Voetbal

Herman Scherpen blijft trainer bij Nieuw Buinen

BARGER OOSTERVELD - Herman Scherpen is ook volgend seizoen trainer van vv Nieuw Buinen. Dat zei de in Barger Oosterveld wonende oefenmeester na het duel van Nieuw Buinen bij vv Emmen die met 2-1 verloren ging.
Reageer!

SVBO pakt punt tegen koploper Hoogeveen

HOOGEVEEN - SVBO is al jaren een angstgegner voor Hoogeveen en ook zondag wist de ploeg uit Barger Oosterveld de koploper weer een puntje af te snoepen. Na een vroege achterstand werd het uiteindelijk 1-1.
Reageer!

SC Angelslo wint ook thuis van Veendam 1894

EMMEN - De wedstrijd begint iets later als geplant op kunstgras als het hoofdveld toch te hard blijkt te zijn om op te spelen. Veendam krijgt al in de beginfase een grote kans als de bal over de verdediging van Angelslo stuit maar de bal wordt rakelings naast geschoten. SC Angelslo is gewaarschuwd en Veendam begint goed aan de wedstrijd.
Reageer!

FC Emmen lijkt niet meer te stuiten

EMMEN - De opmars van FC Emmen lijkt niet te stuiten. De reeks overwinningen die op vier stond, werd tegen het bepaald toch niet zwakke De Graafschap verlengd tot vijf. Het was het resultaat van een daverende 5-2 overwinning die vooral in een imponerende tweede helft tot stand kwam. Voor de ranglijst had het niet direct gevolgen want de roodwitten blijven op plek vier staan. Wel werd de achterstand op NEC verkleind tot vijf punten.
Reageer!

lokaal FNV Midden-Drenthe organiseert een verkiezingsdebat

BEILEN - Op woensdag 28 februari a.s. organiseert lokaal FNV Midden-Drenthe een verkiezingsdebat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s..Het debat wordt gehouden in Zaal Muller, Paltz 7 in Beilen en begint om 20.00 uur. Inmiddels hebben alle, in Midden-Drenthe verkiesbare politieke partijen, toegezegd deze avond aanwezig te zullen zijn en actief deel te zullen nemen aan het debat.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda