Voetbal

SVV’04 op eigen veld ten onder tegen CEC

SCHOONEBEEK - SVV’04 kon op deze zondagmiddag goede zaken doen in de stand op de ranglijst door de 3 punten in Schoonebeek te houden, het werd echter een off-day voor SVV’04, die geen vuist kon maken tegen CEC. De “ Kick & Rush” voetbal tactiek van CEC met de benodigde fysieke inzet bleek voldoende om SVV’04 vanmiddag op de knieën te krijgen. Al met al een verdiende overwinning van CEC die hiermede zich stevig vestigt op een 3e plaats op de ranglijst .
Reageer!

Veel spanning op duel FC Emmen-Telstar

EMMEN - Een wedstrijd als FC Emmen – Telstar verdient een mooie entourage maar het feit dat het een maandagavond wedstrijd is en het Zuidoostdrentse publiek amper oog heeft voor wat een aantrekkelijk duel kan worden, zou op de belangstelling van invloed kunnen zijn. Maar dat is ten onrechte want zeker FC Emmen heeft dit seizoen mooie dingen laten zien en dat geldt ook zeker voor het bezoekende Telstar.
Reageer!

Dick Lukkien: “We zullen weer aan de slag moeten”

EMMEN - Geen enkele club in de Jupiler League ontkomt er aan: van mooie reeksen ongeslagen duels tot diepe dalen. In dat laatste bevindt FC Emmen zich ook bijna. Er is nog niets verloren maar het roer moet na het verlies tegen FC Volendam wel om.
Reageer!

FC Emmen laat punten aan effectief FC Volndam

EMMEN - FC Emmen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 3-2 te verliezen. Thuis spelen is nog steeds geen voordeel voor de Emmenaren die tegen FC Volendam de derde thuisnederlaag in de laatste zeven wedstrijden incasseerden. Aanstaande maandag staat er met de komst van Telstar een nieuwe thuiswedstrijd op het programma. Op de ranglijst daalde FC Emmen door het verlies naar de zevende plek met echter slechts een punt achterstand op nummer vijf De Graafschap en Telstar.
Reageer!

Schoonebeek boekt verdiende overwinning op DSC’65

SCHOONEBEEK - Afgelopen donderdag stond de inhaalwedstrijd tegen DSC’65 op het programma, een wedstrijd uit de tweede periode. DSC, middenmoter in de vierde klasse, is een van de “angstgegners” van Schoonebeek. Schoonebeek kwam de eerste helft vrij gemakkelijk op een 2-0 voorsprong, maar gaf deze in de tweede helft weer weg. Met nog twee doelpunten in de laatste minuten stelde Schoonebeek de 4-2 overwinning veilig.
Reageer!

Martin Koppenol nieuwe trainer DVC'59

NIEUW DORDRECHT - Afgelopen woensdagavond heeft Martin Koppenol het contract getekend waarmee hij vanaf 1 juli 2018 als hoofdtrainer in dienst treedt bij voetbalvereniging DVCâ
Reageer!

Verdiend punt voor SVV ‘04

SCHOONEBEEK - SVV’04 nam het zondag op tegen Dalen en de derby kon (virtueel) gezien worden als een topwedstrijd; nummer 4 tegen nummer 2 van de ranglijst. In de eerste 10 minuten waren er over en weer gelijk al mogelijkheden om te scoren, alleen Dalen wist door Hilko Koster het net te vinden; 0-1
Reageer!

Noeste arbeid levert FC Emmen drie punten op

MAASTRICHT - Een middagje keihard werken in Zuid-Limburg heeft FC Emmen drie punten opgeleverd. De 0-1 op MVV Maastricht was van het zwaar bevochten soort met als matchwinner Cas Peters. Door de winst heeft FC Emmen de vijfde plaats heroverd op Telstar, de ploeg die komende maandag in De Oude Meerdijk moet aantreden.
Reageer!

SVBO wint ook van GRC Groningen

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft voor de 4e keer op rij weten te winnen. Ditmaal werd GRC Groningenna een 2-1 ruststand met 4-1 aan de zegekar gebonden. Verdiend was het zeker, maar makkelijk ging het niet allemaal. SVBO vergat eigenlijk de wedstrijd al snel te beslissen en leek daar de deksel voor op de neus te krijgen. SVBO herpakte zich wel en trok de overwinning alsnog naar zich toe. Hierdoor staat het stevig op de 5e plek en zijn de onderste plekken definitief uit zicht.
Reageer!

FC Emmen laat het afweten tegen FC Dordrecht

EMMEN - De avond begon zo mooi voor FC Emmen-trainer Dick Lukkien. Uit handen van zijn vader en oer-Veendammer Lukkien senior kreeg hij de bronzenstier uitgereikt als beste trainer van de derde periode. Dat de gasten uit Dordrecht in dezelfde clubkleuren aantraden als het vroegere SC Veendam zal toeval zijn geweest maar deed het Veendammer hart van vader Lukkien vermoedelijk wel sneller kloppen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda