Voetbal

Finales Grote Geert toernooi

EMMEN - Het Grote Geert toernooi van hoofdklasser WKE nadert komende zondag zijn ontknoping. WKE versloeg donderdag Emmen av met 6-2 en eersteklasser SC Erica won gisteravond met 3-1 van competitiegenoot SVBO uit Barger-Oosterveld. De strijd om de derde en vierde plaats gaat om 13.00 uur tussen Emmen av en SVBO. De finale tussen WKE en SC Erica begint om 15.15 uur.
Reageer!

Mislukte seizoensopening FC Emmen

EMMEN - FC Emmen is het seizoen begonnen met een onthutsende 4-0 thuisnederlaag tegen RBC Roosendaal. De ploeg maakte vanaf de eerste tot en met de laatste minuut een tamme indruk en kon de Brabanders niets in de weg leggen. FC Emmen begon met een fikse handicap aan de openingswedstrijd van het seizoen. Door een interne misser van jewelste waren nieuwkomers Timothy Cathalina en Sjors Paridaans niet speelgerechtigd en dat terwijl ze toch al een tijdje in Emmen vertoefden. Trainer Harry Sinkgraven was daar uiteraard niet blij mee: ,,Ik hoorde het ook pas vanmiddag. Erg vervelend maar het is niet anders.?? Intern zullen er vermoedelijk aanzienlijk harde woorden zijn gevallen.
Reageer!

FC Emmen lijkt klaar voor start competitie

EMMEN - De opening van de competitie wordt zeker van de zijde van FC Emmen met meer dan normale belangstelling tegemoet gezien. Niet zo zeer omdat RBC Roosendaal de eerste tegenstander is maar omdat er zoveel binnen FC Emmen is veranderd. De verwachting is namelijk dat de formatie van trainer Harry Sinkgraven vijf of zes spelers zal tellen die hun debuut in het betaalde voetbal maken. Een gevolg van de samenwerking met SC Heerenveen.
Reageer!

Grote Geert Toernooi: WKE verslaat Emmen

EMMEN - WKE heeft in het kader van het Grote Geert toernooi haar eerste wedstrijd gewonnen. Emmen Av werd vrij eenvoudig verslagen. WKE liep vrij regelmatig, met een ruststand van 3-0 naar een 6-0 voorsprong. Daarna deed Emmen wat terug en kwam een kwartier voor tijd op 6-1 en een minuut voor het einde op 6-2. Voor de rust trad WKE aan met 3 nieuwelingen te weten Marcio Junqueira, Robin Demeijer en Paul Borz.
Reageer!

Binnnenkort loting voor bezoek aan SC Heerenveen

EMMEN - Binnenkort wordt de loting verricht onder de seizoenkaarthouders die hebben deelgenomen aan de actie waarbij ook toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van SC Heerenveen worden verloot. Er zijn 200 kaarten beschikbaar die zijn verdeeld over de wedstrijden SC Heerenveen-VVV Venlo op zondag 4 oktober 2009 en SC Heerenveen-ADO Den Haag op zaterdag 31 oktober.
Reageer!

Auto Mekkes Toernooi

ZWEELO - Het Auto Mekkes Toernooi gaat donderdag 6 augustus weer van start. Op sportpark 't Alterberg van ZBC in Zweelo trappen Achilles 1894 en Annen om 18.30 uur af. Diezelfde avond wordt om 20.15 uur de wedstrijd ZBC tegen Dalen gespeeld. Zaterdag 8 augustus staan de wedstrijden Dalen - Achilles 1894 om 18.30 uur en ZBC - Annen om 20.15 uur op het programma.
Reageer!

FC Emmen legt Tamas German vast

EMMEN - FC Emmen heeft de Hongaarse spits Tamas German(22) (rechts op de foto) voor het komende seizoen vastgelegd. Hij is afkomstig van de tweede divisieclub Lombard Papa FC en komt op huurbasis naar FC Emmen. Tamas German speelde een helft mee in het oefenduel tegen FC Twente en scoorde de derde goal. Met Daniel Asztalos komt vanaf woensdag een andere Hongaar op proef. Hij is een 19-jarige aanvaller van FC Tatabanya.
Reageer!

FC Emmen brengt bezoek aan verpleeghuis De Horst

EMMEN - De selectie en technische staf van FC Emmen heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan verpleeghuis De Horst. Traditiegetrouw de dinsdag voor de eerste competitiewedstrijd werd de selectie ontvangen door directie en bewoners van De Horst en kregen daar de lunch aangeboden. Uiteraard was er ook weer tijd voor het uitdelen van posters en handtekeningen. Natuurlijk werden er ook weer veel foto's met bewoners en spelers. Op de speciale eftalposter werden handtekeningen verzameld en werden de seizoenkaarten aan de vaste supporters uitgereikt. De ontvangst was perfect geregeld met een geweldige lunch en barbeque. Spelers en bewoners werden daarnaast onderhouden met zang door Laura Dik en Ren? Wanders en enkele spelers werden nog onderworpen aan een technisch voetbalspel.
Reageer!

Programma Open Dag FC Emmen

EMMEN - Op zondag 2 augustus organiseert FC Emmen haar Open Dag met tal van leuke en sportieve activiteiten op het Stadionplein en in het stadion. Radio Emmen Sport zal tussen 2 en 5 een sfeerimpressie geven met diverse interviews met spelers, begeleiding en supporters. Het volledige programma ziet er als volgt;
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda