Voetbal

Grote Geert Toernooi: WKE verslaat Emmen

EMMEN - WKE heeft in het kader van het Grote Geert toernooi haar eerste wedstrijd gewonnen. Emmen Av werd vrij eenvoudig verslagen. WKE liep vrij regelmatig, met een ruststand van 3-0 naar een 6-0 voorsprong. Daarna deed Emmen wat terug en kwam een kwartier voor tijd op 6-1 en een minuut voor het einde op 6-2. Voor de rust trad WKE aan met 3 nieuwelingen te weten Marcio Junqueira, Robin Demeijer en Paul Borz.
Reageer!

Binnnenkort loting voor bezoek aan SC Heerenveen

EMMEN - Binnenkort wordt de loting verricht onder de seizoenkaarthouders die hebben deelgenomen aan de actie waarbij ook toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van SC Heerenveen worden verloot. Er zijn 200 kaarten beschikbaar die zijn verdeeld over de wedstrijden SC Heerenveen-VVV Venlo op zondag 4 oktober 2009 en SC Heerenveen-ADO Den Haag op zaterdag 31 oktober.
Reageer!

Auto Mekkes Toernooi

ZWEELO - Het Auto Mekkes Toernooi gaat donderdag 6 augustus weer van start. Op sportpark 't Alterberg van ZBC in Zweelo trappen Achilles 1894 en Annen om 18.30 uur af. Diezelfde avond wordt om 20.15 uur de wedstrijd ZBC tegen Dalen gespeeld. Zaterdag 8 augustus staan de wedstrijden Dalen - Achilles 1894 om 18.30 uur en ZBC - Annen om 20.15 uur op het programma.
Reageer!

FC Emmen legt Tamas German vast

EMMEN - FC Emmen heeft de Hongaarse spits Tamas German(22) (rechts op de foto) voor het komende seizoen vastgelegd. Hij is afkomstig van de tweede divisieclub Lombard Papa FC en komt op huurbasis naar FC Emmen. Tamas German speelde een helft mee in het oefenduel tegen FC Twente en scoorde de derde goal. Met Daniel Asztalos komt vanaf woensdag een andere Hongaar op proef. Hij is een 19-jarige aanvaller van FC Tatabanya.
Reageer!

FC Emmen brengt bezoek aan verpleeghuis De Horst

EMMEN - De selectie en technische staf van FC Emmen heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan verpleeghuis De Horst. Traditiegetrouw de dinsdag voor de eerste competitiewedstrijd werd de selectie ontvangen door directie en bewoners van De Horst en kregen daar de lunch aangeboden. Uiteraard was er ook weer tijd voor het uitdelen van posters en handtekeningen. Natuurlijk werden er ook weer veel foto's met bewoners en spelers. Op de speciale eftalposter werden handtekeningen verzameld en werden de seizoenkaarten aan de vaste supporters uitgereikt. De ontvangst was perfect geregeld met een geweldige lunch en barbeque. Spelers en bewoners werden daarnaast onderhouden met zang door Laura Dik en Ren? Wanders en enkele spelers werden nog onderworpen aan een technisch voetbalspel.
Reageer!

Programma Open Dag FC Emmen

EMMEN - Op zondag 2 augustus organiseert FC Emmen haar Open Dag met tal van leuke en sportieve activiteiten op het Stadionplein en in het stadion. Radio Emmen Sport zal tussen 2 en 5 een sfeerimpressie geven met diverse interviews met spelers, begeleiding en supporters. Het volledige programma ziet er als volgt;
Reageer!

FC Emmen contracteert Erik van der Ven

EMMEN - FC Emmen heeft Erik van der Ven voor twee seizoenen vastgelegd. De 25-jarige linkermiddenvelder, geboren op 15 februari 1984 in Schaijk, stond de afgelopen twee seizoenen bij TOP Oss onder contract.
Reageer!

Open Dag FC Emmen goed bezocht

EMMEN - De traditionele Open Dag van FC Emmen heeft weer veel kijkers getrokken. Zij konden van diverse attracties genieten en zoals gebruikelijk de spelers van na bij meemaken. Directeur Henk Eising toonde zich tevreden: ,,Ik schat dat er over de hele middag zo'n 3500 kijkers zijn geweest en dat is aanzienlijk meer dan vorig jaar.'' Het hoogtepunt was weer het invliegen van de nieuwe spelers met de door Ruma Rubber beschikbaar gestelde helikopter. Er waren deze keer drie vluchten nodig.
Reageer!

FC Emmen scoort zeven maal tegen Regioteam

EMMEN - FC Emmen heeft de Open Dag afgesloten met een 7-0 overwinning op het Regioteam. Door dit resultaat werd een bedrag van 420 euro, 60 per doelpunt, vergaard dat ten goede komt van het Unicef kinderfonds.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda