Voetbal

v.v.Zwartemeer - FC Emmen

KLAZIENAVEEN - Donderdag 9 juli a.s. om 19.30 u. speelt de v.v. Zwartemeer een oefenwedstrijd tegen de nieuwe selectie van de F.C. Emmen. Emmen onder de nieuwe leiding van trainer Harry Sinkgraven met de blijvers o.a.: Joost Valgaeren, Roy Stroeve, Jannes Wolters en de nieuwelingen o.a. Timothy Cathalina,Xander Houtkoop en Michel Poldervaart.
Reageer!

Emmen speelstad in Wereldkampioenschap

ASSEN - De Cerebral Palsy International Sports and Recreation Association (CPISRA) heeft het wereldkampioenschap CP-voetbal van 2011 toegewezen aan Nederland. CP-voetbal is bedoeld voor spelers die door een hersenbeschadiging een lichamelijke beperking hebben. De CPISRA Football 7-a-side World Championships vinden plaats van 17 juni tot en met 1 juli 2011 in de provincie Drenthe. Assen, Emmen en Hoogeveen zijn de speelsteden. Het toernooi telt zestien landen die in vier poules uitkomen.
Reageer!

Sjors Paridaans voor twee jaar Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft de 23-jarige centrale verdediger Sjors Paridaans voor twee seizoenen vastgelegd. De uit Veldhoven afkomstige linkspoot speelde het afgelopen seizoen bij FC Eindhoven waar hij 36 van de 38 mogelijke duels van de eerste tot en met de laatste minuut uitspeelde. Hij scoorde daarin vier keer waarvan twee uit strafschoppen.
Reageer!

FC Emmen start met thuisduel tegen MVV

EMMEN - FC Emmen begint vrijdag 7 augustus aan het 25e seizoen in de Jupiler League met een thuiswedstrijd tegen MVV. De competitie eindigt op 23 april met een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Kijk voor het volledige schema van FC Emmen op www.fcemmen.nl onder Teams/Selectie.
Reageer!

Seizoenkaartenactie verlengd tot en met 19 juni!

EMMEN - Inmiddels hebben behoorlijk wat seizoenkaarthouders hun seizoenkaart voor het volgende seizoen verlengd en daarom maken zij gebruik van de vele extra?s. Daarnaast is er een groep die haar seizoenkaart nog niet verlengd heeft omdat er nog niet veel informatie over de selectie voor het volgende seizoen was maar??. er is witte rook!
Reageer!

Indeling amateurvoetbal zaterdag en zondag

HEERENVEEN - De indeling van de KNVB afdeling Noord van de zaterdag en zondagafdeling seizoen 2009-2010 ziet er voor de clubs uit Drenthe en Noord als volgt uit:
Reageer!

HZVV speelt tegen AJAX

HOOGEVEEN - Deze wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 9 juli a.s. aanvang 19.30 uur op het sportpark van HZVV aan de Bentincksdijk te Hoogeveen. Met het vastleggen van de hoofdstedelijke rood-witten gaat een lang gekoesterde wens van de Hoogeveense rood-witten in vervulling, nl. het spelen van een wedstrijd tegen een profclub van allure.
Reageer!

Scheids(grens)rechterlijke dwaling nekt WKE

EMMEN - WKE vertrok als underdog naar het grote Rijnburgse Boys om de eerste wedstrijd om het algemeen Nederlands kampioenschap te spelen en keerde, ondanks de 1-0 nederlaag, als morele overwinnaar huiswaarts. Want niet Rijnsburgse Boys dwong WKE op de knie?n, maar een grens, die zijn kans schoon zag om de hoofdrol op te eisen. Eerst werd de trainer van Rijnsburgse Boys door zijn toedoen naar de tribune verwezen en in de 91ste minuut maakte hij zich onsterfelijk door de wedstrijd met ??n vlagsignaal te beslissen.
Reageer!

Finale Fraterman toernooi zaterdag 20 juni

HOOGEVEEN - Na het spelen van vele voorwedstrijden in de afgelopen twee maanden zijn dan eindelijk de finalisten bekend van het 11e Fraterman Amusement Toernooi. Dit toernooi, georganiseerd door de Stichting Biljarten voor Goede Doelen in Drenthe e.o. mag zich tot nu toe elk jaar verheugen in een grote belangstelling. Begonnen in 1999 met 48 teams kon op 3 april 2006 gestart worden met het aantal van 120 teams. Dit jaar waren er 104 deelnemende teams.
Reageer!

Kaartvoorverkoop WKE-Rijnburgse Boys

EMMEN - Na de kleine 1-0 nederlaag tegen Rijnsbugse Boys wordt a.s. zaterdag bij de return om 16.00 uur veel publiek verwacht. Vandaar dat WKE heeft besloten een kaartvoorverkoop voor deze wedstrijd te houden. Zo proberen we een goede doorloop van het publiek te realiseren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda