Voetbal

FC Emmen scoort zeven maal tegen Regioteam

EMMEN - FC Emmen heeft de Open Dag afgesloten met een 7-0 overwinning op het Regioteam. Door dit resultaat werd een bedrag van 420 euro, 60 per doelpunt, vergaard dat ten goede komt van het Unicef kinderfonds.
Reageer!

Jong Heerenveen/FC Emmen verslaat Sneek

EMMEN - Een mix van Jong Heerenveen/Emmen en 1e selectiespelers van Sc -Heerenveen behaalde gistermiddag uit tegen Sneek Wit Zwart een plichtmatige 5-1 overwinning. In een van Jong Heerenveen/Emmenzijde matige en slordige wedstrijd vielen de doelpunten als volgt: 18e: 0-1 Paulo Henrique; 16e en 35e: 0-2 en 0-3 Paval Wojciechowski; 42e: 1-3 Age Boersma; 67e 1-4 Richard Stolte en 90e: 1-5 Klaas Schotanus (e.d.).
Reageer!

HZVV start voorbereiding nieuw voetbalseizoen

HOOGEVEEN ? De eerste selectie van HZVV is maandag 27 juli begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De club is de voorbereiding begonnen met een sterk gewijzigde spelersgroep en ook in de technische staf hebben de nodige wijzigingen plaatsgevonden. Donderdag 6 augustus speelt HZVV haar eerste oefenwedstrijd in Assen tegen zondag eersteklasser GVAV Rapiditas uit Groningen.
Reageer!

Open Dag FC Emmen op 2 augustus

EMMEN - Zondag aanstaande organiseren we weer onze jaarlijkse Open Dag. Vanaf 14.00 uur zijn er tal van activiteiten op het plein; pannakooien, schieten op de Vuelta stier, voetbalboarding, Rad van Avontuur, muziek, de kidsclub is aanwezig, de spelersbus is er, springkussens en glijbaan, diverse standjes, posters en handtekeningenkaarten en natuurlijk lopen onze spelers rond voor een foto en handtekening.
Reageer!

Nyron Wau en Paul Voss gewogen en te licht

EMMEN - FC Emmen heeft Nyron Wau en Paul Voss gewogen en te licht gevonden. Beide spelers waren donderdag in het oefenduel tegen De Graafschap van de partij maar konden de technische staf niet overtuigen.
Reageer!

Exclusief 50% korting voor seizoenkaarthouders

EMMEN - De bal ligt bij u?.. ja dat is lekker zult u wellicht denken, de bal ligt bij de spelers! Klopt maar wij leggen hem ook bij u! U als trouwe supporter heeft inmiddels al een seizoenkaart voor het komende seizoen aangevraagd en de actie geldt alleen voor seizoenkaarthouders. Wat het seizoen ons gaat brengen weten we nu nog niet maar de voorbereiding is bijna achter de rug en was best veelbelovend. Tegen Istanbul BB (eredivisie) wonnen we met 2-0, tegen Veendam speelden we gelijk en tegen FC Twente wonnen we met 3-1.
Reageer!

Grote Geert Toernooi

EMMEN - Het Grote Geert toernooi begint een dag eerder dan was gepland. In verband met de eerste divisiewedstrijd FC Emmen-RBC op vrijdag 7 augustus, heeft Emmen AV verzocht de eerste wedstrijd tegen WKE op donderdag 6 augustus te mogen spelen. Dus donderdag 6 augustus om 19.00 uur WKE - Emmen AV. De andere wedstrijden zijn: Vrijdag 7 augustus 19.00 uur: Erica-SVBO Zondag 9 augustus 13.00 uur: strijd om de 3e en 4e plaats(verliezers eerste twee wedstrijden) Zondag 9 augustus 15.15 uur: Finale (winnaars eerste twee wedstrijden)
Reageer!

Erwin Sikkes naar Tus Lingen

ERICA - Hoewel hij nog wel op de teamfoto van SC Erica staat, is topscorer Erwin Sikkes er volgend seizoen niet bij. De 28-jarige Ericaan heeft de overstap gemaakt naar het Duitse TuS Lingen. De club komt uit in de Oberliga West.
Reageer!

FC Emmen en De Graafschap in evenwicht

DOETINCHEM - FC Emmen heeft in Doetinchem het oefenduel tegen De Graafschap met een doelpuntloos gelijkspel afgesloten. Een uitslag waarmee FC Emmen niet mocht mopperen omdat de thuisploeg een fikse hoeveelheid doelkansen niet kon uitbuiten.
Reageer!

Ook Nyron Wau meldt zich aan de Meerdijk

EMMEN - FC Emmen krijgt vanaf dinsdag Nyron Wau op proef. De 26-jarige aanvaller stond vorig seizoen onder contract bij Helmond Sport. De bij PSV opgeleide Nyron Wau heeft 190 duels in het betaalde voetbal gespeeld waarin hij 32 keer scoorde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda