Voetbal

Zevenklapper bij SVBO - NEC

BARGER OOSTERVELD - De oefenwedstrijd tussen Zondag 1e klasser SVBO en NEC uit Nijmegen eindigde in een 7-0 overwinning voor de eredivisionist. NEC met daarin de van FC Emmen afkomstige Rick ten Voorde. NEC schakelde vooral in de tweede helft een tandje hoger en zorgde voor een 7-0 eindstand. Bas Sibum kwam wegens een heupblessure niet in aktie voor de Nijmegenaren. De trainers Dwight Lodeweges(NEC) en Zephnad Wattimuti gunden alle selcetiespelers speelminuten. Ruim 500 toeschouwers omzoomden het veld van SVBO.
Reageer!

Zaterdag: Bargeres-FC Emmen

EMMEN - Als de wedstrijd Bargeres - FC Emmen op het programma staat betekent het dat de aanloop naar een nieuw seizoen betaald voetbal is begonnen. Het begint dus weer te kriebelen, zeker nu FC Emmen een nieuwe weg is ingeslagen door de hechte samenwerking met SC Heerenveen.
Reageer!

FC Emmen en Drenthe College starten opleiding Beveiliger

EMMEN - Bij elke voetbalwedstrijd in het betaalde voetbal, worden professionele beveiligers ingezet. FC Emmen is op zoek naar nieuwe beveiligers. Nog voor de start van het nieuwe seizoen, start de club samen met Drenthe College de ??njarige opleiding Beveiliger.
Reageer!

Mannen KNVB beker Amateur poule

HEERENVEEN - Aan de hand van de indeling met nummering en het speelschema kan eenvoudig het bekerprogramma worden samengesteld. De competitieleiders behouden zich het recht voor om af te wijken van het speelschema. Groep 1: zaterdagvoetbal Groep 2: zondagvoetbal Groep 3: hoofd- en 1e klasse zaterdag en zondag Groep 1 en 2 speelschema Wedstrijddag 1 15/16 augustus 1-4 2-3 Wedstrijddag 2 22/23 augustus 3-1 4-2 Wedstrijddag 3 29/30 augustus 1-2 3-4 Groep 3 speelschema Wedstrijddag 1 22/23 augustus 1-4 2-3 Wedstrijddag 2 25/26 augustus 3-1 4-2 Wedstrijddag 3 29/30 augustus 1-2 3-4 Teams in groep 3, die ook uitkomen in de KNVB beker betaald voetbal, spelen op een andere datum.
Reageer!

Afrikaanse toeter ?Vuvuzela? op de tribune bij Ajax - Feyenoord?

ROTTERDAM - Het kan zomaar want de Afrikaanse toeter, die zoveel stof deed op waaien tijdens de Confederations Cup in Zuid Afrika wordt in Nederland inmiddels veelvuldig aangeboden op internet. Zo staan op de zakelijke handels website Stock4you.nl inmiddels verschillende aanbiedingen van leveranciers. Op Marktplaats.nl en Speurders.nl wordt de Vuvuzela al veelvuldig aangeboden voor particulieren.
Reageer!

Voorverkoop FC Groningen - FC Emmen

EMMEN - De voorverkoop van de oefenwedstrijd FC Emmen - FC Groningen op dinsdag 14 juli aanstaande begint voor de FC Emmen supporters op dinsdag 30 juni bij de receptie van FC Emmen. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.
Reageer!

SVBO oefent tegen N.E.C.

BARGER OOSTERVELD - De profs van N.E.C. Nijmegen komen zaterdag 4 juli op bezoek bij SVBO uit Barger-Oosterveld (Emmen). Het eerste elftal, dat op een haar na promotie miste naar de hoofdklasse C, zal het die dag (met nieuwe hoofdtrainer Zephnad Wattimury) om 15:00 uur gaan opnemen tegen N.E.C. De Nijmegenaren eindigden in de Eredivisie op een 11e plek. Na een goede competitiestart viel de tweede helft van het seizoen een beetje tegen.
Reageer!

Huldiging WKE voor wedstrijd tegen Ajax

EMMEN - WKE wordt op dinsdag 7 juli door de gemeente Emmen gehuldigd. Op die dag speelt de Emmer hoofdklasser thuis tegen tegen Ajax. Voordat de wedstrijd begint zal burgemeester Cees Bijl op Sportpark Grote Geert de huldiging verrichten. WKE greep dit seizoen drie titels: zondag hoofdklasse C, zondagamateurs en algeheel kampioen van Nederland.
Reageer!

WKE - Ajax UITVERKOCHT

EMMEN - De oefenwedstrijd WKE - Ajax zal volgende week dinsdag 7 juli worden gespeeld voor een UITVERKOCHT huis. Ruim 4000 toeschouwers zullen op het Grote Geert Sportpark aan de Sluisvierweg voor een geweldige ambiance zorgen. De kaartverkoop is vanaf vandaag gesloten.
Reageer!

Jong Oranje wijkt uit naar Emmen

EMMEN - Emmen wordt het vertrekpunt van Jong Oranje in de race naar het EK Onder 21 in 2011. Onder leiding van de nieuwe coach Cor Pot opent de ploeg de kwalificatiereeks op vrijdag 4 september met een thuiswedstrijd tegen Finland. In het stadion van FC Emmen wordt om 19.30 uur afgetrapt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda