Voetbal

Emmer aanwinsten actief in Zuid Frankrijk

EMMEN - Voor Xander Houtkoop en Donovan Deekman wordt het een korte vakantie. Beide spelers waarvan eerstgenoemde al voor het komende seizoen door FC Emmen is vastgelegd en Deekman op de nominatie staat om door FC Emmen te worden ingelijfd, zijn actief op het toernooi voor beloftenteams in Toulon. Wat ook geldt voor trainer Harry Sinkgraven die als assistent fungeert bij de beloften van Oranje.
Reageer!

SVBO ontvangt N.E.C. Nijmegen

BARGER OOSTERVELD ? De profs van N.E.C. Nijmegen gaan 4 juli op bezoek bij amateurclub SVBO uit Barger-Oosterveld (Emmen). De 1e klasser die op een haar na promotie naar de Hoofdklasse C miste, zal het die dag (met nieuwe hoofdtrainer Zephnad Wattimury) om 15:00 uur gaan opnemen tegen N.E.C. De Nijmegenaren eindigden in de Eredivisie op een 11e plek. Na een goede competitiestart viel de tweede helft van het seizoen een beetje tegen. De mannen die het voor SVBO moeten doen
Reageer!

Rijnsburgse Boys ? WKE

EMMEN ? De eerste wedstrijd in de strijd om het algeheel kampioenschap van Nederland in het amateurvoetbal tussen Rijnsburgse Boys zal aanstaande zaterdag in Rijnsburg van start gaan. Deze wedstrijd begint officieel om 14.30 uur. De thuis wedstrijd van WKE zal zoals nu gepland staat om 16.00 uur beginnen. Zie voor de website van WKE naar de viirverkoopadressen van de tweede beslissende wedstrijd om het kampioenschap van Nederland op de site www.vvWKE.nl.
Reageer!

Aanvangstijden Rijnsburgse Boys - WKE

EMMEN - WKE speelt de komende weken twee wedstrijden tegen de zaterdagkampioen Rijnsburgse Boys om het algeheel kampioenschap van Nederland. In Emmen start de voorverkoop van de wedstrijd WKE - Rijnsburgse Boys start op dinsdag 16 juni vanaf 18.00 uur in de kantine bij WKE. Toegangskaarten kosten ? 10,- voor volwassen! en ? 5,- voor 65+ en kinderen tot en met 12 jaar! De wedstrijd in Rijnsburg begint om 14.30 uur en de thusiwedstrijd een week later om 16.00 uur.
Reageer!

D-team Sportclub Roswinkel Noordelijk Districtskampioen

ROSWINKEL - Het D-team van Sportclub Roswinkel is afgelopen zaterdag in Hoogezand Noordelijk Districtskampioen geworden. Een prachtige prestatie voor het jeugdteam van een dergelijk kleine dorpsclub en dat werd ook groots gevierd door de jonge talentjes.
Reageer!

35 jaar sportuitwisseling SVBO 5 ? H?lsen-Westerloh

BARGER OOSTERVELD ? Afgelopen zaterdag werd op het parkstadion van SVBO in Barger Oosterveld de wedstrijd 5 ? H?lsen-Westerloh gespeeld. Op zich niet zo bijzonder, maar dit was wel de 35e keer dat beiden ploegen elkaar jaarlijks treffen voor een sportuitwisseling met een wedstrijdje en afsluitend feestje. Het ene jaar in H?lsen-Westerloh en dan weer in Barger Oosterveld.
Reageer!

Wendy Hollak naar HZVV

HOOGEVEEN ? De 22-jarige Wendy Hollak uit Ommen speelt volgend seizoen voor HZVV. Wendy is de zus van Marco Hollak, die komend seizoen ook bij HZVV speelt. Wendy Hollak is keepster en zal de strijd aan moeten gaan met Marloes de Boer, die van Angelslo de overstap naar HZVV maakte.
Reageer!

Annie Wolters in Nederlands elftal

HOOGEVEEN ? Annie Wolters van HZVV Dames 1 is geselecteerd voor het Nederlands elftal onder 16 jaar. Annie Wolters, Angela Koops van Oranje Nassau, Ingrid Schuiten van Helpman en Vesna Veltrop van Zuidhorn zijn de speelsters uit het Noorden. Andere geselecteerde speelsters spelen onder andere bij SJC, Margriet, Pancratius, Nederhorst, RKDES, Stedoco, WSC, ?t Zand en Gramsbergen. Het Nederlands elftal met als bondscoach Maria van Kortenhof bereidt zich voor op de Nordic Cup in Zweden van 28 juni tot en met 5 juli. Zaterdag oefende Nederland in Ridderkerk tegen Slikkerveer C1.
Reageer!

WKE landskampioen zondagamateurs!

NAALDWIJK/EMMEN - Het is WKE gelukt. Zondagmiddag zijn zij in Naaldwijk op bezoek bij Westlandia landskampioen bij de zondagamateurs geworden. De Emmenaren speelden met 0-0 gelijk en die uitslag was uiteindelijk voldoende voor de titel.
Reageer!

Overzicht programma finalewedstrijden nacompetitie amateurvoetbal

HEERENVEEN - De laatste loodjes wegen zwaarst. het komende weekend staat wat het amateurvoetbal betreft volledig in het teken van de laatste wedstrijd om het kampioenschap van de zondaghoofdklassers tussen het Emmer WKE en Westlandia uit Naaldwijk. de wedstrijd in Naaldwijk begint om 145.00 uur en bij winst of gelijspel is WKE zondagkampioen. Wint westlandia dan kan die de kampioensvlag in top hijsen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda