Voetbal

FC Emmen en De Graafschap in evenwicht

DOETINCHEM - FC Emmen heeft in Doetinchem het oefenduel tegen De Graafschap met een doelpuntloos gelijkspel afgesloten. Een uitslag waarmee FC Emmen niet mocht mopperen omdat de thuisploeg een fikse hoeveelheid doelkansen niet kon uitbuiten.
Reageer!

Ook Nyron Wau meldt zich aan de Meerdijk

EMMEN - FC Emmen krijgt vanaf dinsdag Nyron Wau op proef. De 26-jarige aanvaller stond vorig seizoen onder contract bij Helmond Sport. De bij PSV opgeleide Nyron Wau heeft 190 duels in het betaalde voetbal gespeeld waarin hij 32 keer scoorde.
Reageer!

WKE tegen FC Groningen 2

EMMEN - Hoofdklasser en landskampioen WKE start donderdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste oefenwedstrijd voor de mannen van John de Wolf is op zaterdag 1 augustus thuis tegen FC Groningen 2. De wedstrijd begint om 19.00 uur. Op vrijdag 7 augustus staat het jaarlijkse Grote Geert toernooi op het programma en WKE speelt tegen MSC uit Meppel. SC Erica speelt tegen Glanerbrug. Beide duels beginnen om 19.00 uur. De finale tussen de winnaars van deze twee wedstrijden en de troostfinale (de verliezers) worden gespeeld op zondag 10 augustus. Aanvang 14.00 uur.
Reageer!

Thiemo Meertens houdt spreekuur tijdens Open Dag

EMMEN - Op zondag 2 augustus organiseert FC Emmen haar Open Dag met tal van leuke en sportieve activiteiten op het Stadionplein en in het stadion. Zo houdt technisch manager Thiemo Meertens een spreekuur in de persruimte. Hem kan iedere vraag worden gesteld. Daarnaast zijn er vanaf 14.00 uur diverse spelletjes en activiteiten op het Stadionplein te doen. Aflsuitend is er een wedstrijd tegen een Regioteam.
Reageer!

FC Emmen en Regioteam scoren voor goed doel

EMMEN - Het Regioteam, dat op de Open Dag van FC Emmen in actie komt, speelt elk jaar voor een goed doel en heet dit jaar Unicef Regioteam 2009. Het heeft via een aantal eigen sponsors geld ingezameld en voor elk gescoord doelpunt tijdens het duel van zondag 2 augustus zal 60 euro worden gedoneerd aan Unicef. Het maakt niet welke partij de doelpunten scoort!
Reageer!

Hoogeveen start voorbereiding nieuwe seizoen

HOOGEVEEN ? Hoogeveen is begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een belangrijk seizoen aangezien men wil promoveren naar de hoofdklasse. Door de invoering van de topklasse bij de amateurs promoveren er dit jaar vier ploegen uit de eerste klasse. Het ambitieuze Hoogeveen mag deze boot niet missen. De selectie is dan ook op meerdere posities versterkt.
Reageer!

RTL 7 ELKE WEEK MET 'voetbalvrijdagavond

HILVERSUM - Vrijdagavond begint het voetbalweekend bij RTL 7. De tweede voetbalzender van Nederland trapt af met live een wedstrijd uit de Jupiler League, een vrijdaguitzending van voetbaltalkshow 'Voetbal International' (VI) en daarna de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden uit de Jupiler League.
Reageer!

FC Emmen verrast met 3-1 zege op FC Twente

GRONAU - FC Emmen heeft in het Duitse Gronau een verrassende 3-1 zege op FC Twente behaald. Bij rust leidden de Emmenaren al met 2-0 tegen een niet op zijn sterkst uitkomende Twentse formatie. Xander Houtkoop was twee maal succesvol.
Reageer!

FC Emmen krijgt Paul Voss op proef

EMMEN - FC Emmen laat vanaf dinsdag Paul Voss meetrainen. De 21-jarige aanvaller heeft tien seizoenen in de jeugdopleiding van PSV doorgebracht en speelde het voorbije seizoen bij de Belgische derdeklasser Club Luik. FC Emmen heeft geen overeenstemming met Erik van der Ven kunnen bereiken. De financi?le eisen van de middenvelder waren voor de club niet haalbaar.
Reageer!

Gezamenlijke aanpak Sportiviteit & Respect

ZEIST - Het voetbalbrede programma Sportiviteit & Respect gaat op zaterdag 25 juli - de openingsdag van het nieuwe voetbalseizoen - officieel van start. ,,Het is de hoogste tijd om wanordelijkheden op en rond de voetbalvelden uit te bannen, deze collectieve aanpak is daarvoor hard nodig", aldus Danny Hesp, van de Vereniging van Contractspelers.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda