Voetbal

Tegenstander FC Emmen in beker uitstekend op dreef

EMMEN - AFC '34, de tegenstander voor FC Emmen op 22 september in de tweede ronde van de KNVB beker, is de competitie goed begonnen. De Alkmaarders wonnen op de eerste speeldag met 4-0 bij KFC en zondag werd De Kennemers met 2-0 verslagen. AFC '34 is hierdoor koploper in de zondag eerste klasse A.
Reageer!

VEV pakt volle winst tegen SETA

KLAZIENVEEN NOORD - vorige week kreeg VEV te weinig tegen een pover spelend Twedo, maar pakt nu de volle winst in de slotfase De beginfase was voor VEV maar ze verzuimden te scoren, met name Johan Bakker ( 3 x ) en Erik Foekens kregen dotten van kansen maar of de keeper redde of hij ging net naast.V.E.V. Keeper Hendry Nijenkamp moest een paar keer handelend optreden o.a. door een vrije trap van Ferdinand v/d Sluis, op de rand v/d 16 genomen, te pakken. dat lukte de gasten in de slotfase v/d 1e helft wel door T. Crowns.
Reageer!

Nipte nederlaag voor SVBO

BARGER OOSTERVELD ? Bijna de gehele wedstrijd domineerde SVBO in de derby tegen Germanicus, maar de gasten uit Coevorden gingen er met drie punten vandoor door een late treffer van Patrick Kreeft. In de eerste helft speelde SVBO heel goed en kreeg een aantal mogelijkheden om te scoren maar de paal en lat en doelman Bj?rn Schimmelpenning stonden succes voor Toin Loves, Nick Klingenberg en Tim Flokstra in de weg. Doordat Germanicus niet echt een kans kreeg om doeman Lennon Ebeltjes te testen bleef het tot aan de thee 0-0 en dat was eigenlijk voor SVBO een teleurstellende tussenstand.
Reageer!

WKE pakt simpele overwinning op Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN - In een matige wedstrijd won landskampioen WKE zondagmiddag in en tegen Nieuw Buinen met 3-0. In de 7e minuut kreeg WKE plotseling een strafschop van de scheidsrechter. De spelers van WKE liepen al terug en Robert Fik riep, hands, ik? Tot verbazing van iedereen legde de scheidsrechter de bal op de stip. Robert Fik liet zich deze kans niet ontnemen en scoorde beheerst de 0-1 binnen. Na een kwartier spelen draaide Erik Eleveld bal richting de goal. De kopbal van Paul Weerman werd door de keeper gestopt, maar via de knie van Martijn Doldersum verdween de bal in de touwen. 0-2.
Reageer!

Zwartemeer wint ook met tien man

KLAZIENAVEEN - Zwartemeer speelde thuis tegen Valthermond en won met 2-1. De wedstrijd was van een matig niveau, maar de beste mogelijkheden waren in de eerste helft voor Zwartemeer. Deze werden echter niet verzilverd terwijl Rene Nijgh van Valthermond in de eerste helft wel wist te scoren. Balverlies op de eigen helft van Zwartemeer zorgde voor balbezit van de vrijstaand Nijgh en vanaf de zestien joeg hij de bal tegen het net. 0-1. Dat werd ook de ruststand.
Reageer!

Verlies voor Weiteveense Boys

TWEEDE EXLOERMOND - Weiteveen verloor zondagmiddag met 4-1 van TEVV. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd, maar TEVV had meer stootkracht voorin. De spitsen Martin van der Laan en Rolf Beekman waren een constante plaag voor de verdediging van de Boys en met enig fortuin hadden deze spitsen de score nog uit kunnen breiden. Weiteveen Boys had ook enkele goede mogelijkheden had, maar Ralph Ekamper stond steeds paraat. Op slag van rust werd Martin van der Laan onderuit geduwd en dat betekende een strafschop. Henry Meijerman wist met deze buitenkansje wel raad, 1-0.
Reageer!

Emmen wint met nieuwe sponsoren van Dalen

EMMEN - Het gaat rooskleurig voor de voetbalvereniging Emmen. Naast de twee overwinningen van het eerste elftal (vorige week 2-4 winst bij Roden, afgelopen zondag 5-2 winst tegen Dalen) staat het met de sponsoring ook goed. HTD Hijstechniek is, in samenwerking met Humo, hoofdsponsor. Kwebbel, kinderopvang en bso, is co-hoofdsponsor. Vandaag werden voor wedstrijd de nieuwe sponsoren gepresenteerd. Samen met de bekende fotograaf Bennie Wolbers ging het eerste elftal en de sponsoren voor de reclameborden op de foto met de nieuwe tenues.
Reageer!

SC Angelslo fors onderuit

EMMEN - Zaterdag 12 september stond voor Angelslo de 2e competitiewedstrijd in de 4e klasse op het programma. De mannen van trainer Johan Hollen moesten aantreden tegen Smilde ?94. Na de goede start van vorige week zou dit een wel heel vreemde middag worden. Vol vertrouwen begon Angelslo aan de wedstrijd, maar liet zich echter vanaf het begin uit de wedstrijd halen door het harde spel van Smilde en de niet daarop reagerende scheidsrechter.
Reageer!

Nipte nederlaag voor SVBO zat

VRIES - In de zaterdag 6e klasse E stond VAKO - SVBO op het programma en de thuisclub trok na negentig minuten met 1-0 aan het langste eind. Zowel SVBO als VAKO kennen beide een goede seizoensstart. SVBO won de eerste wedstrijd met 8-2 van Veendam 84 en VAKO wist van Westerwolde te winnen met 7-1. De eerste minuten van de wedstrijd ging het gelijk op, over en weer balbezit alleen werden er nooit echte kansen gecre?erd. Hierna kreeg SVBO een licht overwicht met SVBO iets meer in balbezit. Dit resulteerde in niet meer dan enkele afstandschotjes. VAKO kreeg de betere kansen door een paar snelle uitbraken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda