Voetbal

Programma Open Dag FC Emmen

EMMEN - Op zondag 2 augustus organiseert FC Emmen haar Open Dag met tal van leuke en sportieve activiteiten op het Stadionplein en in het stadion. Radio Emmen Sport zal tussen 2 en 5 een sfeerimpressie geven met diverse interviews met spelers, begeleiding en supporters. Het volledige programma ziet er als volgt;
Reageer!

FC Emmen contracteert Erik van der Ven

EMMEN - FC Emmen heeft Erik van der Ven voor twee seizoenen vastgelegd. De 25-jarige linkermiddenvelder, geboren op 15 februari 1984 in Schaijk, stond de afgelopen twee seizoenen bij TOP Oss onder contract.
Reageer!

Open Dag FC Emmen goed bezocht

EMMEN - De traditionele Open Dag van FC Emmen heeft weer veel kijkers getrokken. Zij konden van diverse attracties genieten en zoals gebruikelijk de spelers van na bij meemaken. Directeur Henk Eising toonde zich tevreden: ,,Ik schat dat er over de hele middag zo'n 3500 kijkers zijn geweest en dat is aanzienlijk meer dan vorig jaar.'' Het hoogtepunt was weer het invliegen van de nieuwe spelers met de door Ruma Rubber beschikbaar gestelde helikopter. Er waren deze keer drie vluchten nodig.
Reageer!

FC Emmen scoort zeven maal tegen Regioteam

EMMEN - FC Emmen heeft de Open Dag afgesloten met een 7-0 overwinning op het Regioteam. Door dit resultaat werd een bedrag van 420 euro, 60 per doelpunt, vergaard dat ten goede komt van het Unicef kinderfonds.
Reageer!

Jong Heerenveen/FC Emmen verslaat Sneek

EMMEN - Een mix van Jong Heerenveen/Emmen en 1e selectiespelers van Sc -Heerenveen behaalde gistermiddag uit tegen Sneek Wit Zwart een plichtmatige 5-1 overwinning. In een van Jong Heerenveen/Emmenzijde matige en slordige wedstrijd vielen de doelpunten als volgt: 18e: 0-1 Paulo Henrique; 16e en 35e: 0-2 en 0-3 Paval Wojciechowski; 42e: 1-3 Age Boersma; 67e 1-4 Richard Stolte en 90e: 1-5 Klaas Schotanus (e.d.).
Reageer!

HZVV start voorbereiding nieuw voetbalseizoen

HOOGEVEEN ? De eerste selectie van HZVV is maandag 27 juli begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De club is de voorbereiding begonnen met een sterk gewijzigde spelersgroep en ook in de technische staf hebben de nodige wijzigingen plaatsgevonden. Donderdag 6 augustus speelt HZVV haar eerste oefenwedstrijd in Assen tegen zondag eersteklasser GVAV Rapiditas uit Groningen.
Reageer!

Open Dag FC Emmen op 2 augustus

EMMEN - Zondag aanstaande organiseren we weer onze jaarlijkse Open Dag. Vanaf 14.00 uur zijn er tal van activiteiten op het plein; pannakooien, schieten op de Vuelta stier, voetbalboarding, Rad van Avontuur, muziek, de kidsclub is aanwezig, de spelersbus is er, springkussens en glijbaan, diverse standjes, posters en handtekeningenkaarten en natuurlijk lopen onze spelers rond voor een foto en handtekening.
Reageer!

Nyron Wau en Paul Voss gewogen en te licht

EMMEN - FC Emmen heeft Nyron Wau en Paul Voss gewogen en te licht gevonden. Beide spelers waren donderdag in het oefenduel tegen De Graafschap van de partij maar konden de technische staf niet overtuigen.
Reageer!

Exclusief 50% korting voor seizoenkaarthouders

EMMEN - De bal ligt bij u?.. ja dat is lekker zult u wellicht denken, de bal ligt bij de spelers! Klopt maar wij leggen hem ook bij u! U als trouwe supporter heeft inmiddels al een seizoenkaart voor het komende seizoen aangevraagd en de actie geldt alleen voor seizoenkaarthouders. Wat het seizoen ons gaat brengen weten we nu nog niet maar de voorbereiding is bijna achter de rug en was best veelbelovend. Tegen Istanbul BB (eredivisie) wonnen we met 2-0, tegen Veendam speelden we gelijk en tegen FC Twente wonnen we met 3-1.
Reageer!

Grote Geert Toernooi

EMMEN - Het Grote Geert toernooi begint een dag eerder dan was gepland. In verband met de eerste divisiewedstrijd FC Emmen-RBC op vrijdag 7 augustus, heeft Emmen AV verzocht de eerste wedstrijd tegen WKE op donderdag 6 augustus te mogen spelen. Dus donderdag 6 augustus om 19.00 uur WKE - Emmen AV. De andere wedstrijden zijn: Vrijdag 7 augustus 19.00 uur: Erica-SVBO Zondag 9 augustus 13.00 uur: strijd om de 3e en 4e plaats(verliezers eerste twee wedstrijden) Zondag 9 augustus 15.15 uur: Finale (winnaars eerste twee wedstrijden)
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda