Voetbal

SVV?04 vergeet te scoren

SCHOONEBEEK - SVV?04 had weinig moeite met Schoonebeek, maar voetbalde omdat de kansen niet ongezet werden in doelpunten meer tegen zich zelf? De eerste wedstrijd van de competitie en dan al gelijk een derby tegen (Nw) Schoonebeek wat achteraf het predicaat derby niet mocht voeren.Het was geen beste wedstrijd maar wel ??n met een terechte winnaar. SVV?04 kende nogal wat blessures,spits Anne de Jonge en de gebroeders Michel en Martijn Kerkdijk ontbraken in de openingswedstrijd,gelukkig beschikt trainer Wilbert Arends over een brede selectie zodat zonder moeite andere spelers de plaats kunnen innemen van de geblesseerden.
Reageer!

Niek Wessels velt Annen

EMMER-COMPASCUUM - Door goals van Niek Wessels won CEC met 2-0 van Annen na een ruststand van 0-0. De eerste treffer in de 46e minuut was een volley van zestien meter. Een beauty volgens de kenners. Annen was in de eerste helft wel de betere partij, maar scoren lukte niet. Na de thee was CEC gretiger en gevaarlijker. De tweede treffer van Niek Wessels viel in de slotfase. Eindstand 2-0.
Reageer!

Kaartenfestival bij Titan - Sc Erica

NIEUW-WEERDINGE - Martin Idema namens Titan in het eerste kwartier en Kelvin Jager in de zevende minuut van de extra tijd zorgden voor de 1-1 eindstand bij Titan tegen SC Erica. Dat Titan een punt pakte was opmerkelijk, want het eindigde de wedstrijd met acht spelers. Peter Koops (rood), Wim van Klinken en Ron Kuper, beide 2x geel), werden door descheidrechter voortijdig naar de kleedkamer gestuurd.
Reageer!

Onverdoende nederlaag voor DZOH

EMMEN - DZOH ging de competitie van start met een nederlaag tegen Hollandscheveld dat met 4-2 aan het langste eind trok. DZOH stond na negentig minuten met lege handen4-2), terwijl een gelijkspel zeker verdiend zou zijn geweest. Edwin Scheper maakte de 1-0 voor DZOH. Daarna scoorde Hollandscheveld drie keer. Na de 3-2 door Frank Schut drong fel. DZOH aan, maar de gasten uit Hollandscheveld bepaalden de eindstand op 2-4.
Reageer!

Bargeres deelt punten met Oring in moeizame openingswedstrijd

EMMEN - Bargeres en Oring hebben in de eerste competitiewedstrijd de punten gedeeld, 2-2. De puntenverdeling was terecht gezien het spelbeeld. In de eerste 15 minuten was het spel van Bargeres nog redelijk te noemen maar al naar gelang de eerste helft vorderde gingen combinaties moeilijker lopen en werd steeds meer de lange bal gehanteerd. De lange ballen waren een prooi voor de goede verdediging van Oring waarin Marcel van Klinken een hoofdrol vertegenwoordigde. De spitsen van Bargeres kwamen daarmee steeds meer ge?soleerd te staan en kansen waren er voor de Emmenaren sporadisch.
Reageer!

Moeizame zege voor Jong Oranje

EMMEN - In de jacht op een ticket voor het EK 2011 was de 2-0 zege van Jong Oranje in het eerste kwalificatieduel met Finland wel erg belangrijk. Siem de Jong en Diego Biseswar waren in Emmen de doelpuntenmakers. In de 15e minuut kreeg Jong Oranje flink hulp van de Finse doelman. Siem de Jong knalde van de rand het zestien de bal op het Finse doel, maar het schot was binnen het bereik van Jukka Lehtovaara, maar deze wist de bal niet buiten zijn doel te tikken. Een snelle treffer waar KNVB-coach Cor Pot op hoopte om de Finnen uit hun verdedigende stellingen te lokken.
Reageer!

FC Emmen scoort eindelijk maar verliest opnieuw

MAASTRICHT - Het is FC Emmen ook niet in de zesde wedstrijd van deze nog jonge competitie om een overwinning te behalen. MVV was onder het toeziend oog van ruim 5000 toeschouwers in stadion De Geuselt in Maastricht met 2-1 te sterk. De Maatsrichtenaren stonden bij rust met 2-0 voor maar Hans Denissen scoorde in de 86e minuut de aansluitingstreffer. Ook al kreeg Fc Emmen in de laatste minuten nog wel enkele mogelijkheden, gescoord werd er niet meer. (later meer)
Reageer!

Voorbeschouwing amateurvoetbal regio Emmen 2009-2010

EMMEN - Het aanstaande weekend zal het amateurvoetbal ook weer van start gaan. Voor velen is het weer afwachten in hoeverre het voorbeiding goed heeft afgesloten en voortvarend van start kan gaan. In de afgelopen weken heb ik een bezoek gebracht aan een speler, trainer of begeleider van de 30 clubs uit Emmen. Het resultaat is de volgende voorbeschouwing met tekst en foto's op hopelijk weer een mooi voetbalseizoen. Alle club worden bij deze bedankt voor hun medewerking en heel veel succes in de competitie.
Reageer!

Stadionkassa?s open voor Jong Oranje

EMMEN - Het stadion van FC Emmen loopt zo goed als vol voor de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Finland. Er zijn nog kaarten beschikbaar, zodat de stadionkassa?s vanaf 18.00 uur zijn geopend. De interland van Jong Oranje begint om 19.30 uur
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda