Voetbal

SVBO op karakter langs Sc Erica

ERICA - SVBO heeft vanmiddag op fantastische wijze weten te winnen bij SC Erica. Na een 1-0 voorsprong uit een counter door Maarten Wielens, kregen Scholtens en Kuper voor rust nog een rode kaart. Na rust werkten de 9 overgebleven SVBO
Reageer!

Protos simpel langs de Hunso Oring Combinatie

ODOORN – In een aantrekkelijke wedstrijd met veel strijd en in een hoog tempo wist Protos met ruime cijfers de winst binnen te halen, 0-4. Protos domineerde de eerste helft en stond met rust dan ook verdiend met 0-2 voor door tweedoelpunten van Michel Overweg. De eerste goal werd gescoord door Michel Overweg die na een prima actie van Robin Soppe vrijgespeeld werd en de bal beheerst binnenschoot, 0-1.
Reageer!

Amateurvoetbal Zuidoost Drenthe

EMMEN - Hier volgt het overzicht can het amateurvoetbal in zuidoost Drenthe van het Districht Noord.
Reageer!

Zevenklapper Zwartemeer tegen CEC

VOETBAL – In de zondag 3e klasser kan CEC met gemengde gevoelen terugkijken op een slechte middag op sportpark De Planeet in Klazienaveen tegen Zwartemeer.
Reageer!

Erica’86 in slotfase alsnog onderuit

ERICA – In de zaterdag 5e klasse E wilde Erica’86 graag een gevolg geven aan de 3-2 overwinning op VVAK twee weken geleden, maar het liep zaterdagmiddag tegen 4-3 nederlaag op tegen Nieuw Balinge.
Reageer!

SVBC laat overwinning in slotfase wegglippen

BARGER COMPASCUUM – In de zaterdag 4e klasse D won een beter Protos met 3-2 van SVBC. SVBC had het moeilijk tegen de ploeg uit Steenwijksmoer. Robin Soppe wist tot tweemaal toe de bal vanaf de achterlijn terug te leggen maar zowel Dennis Spang als Rik Meijerink wisten niet te scoren.
Reageer!

Klazienaveen gaat efficiënt met kansen om tegen Noordscheschut

NOORDSCHESCHUT – In de zaterdag 2e klasse J behaalde Klazienaveen een 3-0 overwinning op Noordscheschut dat vooral in de eerste helft veel kansen niet wisten te verzilveren. Aan de andere zijde waren de gasten een stuk efficiënter in de afwerking, want daar was het bij de eerste de beste mogelijkheid meteen raak.
Reageer!

EHS 85 pakt volle winst op Schoonebeek

EMMERSCHANS – EHS 85 heeft overtuigend met 3-0 gewonnen van Schoonebeek. De Schanskers waren de wedstrijd gestart zonder de geschorste Wouter Smit, Yvo Bos en Aleksandar Zivanovic. Zelfs ‘good old’ Martijn Korthuis werd weer van stal gehaald.
Reageer!

Twedo krijgt te weinig tegen Musselkanaal

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen Twedo en Musselkanaal in een 2-2 gelijkspel. Twedo begon zwak aan de wedstrijd, want binnen half uur stonden de blauwhemden op een 0-2 achterstand.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda