Voetbal

Meet & Greet spelers, begeleiding en vrijwilligers FC Emmen

EMMEN - Vanmiddag werd op stadion meerdijk een Meet & Greet gehouden om de spelersgroep kennis te laten maken met de vele vrijwilligers die FC Emmen heeft. Ondanks dat enkele al op vakantie zijn was er toch nog een grote groep vrijwilligers aanwezig om met de beklende maar ook vooral nieuwe spelers kennis te maken. Het geheel werd geopend door technisch manager Tiemo Meertens die de doelstelling van deze middag in enkele woorden kenbaar maakte. Onder het genot van een hapje en drankje waarbij een aantal spelers als ervaren ober de gasten bedienden. Al met al weer een geslaagde middag waarbij ook menig plaatje werd geschoten.
Reageer!

Afscheid Geert Jeuring na 24 jaar trouwe dienst

EMMEN - Op de laatste dag van juni 2009 nam FC Emmen op passende wijze afscheid van onderhoudsmedewerker Geert Jeuring. Uit handen van manager interne zaken, Arie den Boer, ontving hij twee enveloppen met inhoud. Geert Jeuring was een onderhoudsman van het eerste uur.
Reageer!

FC Emmen test Griekse aanvaller

EMMEN - FC Emmen heeft momenteel de Griekse aanvaller Kostas Koulidis op proef. De 19-jarige rechterspits is afkomstig van de Griekse derdeklasser Eordaikos2007 en kwam voor vertegenwoordigende elftallen in zijn geboorteland uit.
Reageer!

FC Emmen lastig voor FC Groningen

ASSEN - FC Emmen heeft het oefenduel tegen FC Groningen met 2-1 verloren maar kan desondanks op een prima wedstrijd terug blikken. Voor de Groningers waren Serhat Koc en Gonzalo Garcia succesvol, de Emmer tegentreffer kwam van de voet van Xander Houtkoop. Het duel werd in Assen voor ruim tweeduizend kijkers gespeeld.
Reageer!

FC Emmen presentert nieuwe co-sponsor

EMMEN - Kon Emmen de afgelopen weken al goed sponsornieuws melden, deze week begint goed en wederom kan de club melden dat er een nieuwe co-hoofdsponsor is; Schuurman Schoenen: dat past me wel!
Reageer!

FC Emmen dinsdag in Assen tegen FC Groningen

EMMEN - Aanstaande dinsdag gaat FC Emmen verder met het oefenprogramma met de wedstrijd tegen FC Groningen. Het duel wordt op het sportpark van Achilles 1894 in Assen gespeeld. Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar bij: Receptie Univ? stadion, Euroborg Groningen en ServicePUNT Assen/ Stichting Veiligheidszorg, Stationsplein 3 te Assen (0592 - 330696). De entreeprijzen zijn: zittribune (beperkt beschikbaar) 15 euro, staanplaats volwassenen 10 euro, staanplaats kinderen tot en met 12 jaar 5 euro.
Reageer!

Pedro Beda schiet FC Emmen naar zege

BARGER OOSTERVELD - FC Emmen heeft een prima prestatie neergezet door de Turkse middenmoter Istanbul BB met 2-0 te verslaan. Spits Pedro Beda nam beide goals voor zijn rekening. De wedstrijd werd gespeeld op het terrein van se zondag 1e klasser SVBO. Van de voorbereiding op het seizoen 2008/09 heeft FC Emmen geleerd overwinningen in deze fase niet over te waarderen, niettemin was de 2-0 zege op het Turkse Istanbul veelbelovend. De bloedjonge formatie van trainer Harry Sinkgraven lokte regelmatig applaus uit met fraaie combinaties plus een optimale inzet.
Reageer!

Eden Hotel C-hoofdsponsor FC Emmen

EMMEN - Eden Hotel Emmen is met ingang van het nieuwe seizoen co-hoofdsponsor van FC Emmen. Eden City Hotels met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Caf? Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden Hotel Group voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen.
Reageer!

Robert Fik redt eer voor WKE

EMMEN - Voor 4000 toeschouwers won Ajax dinsdagavond in Emmen de oefenwedstrijd tegen WKE met 1-7. Bij rust stond het al 0-5 door treffers van Kennedy Bakircioglu en vier maal Dario Cvitanich. WKE had voor rust niets in te brengen tegen een fris spelend Ajax. Na de thee namen de gasten uit Amsterdam gas terug. Wel werd het na een kwartier spelen 0-6 door Jan-Arie van der Heijden. In de slotfase maakte Robert Fik uit een vrije trap de 1-6, waarna Ajax speler Darko Bodul de eindstand bepaalde op 1-7.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda