Voetbal

Bargeres promoveert naar de 4e klasse

OOSTERHESSSELEN - Het was de derde keer dit seizoen dat beide ploegen tegenover elkaar stonden. In de competitie wist Bargeres beide wedstrijden van Protos te winnen. Op een zonnig Sportpark van VIOS Oosterhesselen werd door beide ploegen een spannende wedstrijd gespeeld. De eerste 25 minuten waren duidelijk voor Protos. De spanning was groot bij de spelers van Bargeres.
Reageer!

HZVV 2 promoveert

HEERENVEEN ? HZVV 2 is na een jaar afwezigheid er al weer in geslaagd toe te treden tot de reserve hoofdklasse. De ploeg van trainer Flip Vellinga versloeg in Heerenveen in een beslissingsduel Blauw Wit ?34 2 met maar liefst 3-0. Spits Frank Strijker was de grote man bij de Hoogeveners, want hij scoorde drie keer en daarmee werd de sterk verlangde promotie naar de hoofdklasse een feit.
Reageer!

Oud FC Emmen speelt tegen DVC'59

NIEUW DORDRECHT - Een selectie van oud FC Emmen spelers komt zondag 7 juni op sportpark Bloemendaal in Nieuw Dordrecht in actie. Het treedt dan aan tegen een elftal bestaande uit spelers van DVC ?59 die in 1999 en 2009 kampioen werden. De wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de festiviteiten ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van DVC ?59. Het duel begint om 14.30 uur.
Reageer!

HEIGRO CUP jeugdtoernooidagen van KZC?08

KLAZIENAVEEN - De Heigro Cup jeugdtoernooidagen komen er weer aan en worden voor het eerst onder de vlag van KZC?08 gehouden. Zaterdag 6 juni spelen de F- en B-jeugd en Meisjes-C. Zaterdag 13 juni de E-, D- en C-jeugd. Voor het volledige programma zie het programmaboekje. Tijdens de toernooidagen worden offici?le FC Groningen wedstrijdshirts verloot.
Reageer!

Marcel Scholten naar HZVV

HOOGEVEEN ? Doelman Marcel Scholten maakt volgend seizoen deel uit van de eerste selectie van HZVV. De 39-jarige keeper trainde afgelopen seizoen al enkele maanden mee met de selectie. Scholten heeft een enorme staat van dienst. In de jeugdjaren speelde hij bij Drenthina en kwam uit voor alle vertegenwoordige teams van Drenthe. Tevens werd hij gekozen voor het Nederlands elftal onder 15 jaar. Diverse malen kwam hij uit voor verschillende regioteams.
Reageer!

Supporterstoernooi op de Meerdijk

EMMEN - De Supportersvereniging Emmen houdt op zaterdag 30, zondag 31 mei en maandag 1 juni een supporterstoernooi. Het toernooi begint om 20.00 uur. Daarna volgt er een Drive In show van M&M's Hitcarrousel. Zondag 31 mei beginnen om 10.00 uur de wedstrijden. Aan het eind van de dag is er barbecue met diverse artiesten. Op de finale dag (1 juni) begint de eerste wedstrijd om 10.30 uur. Omstreeks 15.00 uur is de prijsuitreiking.
Reageer!

Frank Hoolsema naar HZVV

HOOGEVEEN ? De 21-jarige Frank Hoolsema voetbalt komend seizoen bij HZVV. Hoolsema is afkomstig van de beloften van FC Emmen. Frank Hoolsema begon zijn loopbaan bij Drenthina in Emmen, waar hij speelde in de E- en D-pupillen. Daarna vertrok hij naar BVO Emmen, waar hij alle jeugdelftallen doorliep van de C?s tot en met de A-junioren. Daarna speelde Hoolsema drie jaar in de beloften van FC Emmen. De nieuwe aanwinst van HZVV mocht een aantal keren aan het profvoetbal ruiken door enkele oefenwedstrijden met FC Emmen 1 te spelen.
Reageer!

Serdar ?zturk op proef bij FC Emmen

EMMEN - Sinds deze week is Serdar Ozturk op proef bij FC Emmen. De aanvaller van 20 jaar heeft onder contract gestaan bij FC Groningen maar zijn contract zal niet verlengd worden. Sinds de winterstop kwam de aanvaller uit voor de BV Veendam. Rogier Krohne vertrekt bij de rood witten hij gaat spelen voor zaterddaghoofdklasser ACV uit Assen.
Reageer!

Bevaart op stage bij Admira Wacker Modling

EMMEN - FC Emmen rechtsback Mark Bevaart gaat vanaf deze week stage lopen bij Admira Wacker Modling, de Oostenrijkse verliezend berkerfinalist uit Maria Enzertsdorf. Admira speelt in de 1e liga (2e divisie) in Oostenrijk. Ook staat de speler in de belangstelling van FC Omniworld uit Almere. Bij FC Emmen had Mark Bevaart een aflopend contract wat niet verlengd zal gaan worden.
Reageer!

Bargeres in finale nacompetitie

EMMEN - Het waren 2 opmerkelijke wedstrijden waar een boek over te schrijven valt. In de uitwedstrijd in Nw. Roden kwam Bargeres in een uitstekende eerste helft door twee doelpunten van Jorrit Visser op een 0 ? 2 ruststand. In de blessuretijd werd zelfs nog een penalty gemist door Rob Stiekema. Er gebeurde veel in de eerste helft en dat had weinig met voetbal te doen. Er was een grote intimidatie van de kant van Nw. Roden. De scheldwoorden werden zowel in het veld als buiten het veld door trainer en leider voortdurend gehanteerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda