Voetbal

35 jaar sportuitwisseling SVBO 5 ? H?lsen-Westerloh

BARGER OOSTERVELD ? Afgelopen zaterdag werd op het parkstadion van SVBO in Barger Oosterveld de wedstrijd 5 ? H?lsen-Westerloh gespeeld. Op zich niet zo bijzonder, maar dit was wel de 35e keer dat beiden ploegen elkaar jaarlijks treffen voor een sportuitwisseling met een wedstrijdje en afsluitend feestje. Het ene jaar in H?lsen-Westerloh en dan weer in Barger Oosterveld.
Reageer!

Wendy Hollak naar HZVV

HOOGEVEEN ? De 22-jarige Wendy Hollak uit Ommen speelt volgend seizoen voor HZVV. Wendy is de zus van Marco Hollak, die komend seizoen ook bij HZVV speelt. Wendy Hollak is keepster en zal de strijd aan moeten gaan met Marloes de Boer, die van Angelslo de overstap naar HZVV maakte.
Reageer!

Annie Wolters in Nederlands elftal

HOOGEVEEN ? Annie Wolters van HZVV Dames 1 is geselecteerd voor het Nederlands elftal onder 16 jaar. Annie Wolters, Angela Koops van Oranje Nassau, Ingrid Schuiten van Helpman en Vesna Veltrop van Zuidhorn zijn de speelsters uit het Noorden. Andere geselecteerde speelsters spelen onder andere bij SJC, Margriet, Pancratius, Nederhorst, RKDES, Stedoco, WSC, ?t Zand en Gramsbergen. Het Nederlands elftal met als bondscoach Maria van Kortenhof bereidt zich voor op de Nordic Cup in Zweden van 28 juni tot en met 5 juli. Zaterdag oefende Nederland in Ridderkerk tegen Slikkerveer C1.
Reageer!

WKE landskampioen zondagamateurs!

NAALDWIJK/EMMEN - Het is WKE gelukt. Zondagmiddag zijn zij in Naaldwijk op bezoek bij Westlandia landskampioen bij de zondagamateurs geworden. De Emmenaren speelden met 0-0 gelijk en die uitslag was uiteindelijk voldoende voor de titel.
Reageer!

Overzicht programma finalewedstrijden nacompetitie amateurvoetbal

HEERENVEEN - De laatste loodjes wegen zwaarst. het komende weekend staat wat het amateurvoetbal betreft volledig in het teken van de laatste wedstrijd om het kampioenschap van de zondaghoofdklassers tussen het Emmer WKE en Westlandia uit Naaldwijk. de wedstrijd in Naaldwijk begint om 145.00 uur en bij winst of gelijspel is WKE zondagkampioen. Wint westlandia dan kan die de kampioensvlag in top hijsen.
Reageer!

SVBO neemt afscheid van trainer en spelers

BARGER OOSTERVELD ? Vrijdagavond vond weer de jaarlijkse fotosessie plaats van de nieuwe selectie en begeleiding voor het seizoen 2009-2010. Tevens werd er door het bestuur van SVBO bij monde van voorzitter Theo Ploeg ook afscheid genomen van hoofdtrainer Arthur van der Veen en enkele spelers die hun geluk ergens anders gaan beproeven of de kicks aan de wilgen hangen. Een afscheid die gepaard ging met veel lovende woorden en natuurlijk ook de gebruikelijke cadeautjes. Trainer Arthur van der Veen die zes jaar geleden over kwam van Sc Oranje heeft op eigen verzoek na zes uitstekende jaren bij SVBO gekozen voor een uitdaging bij Germanicus.
Reageer!

A&B Junioren voetbaltoernooi in Valthermond

VALTHREMOND - Op 12, 13 en 14 juni is er voor de vierde opvolgende jaar, een A&B junioren voetbaltoernooi in Valthermond. Op vrijdag avond is de officiele offici?le opening is, dat weer opgevolgd wordt door een foute disko avond. Op de zaterdag wordt er natuurlijk de gehele dag gevoetbald. En na deze sportieve prestaties, wordt er avonds weer een feestje gevierd samen met de Esprando's. Daarna gaan de voetballers zondagsmorgens weer vroeg uit de tenten om de zondag nog even fijn te voetballen. En s 'middags tegen half vier is de prijsuitreikingen. Waarna ieder team weer huiswaarts gaat, en hoopt met name de teams van Geel Wit dat ze de boot weer halen naar Ameland.
Reageer!

Toin Loves speler van het jaar bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Tijdens de afsluiting van het seizoen 2008-2009 werd bij SVBO niet alleen ascheid genomen van vertrekkende spelers en trainer, maar ook de nieuwe spelers voor zover aanwezig aan de supporters voorgesteld.
Reageer!

Weiteveense Boys pakt voor tweede keer Districtsbeker

HOOGEZAND - Weiteveense Girls is vandaag voor de tweede opeenvolgende keer na een 1-1 hgelijpspel tegen VIOD via strafschoppen winnaar geworden van de noordelijke districtsbeker tijdens de jeugdfinaledag in Hoogezand.
Reageer!

Met de Oranjebus naar de Kuip

VALTHERMOND - Op sportpark De Meent in Valthermond wordt woensdag 10 juni de Oranjebus van de Oranjesupportersvereniging Stadskanaal/ Valthermond ten doop gehouden. De vereniging kocht een oude Gadobus. Die is opgeknapt en 'gepimpt' om op een passende wijze naar de wedstrijden van het Nederlands elftal te reizen. De 'doop' is aanleiding voor een sportief feest voor een groot aantal basisscholieren uit Valthermond.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda