Voetbal

WKE-16 zonder moeite langs Witteveense Boys

WITTEVEEN – In de zondag 4e klasse D heeft koploper WKE-16 het zondagmiddag niet moeilijk gehad. Al in een vroeg stadium creëerde WKE een veilige voorsprong. In de 9e minuut opende Henk Bakker de score en na een kwartier was het Ferdy Poelman die de 0-2 aantekende. Vlak voor rust zorgde Ferdy Poelman voor de ruststand van 0-3 ruststand.
Reageer!

SVV’04 laat twee punten liggen

HOLLANDSCHEVELD – Een punt was na de wedstrijd tegen SVV’04. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Het was een wonder dat er geen doelpunten werden gemaakt in deze wedstrijd gezien het aantal kansen. HODO mocht zich het gelukkigst prijzen met de puntendeling, de gasten uit Schoonebeek schoten deze middag bepaald niet met scherp en tevens stond er in de goal bij HODO een niet te passeren keeper Marcel Pol.
Reageer!

Titan verdiend naar overwinning op Schoonebeek

SCHOONEBEEK – In de zondag 4e klasse D ontving Schoonebeek afgelopen zondag Titan. De heenwedstrijd werd door Schoonebeek nog met 0-4 gewonnen, maar nu werd trainer Arends geconfronteerd met een gehavende selectie. Tegen Protos pakte dit nog goed uit, maar deze middag bleek dat Titan van een ander kaliber was en meer dan terecht met 0-2 won. Het scorebord stond amper op aan toen al na 24 seconden,
Reageer!

vv Emmen niet verder dan gelijkspel

EMMEN – In de zondag 1e klasse F kwam vv Emmen niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Bergum. Het begon voortvarend voor vv Emmen. De mannen van trainer Hendrik Oosting kwamen al vrij snel in de zesde minuut op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van Bergum. Maar daarna werd een beter vv Emmen niet beloond. Na iets meer dan een half uur spelen kwamen de gasten uit Friesland zelfs op gelijke hoogte door een doelpunt van Justin Boomsma. 1-1.
Reageer!

Drenthina stelt teleur tegen Groen Geel

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J liep Drenthina op eigen veld tegen een teleurstellende 1-0 nederlaag. De mannen van trainer Gerrie Benes speelden een matige partij op tegen het op de voorlaatste plaats staande Groen Geel. En juist die punten had Drenthina hard nodig om uit de buurt te blijven van de degradatiezone.
Reageer!

Nipte overwinning DZOH op Omlandia

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J behaalde DZOH een nipte 1-0 overwinning op Omlandia dat in 2018 nog niet had verloren. DZOH was in deze wedstrijd de beter voetballende ploeg, maar wist niet echt tot scoren te komen ondanks de mogelijkheden die het kreeg. Halverwege stond het nog 0-0 en in de tweede helft bleef DZOH doorgaan waar het de eerste helft mee bezig was. Aanvallen en de tegenstander vast zetten.
Reageer!

Musselkanaal pakt verdiend de drie punten bij Weerdinge

WEERDINGE – Musselkanaal behaalde zondagmiddag in Weerdinge op sportpark De Luwte een verdiende overwinning met 2-0. Zonder tot groots voetbal te komen was het wel effectiever dan de thuisclub. Met twee treffers bewees Jordy Oost opnieuw zijn waarde voor Musselkanaal. Niet dat het de sterren van de hemel speelde maar op de juiste momenten wist het te scoren.
Reageer!

Luna Jonkers Nederlands kampioen Wintertriathlon

ENSCHEDE - Afgelopen zaterdag werd in Enschede de NK Wintertriathlon gehouden en daarin was Luna Jonkers zeer succesvol met het behalen van het Nederlands kampioenschap bij de dames junioren. Luna was op alle drie de onderdelen (lopen, fietsen en schaatsen) de snelste van het hele veld en won uiteindelijk met bijna vier minuten voorsprong op de nummer 2, Joëlle de Ruiter uit Bovensmilde. Marcha Lich uit Aalden werd derde.
Reageer!

Zilveren scheidsrechtersspeld voor Bertus Ebelties

EMMEN/NIEUW AMSTERDAM - Afgelopen donderdag heeft Bertus Ebeltjes de Zilveren Scheidsrechtersspeld van de KNVB ontvangen. De 51-jarige inwoner van Nieuw-Amsterdam kreeg de onderscheiding en de bijbehorende oorkonde uit handen van scheidstrechterbegeleider Joop Brussen. Ebelties fluit al onafgebroken twintig jaar voor de KNVB.
Reageer!

Geslaagde G-tennistoernooi Bargeres

EMMEN - TennisClub Bargeres organiseerde afgelopen zaterdag voor de eerste keer een interregionaal G-tennistoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking. De deelnemende tennissers kwamen uit de drie Noordelijke Provincies en spelen bij ATV de Hertenkamp uit Assen, TC NOHN uit Sappemeer, HTV ten Woude uit Heerenveen en TennisClub Bargeres uit Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda