Voetbal

Zeldzame schildpad geboren in WILDLANDS

EMMEN - In WILDLANDS is vanochtend in de Vlindertempel een mini-driekielstraalschildpad in het verblijf ontdekt. Dit is een hele verrassing, want het was niet bekend dat er eieren gelegd waren. Misschien worden er in de komende dagen nog meer kleintjes gevonden, want vrouwtjesschildpadden zijn bijzonder goed in het verstoppen van de eieren onder de grond. WILDLANDS is het enige park in Nederland waar je deze diersoort kunt bewonderen.
Reageer!

FC Emmen weet te winnen van FC Groningen

ROLDE - Afgelopen woensdag leverde FC Emmen een prima prestatie door op het veld van zondag eersteklasser SVBO met 3-2 van Jong AZ te winnen. Zaterdagmiddag werd wederom gewonnen. Mede-eredivisionist FC Groningen werd op het veld van Rolder Boys met 1-0 verslagen. Anco Jansen schoot vanaf de stip raak. Met dit resultaat kan FC Emmen uiteraard bijzonder tevreden zijn. Bij vlagen was ook goed spel te zien en dan met name in de tweede helft. In de eerste helft was het even aftasten en was het FC Groningen dat veelvuldig de aanval zocht.
Reageer!

FC Emmen wint van Jong AZ

BARGER OOSTERVELD - Jong AZ was vorig jaar slechts een figurant in de Jupiler League, speelde ook vrij voorzichtig en veelal de zogenaamde â
Reageer!

FC Emmen - Jong AZ op sportpark SVBO

BARGER OOSTERVELD - Vanmiddag, woensdag 18 juli, speelt FC Emmen op het sportpark van vv SVBO tegen Jong AZ. De oefenwedstrijd wordt gespeeld om 15.00 uur. Jeugd tot en met 16 jaar heeft (op basis van legitimatie) gratis toegang om de eredivisionist te zien spelen. Voor toeschouwers van 17 jaar of ouder is de entree 5. euro
Reageer!

Uitgebreid programma tijdens Open Dag FC Emmen

EMMEN - Op zondag 15 juli aanstaande houdt de nieuwbakken eredivisionist FC Emmen weer haar jaarlijkse open dag. Er is tussen 10.30 uur en 16.15 uur op stadion De Oude Meerdijk een programma samengesteld voor jong en oud. Er zullen rondleidingen worden gegeven door het stadion.
Reageer!

FC Emmen neemt aanvaller Jafar Arias over van FC Dordrecht

EMMEN - Nadat afgelopen weekend de geruchten over de komst van een spits naar FC Emmen steeds hardnekkiger werden, kan het nu officieel worden bevestigd: FC Emmen neemt per direct Jafar Arias over van FC Dordrecht. De 23-jarige Arias stond nog één seizoen onder contract bij de Schapekoppen, dus eerst moesten de clubs er onderling uitkomen
Reageer!

Dennis Telgenkamp blijft bij FC Emmen

EMMEN - Twee dagen voor de eerste training van het nieuwe seizoen heeft FC Emmen overeenstemming bereikt met Dennis Telgenkamp over verlenging van zijn aflopende verbintenis. De 31 jarige keeper, die sinds de zomer van 2015 in Emmen onder de lat staat, tekent één jaar bij.
Reageer!

Reunie tijdens jubileumfeest 50 jaar Sp.Roswinkel

ROSWINKEL - Sportclub Roswinkel bestaat 1 september a.s. 50 jaar. Dit jubileum willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In het weekend van 1 en 2 september hebben we allerlei activiteiten georganiseerd waaronder een receptie, een feestavond, een middag voor de jeugd en een zondagmiddag voor activiteiten op het voetbalveld. n.
Reageer!

Jannes, Ancora en Bouke naar Barger-Oosterveld

BAER OOSTERVELD - Vandaag en morgen zal alweer voor de zesde keer het SVBO Voetbalfeest plaatsvinden. Het meerdaags toernooi, met bijbehorende feestavonden, is uitgegroeid tot een heus evenement. Maar liefst 25 teams uit het hele land zullen in dit weekend het toernooi afwerken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda