Voetbal

FC Oss neemt Vermeer over van FC Emmen

EMMEN/OSS - FC Emmen speler Marciano Vermeer komt naar FC Oss. Deze negentienjarige spits komt over van FC Emmen, waar hij bij de beloften speelde. De FC Emmen spits zal uitkomen in Oss op amateurbasis. Het is voor de spits zijn derde werkgever. De geboren Amsterdammer kwam uit voor FC Emmen en Quick Boys uit Katwijk. Hans de Koning heeft komend seizoen een selectie van 23 spelers waarvan vijftien spelers onder contract staan. Acht spelers spelen als amateur bij FC Oss.
Reageer!

Oefenwedstrijd WKE ? AFC Ajax

EMMEN - Dinsdagavond 7 juli a.s. om 19.30 speelt Ajax in Emmen tegen WKE. Het is een weerzien met AFC Ajax, want het is nu 35 jaar geleden dat het grote AFC Ajax, Cruijff, Keizer, Krol, Rep M?hren etc. toen vierdeklasser WKE aan deed. Er is intussen veel veranderd, WKE speelt intussen hoofdklasse en AFC Ajax is niet meer zo overheersend als toen. Maar AFC Ajax blijft een instituut en heeft veel aanhangers in de regio. Op de wedstrijddag zelf kunnen er geen kaarten bij de kassa worden gekocht
Reageer!

Arjan Wessels,??n keer raak, drie punten

EMMEN - WKE begon sterk aan de wedstrijd en zette Baronie direct onder druk. Eerst was Paul Weerman dicht bij een treffer, maar de doelman redde fraai. Even later kwam Berend Oosting(foto onder) oog in oog met de doelman, maar was net iets te traag, waardoor de doelman kon redden. Midden in deze periode viel de treffer voor Baronie. In de 17e minuut beoordeelde Rudolf Lip een verre trap verkeerd en kon Guillermo Zschusshen de bal oppikken, nogmaals Rudolf Lip uitkappen en klaar leggen voor zijn broer Tyron. Met een droge knal scoorde hij 0-1.
Reageer!

Weiteveense Girls in finale KNVB Beker

WEITEVEEN - De Weiteveense Girls staan a.s. 6 juni zaterdag voor de 2e keer in de finale van de KNVB beker district Noord. Ze staan in de finale tegen VIOD een team uit Friesland. Wedstrijd begint om 10.00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van HS'88 "De Kalkwijck" Nieuweweg 6/J in Hoogezand
Reageer!

Bargeres promoveert naar de 4e klasse

OOSTERHESSSELEN - Het was de derde keer dit seizoen dat beide ploegen tegenover elkaar stonden. In de competitie wist Bargeres beide wedstrijden van Protos te winnen. Op een zonnig Sportpark van VIOS Oosterhesselen werd door beide ploegen een spannende wedstrijd gespeeld. De eerste 25 minuten waren duidelijk voor Protos. De spanning was groot bij de spelers van Bargeres.
Reageer!

HZVV 2 promoveert

HEERENVEEN ? HZVV 2 is na een jaar afwezigheid er al weer in geslaagd toe te treden tot de reserve hoofdklasse. De ploeg van trainer Flip Vellinga versloeg in Heerenveen in een beslissingsduel Blauw Wit ?34 2 met maar liefst 3-0. Spits Frank Strijker was de grote man bij de Hoogeveners, want hij scoorde drie keer en daarmee werd de sterk verlangde promotie naar de hoofdklasse een feit.
Reageer!

Oud FC Emmen speelt tegen DVC'59

NIEUW DORDRECHT - Een selectie van oud FC Emmen spelers komt zondag 7 juni op sportpark Bloemendaal in Nieuw Dordrecht in actie. Het treedt dan aan tegen een elftal bestaande uit spelers van DVC ?59 die in 1999 en 2009 kampioen werden. De wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de festiviteiten ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van DVC ?59. Het duel begint om 14.30 uur.
Reageer!

HEIGRO CUP jeugdtoernooidagen van KZC?08

KLAZIENAVEEN - De Heigro Cup jeugdtoernooidagen komen er weer aan en worden voor het eerst onder de vlag van KZC?08 gehouden. Zaterdag 6 juni spelen de F- en B-jeugd en Meisjes-C. Zaterdag 13 juni de E-, D- en C-jeugd. Voor het volledige programma zie het programmaboekje. Tijdens de toernooidagen worden offici?le FC Groningen wedstrijdshirts verloot.
Reageer!

Marcel Scholten naar HZVV

HOOGEVEEN ? Doelman Marcel Scholten maakt volgend seizoen deel uit van de eerste selectie van HZVV. De 39-jarige keeper trainde afgelopen seizoen al enkele maanden mee met de selectie. Scholten heeft een enorme staat van dienst. In de jeugdjaren speelde hij bij Drenthina en kwam uit voor alle vertegenwoordige teams van Drenthe. Tevens werd hij gekozen voor het Nederlands elftal onder 15 jaar. Diverse malen kwam hij uit voor verschillende regioteams.
Reageer!

Supporterstoernooi op de Meerdijk

EMMEN - De Supportersvereniging Emmen houdt op zaterdag 30, zondag 31 mei en maandag 1 juni een supporterstoernooi. Het toernooi begint om 20.00 uur. Daarna volgt er een Drive In show van M&M's Hitcarrousel. Zondag 31 mei beginnen om 10.00 uur de wedstrijden. Aan het eind van de dag is er barbecue met diverse artiesten. Op de finale dag (1 juni) begint de eerste wedstrijd om 10.30 uur. Omstreeks 15.00 uur is de prijsuitreiking.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda