Voetbal

Overzicht bekervoetbalprogramma zaterdag, 15 augustus,

Vandag gaat de bekercompetitie 2009-2010 ook van start als voorbode op de nieuwe competitie. In ongeveer 260 puoles spelen de ploegen om een plek in de 1e KO Ronde. Het programma voor vandaag en mogen zondag, ziet er als volgt uit:
Reageer!

Sp. Zweeloo met kleinst mogelijke verschil onderuit

ZWEELOO - Het eerste herenteam van Sportclub Zweeloo wacht nog op de eerste winst tijdens de voorbereiding. Op het eigen Alterbarg - waar veld 1 wordt geplaagd door engerlingen - ging de ploeg van de nieuwe trainer Hans Pullen op het mooi gelegen tweede veld met het kleinst mogelijke verschil onderuit tegen de buren van VV Sleen za. De ruststand (0-1) in de sportieve oefenderby, die helaas al meerdere seizoenen niet in competitieverband wordt gespeeld, bleek ook de eindstand.
Reageer!

Vaste rugnummers voor eerste selectie

EMMEN - Voor het komende seizoen zijn ook nu weer vaste nummers uitgedeeld aan de spelers van de FC Emmen. Er zijn er tot nu toe 18 uitgereikt en de spelers die eventueel nog zullen aansluiten zullen dan een vervolgnummer krijgen. De lijst ziet er nu als volgt uit: 1. Agil Etemadi 2. Timothy Cathalina 3. Arjen Bergsma 4. Sjors Paridaans 5. Hassan Bai Kamara 6. Niek Ripson 7. Michel Poldervaart 8. Erik van der Ven 9. Pedro Beda 10. Roy Stroeve 11. Xander Houtkoop 12. Kevin G?rtz 13. Joos Valgaeren 14. Tim Siekman 15. Wesley Wakker 16. Harm Zeinstra 17. Steven de Blok 18. Tamas German
Reageer!

vv Roden en vv ONR organiseren landelijk voetbal talententoernooi

RODEN - Op zaterdag 22 augustus organiseren VV Roden en VV ONR gezamenlijk het Voetbal Talenten Toernooi 1STE KLASSE van district Noord. Het succesvolle jeugdtoernooi dat in 2004 voor het eerst in Alkmaar werd georganiseerd is inmiddels uitgegroeid tot een prestigieus Nederlands kampioenschap. Vanaf augustus worden, verdeeld over het land, in totaal 12 districtstoernooien gehouden voor tien tot twaalf jarige voetballers, de zogenaamde D pupillen. De beste teams van alle districtstoernooien voetballen later in het seizoen samen met elkaar om het Nederlands Kampioenschap.
Reageer!

FC Emmen gaat Richmond Bossman testen

EMMEN - FC Emmen krijgt vanaf maandag Richmond Bossman op proef. De 23-jarige, in Ghana geboren, rechterspits stond de afgelopen vijf seizoenen bij Telstar onder contract waarvoor hij 122 competitieduels speelde en 21 maal scoorde.
Reageer!

FC Emmen blijft keurig overeind in Zwolle

ZWOLLE - FC Emmen heeft het eerste competitiepunt binnen. In Zwolle eindigde het duel tegen de plaatselijke FC in 0-0. Ondanks het gemis aan doelpunten was het een aantrekkelijk duel met een in alle opzichten sterk verbeterd FC Emmen. Er waren de vorige week nogal wat twijfels gerezen over de voetbalkwaliteiten van het FC Emmen anno 2009 maar die zijn na de prima voorstelling in Zwolle toch grotendeels weggenomen. Dat blijkt dan niet direct uit de uitslag maar wel uit het vertoonde spel. De inzet was honderd procent en af en toe was weer het flitsende vanuit de oefenperiode zichtbaar.
Reageer!

FC Emmen niet verder met Daniel Asztalos

EMMEN - FC Emmen biedt Daniel Asztalos geen contract aan. De Hongaar(rechts op de foto naast Tamas German, was enkele dagen op proef, maakte een redelijke indruk maar de technische staf had niet de indruk dat hij een versterking zou zijn.
Reageer!

FC Emmen en FC Zwolle op zoek naar eerherstel

EMMEN - FC Emmen ontmoet in de eerste uitwedstrijd van het seizoen FC Zwolle. Beide clubs hebben gemeen dat ze de competitie begonnen met een valse start. FC Emmen ging thuis fors onderuit terwijl de Zwollenaren in Apeldoorn verloren. Voor Harry Sinkgraven is het vrijdagavond een aparte wedstrijd. Immers de tegenwoordige oefenmeester van FC Emmen heeft slechts ??n andere club in de Jupiler League getraind en dat was FC Zwolle waar hij ook zijn spelersloopbaan afsloot.
Reageer!

SVBO duelleert met Titan, Emmen en Nieuw Buinen

BARGER-OOSTERVELD - Op het sportpark van zondageersteklasser SVBO uit Barger-Oosterveld wordt op vrijdag 14 en zondag 16 augustus voor de tweede maal de Adbeco League gehouden. De deelenemde ploegen naast de organiserende ploeg zijn Titan, Emmen en SVBO 2. Aanvankelijk stond Nieuw Buinen ook in het programma, maar die hebben zondag bekerverplichtingen tegen WKE. SVBO 2 zal de opengevallen plaats innemen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda