Voetbal

SC Angelslo verliest van Hoogeveen en speelt nacompetitie

EMMEN - Zaterdag ontving SC Angelslo VV Hoogeveen en met nog twee wedstrijden te gaan in deze competitie waren de belangen voor beide partijen groot: Hoogeveen speelt voor het kampioenschap, terwijl Angelslo nacompetitie probeert te ontlopen.
Reageer!

Degradatie Bargeres definitief na verlies bij Musselkanaal

MUSSELKANAAL - Bargeres is definitief gedegradeerd naar de 4e klasse. Vorig jaar vrij onverwacht via de nacompetitie in de derde klasse gekomen, maar de ploeg wist zich dit jaar niet te handhaven. Veel excuses kunnen worden aangevoerd maar de belangrijkste is dat de selectie te smal is en er te weinig kwaliteit aanwezig is om in de derde klasse een rol van betekenis te spelen.
Reageer!

Erica 86 laat voorsprong uit handen glippen

ERICA - Zaterdagmiddag stond Erica 86 - DSZ op het programma. Vanaf het begin van het duel droop de arrogantie eraf bij de gasten uit Zuidlaren. Blijkbaar hadden zij verwacht om eenvoudig de punten op te halen op Erica 86, maar de thuisclub stroopte de mouwen nog verder omhoog.
Reageer!

HOC-Schoonebeek gestaakt in de 83e minuut

ODOORN - Afgelopen zondag moest Schoonebeek uit naar HOC in Odoorn. HOC doet nog mee voor de bovenste plaatsen terwijl Schoonebeek eigenlijk al uitgespeeld is. De hoofdrol werd volledig opgeëist door scheidsrechter Boorsma uit Assen, hij staakte het duel in de 83e minuut bij een 0-0 tussenstand.
Reageer!

Koploper FDS kende geen pardon met NWVV

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 4e klasse had koploper FDS geen kind aan NWVV dat op een herkansingsplaats staat en won simpel met 8-1.
Reageer!

SVBO bezig aan misschien succesvolle eindsprint

EMMEN - In de zondag 1e klasse F deed SVBO goede zaken door de uitwedstrijd bij buurman vv Emmen met 2-1 te winnen. Na een gelijk opgaande eerste helft waarin beide ploegen maar matig voetbal lieten zien werd de ruststand 0-0.
Reageer!

Sc Erica verliest van Hoogeveen

HOOGEVEEN – In de zondag 1e klasse F liep Sc Erica tegen een gevoelige 3-1 nederlaag op in en tegen Hoogeveen. De thuis die nog steeds in de race is voor de nacompetitie nam in de 6e minuut een 1-0 voorsprong via een treffer van Dave Padding.
Reageer!

Drenthina heeft eindsprint te laat ingezet

DRACHTEN – In de zaterdag 1e klasse E heeft Drenthina plotseling het gevoel van winnen weer terug. Na de winst op Blauw Wit 34 werd nu Drachtster Boys op eigen veld in Drachten te kijk gezet door met 2-0 te winnen.
Reageer!

DZOH blijft gaan voor de nacompetitie

ASSEN – In de zaterdag 2e klasse J deed DZOH weer goede zaken in de strijd om de nacompetitie te halen. In Assen werd met 4-3 gewonnen van LTC. DZOH nam door deze winst drie dure punten mee naar Emmen terug. Voor DZOH scoorden Roy Stroeve, Jeroen Smit en terwijl LTC via drie treffers van Dave Modderman en een eigen doelpunt voor een 3-3 tussenstand te zorgen.
Reageer!

Klazienaveen in de slotfase onderuit

DELFZIJL – De uitwedstrijd van Klazienaveen in Delfzijl tegen het plaatselijke NEC werd in de slotfase alsnog uit handen gegeven. De Klazienaveners kwamen in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong via Jasper Woelders.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda