Voetbal

C-jeugd pakt drie punten in Enschede

FC Emmen/SC Heerenveen C heeft in de uitwedstrijd tegen SC Enschede de tweede zege van het seizoen behaald. De D-pupillen gingen thuis met 4-2 onderuit tegen NEC/FC Oss .
Reageer!

SVV?04 bluft Dwingeloo af

SCHOONEBEEK - Dwingeloo wist niet hoe ze het hadden. Na 10 minuten was de wedstrijd al verloren tegen SVV'04. De uit de derde klasse gedegradeerde roodhemden gingen na afloop van de wedstrijd (4-0) met de staart tussen de benen huiswaarts. De supporters die iets te laat waren op het sportpark hebben het eerste doelpunt van Joost Hindriks niet gezien want in de derde minuut schoot hij de bal onberispelijk hard achter de graaiende handen van doelman Erwin Hof.
Reageer!

Valther Boys wint ook 3e wedstrijd.

BARGER COMPASCUUM - Het gelukte de boys uit Valthe om ook de 3e wedstrijd in deze competitie winnend af te sluiten. De lastige uitwedstrijd tegen SVBC in Barger Compascuum werd met 3 ? 1 gewonnen. Ook in deze wedstrijd liet Valther boys zien dat er een team in het veld staat dat hard wil werken om tot een goed resultaat te komen. Manco in deze wedstrijd was het scorend vermogen, want Valther boys aanvallers Tom Meijer en Gert Hilgen lieten aardige mogelijkheden onbenut.
Reageer!

SVBO simpel langs NKVV

BARGER OOSTERVELD - SVBO begon sterk aan de wedstrijd en won ruim met 5-2. Er werd goed getikt en het spel bevond zich veelal op de helft van NKVV. SVBO krijgt al snel kansen, maar schoten van Ruud Goeree en Bas Wolbers werden gekeerd door keeper Frank Botter. NKVV kreeg ??n enorme kans uit een vrije bal, maar de bal werd op de lat gekopt. SVBO had de overhand en na een goede aanval schoot Frank Goeree vanaf 30 meter prachtig raak in de rechter bovenhoek.1-0.
Reageer!

De weg naar derde bekerronde gaat via Alkmaar

EMMEN / FC Emmen heeft komende dinsdag een kans om het zwaar geschonden blazoen weer wat op te poetsen. In het kader van de strijd om de KNVB beker moet de formatie in de tweede ronde aantreden tegen AFC ?34 uit Alkmaar. Het duel begint op de ongebruikelijke tijd van 17.00 uur wat met het ontbreken van een lichtinstallatie heeft te maken. AFC ?34 viert dit seizoen het feit dat het 75 jaar geleden werd opgericht. Een goede prestatie in de bekerstrijd tegen FC Emmen zou dus uitstekend passen in dit feestjaar. De club uit Alkmaar komt dit seizoen met het eerste elftal uit in de zondag eerste klasse A ? AFC ?34 zaterdag speelt in de vierde klasse - maar heeft ook jaren lang in de hoofdklasse gespeeld.
Reageer!

Snelle rode kaart funest voor FC Emmen

VELSEN - Een vliegende tackle van Arjen Bergsma in de elfde minuut betekende dat de door het taktisch concept van FC Emmen een streep kon worden gehaald. Toch was de uiteindelijke 4-1 nederlaag tegen Telstar er eentje waar uit moed kan worden geput. De tien overgeblevenen maakten er vooral in de tweede helft nog een echte wedstrijd van maar gingen moe gestreden in de slotfase door de knie?n.
Reageer!

Emmer D-jeugd verliest in Heerenveen

HEERENVEEN - FC Emmen/SC Heerenveen D heeft het competitieduel tegen SC Heerenveen/FC Emmen D met 6-1 verloren. De rust ging in met een 3-0 stand.
Reageer!

FC Emmen in Velsen Zuid angstgegner voor Telstar

EMMEN- Afgaande op de resultaten in de afgelopen jaren maakt FC Emmen een goede kans op een of meer punten in de uitwedstrijd tegen Telstar. Van de laatste vijftien duels op sportpark Schoonenberg verloren de Emmenaren er immers slechts eentje en dat feit ligt al weer acht jaren terug. Edward Metgod won weliswaar slechts een maal, uit met 3-0 van RBC Roosendaal, maar speelde gelijk tegen clubs als Excelsior, FC Volendam, BV Veendam en FC Oss. De 4-1 thuisnederlaag tegen Helmond Sport was een domper maar werd be?nvloed door rode kaarten voor doelman Andr? Krul en Erwin Koen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda