Voetbal

Seizoenkaartenactie verlengd tot en met 19 juni!

EMMEN - Inmiddels hebben behoorlijk wat seizoenkaarthouders hun seizoenkaart voor het volgende seizoen verlengd en daarom maken zij gebruik van de vele extra?s. Daarnaast is er een groep die haar seizoenkaart nog niet verlengd heeft omdat er nog niet veel informatie over de selectie voor het volgende seizoen was maar??. er is witte rook!
Reageer!

Indeling Noordelijke bekertoernooi bekend

EMMEN - De indeling van de hoofd- en eersteklassers voor de strijd om de Noordelijke districtsbeker is bekend. Hoofdklasser WKE is ingedeeld in een poule met Titan uit Nieuw-Weerdinge, Nieuw Buinen en SVBO uit Barger-Oosterveld. SC Erica treft in de poulefase HHC, Germanicus en Noordscheschut. De bekerindeling van tweedeklassers en lager volgt later.
Reageer!

Contract met Martijn Kamps ontbonden

EMMEN - Op verzoek van de speler zelf is het contract met Martijn Kamps ontbonden. De middenvelder maakte vijf seizoenen deel uit van de eerste selectie maar mede door een aantal langdurige blessures bleef de doorbraak uit. Kamps heeft overschrijving naar PKC '83 aangevraagd: de club waarvoor ook Marcel Pannekoek gaat spelen.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met drie jeugdinternationals

EMMEN - FC Emmen heeft met Pawel Wojciechowski, Bjorn Jonsson en Richard Stolte drie zeer talentvolle spelers uit het arsenaal van SC Heerenveen aan de selectie voor het komende seizoen toegevoegd. Van dit trio heeft de Poolse jeugdinternational Pawel Wojciechowski al zijn debuut in de hoofdmacht van SC Heerenveen gemaakt. In de komende week gaat FC Emmen de selectie verder op sterkte brengen met het aantrekken van eigen spelers.
Reageer!

Marcel Pannekoek naar PKC'83

VOETBAL - Voetballer Marcel Pannekoek speelt komend seizoen voor de Groningse zaterdaghoofdklasser PKC’83. De oud-speler van FC Groningen stond de afgelopen twee seizoenen bij FC Emmen onder contract. Hij speelde 44 competitiewedstrijden. De 23-jarige Pannekoek had in eerste instantie overschrijving aangevraagd naar zondaghoofdklasser WKE uit Emmen. De in Winsum geboren speler geeft echter de voorkeur aan een maatschappelijke loopbaan en gaat studeren in Groningen.(bron RTV Drenthe)
Reageer!

Oranje supportersbus op weg naar Rotterdam

VALTHERMOND - Vanmorgen was het dan eindelijk zover. De oranjesuporterbus uit Valthermond ging voor het eerst naar een wedstrijd van het Nederlands elftal. En wel naar Nederland - Noorwegen. Er was een spektakel opgezet met een heuse voetbalkliniek verzorgt door FC Emmen. Er werden ballonnen opgelaten, en er waren vele springkussens. De kinderen van de drie basisscholen vonden het allemaal prachtig, en waren blij verrast met de kado's die ze kregen van een aantal sponsoren die aanwezig waren.
Reageer!

DVC'59 voorloper met damesvoetbal

NIEUW DORDRECHT - Na de officiele receptie van DVC'59 was er vrijdagavond een Hollandse avond met diverse regioartiesten. s'middag was er een programma voor de jeugd. Zaterdagmiddag was het lekker druk tijdens de re?nie compleet met een ruime fototentoonstelling en de voetbalwedstrijd tussen het huidige damesteam en een oud-damesteam(foto onder). De dag werd afgesloten met een feest in de tent m.m.v. Black Lake.
Reageer!

WKE wil topklassewaardig sportpark

EMMEN - Het bestuur van hoofdklasser WKE uit Emmen vindt het tijd voor een topklassewaardig sportpark. Nadat afgelopen zondag de landstitel bij de zondagamateurs werd behaald, klopt het bestuur bij de gemeente Emmen aan. 'Een kleine gemeenschap met zo'n 190 leden, 4 seniorteams en 5 jeugdelftalletjes zet de gemeente Emmen wederom op de kaart. Het woord is nu aan de gemeente Emmen om het sportpark Grote Geert topklasse rijp te maken', schrijft de club op haar website. Eerder investeerde de club uit Emmen al in een nieuwe lichtinstallatie die benodigd was voor de KNVB-bekerwedstrijd eind vorig jaar tegen De Graafschap. De gemeente betaalde toen een deel mee.
Reageer!

Emmer aanwinsten actief in Zuid Frankrijk

EMMEN - Voor Xander Houtkoop en Donovan Deekman wordt het een korte vakantie. Beide spelers waarvan eerstgenoemde al voor het komende seizoen door FC Emmen is vastgelegd en Deekman op de nominatie staat om door FC Emmen te worden ingelijfd, zijn actief op het toernooi voor beloftenteams in Toulon. Wat ook geldt voor trainer Harry Sinkgraven die als assistent fungeert bij de beloften van Oranje.
Reageer!

SVBO ontvangt N.E.C. Nijmegen

BARGER OOSTERVELD ? De profs van N.E.C. Nijmegen gaan 4 juli op bezoek bij amateurclub SVBO uit Barger-Oosterveld (Emmen). De 1e klasser die op een haar na promotie naar de Hoofdklasse C miste, zal het die dag (met nieuwe hoofdtrainer Zephnad Wattimury) om 15:00 uur gaan opnemen tegen N.E.C. De Nijmegenaren eindigden in de Eredivisie op een 11e plek. Na een goede competitiestart viel de tweede helft van het seizoen een beetje tegen. De mannen die het voor SVBO moeten doen
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda