Voetbal

Huldiging WKE voor wedstrijd tegen Ajax

EMMEN - WKE wordt op dinsdag 7 juli door de gemeente Emmen gehuldigd. Op die dag speelt de Emmer hoofdklasser thuis tegen tegen Ajax. Voordat de wedstrijd begint zal burgemeester Cees Bijl op Sportpark Grote Geert de huldiging verrichten. WKE greep dit seizoen drie titels: zondag hoofdklasse C, zondagamateurs en algeheel kampioen van Nederland.
Reageer!

WKE - Ajax UITVERKOCHT

EMMEN - De oefenwedstrijd WKE - Ajax zal volgende week dinsdag 7 juli worden gespeeld voor een UITVERKOCHT huis. Ruim 4000 toeschouwers zullen op het Grote Geert Sportpark aan de Sluisvierweg voor een geweldige ambiance zorgen. De kaartverkoop is vanaf vandaag gesloten.
Reageer!

Jong Oranje wijkt uit naar Emmen

EMMEN - Emmen wordt het vertrekpunt van Jong Oranje in de race naar het EK Onder 21 in 2011. Onder leiding van de nieuwe coach Cor Pot opent de ploeg de kwalificatiereeks op vrijdag 4 september met een thuiswedstrijd tegen Finland. In het stadion van FC Emmen wordt om 19.30 uur afgetrapt.
Reageer!

Blencom ICT solutions co-hoofdsponsor FC Emmen

EMMEN - Blencom ICT solutions uit Assen is volgend seizoen co-hoofdsponsor van voetbalclub FC Emmen. FC Emmen is erg blij met deze nieuwe aanwinst. Blencom ICT solutions ziet deze samenwerking als de kans om meer regionale bekendheid te genereren. Door deze sponsorovereenkomst zal Blencom een prominente plek krijgen op de uitingen van FC Emmen. Directeur Blencom ICT solutions, Richard Giezen verteld: ?We dragen de club FC Emmen een warm hart toe.
Reageer!

FC Emmen competitieprogramma 2009/2010

ZEIST - Het competitieprogramma voor het seizoen 2009/2010 van FC Emmen in de Jupiler League is bekend en het ziet er als volgt uit:
Reageer!

Hof van Saksen redder in nood FC Emmen

NOOITGEDACHT ? Hof van Saksen blijft hoofdsponsor van FC Emmen. Tenminste tot dat de nieuwe hoofdsponsor zich aanmeldt. Tot die tijd ? in ieder geval tot de derde week augustus ? prijkt Hof van Saksen op onder andere de shirts van het eerste elftal. Algemeen directeur FC Emmen Henk Eising is blij. ?Ik liep juichend door de gangen. Het is super. De zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor in deze economische tijd is moeilijk. Dan is het geweldig als de huidige hoofdsponsor ons een tijd uit de brand helpt.
Reageer!

Sp. Zweeloo in voorronde beker tegen oude bekende SVN?69

ZWEELOO - District Noord van de KNVB heeft op de laatste dag van juni de bekerindeling (voorronde) wereldkundig gemaakt. In een poule (35) van vier clubs kruist Sportclub Zweeloo vanaf half augustus de degens met zaterdagzesdeklasser SV Twedo (Veenoord), zaterdagvijfdeklasser VV Tiendeveen en zaterdagderdeklasser SVN?69 uit Nijeveen. In tegenstelling tot voorgaande jaren speelt Sp. Zweeloo eindelijk weer eens twee keer thuis.
Reageer!

DZOH jeugdtoernooien goed verlopen

EMMEN - Het toernooi, met als toernooisponsor Oldenburger Logistics, kende geen schaduwkanten. Zelfs de weergoden begrepen dat er best een bui mocht vallen maar dan bij voorkeur tussen 12.15 en 13.15 uur. De bui was het enig wat uitliep op 20 juni j.l., het toernooi kende geen enkele uitloop. Mooi waren ook de prijsuitreikingen waar Alexander Boer met oud DZOH en oud FC Emmen speler Rick ten Voorde samen de prijzen overhandigden.
Reageer!

FC Emmen is gestart met voorbereiding

EMMEN - De selectie van FC Emmen is maandagochtend onddr het oog van enkele tientallen supporters begonnen met de voorbereiding op het komende seizoen. Op sportpark Meerdijk Noord werkten zich negentien spelers onder leiding van trainer Harry Sinkgraven in het zweet. Welke spelers er bij de start van de competitie in het tenue van FC Emmen spelen is nog niet geheel duidelijk. De trainingsgroep is samengesteld uit de spelers die bij FC Emmen onder contract staan inclusief de nieuwelingen Sjors Paridaans en Timothy Cathalina plus spelers uit het gezamenlijke beloftenelftal.
Reageer!

FC Groningen ? FC Emmen

EMMEN - Op 14 juli aanstaande speelt FC Emmen een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. Dit duel wordt in Assen op het terrein van Achilles 1894 gespeeld: aanvang 19.00 uur. Gelet op de te verwachten grote belangstelling is het verstandig kaarten in de voorverkoop aan te schaffen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda