Voetbal

SC Angelslo thuis puntloos tegen FDS

EMMEN - SC Angelslo begint sterk en is eigenlijk de hele wedstrijd de betere ploeg met mooi positiespel en prachtige aanvallen. FDS wacht af op de middellijn en speelt op de counter. Angelslo krijgt in het eerste half uur een dot aan kansen om de score te openen maar de bal wil er niet in.
Reageer!

Schoonebeek en KSC in evenwicht

SCHOONOORD - Schoonebeek komt tegen negental van KSC niet verder dan gelijkspel. Uit naar KSC is voor Schoonebeek altijd een moeilijke wedstrijd. Het is bijna altijd ijzig koud, KSC is een fysiek sterke ploeg en er zijn de laatste jaren weinig punten opgehaald. Schoonebeek kwam deze keer van de â??koude kermisâ?? bij KSC met een 2-2 gelijkspel weer thuis.
Reageer!

Voorbeschouwing FC Emmen – Excelsior

EMMEN - FC Emmen hervat de eredivisie zondag om 12:15 uur tegen directe concurrent SBV Excelsior. Ondanks het interlandvoetbal zit de 2-0 overwinning tegen NAC Breda nog vers in het geheugen van de Emmenaren. Aan die overwinning willen staf, spelers en supporters zondag een mooi vervolg geven.
Reageer!

Schoonebeek proeft weer het zoet van een overwinning

EMMERSCHANS - In de zondag 4e klasse E stond de wedstrijd EHS 85 - Schoonebeek op de rol. Na een 0-0 ruststand wonnen de mannen uit Nieuw Schoonebeek met 2-1. Zonder de geblesseerde Jeffrey Berens en Niek Huser, maar met Leon Steffens in de spits bleek een gouden greep, want hij scoorde de winnende treffer voor Schoonebeek.
Reageer!

WKE 16 laat 3-0 voorsprong uit handen glippen

WEERDINGE – Zondagmiddag stond in de zondag 3e klasse C de derby Weerdinge-WKE ’16 op het programma. Op sportpark de Luwte in Weerdinge nam WKE-16 voor rust een 3-0 voorsprong en leek er een monsterzege aan te komen, maar Weerdinge kwam na de thee sterk terug met drie treffers. Eindstand 3-3.
Reageer!

Volle winst voor SC Angelslo bij Tiendeveen

TIENDEVEEN - SC Angelslo in er in geslaagd de uitwedstrijd bij Tiendeveen met 1-3 over de streep te trekken. De eerste 30 minuten speelde Tiendeveen hoog tempo en is de betere ploeg, maar Angelslo hield stand en ging beter voetballen. Beide ploegen kregen kansen op de openingstreffer in een wedstrijd vol strijd.
Reageer!

Sc Roswinkel helpt Zandpol in de eerste helft in het zadel

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse E wist Zandpol op eigen veld met 3-2 te winnen van Roswinkel. Halverwege de wedstrijd stond er al 3-0 op het scorebord. Roswinkel trainer Cor Lubach: ,,Wij begonnen veel te slap aan de wedstrijd en gaven Zandpol alle kans om na iets meer dan een kwartier de score te openen.
Reageer!

VEV wint eerste thuiswedstrijd van het seizoen

KLAZIENAVEEN NOORD - Na 5 uitwedstrijden was het dan eindelijk zover dat zaterdag 5e klasser VEV haar eerste thuiszege in de wacht sleepte. FC Assen werd met een 2-1 nederlaag weer naar huis teruggestuurd. VEV speelde thuis en dat werkte verlammend, want het was ook nu weer niet best.
Reageer!

Erica’86 speelt fantastisch maar verliest weer

MUSSELKANAAL – In de zaterdag 5e klasse F liep Erica’86 tegen een 2-1 nederlaag op in Musselkanaal tegen SETA. Halverwege de wedstrijd stond het overigens nog 0-0. De thuisclub begon heel sterk en was de bovenliggende partij volgens Erica’86 trainer Cor Huls, maar was tevreden over zijn eigen team tot aan de thee. ,,Ja… want de mannen legden een prima pot voetbal op de mat, kregen kans op kans, maar ik heb het al vaker aangegeven dat wij voorin een echte killer missen.
Reageer!

Nipte overwinning van NWVV op DOS’63

LINDE – In de zaterdag 5e klasse F won NWVV nipt met 1-0 van DOS’63. De eerste helft eindigde in een 0-0 stand ondanks de vele kansen die NWVV zich uit speelde. Ik denk dat de eerste helft de beste van de wedstrijd was, zegt NWVV trainer Geert Aalderink. ,,Wij waren de bovenliggende partij en hadden misschien bij de rust wel al met twee of drie nul voor hadden moeten staan. Dus het bleef in ieder geval wel spannend.”
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda