Voetbal

FC Emmen start thuis tegen RBC Roosendaal

EMMEN - In het nieuwe competitieprogramma voor de Jupiler League start FC Emmen met een thuiswedstrijd tegen RBC Roosendaal op 7 augustus. Een week later volgt de uitwedstrijd tegen FC Zwolle. Door het herintreden van Fortuna Sittard zijn de twee vrije speeldagen die nog in het eerste concept programma waren opgenomen komen te vervallen. Het programma is te vinden onder Teams/Selectie.
Reageer!

Kaartvoorverkoopadressen voor WKE - Ajax

EMMEN - Dinsdagavond 7 juli a.s. om 19.30 speelt Ajax in Emmen tegen WKE. Het is een weerzien met Ajax, want het is nu 36 jaar geleden dat het grote Ajax, Cruijff, Keizer, Krol, Rep M?hren etc. toen vierdeklasser WKE aan deed. Er is intussen veel veranderd, WKE speelt intussen hoofdklasse en is algeheel amateurkamopioen van Nederland geworden. Ajax is niet meer zo overheersend als toen, maar het instituut Ajax heeft veel aanhangers in de regio.
Reageer!

Programma FC Emmen eerste week

De eerste selectie begint aanstaande maandag met de training. Het schema voor de eerste week ziet er als volgt uit:
Reageer!

Wethouder opent kleedaccommodatie Valther Boys

VALTHE - De kleedaccommodatie van vv Valther Boys heeft een renovatie ondergaan en wordt op woensdag 24 juni officieel geopend door wethouder Alberts. De renovatie werd uigevoerd door RST Bouwsystemen in samenwerking met vele vrijwilligers van de voetbalvereniging.
Reageer!

Indelingen jeugdteams FC Emmen voetbalacademie

ZEIST - De KNVB heeft de indelingen voor het komende seizoen voor wat betreft de landelijke jeugd vrijgegeven. Hier de indelingen van de teams van de voetbalacademie.
Reageer!

WKE algeheel amateurkampioen van Nederland

EMMEN - WKE is zaterdag algeheel kampioen van Nederland bij de amateurs geworden. Na 120 minuten voetbal stond het 4-3 voor WKE. Omdat WKE in Rijnsburg met 1-0 had verloren moesten penalty's de beslissing brengen. WKE doelman Raymond Beukeveld stopte de laatste penalty en bracht zo de landstitel naar Emmen. Een kwartier na rust bracht Vreke Rijnsburgse Boys op een 0-1 voorsprong. Tien minuten later kwamen de gasten verdiend op 0-2 door een eigen treffer van WKE-er Kevin Mooibroek.
Reageer!

Kassa bij WKE - Rijnsburgse Boys ook vandaag wel geopend

EMMEN - In tegenstelling tot de vele geruchten die de ronde doen, is het sportpark Grote Geert voor de topper WKE-RBB nog niet uitverkocht. Er zijn nog zeker 600 kaarten beschikbaar. Vandaag kan men nog wel kaarten koen aan een speciale kassa in de buurt van de ingang. Laat deze topper niet aan je neus voorbijgaan en kom.
Reageer!

Doelman Agil Etemadi naar FC Emmen

EMMEN - Agil Etemadi gaat het komende seizoen de selectie van FC Emmen versterken. De 22-jarige doelman uit de beloften van SC Heerenveen heeft voor het Nederlands beloftenteam en Jong Oranje gekeept. Met Agil Etemadi is de komst van de zesde Heerenvener een feit. De doelman is geboren in Teheran maar verhuisde met zijn ouders in 1993 naar Nederland.
Reageer!

Programma FC Emmen in de voorbereiding

EMMEN - Het oefenprogramma van FC Emmen is in grote lijnen rond maar er zijn nog enige onzekerheden. Zeker is wel dat Bargeres-FC Emmen op 4 juli de eerste oefenwedstrijd is en op zondag 2 augustus wordt de OPEN DAG gehouden. Op vrijdag 7 augustus opent FC Emmen de competitie thuis tegen MVV.
Reageer!

Nieuwe hoofdtrainer Hans Pullen beschikt voorlopig over 21 namen

ZWEELOO - Ook de voorlopige eerste selectie van zaterdagvierdeklasser Sportclub Zweeloo onderging onlangs de nodige mutaties. Zeker is dat de nieuwe hoofdtrainer - Hans Pullen van SV Nieuwleusen 2 - voorlopig over 21 namen kan beschikken. Verdediger Ties van der A (richt zich volledig op zijn opleiding), middenvelder Ren? Lanting (studie in Belgi?) en verdediger Martin Pronk (wordt grensrechter van Sp. Zweeloo) stoppen al dan niet voorlopig met prestatievoetbal. Daarnaast vertrekt spits Rick Manting naar derdeklasser SV Twedo zo. uit Veenoord. Middenvelder Jeroen Hajes - door werkzaamheden helaas niet vaak inzetbaar - stopt na twee seizoenen bij de geel-zwarten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda