Voetbal

Toin Loves speler van het jaar bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Tijdens de afsluiting van het seizoen 2008-2009 werd bij SVBO niet alleen ascheid genomen van vertrekkende spelers en trainer, maar ook de nieuwe spelers voor zover aanwezig aan de supporters voorgesteld.
Reageer!

Weiteveense Boys pakt voor tweede keer Districtsbeker

HOOGEZAND - Weiteveense Girls is vandaag voor de tweede opeenvolgende keer na een 1-1 hgelijpspel tegen VIOD via strafschoppen winnaar geworden van de noordelijke districtsbeker tijdens de jeugdfinaledag in Hoogezand.
Reageer!

Met de Oranjebus naar de Kuip

VALTHERMOND - Op sportpark De Meent in Valthermond wordt woensdag 10 juni de Oranjebus van de Oranjesupportersvereniging Stadskanaal/ Valthermond ten doop gehouden. De vereniging kocht een oude Gadobus. Die is opgeknapt en 'gepimpt' om op een passende wijze naar de wedstrijden van het Nederlands elftal te reizen. De 'doop' is aanleiding voor een sportief feest voor een groot aantal basisscholieren uit Valthermond.
Reageer!

John de Wolf opvolger trainer Andre Paus bij WKE

EMMEN - WKE heeft in de persoon van John de Wolf een opvolger gevonden voor de naar Spakenburg vertrokken Andr? Paus. De in Leiden woonachtige De Wolf speelde o.a. voor Sparta, FC Groningen, Feyenoord, het Engelse Wolverhampton Wanderers , VVV Venlo, het Isra?lische Hapoel Ashkelon, Helmond Sport en de amateurclub Zwart Wit'28. Spelend bij Feijenoord kwam hij zes keer uit voor het Nederlands elftal. John de Wolf die zelf het eerste contact met WKE legde tekende bij WKE tekent een contract voor ??n jaar.
Reageer!

FC Emmen contracteert Timothy Cathalina

EMMEN - FC Emmen en Timothy Cathalina (24 januari 1985) zijn een overeenkomst voor de komende twee seizoenen aangegaan. Cathalina, rechtervleugelverdediger met snelheid als voornaamste wapen, heeft zijn jeugdopleiding bij FC Twente genoten en kwam de afgelopen vier seizoenen uit voor AGOVV Apeldoorn.
Reageer!

WKE presenteert John de Wolf

EMMEN - Hoofdklasser WKE presenteerde vanmiddag haar nieuwe trainer voor hte komende seizoen. De opvolger van de naar Spakenburg vertrekkende Andre Paus is John de Wolf. De ex-Feijenoorder tekende een contract van 1 jaar.
Reageer!

F-jeugd en E-jeugd toernooien VV DZOH

EMMEN - Op zaterdag 6 juni en zaterdag 20 juni organiseert voetbalvereniging DZOH twee geweldige toernooien op Sportpark Zwanenveld in de wijk Rietlanden. Wegens het grote succes van vorig jaar is besloten om dit jaar twee toernooien te organiseren. De F-jeugd mag zaterdag 6 juni haar kunsten vertonen. De E-jeugd mag dit doen op zaterdag 20 juni. Toernooisponsor is Oldenburger Logistics te Veendam. Als speciale gast vandaag zal Rick ten Voorde de prijsuitreiking verrichten. Rick is oud speler van DZOH en is dit seizoen doorgebroken in de 1e selectie van FC Emmen.
Reageer!

Bargeres presenteert nieuw G-team

EMMEN - vv Bargeres start in de aankomende KNVB competitie 2009/2010 met een nieuw G voetbalteam op de bijgaande foto al een achttal spelers er ontbreken er twee op de foto. Er kunnen nog een tweetal spelers bij de groep. Belangstelling...? Bel voor meer informatie'??n van onderstaande telefoonnummers
Reageer!

Rick ten Voorde alsnog voor Oranje o.19 opgeroepen

EMMEN - Rick ten Voorde is alsnog aan de selectie van Oranje onder 19 toegevoegd die vanaf woensdag kwalificatie voor de eindronde van het EK wil afdwingen. Tegenstanders in Sloveni? zijn naast het gastland, Rusland en Wit Rusland. Woensdag is Wit Rusland de eerste tegenstander. Rick ten Voorde neemt de plaats in van Luuk de Jong die met De Graafschap nog in de play offs staat.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda