Voetbal

Scheids(grens)rechterlijke dwaling nekt WKE

EMMEN - WKE vertrok als underdog naar het grote Rijnburgse Boys om de eerste wedstrijd om het algemeen Nederlands kampioenschap te spelen en keerde, ondanks de 1-0 nederlaag, als morele overwinnaar huiswaarts. Want niet Rijnsburgse Boys dwong WKE op de knie?n, maar een grens, die zijn kans schoon zag om de hoofdrol op te eisen. Eerst werd de trainer van Rijnsburgse Boys door zijn toedoen naar de tribune verwezen en in de 91ste minuut maakte hij zich onsterfelijk door de wedstrijd met ??n vlagsignaal te beslissen.
Reageer!

Finale Fraterman toernooi zaterdag 20 juni

HOOGEVEEN - Na het spelen van vele voorwedstrijden in de afgelopen twee maanden zijn dan eindelijk de finalisten bekend van het 11e Fraterman Amusement Toernooi. Dit toernooi, georganiseerd door de Stichting Biljarten voor Goede Doelen in Drenthe e.o. mag zich tot nu toe elk jaar verheugen in een grote belangstelling. Begonnen in 1999 met 48 teams kon op 3 april 2006 gestart worden met het aantal van 120 teams. Dit jaar waren er 104 deelnemende teams.
Reageer!

Kaartvoorverkoop WKE-Rijnburgse Boys

EMMEN - Na de kleine 1-0 nederlaag tegen Rijnsbugse Boys wordt a.s. zaterdag bij de return om 16.00 uur veel publiek verwacht. Vandaar dat WKE heeft besloten een kaartvoorverkoop voor deze wedstrijd te houden. Zo proberen we een goede doorloop van het publiek te realiseren.
Reageer!

Jammer Hoor wint voetvolleytoernooi

HOOGEVEEN ? Jammer Hoor uit Hoogeveen heeft het elfde voetvolleytoernooi gewonnen, dat gehouden werd op de velden van HZVV. In de finale versloeg Jammer Hoor met o.a. Renger en Arnout Feyer De Boefjes met 6-1 en 6-7. De troostfinale tussen Van Zwol en Ko en Schefa werd gewonnen door Van Zwol en Ko met 7-2 en 9-1. Er namen 33 teams deel aan het aantrekkelijke toernooi dat onder schitterende weersomstandigheden werd afgewerkt.
Reageer!

Sp. Zweeloo niet naar Glimmen en Scheemda

ZWEELOO - Sportclub Zweeloo weet sinds donderdag tegen welke tien clubs gestreden wordt in de vierde klasse C, seizoen 2009-2010. Precies de helft van het aantal verenigingen in de vorige vierde klasse C is overgebleven. Klazienaveen, SV Mussel, Smilde?94, Sp. Zweeloo, Vitesse?63 en VVAK speelden ook vorig seizoen tegen elkaar voor de punten. Glimmen en SC Scheemda uit de provincie Groningen zijn vertrokken naar 4D. Daarmee gaat wellicht voor beide clubs een wens in vervulling.
Reageer!

Seizoenkaartenactie verlengd tot en met 19 juni!

EMMEN - Inmiddels hebben behoorlijk wat seizoenkaarthouders hun seizoenkaart voor het volgende seizoen verlengd en daarom maken zij gebruik van de vele extra?s. Daarnaast is er een groep die haar seizoenkaart nog niet verlengd heeft omdat er nog niet veel informatie over de selectie voor het volgende seizoen was maar??. er is witte rook!
Reageer!

Indeling Noordelijke bekertoernooi bekend

EMMEN - De indeling van de hoofd- en eersteklassers voor de strijd om de Noordelijke districtsbeker is bekend. Hoofdklasser WKE is ingedeeld in een poule met Titan uit Nieuw-Weerdinge, Nieuw Buinen en SVBO uit Barger-Oosterveld. SC Erica treft in de poulefase HHC, Germanicus en Noordscheschut. De bekerindeling van tweedeklassers en lager volgt later.
Reageer!

Contract met Martijn Kamps ontbonden

EMMEN - Op verzoek van de speler zelf is het contract met Martijn Kamps ontbonden. De middenvelder maakte vijf seizoenen deel uit van de eerste selectie maar mede door een aantal langdurige blessures bleef de doorbraak uit. Kamps heeft overschrijving naar PKC '83 aangevraagd: de club waarvoor ook Marcel Pannekoek gaat spelen.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met drie jeugdinternationals

EMMEN - FC Emmen heeft met Pawel Wojciechowski, Bjorn Jonsson en Richard Stolte drie zeer talentvolle spelers uit het arsenaal van SC Heerenveen aan de selectie voor het komende seizoen toegevoegd. Van dit trio heeft de Poolse jeugdinternational Pawel Wojciechowski al zijn debuut in de hoofdmacht van SC Heerenveen gemaakt. In de komende week gaat FC Emmen de selectie verder op sterkte brengen met het aantrekken van eigen spelers.
Reageer!

Marcel Pannekoek naar PKC'83

VOETBAL - Voetballer Marcel Pannekoek speelt komend seizoen voor de Groningse zaterdaghoofdklasser PKC’83. De oud-speler van FC Groningen stond de afgelopen twee seizoenen bij FC Emmen onder contract. Hij speelde 44 competitiewedstrijden. De 23-jarige Pannekoek had in eerste instantie overschrijving aangevraagd naar zondaghoofdklasser WKE uit Emmen. De in Winsum geboren speler geeft echter de voorkeur aan een maatschappelijke loopbaan en gaat studeren in Groningen.(bron RTV Drenthe)
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda