Voetbal

Mannen KNVB beker Amateur poule

HEERENVEEN - Aan de hand van de indeling met nummering en het speelschema kan eenvoudig het bekerprogramma worden samengesteld. De competitieleiders behouden zich het recht voor om af te wijken van het speelschema. Groep 1: zaterdagvoetbal Groep 2: zondagvoetbal Groep 3: hoofd- en 1e klasse zaterdag en zondag Groep 1 en 2 speelschema Wedstrijddag 1 15/16 augustus 1-4 2-3 Wedstrijddag 2 22/23 augustus 3-1 4-2 Wedstrijddag 3 29/30 augustus 1-2 3-4 Groep 3 speelschema Wedstrijddag 1 22/23 augustus 1-4 2-3 Wedstrijddag 2 25/26 augustus 3-1 4-2 Wedstrijddag 3 29/30 augustus 1-2 3-4 Teams in groep 3, die ook uitkomen in de KNVB beker betaald voetbal, spelen op een andere datum.
Reageer!

Afrikaanse toeter ?Vuvuzela? op de tribune bij Ajax - Feyenoord?

ROTTERDAM - Het kan zomaar want de Afrikaanse toeter, die zoveel stof deed op waaien tijdens de Confederations Cup in Zuid Afrika wordt in Nederland inmiddels veelvuldig aangeboden op internet. Zo staan op de zakelijke handels website Stock4you.nl inmiddels verschillende aanbiedingen van leveranciers. Op Marktplaats.nl en Speurders.nl wordt de Vuvuzela al veelvuldig aangeboden voor particulieren.
Reageer!

Voorverkoop FC Groningen - FC Emmen

EMMEN - De voorverkoop van de oefenwedstrijd FC Emmen - FC Groningen op dinsdag 14 juli aanstaande begint voor de FC Emmen supporters op dinsdag 30 juni bij de receptie van FC Emmen. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.
Reageer!

SVBO oefent tegen N.E.C.

BARGER OOSTERVELD - De profs van N.E.C. Nijmegen komen zaterdag 4 juli op bezoek bij SVBO uit Barger-Oosterveld (Emmen). Het eerste elftal, dat op een haar na promotie miste naar de hoofdklasse C, zal het die dag (met nieuwe hoofdtrainer Zephnad Wattimury) om 15:00 uur gaan opnemen tegen N.E.C. De Nijmegenaren eindigden in de Eredivisie op een 11e plek. Na een goede competitiestart viel de tweede helft van het seizoen een beetje tegen.
Reageer!

Huldiging WKE voor wedstrijd tegen Ajax

EMMEN - WKE wordt op dinsdag 7 juli door de gemeente Emmen gehuldigd. Op die dag speelt de Emmer hoofdklasser thuis tegen tegen Ajax. Voordat de wedstrijd begint zal burgemeester Cees Bijl op Sportpark Grote Geert de huldiging verrichten. WKE greep dit seizoen drie titels: zondag hoofdklasse C, zondagamateurs en algeheel kampioen van Nederland.
Reageer!

WKE - Ajax UITVERKOCHT

EMMEN - De oefenwedstrijd WKE - Ajax zal volgende week dinsdag 7 juli worden gespeeld voor een UITVERKOCHT huis. Ruim 4000 toeschouwers zullen op het Grote Geert Sportpark aan de Sluisvierweg voor een geweldige ambiance zorgen. De kaartverkoop is vanaf vandaag gesloten.
Reageer!

Jong Oranje wijkt uit naar Emmen

EMMEN - Emmen wordt het vertrekpunt van Jong Oranje in de race naar het EK Onder 21 in 2011. Onder leiding van de nieuwe coach Cor Pot opent de ploeg de kwalificatiereeks op vrijdag 4 september met een thuiswedstrijd tegen Finland. In het stadion van FC Emmen wordt om 19.30 uur afgetrapt.
Reageer!

Blencom ICT solutions co-hoofdsponsor FC Emmen

EMMEN - Blencom ICT solutions uit Assen is volgend seizoen co-hoofdsponsor van voetbalclub FC Emmen. FC Emmen is erg blij met deze nieuwe aanwinst. Blencom ICT solutions ziet deze samenwerking als de kans om meer regionale bekendheid te genereren. Door deze sponsorovereenkomst zal Blencom een prominente plek krijgen op de uitingen van FC Emmen. Directeur Blencom ICT solutions, Richard Giezen verteld: ?We dragen de club FC Emmen een warm hart toe.
Reageer!

FC Emmen competitieprogramma 2009/2010

ZEIST - Het competitieprogramma voor het seizoen 2009/2010 van FC Emmen in de Jupiler League is bekend en het ziet er als volgt uit:
Reageer!

Hof van Saksen redder in nood FC Emmen

NOOITGEDACHT ? Hof van Saksen blijft hoofdsponsor van FC Emmen. Tenminste tot dat de nieuwe hoofdsponsor zich aanmeldt. Tot die tijd ? in ieder geval tot de derde week augustus ? prijkt Hof van Saksen op onder andere de shirts van het eerste elftal. Algemeen directeur FC Emmen Henk Eising is blij. ?Ik liep juichend door de gangen. Het is super. De zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor in deze economische tijd is moeilijk. Dan is het geweldig als de huidige hoofdsponsor ons een tijd uit de brand helpt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda