Voetbal

Valtherboys in enerverend duel de sterkste tegen WeiteveenseBoys

VALTHE - Het kon deze middag beide kanten opgaan, beide ploegen deden niet voor elkaar onder. Dat ValtherBoys in de slotfase de drie punten binnenboord wist te houden was een mooie meevaller voor de thuisploeg. Beide clubs zijn in het afgelopen seizoen via de nacompetitie in de vierde klasse D gekomen. Het zijn dus bekenden van elkaar.
Reageer!

FC Emmen blijft volharden in gelijkspelen

DOETINCHEM - Ruim een uur lang leek het er op dat FC Emmen een punt achter de reeks gelijke spelen zou zetten. De Emmenaren moesten nog een dikke twintig minuten een 2-0 voorsprong zien vast te houden maar het mocht weer niet zo zijn. In een zinderende slotfase kwam De Graafschap alsnog langszij maar in de extra tijd had FC Emmen toch nog het laatste woord kunnen krijgen. Twee opgelegde kansen werden echter niet benut zodat het zesde gelijke spel op rij een feit werd.
Reageer!

FC Emmen verlengt met Keziah Veendorp

EMMEN - FC Emmen heeft vandaag de bestaande overeenkomst met Keziah Veendorp opengebroken. De 20 jarige centrale verdediger, die afgelopen zomer de overstapt naar Emmen maakte, tekende vandaag een nieuwe overeenkomst tot de zomer van 2019. Bovendien bedong FC Emmen een eenzijdige optie voor het seizoen 2019/2020.
Reageer!

Schoonebeek opent competitie met verdiende thuiswinst

SCHOONEBEEK - In de zondag 4e klasse D ontving Schoonebeek voor de eerste competitiewedstrijd Valther Boys op Sportpark de Gruinte. In tegenstelling tot de afgelopen seizoenen, kon Schoonebeek deze keer met een nagenoeg fitte selectie aan het seizoen beginnen. Zodat nu vanaf de eerste wedstrijd aan de doelstelling gewerkt kan worden; het pakken van een prijs.
Reageer!

s.v. Weiteveense Boys 1 begint seizoen goed met ruime overwinning op DVC’59

WEITEVEEN - In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen nam Weiteveense Boys het op tegen DVC’59 uit Nieuw-Dordrecht. Weiteveen begon sterk aan de wedstrijd en kwam na 3 minuten op voorsprong door Peter Menke na een voorzet van Roudy Steffens. Na dit doelpunt kregen beide ploegen kansen, Frank Peters maakte een aantal uitstekende reddingen na goede aanvallen van DVC’59.
Reageer!

FC Klazienaveen 5 buigt achterstand om

Afgelopen zaterdag is de competitie dan eindelijk begonnen met als eerste tegenstander Erica 3. Trainer Jeroen Berens wil goed beginnen aan het nieuwe seizoen en koos voor een sterk elftal vanaf de aftrap. Vanaf de aftrap was het meteen duidelijk dat het geen makkelijke middag zou worden op sportpark de planeet.
Reageer!

Naamloos bericht

ERICA - Na een succesvolle poulefase in de beker met 9 doelpunten voor en 0 tegen, was het dit weekend tijd voor de eerste competitiewedstrijd van Erica '86 2. Op sportpark de Veenschappen was HZVV 6 de tegenstander. Al vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat 86 een moeilijke middag te wachten stond.
Reageer!

Valtherboys komt te kort tegen Schoonebeek.

SCHOONEBEEK - In de vierde klasse D van het zondagvoetbal de wedstrijd Schoonebeek tegen ValtherBoys. In de beginfase had ValtherBoys een licht overwicht, dit was helaas van korte duur. Schoonebeek stelde snel orde op zaken en kreeg een enorm overwicht. Het team van ValtherBoys heeft in de aanloop naar deze wedstrijd een aantal A-junioren moeten inpassen en deze jongens hebben het nog duidelijk moeilijk met deze sprong naar het eerste team van de Boys.
Reageer!

Schoonebeker supporters grote winnaar bij SVV’04 – Gieten

SCHOONEBEEK - Na afloop van de wedstrijd Gieten waren er alleen maar positieve en lovende woorden van het thuispubliek te horen, “ dit is hoe we de jongens graag willen zien voetballen” en “ wat een inzet en geweldige prestatie van onze jongens “ waren veel gehoorde lof uitingen richting de spelers en technische staf,
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda