Voetbal

Simpele zege DVC''59 op Westerwolde

VLAGTWEDDE ? DVC?59 heeft zonder zich bovenmatig in te spannen de eerste bekerwedstrijd met 0-6 bij Westerwolde gewonnen. De thuisclub bood voor rust nog enige tegenstand, maar in de tweede helft was de pijp leeg bij de zesde klasser. Nick Wanders zorgde met een prima schot voor de 0-1 ruststand. In de tweede helft onderscheidde de van Zwartemeer overgekomen centrumspits Rudie Meems zich door drie doelpunten voor zijn rekening te nemen. Gert Mink met een goed genomen vrije trap en Martin Doek met een fraai afstandschot zorgden voor de 0-6 eindstand.
Reageer!

Zwartemeer verliest eerste bekerduel

KLAZIENAVEEN - Zwartemeer moest met een danig uitgedunde selectie vanmiddag aantreden bij Emmen voor het eerste duel in de beker. Maar liefst 10 spelers van de selectie waren niet beschikbaar, grotendeels door blessures en nog openstaande schorsingen uit de nacompetitie van vorig seizoen. Het elftal werd dan ook gecompleteerd met een groot aantal spelers van de 2e selectie. Deze waren echter niet opgewassen tegen Emmen. Het spel speelde zich dan ook voornamelijk af op de helft van Zwartemeer. Toch duurde het nog tot de 34e minuut voor Emmen het eerste doelpunt wist te maken. Uiteindelijk werd het 4-0 voor Emmen.
Reageer!

Jong Oranje in het FC Emmen stadion

EMMEN - Weet u het nog? Woensdag 26 maart 2008, 18.00 uur, Oranje boven, Foppe en de jongens van Foppe, een uitverkocht stadion en alles en iedereen in Oranje sferen, om ??n minuut voor zes klonk het Wilhelmus door de stadionspeakers, wat een sfeer en wat een beleving. Was u erbij? Op vrijdag 4 september aanstaande om 19.30 uur speelt Jong Oranje opnieuw in het FC Emmen stadion en ditmaal tegen Jong Finland. Het gaat hier om de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK en natuurlijk gaat Jong Oranje zich kwalificeren want aan ons zal het niet liggen.
Reageer!

Vuelta Stierschieten rond thuisduel tegen Eagles

EMMEN - Ook FC Emmen ontkomt niet aan de Vuelta gekte: de wielerronde van Spanje waarin Emmen dus op het eind van de maand augustus als finishplaats fungeert. Ter ere daarvan wordt voorafgaande aan de wedstrijd op maandag tegen Go Ahead Eagles het Vuelta stierschieten beoefent.
Reageer!

Erica ?86 wint van CSVC

COEVORDEN - In de eerste bekerronde van het seizoen, stond ook de wedstrijd tussen CSVC uit Coevorden en Erica?86 op het programma. CSVC, uitkomend in de 3e klasse zaterdag, was van tevoren favoriet voor de eindoverwinning tegen 5e klasser Erica ?86. Op sportpark de Klinkenvlier in Coevorden ging de wedstrijd om 14:30 van start. Beide ploegen begonnen ietwat aftastend, wat resulteerde in een laag tempo en weinig gevaarlijke momenten. De eerste kans was voor Erica?86, halverwege de eerste helft. Laatste man Nils Reuvers bediende spits Zander Hogenberg door de bal vlak achter de verdediging van CSVC te leggen.
Reageer!

Emmer D-jeugd veel te sterk voor WKE

EMMEN - FC Emmen/SC Heerenveen D is het bekertoernooi begonnen met een 17-0 zege op WKE D1. FC Emmen/SC Heerenveen D, met een volledig nieuwe selectie, had geen enkele moeite met de D'tjes van WKE. Matthijs Hensens werd in dit eenzijdige duel topscorer met 6 goals. Voor de overige treffers tekenden Thijs Uineken 2, Jan Scholten 2, Daniel Sanafikhah 1, Roelof van Dijk 1, Levon van Dijk 1, Thyrann Lambers 1, Bram Komduur 1, Gerrit van der Weide 1 en Jochem Scholten 1. FC Emmen/SC Heerenveen D: Sinot (31. Beugeling): Levon van Dijk (31. Spang), Jongbloed (31. Harms), Sanafikhah, Komduur, Uineken (31. Lambers), Jan Scholten, Uineken (31. Van der Weide), Roelof van Dijk (31. Drenth), Hensens, Jochem Scholten. FC Emmen/SC Heerenveen C oefende op de Meerdijk tegen SC Erica C1 en won met 9-0.
Reageer!

WKE veel te sterk voor Nieuw Buinen

EMMEN - De eerste offici?le wedstrijd van WKE was vandaag in het kader van de districtsbeker tegen mede hoofdklasser Nieuw Buinen. Nieuw Buinen heeft goed ingekocht, maar moest vanmiddag toch een drietal (en niet de minsten) missen. WKE miste ook een vijftal spelers, maar de selectie van WKE is breed genoeg om dit op te vangen.
Reageer!

SVBO wint eigen Adbecotoernooi

BARGER OOSTERVELD - 1e klasse r SVBO won zondagmiddag met 3-0 de finale van het eigen Adbecotoernooi tegen Emmen Av. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 via een treffer van Nick klingenberg en na rust bepaalden Rene Wolbers en Tim Flokstra de eindstand op 3-0. Destrijd om de 3e en vierde plaats tussen Titan en SVBO 2 eindigde na een 0-0 ruststand in een 3-1 overwinning voor Titan. Peter Koops, Robin Broekema en opnieuw peter Koops zorgeden voor een 3-0 voosprong waarna peter prins tien minuten voor tijd de eretreffer scoorde.
Reageer!

Overzicht bekervoetbalprogramma zaterdag, 15 augustus,

Vandag gaat de bekercompetitie 2009-2010 ook van start als voorbode op de nieuwe competitie. In ongeveer 260 puoles spelen de ploegen om een plek in de 1e KO Ronde. Het programma voor vandaag en mogen zondag, ziet er als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda