Voetbal

WKE algeheel amateurkampioen van Nederland

EMMEN - WKE is zaterdag algeheel kampioen van Nederland bij de amateurs geworden. Na 120 minuten voetbal stond het 4-3 voor WKE. Omdat WKE in Rijnsburg met 1-0 had verloren moesten penalty's de beslissing brengen. WKE doelman Raymond Beukeveld stopte de laatste penalty en bracht zo de landstitel naar Emmen. Een kwartier na rust bracht Vreke Rijnsburgse Boys op een 0-1 voorsprong. Tien minuten later kwamen de gasten verdiend op 0-2 door een eigen treffer van WKE-er Kevin Mooibroek.
Reageer!

Kassa bij WKE - Rijnsburgse Boys ook vandaag wel geopend

EMMEN - In tegenstelling tot de vele geruchten die de ronde doen, is het sportpark Grote Geert voor de topper WKE-RBB nog niet uitverkocht. Er zijn nog zeker 600 kaarten beschikbaar. Vandaag kan men nog wel kaarten koen aan een speciale kassa in de buurt van de ingang. Laat deze topper niet aan je neus voorbijgaan en kom.
Reageer!

Doelman Agil Etemadi naar FC Emmen

EMMEN - Agil Etemadi gaat het komende seizoen de selectie van FC Emmen versterken. De 22-jarige doelman uit de beloften van SC Heerenveen heeft voor het Nederlands beloftenteam en Jong Oranje gekeept. Met Agil Etemadi is de komst van de zesde Heerenvener een feit. De doelman is geboren in Teheran maar verhuisde met zijn ouders in 1993 naar Nederland.
Reageer!

Programma FC Emmen in de voorbereiding

EMMEN - Het oefenprogramma van FC Emmen is in grote lijnen rond maar er zijn nog enige onzekerheden. Zeker is wel dat Bargeres-FC Emmen op 4 juli de eerste oefenwedstrijd is en op zondag 2 augustus wordt de OPEN DAG gehouden. Op vrijdag 7 augustus opent FC Emmen de competitie thuis tegen MVV.
Reageer!

Nieuwe hoofdtrainer Hans Pullen beschikt voorlopig over 21 namen

ZWEELOO - Ook de voorlopige eerste selectie van zaterdagvierdeklasser Sportclub Zweeloo onderging onlangs de nodige mutaties. Zeker is dat de nieuwe hoofdtrainer - Hans Pullen van SV Nieuwleusen 2 - voorlopig over 21 namen kan beschikken. Verdediger Ties van der A (richt zich volledig op zijn opleiding), middenvelder Ren? Lanting (studie in Belgi?) en verdediger Martin Pronk (wordt grensrechter van Sp. Zweeloo) stoppen al dan niet voorlopig met prestatievoetbal. Daarnaast vertrekt spits Rick Manting naar derdeklasser SV Twedo zo. uit Veenoord. Middenvelder Jeroen Hajes - door werkzaamheden helaas niet vaak inzetbaar - stopt na twee seizoenen bij de geel-zwarten.
Reageer!

Nieuwe hoofdsponsor voor SVBC

NERGER COMPASCUUM - SVBC heeft een nieuwe hoofdsponsor voor het nieuwe seizoen. Het metaalrecyclingbedrijf Gebroeders Oosting BV uit Emmen heeft zich voor het komende seizoen als hoofdsponsor van zondag 5e klasser SVBC uit Barger Compascuum verbonden.
Reageer!

v.v.Zwartemeer - FC Emmen

KLAZIENAVEEN - Donderdag 9 juli a.s. om 19.30 u. speelt de v.v. Zwartemeer een oefenwedstrijd tegen de nieuwe selectie van de F.C. Emmen. Emmen onder de nieuwe leiding van trainer Harry Sinkgraven met de blijvers o.a.: Joost Valgaeren, Roy Stroeve, Jannes Wolters en de nieuwelingen o.a. Timothy Cathalina,Xander Houtkoop en Michel Poldervaart.
Reageer!

Emmen speelstad in Wereldkampioenschap

ASSEN - De Cerebral Palsy International Sports and Recreation Association (CPISRA) heeft het wereldkampioenschap CP-voetbal van 2011 toegewezen aan Nederland. CP-voetbal is bedoeld voor spelers die door een hersenbeschadiging een lichamelijke beperking hebben. De CPISRA Football 7-a-side World Championships vinden plaats van 17 juni tot en met 1 juli 2011 in de provincie Drenthe. Assen, Emmen en Hoogeveen zijn de speelsteden. Het toernooi telt zestien landen die in vier poules uitkomen.
Reageer!

Sjors Paridaans voor twee jaar Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft de 23-jarige centrale verdediger Sjors Paridaans voor twee seizoenen vastgelegd. De uit Veldhoven afkomstige linkspoot speelde het afgelopen seizoen bij FC Eindhoven waar hij 36 van de 38 mogelijke duels van de eerste tot en met de laatste minuut uitspeelde. Hij scoorde daarin vier keer waarvan twee uit strafschoppen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda