties gevaarlijker waren dan die van EHS '85. De thuisploeg kon het meeste gevaar stichten uit standaard situaties. Bij rust stond het nog 0-0.
Reageer!

Jazz-zangeres Josee Koning in Rue de la Gare

EMMEN - Josee Koning(foto) is misschien wel de meest Braziliaanse zangeres van Nederland. Eerder zong ze in de groep Batida waarmee ze drie albums opnam. Op zondagmiddag 1 november treedt ze op in caf? Rue de la Gare in Emmen. De jazz-zangeres wordt begeleid door Thomas Zoetelief op gitaar, Koos Wiltenburg op bas en drummer Arno van Nieuwenhuize. Jazz op de zondagmiddag is tussen vier en zeven uur. De keuken is om vijf uur open. De toegang is gratis.
Reageer!

Uitslagen 1e KO Ronde KNVB Districtsbeker

HEERENVEEN - De loting voor de eerste KO-Ronde voor de Noordelijke Distraictsbeker van de KNVB Noord heeft de volgende clubs aan elkaar gekoppeld:
Reageer!

SC Angelslo weet opnieuw uitwedstrijd niet te winnen

ELIM - Afgelopen zaterdag moest SC Angelslo uit naar Elim en werd met een 3-1 nederlaag naar huis teruggestuurd. Het was een wedstrijd met een speciaal tintje voor Angelslo-trainer Johan Hollen. Hij moest het opnemen tegen de club, waarmee hij het vorige seizoen promoveerde van de 5e naar de 4e klasse. Motivatie genoeg, maar die was alleen aanwezig bij de ploeg uit Elim. Vanaf het begin was het Elim dat voetbalde. Angelslo kwam er niet aan te pas en moest al in de 7e minuut de 1-0 incasseren. Door de slappe verdediging kon Elim op links doorkomen en de bal binnenschuiven. Angelslo was gewaarschuwd, maar dit drong niet door tot de spelers. Angelslo kwam op alle fronten tekort en moest nog voor de thee tegen een 2-0 achterstand aankijken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda