Voetbal

DZOH jeugdtoernooien goed verlopen

EMMEN - Het toernooi, met als toernooisponsor Oldenburger Logistics, kende geen schaduwkanten. Zelfs de weergoden begrepen dat er best een bui mocht vallen maar dan bij voorkeur tussen 12.15 en 13.15 uur. De bui was het enig wat uitliep op 20 juni j.l., het toernooi kende geen enkele uitloop. Mooi waren ook de prijsuitreikingen waar Alexander Boer met oud DZOH en oud FC Emmen speler Rick ten Voorde samen de prijzen overhandigden.
Reageer!

FC Emmen is gestart met voorbereiding

EMMEN - De selectie van FC Emmen is maandagochtend onddr het oog van enkele tientallen supporters begonnen met de voorbereiding op het komende seizoen. Op sportpark Meerdijk Noord werkten zich negentien spelers onder leiding van trainer Harry Sinkgraven in het zweet. Welke spelers er bij de start van de competitie in het tenue van FC Emmen spelen is nog niet geheel duidelijk. De trainingsgroep is samengesteld uit de spelers die bij FC Emmen onder contract staan inclusief de nieuwelingen Sjors Paridaans en Timothy Cathalina plus spelers uit het gezamenlijke beloftenelftal.
Reageer!

FC Groningen ? FC Emmen

EMMEN - Op 14 juli aanstaande speelt FC Emmen een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. Dit duel wordt in Assen op het terrein van Achilles 1894 gespeeld: aanvang 19.00 uur. Gelet op de te verwachten grote belangstelling is het verstandig kaarten in de voorverkoop aan te schaffen.
Reageer!

FC Emmen op 10 juli tegen Istanbul BB

EMMEN - FC Emmen heeft voor vrijdag 10 juli een andere oefenpartner vastgelegd. In plaats van Ajax Cape Town komt de Turkse middenmoter Istanbul B?y?k?ehir Belediyespor op bezoek. Het duel wordt op het sportpark van zondag 1e klasser SVBO in Barger Oosterveld gespeeld en begint om half acht. Aanstaande zaterdag wordt het oefenprogramma geopend met Bargeres-FC Emmen. Op zondag 2 augustus wordt de OPEN DAG gehouden.
Reageer!

FC Emmen start thuis tegen RBC Roosendaal

EMMEN - In het nieuwe competitieprogramma voor de Jupiler League start FC Emmen met een thuiswedstrijd tegen RBC Roosendaal op 7 augustus. Een week later volgt de uitwedstrijd tegen FC Zwolle. Door het herintreden van Fortuna Sittard zijn de twee vrije speeldagen die nog in het eerste concept programma waren opgenomen komen te vervallen. Het programma is te vinden onder Teams/Selectie.
Reageer!

Kaartvoorverkoopadressen voor WKE - Ajax

EMMEN - Dinsdagavond 7 juli a.s. om 19.30 speelt Ajax in Emmen tegen WKE. Het is een weerzien met Ajax, want het is nu 36 jaar geleden dat het grote Ajax, Cruijff, Keizer, Krol, Rep M?hren etc. toen vierdeklasser WKE aan deed. Er is intussen veel veranderd, WKE speelt intussen hoofdklasse en is algeheel amateurkamopioen van Nederland geworden. Ajax is niet meer zo overheersend als toen, maar het instituut Ajax heeft veel aanhangers in de regio.
Reageer!

Programma FC Emmen eerste week

De eerste selectie begint aanstaande maandag met de training. Het schema voor de eerste week ziet er als volgt uit:
Reageer!

Wethouder opent kleedaccommodatie Valther Boys

VALTHE - De kleedaccommodatie van vv Valther Boys heeft een renovatie ondergaan en wordt op woensdag 24 juni officieel geopend door wethouder Alberts. De renovatie werd uigevoerd door RST Bouwsystemen in samenwerking met vele vrijwilligers van de voetbalvereniging.
Reageer!

Indelingen jeugdteams FC Emmen voetbalacademie

ZEIST - De KNVB heeft de indelingen voor het komende seizoen voor wat betreft de landelijke jeugd vrijgegeven. Hier de indelingen van de teams van de voetbalacademie.
Reageer!

WKE algeheel amateurkampioen van Nederland

EMMEN - WKE is zaterdag algeheel kampioen van Nederland bij de amateurs geworden. Na 120 minuten voetbal stond het 4-3 voor WKE. Omdat WKE in Rijnsburg met 1-0 had verloren moesten penalty's de beslissing brengen. WKE doelman Raymond Beukeveld stopte de laatste penalty en bracht zo de landstitel naar Emmen. Een kwartier na rust bracht Vreke Rijnsburgse Boys op een 0-1 voorsprong. Tien minuten later kwamen de gasten verdiend op 0-2 door een eigen treffer van WKE-er Kevin Mooibroek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda