Voetbal

Emmen oefent tegen FC Twente en De Graafschap

EMMEN - Zaterdag 25 juli aanstaande speelt FC Emmen een oefenwedstrijd tegen FC Twente, de wedstrijd begint om 14.00 uur en wordt gespeeld op het terrein van SG Gronau. Volwassenen betalen ? 7,- en kinderen tot en met 12 jaar ? 3,-. Voor meer informatie en routebeschrijving naar SG Gronau zie www.sggronau.de
Reageer!

FC Emmen heeft Erik van der Ven op proef

EMMEN - FC Emmen krijgt vandaag Erik van der Ven op proef. De 25-jarige linkermiddenvelder stond de afgelopen twee seizoenen bij TOP Oss onder contract maar de club lichtte om budgettaire redenen een optie op een derde seizoen niet. Erik van der Ven komt uit de jeugdopleiding van PSV en speelde vervolgens voor RC Genk, Helmond Sport en TOP Oss. Hij heeft 157 duels op zijn naam staan waarin hij twaalf maal scoorde.
Reageer!

Foppe de Haan neemt selectie FC Emmen onder handen

BORGER - Foppe de Haan heeft vanmorgen de op trainingskamp zijnde selectie van FC Emmen met zijn trainingsmethoden laten kennismaken. Hier beelden van deze sessie. Ook vrijdagmorgen zal Foppe de Haan present zijn op het trainingskamp van FC Emmen.
Reageer!

FC Emmen bekert op dinsdag 22 september

EMMEN - FC Emmen bekert in de tweede ronde op dinsdag 22 september. Het aanvangstijdstip is bepaald op 17.00 uur. De tegenstander moet komen uit de wedstrijd AFC '34-Zaamslag: de winnaar speelt thuis tegen FC Emmen.
Reageer!

FC Emmen gaat drie Hongaren testen

EMMEN - FC Emmen gaat vanaf donderdag een drietal Hongaren testen: een spits, een rechterverdediger en een centrale middenvelder. Zsolt Szokol (19) en Laszlo Zelenyanski (19), respectievelijk rechtsback en centrale middenvelder zijn afkomstig van B?k?scsaba 1912 El?re SE. Deze club staat bekend om haar goede jeugdopleiding en heeft contacten met SC Heerenveen. Beide spelers hebben meerdere duels voor Hongarije onder 19 op hun staat van dienst staan. Tamas German (22) is een spits van de Hongaarse tweede divisieclub Lombard Papa FC. Het trio wordt woensdag op Schiphol verwacht en zal naar verwachting vanaf donderdag meetrainen.
Reageer!

FC Emmen oefent 30 juli tegen de Graafschap

EMMEN - FC Emmen heeft nog een wedstrijd aan het oefenschema toegevoegd. Op donderdag 30 juli is De Graafschap de tegenstander. Het duel wordt op sportpark de Bezelhorst van de vv Doetinchem gespeeld. Aanvang: 19.00 uur.
Reageer!

Foppe de Haan komt dinsdag- en vrijdagmorgen

BORGER - FC Emmen krijgt dinsdag- en vrijdagmorgen op het trainingskamp in Ees bezoek van Foppe de Haan. Hij zal trainer Harry Sinkgraven op de velden van de vv Borger bijstaan. De ochtendtrainingen beginnen om 10.00 uur: de training van dinsdagmiddag is verschoven naar 14.30 uur.
Reageer!

Erik van der Ven op proef bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen krijgt maandag Erik van der Ven op proef. De 25-jarige linkermiddenvelder stond de afgelopen twee seizoenen bij TOP Oss onder contract maar de club lichtte om budgettaire redenen een optie op een derde seizoen niet. Erik van der Ven komt uit de jeugdopleiding van PSV en speelde vervolgens voor RC Genk, Helmond Sport en TOP Oss. Hij heeft 157 duels op zijn naam staan waarin hij twaalf maal scoorde.
Reageer!

Verlies voor Jong SC Heerenveen/FC Emmen

EMMEN - Het beloftenteam van SC Heerenveen/FC Emmen heeft zijn eerste oefenduel uit tegen de beloften van FC Twente zaterdagmiddag nipt met 2-1 verloren. De nieuwe beloftencombinatie speelde een prima partij. Het kreeg zeker zeven scoringskansen maar wist er slechts eentje te benutten. Het rendement van de thuisploeg was duidelijk beter. Van de drie mogelijkheden werden er twee benut. Scoreverloop: 32. Pennanen 1-0, 34. Valpoort 1-1, 73. Leugers 2-1. Woensdag 22 juli speelt Jong Heerenveen/Jong Emmen op Sportpark Spokedam in Noordwolde tegen Haarlem. Aanvang: 19.00 uur.
Reageer!

FC Emmen en BV Veendam elk een helft sterk

MUSSEL - FC Emmen heeft het oefenduel tegen BV Veendam met een 2-2 stand afgesloten. De eerste helft was duidelijk voor de Emmenaren, na de pauze was BV Veendam de betere ploeg. De wedstrijd werd in Mussel voor ruim duizend toeschouwers gespeeld. Hoewel BV Veendam de eerste grote kans had, was FC Emmen in de eerste helft de iets betere ploeg. De aanvallen werden in dikwijls hoog tempo uitgevoerd en de 2-0 ruststand was dan ook wel verdiend.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda