Voetbal

Verlies voor Jong SC Heerenveen/FC Emmen

EMMEN - Het beloftenteam van SC Heerenveen/FC Emmen heeft zijn eerste oefenduel uit tegen de beloften van FC Twente zaterdagmiddag nipt met 2-1 verloren. De nieuwe beloftencombinatie speelde een prima partij. Het kreeg zeker zeven scoringskansen maar wist er slechts eentje te benutten. Het rendement van de thuisploeg was duidelijk beter. Van de drie mogelijkheden werden er twee benut. Scoreverloop: 32. Pennanen 1-0, 34. Valpoort 1-1, 73. Leugers 2-1. Woensdag 22 juli speelt Jong Heerenveen/Jong Emmen op Sportpark Spokedam in Noordwolde tegen Haarlem. Aanvang: 19.00 uur.
Reageer!

FC Emmen en BV Veendam elk een helft sterk

MUSSEL - FC Emmen heeft het oefenduel tegen BV Veendam met een 2-2 stand afgesloten. De eerste helft was duidelijk voor de Emmenaren, na de pauze was BV Veendam de betere ploeg. De wedstrijd werd in Mussel voor ruim duizend toeschouwers gespeeld. Hoewel BV Veendam de eerste grote kans had, was FC Emmen in de eerste helft de iets betere ploeg. De aanvallen werden in dikwijls hoog tempo uitgevoerd en de 2-0 ruststand was dan ook wel verdiend.
Reageer!

FC Emmen zaterdag in Mussel tegen BV Veendam

MUSSEL/EMMEN - Zaterdag zet FC Emmen het oefenprogramma voort met de wedstrijd tegen BV Veendam. Het duel wordt op het sportpark van de SV Mussel gespeeld. Aanvang: 19.30 uur. De entreeprijzen zijn: 7.5 euro, kinderen tot en met 12 jaar 2.5 euro.
Reageer!

Marcio Junquera naar WKE

EMMEN - Ex-Emmen speler Marcia Junquera heeft overschrijving aangevraagd naar landskampioen WKE. Junquera zou eigenlijk Alami Ahannach volgen naar het Groningse PK?, maar koos uiteindelijk toch voor de amateurkampioen van Nederland. Ex-Emmen speler Guus de Vries zal in tegenstelling tot berichten in de media niet gaan spelen bij Excelsior. Voor welke club hij wel zal gaan spelen zal een dezer dagen bekend worden gemaakt.
Reageer!

Meet & Greet spelers, begeleiding en vrijwilligers FC Emmen

EMMEN - Vanmiddag werd op stadion meerdijk een Meet & Greet gehouden om de spelersgroep kennis te laten maken met de vele vrijwilligers die FC Emmen heeft. Ondanks dat enkele al op vakantie zijn was er toch nog een grote groep vrijwilligers aanwezig om met de beklende maar ook vooral nieuwe spelers kennis te maken. Het geheel werd geopend door technisch manager Tiemo Meertens die de doelstelling van deze middag in enkele woorden kenbaar maakte. Onder het genot van een hapje en drankje waarbij een aantal spelers als ervaren ober de gasten bedienden. Al met al weer een geslaagde middag waarbij ook menig plaatje werd geschoten.
Reageer!

Afscheid Geert Jeuring na 24 jaar trouwe dienst

EMMEN - Op de laatste dag van juni 2009 nam FC Emmen op passende wijze afscheid van onderhoudsmedewerker Geert Jeuring. Uit handen van manager interne zaken, Arie den Boer, ontving hij twee enveloppen met inhoud. Geert Jeuring was een onderhoudsman van het eerste uur.
Reageer!

FC Emmen test Griekse aanvaller

EMMEN - FC Emmen heeft momenteel de Griekse aanvaller Kostas Koulidis op proef. De 19-jarige rechterspits is afkomstig van de Griekse derdeklasser Eordaikos2007 en kwam voor vertegenwoordigende elftallen in zijn geboorteland uit.
Reageer!

FC Emmen lastig voor FC Groningen

ASSEN - FC Emmen heeft het oefenduel tegen FC Groningen met 2-1 verloren maar kan desondanks op een prima wedstrijd terug blikken. Voor de Groningers waren Serhat Koc en Gonzalo Garcia succesvol, de Emmer tegentreffer kwam van de voet van Xander Houtkoop. Het duel werd in Assen voor ruim tweeduizend kijkers gespeeld.
Reageer!

FC Emmen presentert nieuwe co-sponsor

EMMEN - Kon Emmen de afgelopen weken al goed sponsornieuws melden, deze week begint goed en wederom kan de club melden dat er een nieuwe co-hoofdsponsor is; Schuurman Schoenen: dat past me wel!
Reageer!

FC Emmen dinsdag in Assen tegen FC Groningen

EMMEN - Aanstaande dinsdag gaat FC Emmen verder met het oefenprogramma met de wedstrijd tegen FC Groningen. Het duel wordt op het sportpark van Achilles 1894 in Assen gespeeld. Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar bij: Receptie Univ? stadion, Euroborg Groningen en ServicePUNT Assen/ Stichting Veiligheidszorg, Stationsplein 3 te Assen (0592 - 330696). De entreeprijzen zijn: zittribune (beperkt beschikbaar) 15 euro, staanplaats volwassenen 10 euro, staanplaats kinderen tot en met 12 jaar 5 euro.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda