Voetbal

FC Emmen trekt verdediger Joris Voest aan

EMMEN - FC Emmen kwam gister met Joris Voest tot een akkoord om zijn profcarrière in Drenthe een vervolg te geven. Vanaf zijn vakantieadres gaf Voest via zijn zaakwaarnemer Tim Vrouwe zijn jawoord aan Emmen. Voest kwam vanaf 2006 uit voor de jeugd van Heerenveen, en haalde sportief succes met Oranje-17 waarmee hij als basisspeler in 2012 het EK won.
Reageer!

FC Emmen lijft spits Mario Bilate in

EMMEN - FC Emmen heeft met Mario Bilate overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van één seizoen met daarbij een optie voor nog een extra seizoen.
Reageer!

Gerardus Majella School naar landelijke finale schoolvoetbal in Zeist!

NIEUW SCHOONEBEEK - Het voetbalteam uit groep 6 met van de Gerardus Majella School in Nieuw Schoonebeek platste zich voor de landelijke van schoolvoetbal in Zeist. Na de voorronden in Emmen en Steenwijk was Jubbega de volgende stap naar Zeist waar de landelijke finale zal plaatsvinden.
Reageer!

Promoties voor scheidsrechters HZOD

EMMEN/REGIO – De opleidings- en begeleidingsactiviteiten van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost-Drenthe (HZOD) werpen steeds meer vruchten af.
Reageer!

Net geen podium voor Bjarne Hemme

AMERSFOORT – Het Nederlands kampioenschap jeugdwielrennen heeft de renners van WSV Emmen deze keer geen medailles opgeleverd.
Reageer!

JC1 MHC Emmen kampioen Topklasse Noord

EMMEN - Na een mooi 9-0 zege op de Graspiepers uit Drachten is het team JC1 van hockeyclub Emmen kampioen geworden in de Topklasse Noord.
Reageer!

GEEN ORGON TOERNOOI IN VERBAND MET AANLEG KUNSTGRASVELDEN

BARGER OOSTERVELD - Het Orgon Toernooi wordt normaal gesproken voor de bekercompetitie aan afgewerkt. Het toernooi, waaraan de eerste elftallen van veel clubs uit Emmen en omstreken deelnemen, gaat het komende voetbalseizoen niet door.
Reageer!

ADIEU KNOLLENVELD!

BARGER OOSTERVELD - Als afscheid van de grasvelden wordt een ware verenigingsdag georganiseerd. Vanaf 14:00 zullen er spelletjes worden gedaan voor alle leeftijden. Teams van 4. Opgeven bij Robert Veringa 06-28569957.
Reageer!

FC Emmen lijft spits Mario Bilate in

EMMEN - FC Emmen heeft met Mario Bilate overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van één seizoen met daarbij een optie voor nog een extra seizoen. Met het aantrekken van de 25 jarige centrumspits is de eerste aanvallende versterking van de selectie een feit. .
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda