Voetbal

Schoonebeek wint in eigen huis van Weerdinge

SCHOONEBEEK - in de zondag 4e klasse C stond Schoonebeek - Weedinge op het programma. Behalve een trainerswissel kende Weerdinge ook tegenslag op de heenweg, een auto-ongeluk met goede afloop (alleen een auto total-los maar geen persoonlijke ongelukken) was reden om een kwartiertje later te beginnen. De aspiraties van de Schoonebeekspelers werden daarmee nog meer op de proef gesteld maar bleven bewaard voor de wedstrijd. Een furieuze start was het devies van trainer Sijbom en wees baas in eigen huis.
Reageer!

SC Angelslo toont veerkracht

EMMEN - Zaterdag 10 oktober stond de wedstrijd SC Angelslo-SV Mussel op het programma in 4c. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen in de onderste regionen en dus cruciaal voor de positie in het klassement. Dit alles bleek voor de ploeg uit Emmen niet helemaal duidelijk. Zeer slap begon Angelslo aan de wedstrijd en het werd op alle fronten afgetroefd door SV Mussel. Slordige passes, niet omschakelen en vooral niet aansluiten brachten Angelslo in grote moeilijkheden.
Reageer!

DVc'59 in slotfase onderuit

DWINGELOO ? Voor DVC?59 duurde de uitwedstrijd tegen Dwingeloo vijf minuten te lang. In de slotfase scoorde de thuisclub twee keer en stuurde DVC?59 terug naar Nieuw-Dordrecht met een 3-1 nederlaag. Dit betekende de derde nederlaag op rij. Lammert Kiers die Johan Piening als trainer heeft opgevolgd kon niet beschikken over Damian Vos, Nick Mink, Gert Mink (allen geblesseerd) en Nick Wanders die een familiefeest had. Dat betekende een enkel nieuw gezicht. Opvallendste was dat van Niek Mink. Vooral voor rust toonde hij aan aanvallend een aanwinst te zijn. Balvast en in staat kansen te forceren. Na rust zakte hij net als heel DVC?59 terug.
Reageer!

Sp. Zweeloo brengt streekderby tegen SC Elim tot goed einde

ZWEELOO ? Het eerste herenteam van Sportclub Zweeloo blijft zonder puntenverlies in eigen huis. De streekderby tegen promovendus SC Elim werd zaterdag nipt gewonnen. Diep in de tweede helft - negen minuten voor het offici?le einde - zorgde matchwinner Anne Hajes middels een vrije trap voor de verlossende 1-0. Door de winst steeg de ploeg van trainer Hans Pullen naar de derde plaats in 4C.
Reageer!

Bargeres in blessuretijd naast KSC

SCHOONOORD - Bargeres heeft het altijd moeilijk gehad in Schoonoord. Ook deze wedstrijd was daar opnieuw een voorbeeld van. Een eerste helft waarbij Schoonoord door sterk fysiek spel de roodhemden uit Emmen onder druk wist zetten. In de duels werden de grenzen verlegd door Schoonoord en ook toegestaan door scheidsrechter Anne Christ uit Nieuw Dordrecht. De Emmenaren wisten daarop niet te anticiperen en de 1?0 kwam niet uit de lucht vallen. Uit een corner ontstond een scrimmage in de 16 meter van Bargeres en de bal kwam daarbij voor de voeten van Jans Nijboer die vrij eenvoudig keeper Erwin Post van Bargeres kon passeren (20).
Reageer!

FC Dordrecht maatje te groot voor FC Emmen

DORDRECHT - Na de eerste zege een week eerder tegen AGOVV was de stemming in het Emmer kamp uitstekend maar na negentig minuten voetbal aan de Krommedijk in Dordrecht bleek het optimisme niet gerechtvaardigd te zijn. De 'Schapekoppen' maakten gehakt van de onthutsend zwak spelende Emmenaren en wonnen met liefst 5-0.
Reageer!

C-jeugd klopt 'd Olde Veste '54

EMMEN - De Emmer C-jeugd heeft het competitieduel tegen 'd Olde Veste '54 uit Steenwijk met 2-0 gewonnen. De D'tjes leden een zware 7-1 nederlaag bij Vitesse/AOVV D1.
Reageer!

Michel van Oostrum trainer van Weerdinge

WEERDINGE - Michel van Oostrum is door het bestuur van vv Weeerdinge aangetrokken als opvolger van de vorige ontslagen trainer Erik Voskuil. De in Weerdinge wonende van Oostrum is ook trainer van hoofdklasser Berkum en zal dit ook blijven doen. Weerdinge staat op dit moment onderaan in de zondag 4e klasse.
Reageer!

FC Dordrecht zware dobber voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen wil graag de vorige week ingezette stijgende lijn doortrekken maar zal dat moeten doen tegen FC Dordrecht, de nummer vijf van dit moment. Bovendien betreft het een uitwedstrijd naar de moeilijk te nemen veste GN Bouw stadion. De eerste overwinning van het seizoen smaakt uiteraard naar meer en dat zal gelet op de preciare situatie op de ranglijst dan ook moeten. Trainer Harry Sinkgraven zag dat de winst op AGOVV iets deed met zijn jonge ploeg.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda