Voetbal

FC Emmen presentert nieuwe co-sponsor

EMMEN - Kon Emmen de afgelopen weken al goed sponsornieuws melden, deze week begint goed en wederom kan de club melden dat er een nieuwe co-hoofdsponsor is; Schuurman Schoenen: dat past me wel!
Reageer!

FC Emmen dinsdag in Assen tegen FC Groningen

EMMEN - Aanstaande dinsdag gaat FC Emmen verder met het oefenprogramma met de wedstrijd tegen FC Groningen. Het duel wordt op het sportpark van Achilles 1894 in Assen gespeeld. Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar bij: Receptie Univ? stadion, Euroborg Groningen en ServicePUNT Assen/ Stichting Veiligheidszorg, Stationsplein 3 te Assen (0592 - 330696). De entreeprijzen zijn: zittribune (beperkt beschikbaar) 15 euro, staanplaats volwassenen 10 euro, staanplaats kinderen tot en met 12 jaar 5 euro.
Reageer!

Pedro Beda schiet FC Emmen naar zege

BARGER OOSTERVELD - FC Emmen heeft een prima prestatie neergezet door de Turkse middenmoter Istanbul BB met 2-0 te verslaan. Spits Pedro Beda nam beide goals voor zijn rekening. De wedstrijd werd gespeeld op het terrein van se zondag 1e klasser SVBO. Van de voorbereiding op het seizoen 2008/09 heeft FC Emmen geleerd overwinningen in deze fase niet over te waarderen, niettemin was de 2-0 zege op het Turkse Istanbul veelbelovend. De bloedjonge formatie van trainer Harry Sinkgraven lokte regelmatig applaus uit met fraaie combinaties plus een optimale inzet.
Reageer!

Eden Hotel C-hoofdsponsor FC Emmen

EMMEN - Eden Hotel Emmen is met ingang van het nieuwe seizoen co-hoofdsponsor van FC Emmen. Eden City Hotels met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Caf? Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden Hotel Group voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen.
Reageer!

Robert Fik redt eer voor WKE

EMMEN - Voor 4000 toeschouwers won Ajax dinsdagavond in Emmen de oefenwedstrijd tegen WKE met 1-7. Bij rust stond het al 0-5 door treffers van Kennedy Bakircioglu en vier maal Dario Cvitanich. WKE had voor rust niets in te brengen tegen een fris spelend Ajax. Na de thee namen de gasten uit Amsterdam gas terug. Wel werd het na een kwartier spelen 0-6 door Jan-Arie van der Heijden. In de slotfase maakte Robert Fik uit een vrije trap de 1-6, waarna Ajax speler Darko Bodul de eindstand bepaalde op 1-7.
Reageer!

Martin Koppenol assistent-trainer bij WKE

EMMEN - Martin Koppenol (40) uit Emmen wordt de rechterhand van John de Wolf bij WKE. De nieuwe assistent-trainer woont in Emmen en speelde ooit twee seizoenen in de hoofdmacht van WKE en bij de Emmen amateurs.
Reageer!

Team Sinkgraven de sterkste bij het boerengolf

HOLSLOOT - Het begint al een aardige traditie te worden, een partijtje boerengolf. Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft de selectie van FC Emmen zich onderworpen aan deze unieke vrijetijdsbesteding. Plaats van handeling was wederom de golfbaan Het Landschap van de familie Brinks in Holsloot. Het team van trainer Harry Sinkgraven toonde zich uiteindelijk de sterkste op een door regen en wind geteisterde baan.
Reageer!

Oefenwedstrijd Zwartemeer - FC Emmen uitgesteld

EMMEN - De wedstrijd Zwartemeer-FC Emmen, die voor donderdag op het programma stond, gaat niet door. Oorzaak is een veelheid aan kleine blessures, naar een nieuwe datum wordt gezocht. Wel door gaat de wedstrijd tegen de Turkse middenmoter Istanbul B?y?k?ehir Belediyespor. Dit duel wordt vrijdagavond op het sportpark van SVBO gespeeld en begint om half acht. Op zondag 2 augustus wordt de OPEN DAG gehouden.
Reageer!

FC Emmen doet het met begroting van 2.6 miljoen

EMMEN - FC Emmen werkt het komende seizoen met een aanmerkelijk lagere begroting, er valt zo'n half miljoen euro minder te besteden, maar dat hoeft niet ten koste van de kwaliteit te gaan. Dat werd duidelijk op de vandaag in het vakantieresort Hof van Saksen gehouden persdag. De reden daarvoor is uiteraard de omstandigheid dat uit het grote arsenaal van kwaliteitsspelers van SC Heerenveen kan worden geput.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda