Voetbal

Keeperspromotiedag bij S.V. Twedo, toptalent onder de lat!

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD - Voetbalvereniging S.V. Twedo uit Nieuw Amsterdam organiseert 19 oktober 2009 samen met de Drentse Keeperschool Number One van Gerrie van Eijk een keepersdag. Deze keepersdag wordt gehouden op het schitterende sportpark van voetbalvereniging S.V. Twedo in Veenoord.
Reageer!

SC Roswinkel en DSC'65 in evenwicht

Na een kwalitatieve zeer matige wedstrijd eindigde de ontmoeting tussen de Sc Roswinkel en DSC 65 uit Dalerveen in een 1 ? 1 gelijkspel. Onder leiding van een goed leidende scheidsrechter Dissel uit Assen ontwikkelde zich een gelijk opgaande wedstrijd op het mooie sportpark van de Sc Roswinkel. De thuisclub kwam zeer enthousiast uit de startblokken wat al in de derde minuut resulteerde in een splijtende pass van Johan Berends op Raymond de Vries die alleen op de doelman van DSC kon afgaan. Uiterst koelbloedig scoorde de linkerspits van Roswinkel vervolgens de 1?0 .
Reageer!

?VIOS (O) speelt gelijk tegen koploper in 5E?

OOSTERHESSELEN- VIOS heeft aan het thuisduel tegen Pesse een punt overgehouden. In een leuke wedstrijd werd het 2-2. De eerste helft was VIOS beduidend de betere ploeg, het ging dan ook de rust in met een 2-0 voorsprong, daar waar het via verschillende kleine kansjes uit kon lopen naar een grotere voorsprong, echter deed het dit niet.
Reageer!

VEV laat het wederom afweten in de afwerking

TER APEL - In de uitwedstrijd tegen Ter-Apel Zat. Begon VEV voortvarend maar kwam telkens niet verder dan de 16m v/d tegenstander. Andersom was het idem dito, Ter-Apel kon er ook niet door komen. In de 15e min. nam Erik Foekens uitstekend een corner maar Rick Karstenberg wist er geen raad mee, in de tegen-aanval kwam Ter-Apel er gevaarlijk uit en moest VEV doelman Hendry Nijenkamp handelend optreden en dat deed hij uitstekend. Het spel ging op en neer maar een beste wedstrijd was het niet.
Reageer!

Twedo wint van Nieuw Balinge

NIEUW AMSTERDAM - Door een bliksemstart van Twedo, wat in de eerste 6 minuten tot 2 doelpunten leidde, heeft Twedo zaterdag, Nieuw Balinge aan de zegekar gebonden. Al na 40 seconden was het de thuisploeg die de score wist te openen, Sicco Nicolai sneed beheerst door de verdediging en gaf met een perfecte voorzet Andries Vinke de kans om het leer tegen de touwen te schieten,en deze liet die buitenkans niet onbenut.
Reageer!

2e overwinning voor DVC'59

NIEUW-DORDRECHT ? DVC?59 pakte de tweede overwinning in het nog prille seizoen. Weerdinge werd met 3-2 geklopt. Zonder slag of stoot ging dat niet. Pas in de slotfase slaagde de ploeg van trainer Johan Piening er in de 1-2 achterstand om te buigen tot een voorsprong. Erwin Prummel was in die slotfase erg belangrijk. Hijzelf zorgde voor de 2-2 en vlak voor tijd stelde hij met een prima assist Melvin Moes in staat met een zweefduik de 3-2 in te koppen. Door deze winst staat DVC?59 nu vijfde in de vierde klasse C, terwijl Weerdinge met een punt in de onderste regionen verkeert.
Reageer!

SC Angelslo speelt gelijk

EMMEN - Afgelopen zaterdag 19 september kreeg Angelslo Zweeloo op bezoek. De wedstrijd begon en eindigde als een potje zomeravondvoetbal. Beide ploegen hadden nog de grote nederlaag van vorige week in het hoofd en startten dus heel voorzichtig.Toch was het Angelslo dat in de 24e minuut uit het niets scoorde: Timon Rozeveld onderschepte een pass van Zweeloo, omspeelde daarna de keeper en schoot goed binnen: 1-0.
Reageer!

Eerste drie punten voor Erica ?86.

ERICA - In competitieronde 3 van dit seizoen trof Erica ?86 de mannen van Germanicus uit Coevorden. Germanicus stond na 2 wedstrijden op 1 punt, waar Erica ?86 nog geen punten wist te behalen. Beide ploegen kwamen goed uit de startblokken en waren aan elkaar gewaagd. Er werd van beide kanten behoudend gespeeld, waardoor de ruimtes klein bleven en het spel niet spetterend was. De eerste kans was er na vijf minuten voor Germanicus. Waar een ingooi voor Erica had moeten zijn, kreeg Germanicus deze toegewezen. Handig gebruik makend van de verwarring, hervatten zij het spel snel en was de eerste knal op het doel van Bouke Witvoet een feit. Het schot spatte uiteen op de paal, waarna de bal door de Ericaanse verdediging kon worden geruimd.
Reageer!

Schoonebeek lijdt onnodig verlies tegen Bargeres

EMMEN - Schoonebeek trad tegen Bargeres aan in weer een gewijzigde opstelling. Ralph Levelink was nog geblesseerd terwijl Jan Willem Wubkes de linksbackpositie overnam van de afwezige Jurian Roosken en Lars Kamps stond na een lange herstelperiode weer in de basis als rechtsback. De eerste helft was een gelijkopgaande strijd die aan beide zijde enige mogelijkheden opleverde. De grootste kans was voor Edfrin Silvania die alleen op de Bargeres doelman mocht afgaan, maar zijn schuiver werd door de doelman nog net tot corner verwerkt. De rust werd dan ook bereikt met 0-0 stand.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda