Voetbal

Eerste verliespunten voor WKE

EMMEN ? in de hoofdklasse C kwamen WKE en Quick '20 uiteindelijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel. WKE kwam wel op voorsprong nadat Erik Eleveld in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. De toegekende strafschop werd door Robert Fik onberispelijk binnengeschoten. Bijna halverwege de eerste helft kwam Quick?20 op 1-1. De bal werd uit een verre pass vanaf links door Kevin Winkelhuis ineens op de slof genomen en in de verste hoek geknald. Quick '20 had in de eerste helft een licht veldoverwicht en liet de bal wat gemakkelijker rondgaan dan WKE.
Reageer!

EHS 85 speelt gelijk maar verdiende meer

WINSCHOTEN ?De wedstrijd BATO ? EHS?85 eindigde in een 2-2 eindstand. EHS 85 begon uitstekend aan de wedstrijd. Het balletje werd goed rond gespeeld. De spelers straalden plezier uit en er werd keihard voor elkaar gevochten. BATO kwam er het eerste kwartier niet aan te pas. EHS?85 was op zoek naar de 0-1 maar kwam plotseling op achterstand. E werd te zacht ingegrepen door de verdediging van EHS?85 en de spits kon Gerard Holscher makkelijk passeren. 1-0. Een aantal minuten later kreeg BATO op de rand van de zestien een vrije trap en verdediger Dennie Schepers werd geklopt in het duel. 2-0.
Reageer!

SVBO(zon) pakt eerste drie punten

NIEUW WEERDINGE - SVBO heeft de eerste 3 punten van het seizoen binnen. Na twee nederlagen werd er uit tegen Titan gewonnen met 4-3. De overwinning was terecht, al lijkt het in de uitslag anders. SVBO maakte het zichzelf erg moeilijk door weinig kansen te benutten. Het kwam al snel achter op 1-0, nadat de bal niet goed werd weggewerkt. Niet veel later was het al wel weer 1-1 door Nick Klingenberg. De 1-2 viel ook in de eerste helft en het was weer Nick Klingenberg die van dichtbij inkopte, de 1-3 werd voor rust gemaakt door Toin Loves.
Reageer!

SVBO ruim langs NKVV

BARGER OOSTERVELD - SVBO begint sterk aan de wedstrijd. Er wordt goed getikt en het spel bevindt zich veelal op de helft van NKVV. SVBO krijgt al snel kansen, maar schoten van Ruud Goeree en Bas Wolbers worden gekeerd door keeper Frank Botter. NKVV krijgt ??n enorme kans, uit een vrije bal wordt op de lat gekopt. Toch heeft SVBO de overhand, na een goede aanval schiet Frank Goeree vanaf 30 meter prachtig raak in de rechter bovenhoek 1-0. NKVV raakt na een snelle counter weer de lat. Even later combineert SVBO goed en is het Robert Veringa die na een ingenieus steekballetje van Bennie Jeurissen binnen schuift.
Reageer!

Zwartemeerse Boys te sterk voor KSC

ZWARTEMEER ? Via een 3-0 ruststand won Zwartemeerse Boys met 5-2 van KSC. In de eerste fase van de wedstrijd ging de strijd aardig gelijk op. Halverwege de eerste helft scoorde Zwartemeerse Boys 1-0 via Danny Huls. In de 29e minuut was het weer raak voor de thuisploeg. Uit een genomen vrije trap scoorde Danny Rocks de 2-0. In de 37e minuut was het Ferdy Arling die uit een genomen corner de bal tegen de touwen werkte. 3-0. Pal voor rust had KSC recht gehad op een strafschop wegens handsbal in het strafschopgebied door een inzet van Sander Schuiling.
Reageer!

AFC '34 lijdt eerste nederlaag, rood voor doelman

LEUSDEN - AFC '34, de tegenstander voor FC Emmen op dinsdag 22 september in de tweede ronde van de KNVB beker, heeft op de derde speeldag de eerste nederlaag geleden. De Alkmaarders, die afgelopen vrijdag gezamenlijk de wedstrijd Telstar-FC Emmen bezochten, verloren de uitwedstrijd tegen Roda '46 met 4-3 en zijn daardoor naar de tweede plaats in de zondag eerste klasse A afgedaald.
Reageer!

C-jeugd pakt drie punten in Enschede

FC Emmen/SC Heerenveen C heeft in de uitwedstrijd tegen SC Enschede de tweede zege van het seizoen behaald. De D-pupillen gingen thuis met 4-2 onderuit tegen NEC/FC Oss .
Reageer!

SVV?04 bluft Dwingeloo af

SCHOONEBEEK - Dwingeloo wist niet hoe ze het hadden. Na 10 minuten was de wedstrijd al verloren tegen SVV'04. De uit de derde klasse gedegradeerde roodhemden gingen na afloop van de wedstrijd (4-0) met de staart tussen de benen huiswaarts. De supporters die iets te laat waren op het sportpark hebben het eerste doelpunt van Joost Hindriks niet gezien want in de derde minuut schoot hij de bal onberispelijk hard achter de graaiende handen van doelman Erwin Hof.
Reageer!

Valther Boys wint ook 3e wedstrijd.

BARGER COMPASCUUM - Het gelukte de boys uit Valthe om ook de 3e wedstrijd in deze competitie winnend af te sluiten. De lastige uitwedstrijd tegen SVBC in Barger Compascuum werd met 3 ? 1 gewonnen. Ook in deze wedstrijd liet Valther boys zien dat er een team in het veld staat dat hard wil werken om tot een goed resultaat te komen. Manco in deze wedstrijd was het scorend vermogen, want Valther boys aanvallers Tom Meijer en Gert Hilgen lieten aardige mogelijkheden onbenut.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda