Voetbal

Emmer clubs naar de volgende bekerronde

EMMEN – Terwijl WKE en Drenthina zich zaterdag en zondag al plaatsten voor de 2e KO-ronde in de KNVB districtsbeker waren SVBO, SVV 04, Emmen en CEC al midweeks met wisselend succes aan de bak geweest.
Reageer!

FC Emmen wint verdiend van NAC Breda

EMMEN - Eindelijk de eerste eredivisie-thuisoverwinning in de historie van FC Emmen. Nadat we er al weken tegenaan hikten lukte het zaterdagavond in een wederom sfeervol De Oude Meerdijk de overwinning naar ons toe te trekken. Zeer verdiend, overigens.
Reageer!

FC Emmen pakt punt in Heereneen

HEERENVEEN - Na een ongelukkige wedstrijd tegen Odin 59 waren onze mannen gebrand op eerherstel. Met een aangepaste tactiek met vijf man in de verdediging in plaats van de gebruikelijke vier, begonnen we goed aan de wedstrijd. Het was dan ook FC Emmen dat de kansen kreeg om de score in Heerenveen te openen. Helaas was het de thuisclub dat met een vrije trap vanaf de zijkant de 1-0 op het scorebord zette. Dit was ook de ruststand.
Reageer!

DZOH kan niet winnen van DESZ

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J liep DZOH tegen een 3-2 nederlaag op in de thuiswedstrijd tegen DESZ uit Zwartsluis. De mannen van trainer Martin Drenth begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen in de 23e minuut op voorsprong.
Reageer!

Nipte nederlaag voor Drenthina

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J liep Drenthina zaterdag tegen een 1-0 nederlaag op in de wedstrijd tegen Gramsbergen. Een iets beter spelende Gramsbergen creëerde wel kansen maar scoren deed het niet. Drenthina kon aanvallend ook niet echt een vuist maken en zodoende stond het halverwege de wedstrijd nog 0-0
Reageer!

SVBC teleurstellend tegen rode lantaarndrager Veelerveen

VEELERVEEN - In de zondag 5e klasse E stelde SVBC teleur door na een 0-2 ruststand niet verder dan een 3-3 gelijkspel te komen. De Barger Compascumers kwamen in de 17e minuut op 0-1 door een doelpunt van Dani Wittendorp. SVBC leek daarmee de wedstrijd naar hun hand te zetten, maar moesten nog wachten tot de 26e minuut dat Davey Geerts de stand naar 0-2 kon tillen.
Reageer!

Valther Boys stelt in slotfase zege veilig

VALTHE - Valther Boys, de nummer zeven in de zondag 5e klasse E had het heel moeilijk tegen JVV, de nummer twee van de ranglijst. Na een 1-2 ruststand werd uiteindelijk nipt met 4-3 gewonnen. Wij begonnen de eerste helft heel matig en waren gewoon niet bij de les, zegt Valther Boys trainer Lieuwe Pals.
Reageer!

Sp Roswinkel pakt eerste puntje tegen Weiteveense Boys

ROSWINKEL - Het liep tot nu toe niet van een leien dakje bij Sp Roswinkel in deze competitie. Na vijf nederlagen op rij wist het tegen het op de eerste plaats staande Weiteveense Boys pakte het een puntje na een 2-2 gelijkspel. Na een half uur spelen nam Sp Roswinkel eindelijk de leiding via een doelpunt van Roy van der Sluis.
Reageer!

Titan laat dure punten liggen

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E moest Titan de volle winst laten aan HODO. De mannen van trainer Geert Aalderink verloren na een 1-1 ruststand uiteindelijk met 2-1 van de ploeg uit Hollandscheveld. Het eerste kwartier van de wedstrijd was HODO de bovenliggende partij en wist tot ook tot uitdrukking te brengen met een doelpunt van Patric Timmerman. 0-1.
Reageer!

VEV wint verdiend van VCG

GEESBRUG – Halverwege de wedstrijd legde VEV met een 2-0 voorsprong al de basis voor een overwinning op VCG. Na een 0-2 ruststand op het sportpark in Geesbrug won de ploeg uit Klazienaveen Noord met 3-2. VEV kon in de eerste twintig minuten niet echt gevaarlijk worden terwijl VCG wel een aantal mogelijkheden kreeg om op voorsprong te komen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda