Voetbal

WKE veel te sterk voor Nieuw Buinen

EMMEN - De eerste offici?le wedstrijd van WKE was vandaag in het kader van de districtsbeker tegen mede hoofdklasser Nieuw Buinen. Nieuw Buinen heeft goed ingekocht, maar moest vanmiddag toch een drietal (en niet de minsten) missen. WKE miste ook een vijftal spelers, maar de selectie van WKE is breed genoeg om dit op te vangen.
Reageer!

SVBO wint eigen Adbecotoernooi

BARGER OOSTERVELD - 1e klasse r SVBO won zondagmiddag met 3-0 de finale van het eigen Adbecotoernooi tegen Emmen Av. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 via een treffer van Nick klingenberg en na rust bepaalden Rene Wolbers en Tim Flokstra de eindstand op 3-0. Destrijd om de 3e en vierde plaats tussen Titan en SVBO 2 eindigde na een 0-0 ruststand in een 3-1 overwinning voor Titan. Peter Koops, Robin Broekema en opnieuw peter Koops zorgeden voor een 3-0 voosprong waarna peter prins tien minuten voor tijd de eretreffer scoorde.
Reageer!

Overzicht bekervoetbalprogramma zaterdag, 15 augustus,

Vandag gaat de bekercompetitie 2009-2010 ook van start als voorbode op de nieuwe competitie. In ongeveer 260 puoles spelen de ploegen om een plek in de 1e KO Ronde. Het programma voor vandaag en mogen zondag, ziet er als volgt uit:
Reageer!

Sp. Zweeloo met kleinst mogelijke verschil onderuit

ZWEELOO - Het eerste herenteam van Sportclub Zweeloo wacht nog op de eerste winst tijdens de voorbereiding. Op het eigen Alterbarg - waar veld 1 wordt geplaagd door engerlingen - ging de ploeg van de nieuwe trainer Hans Pullen op het mooi gelegen tweede veld met het kleinst mogelijke verschil onderuit tegen de buren van VV Sleen za. De ruststand (0-1) in de sportieve oefenderby, die helaas al meerdere seizoenen niet in competitieverband wordt gespeeld, bleek ook de eindstand.
Reageer!

Vaste rugnummers voor eerste selectie

EMMEN - Voor het komende seizoen zijn ook nu weer vaste nummers uitgedeeld aan de spelers van de FC Emmen. Er zijn er tot nu toe 18 uitgereikt en de spelers die eventueel nog zullen aansluiten zullen dan een vervolgnummer krijgen. De lijst ziet er nu als volgt uit: 1. Agil Etemadi 2. Timothy Cathalina 3. Arjen Bergsma 4. Sjors Paridaans 5. Hassan Bai Kamara 6. Niek Ripson 7. Michel Poldervaart 8. Erik van der Ven 9. Pedro Beda 10. Roy Stroeve 11. Xander Houtkoop 12. Kevin G?rtz 13. Joos Valgaeren 14. Tim Siekman 15. Wesley Wakker 16. Harm Zeinstra 17. Steven de Blok 18. Tamas German
Reageer!

vv Roden en vv ONR organiseren landelijk voetbal talententoernooi

RODEN - Op zaterdag 22 augustus organiseren VV Roden en VV ONR gezamenlijk het Voetbal Talenten Toernooi 1STE KLASSE van district Noord. Het succesvolle jeugdtoernooi dat in 2004 voor het eerst in Alkmaar werd georganiseerd is inmiddels uitgegroeid tot een prestigieus Nederlands kampioenschap. Vanaf augustus worden, verdeeld over het land, in totaal 12 districtstoernooien gehouden voor tien tot twaalf jarige voetballers, de zogenaamde D pupillen. De beste teams van alle districtstoernooien voetballen later in het seizoen samen met elkaar om het Nederlands Kampioenschap.
Reageer!

FC Emmen gaat Richmond Bossman testen

EMMEN - FC Emmen krijgt vanaf maandag Richmond Bossman op proef. De 23-jarige, in Ghana geboren, rechterspits stond de afgelopen vijf seizoenen bij Telstar onder contract waarvoor hij 122 competitieduels speelde en 21 maal scoorde.
Reageer!

FC Emmen blijft keurig overeind in Zwolle

ZWOLLE - FC Emmen heeft het eerste competitiepunt binnen. In Zwolle eindigde het duel tegen de plaatselijke FC in 0-0. Ondanks het gemis aan doelpunten was het een aantrekkelijk duel met een in alle opzichten sterk verbeterd FC Emmen. Er waren de vorige week nogal wat twijfels gerezen over de voetbalkwaliteiten van het FC Emmen anno 2009 maar die zijn na de prima voorstelling in Zwolle toch grotendeels weggenomen. Dat blijkt dan niet direct uit de uitslag maar wel uit het vertoonde spel. De inzet was honderd procent en af en toe was weer het flitsende vanuit de oefenperiode zichtbaar.
Reageer!

FC Emmen niet verder met Daniel Asztalos

EMMEN - FC Emmen biedt Daniel Asztalos geen contract aan. De Hongaar(rechts op de foto naast Tamas German, was enkele dagen op proef, maakte een redelijke indruk maar de technische staf had niet de indruk dat hij een versterking zou zijn.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda