Voetbal

FC Emmen contracteert Timothy Cathalina

EMMEN - FC Emmen en Timothy Cathalina (24 januari 1985) zijn een overeenkomst voor de komende twee seizoenen aangegaan. Cathalina, rechtervleugelverdediger met snelheid als voornaamste wapen, heeft zijn jeugdopleiding bij FC Twente genoten en kwam de afgelopen vier seizoenen uit voor AGOVV Apeldoorn.
Reageer!

WKE presenteert John de Wolf

EMMEN - Hoofdklasser WKE presenteerde vanmiddag haar nieuwe trainer voor hte komende seizoen. De opvolger van de naar Spakenburg vertrekkende Andre Paus is John de Wolf. De ex-Feijenoorder tekende een contract van 1 jaar.
Reageer!

F-jeugd en E-jeugd toernooien VV DZOH

EMMEN - Op zaterdag 6 juni en zaterdag 20 juni organiseert voetbalvereniging DZOH twee geweldige toernooien op Sportpark Zwanenveld in de wijk Rietlanden. Wegens het grote succes van vorig jaar is besloten om dit jaar twee toernooien te organiseren. De F-jeugd mag zaterdag 6 juni haar kunsten vertonen. De E-jeugd mag dit doen op zaterdag 20 juni. Toernooisponsor is Oldenburger Logistics te Veendam. Als speciale gast vandaag zal Rick ten Voorde de prijsuitreiking verrichten. Rick is oud speler van DZOH en is dit seizoen doorgebroken in de 1e selectie van FC Emmen.
Reageer!

Bargeres presenteert nieuw G-team

EMMEN - vv Bargeres start in de aankomende KNVB competitie 2009/2010 met een nieuw G voetbalteam op de bijgaande foto al een achttal spelers er ontbreken er twee op de foto. Er kunnen nog een tweetal spelers bij de groep. Belangstelling...? Bel voor meer informatie'??n van onderstaande telefoonnummers
Reageer!

Rick ten Voorde alsnog voor Oranje o.19 opgeroepen

EMMEN - Rick ten Voorde is alsnog aan de selectie van Oranje onder 19 toegevoegd die vanaf woensdag kwalificatie voor de eindronde van het EK wil afdwingen. Tegenstanders in Sloveni? zijn naast het gastland, Rusland en Wit Rusland. Woensdag is Wit Rusland de eerste tegenstander. Rick ten Voorde neemt de plaats in van Luuk de Jong die met De Graafschap nog in de play offs staat.
Reageer!

Extraatjes voor seizoenkaarthouders, actie duurt tot 10 juni

EMMEN - De selectie voor het komende seizoen is nog niet compleet maar de routiniers werken zich al vast in het zweet om goed voorbereid aan de start te komen. Joos Valgaeren, Roy Stroeve en Jannes Wolters lieten op de laatste training van het seizoen zien er klaar voor te zijn. De seizoenkaarthouders, oude en nieuwe, kunnen dat ook en als beloning voor snelle beslissers heeft FC Emmen diverse extraatjes in petto.
Reageer!

FC Oss neemt Vermeer over van FC Emmen

EMMEN/OSS - FC Emmen speler Marciano Vermeer komt naar FC Oss. Deze negentienjarige spits komt over van FC Emmen, waar hij bij de beloften speelde. De FC Emmen spits zal uitkomen in Oss op amateurbasis. Het is voor de spits zijn derde werkgever. De geboren Amsterdammer kwam uit voor FC Emmen en Quick Boys uit Katwijk. Hans de Koning heeft komend seizoen een selectie van 23 spelers waarvan vijftien spelers onder contract staan. Acht spelers spelen als amateur bij FC Oss.
Reageer!

Oefenwedstrijd WKE ? AFC Ajax

EMMEN - Dinsdagavond 7 juli a.s. om 19.30 speelt Ajax in Emmen tegen WKE. Het is een weerzien met AFC Ajax, want het is nu 35 jaar geleden dat het grote AFC Ajax, Cruijff, Keizer, Krol, Rep M?hren etc. toen vierdeklasser WKE aan deed. Er is intussen veel veranderd, WKE speelt intussen hoofdklasse en AFC Ajax is niet meer zo overheersend als toen. Maar AFC Ajax blijft een instituut en heeft veel aanhangers in de regio. Op de wedstrijddag zelf kunnen er geen kaarten bij de kassa worden gekocht
Reageer!

Arjan Wessels,??n keer raak, drie punten

EMMEN - WKE begon sterk aan de wedstrijd en zette Baronie direct onder druk. Eerst was Paul Weerman dicht bij een treffer, maar de doelman redde fraai. Even later kwam Berend Oosting(foto onder) oog in oog met de doelman, maar was net iets te traag, waardoor de doelman kon redden. Midden in deze periode viel de treffer voor Baronie. In de 17e minuut beoordeelde Rudolf Lip een verre trap verkeerd en kon Guillermo Zschusshen de bal oppikken, nogmaals Rudolf Lip uitkappen en klaar leggen voor zijn broer Tyron. Met een droge knal scoorde hij 0-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda