Voetbal

Vuelta Stierschieten rond thuisduel tegen Eagles

EMMEN - Ook FC Emmen ontkomt niet aan de Vuelta gekte: de wielerronde van Spanje waarin Emmen dus op het eind van de maand augustus als finishplaats fungeert. Ter ere daarvan wordt voorafgaande aan de wedstrijd op maandag tegen Go Ahead Eagles het Vuelta stierschieten beoefent.
Reageer!

Erica ?86 wint van CSVC

COEVORDEN - In de eerste bekerronde van het seizoen, stond ook de wedstrijd tussen CSVC uit Coevorden en Erica?86 op het programma. CSVC, uitkomend in de 3e klasse zaterdag, was van tevoren favoriet voor de eindoverwinning tegen 5e klasser Erica ?86. Op sportpark de Klinkenvlier in Coevorden ging de wedstrijd om 14:30 van start. Beide ploegen begonnen ietwat aftastend, wat resulteerde in een laag tempo en weinig gevaarlijke momenten. De eerste kans was voor Erica?86, halverwege de eerste helft. Laatste man Nils Reuvers bediende spits Zander Hogenberg door de bal vlak achter de verdediging van CSVC te leggen.
Reageer!

Emmer D-jeugd veel te sterk voor WKE

EMMEN - FC Emmen/SC Heerenveen D is het bekertoernooi begonnen met een 17-0 zege op WKE D1. FC Emmen/SC Heerenveen D, met een volledig nieuwe selectie, had geen enkele moeite met de D'tjes van WKE. Matthijs Hensens werd in dit eenzijdige duel topscorer met 6 goals. Voor de overige treffers tekenden Thijs Uineken 2, Jan Scholten 2, Daniel Sanafikhah 1, Roelof van Dijk 1, Levon van Dijk 1, Thyrann Lambers 1, Bram Komduur 1, Gerrit van der Weide 1 en Jochem Scholten 1. FC Emmen/SC Heerenveen D: Sinot (31. Beugeling): Levon van Dijk (31. Spang), Jongbloed (31. Harms), Sanafikhah, Komduur, Uineken (31. Lambers), Jan Scholten, Uineken (31. Van der Weide), Roelof van Dijk (31. Drenth), Hensens, Jochem Scholten. FC Emmen/SC Heerenveen C oefende op de Meerdijk tegen SC Erica C1 en won met 9-0.
Reageer!

WKE veel te sterk voor Nieuw Buinen

EMMEN - De eerste offici?le wedstrijd van WKE was vandaag in het kader van de districtsbeker tegen mede hoofdklasser Nieuw Buinen. Nieuw Buinen heeft goed ingekocht, maar moest vanmiddag toch een drietal (en niet de minsten) missen. WKE miste ook een vijftal spelers, maar de selectie van WKE is breed genoeg om dit op te vangen.
Reageer!

SVBO wint eigen Adbecotoernooi

BARGER OOSTERVELD - 1e klasse r SVBO won zondagmiddag met 3-0 de finale van het eigen Adbecotoernooi tegen Emmen Av. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 via een treffer van Nick klingenberg en na rust bepaalden Rene Wolbers en Tim Flokstra de eindstand op 3-0. Destrijd om de 3e en vierde plaats tussen Titan en SVBO 2 eindigde na een 0-0 ruststand in een 3-1 overwinning voor Titan. Peter Koops, Robin Broekema en opnieuw peter Koops zorgeden voor een 3-0 voosprong waarna peter prins tien minuten voor tijd de eretreffer scoorde.
Reageer!

Overzicht bekervoetbalprogramma zaterdag, 15 augustus,

Vandag gaat de bekercompetitie 2009-2010 ook van start als voorbode op de nieuwe competitie. In ongeveer 260 puoles spelen de ploegen om een plek in de 1e KO Ronde. Het programma voor vandaag en mogen zondag, ziet er als volgt uit:
Reageer!

Sp. Zweeloo met kleinst mogelijke verschil onderuit

ZWEELOO - Het eerste herenteam van Sportclub Zweeloo wacht nog op de eerste winst tijdens de voorbereiding. Op het eigen Alterbarg - waar veld 1 wordt geplaagd door engerlingen - ging de ploeg van de nieuwe trainer Hans Pullen op het mooi gelegen tweede veld met het kleinst mogelijke verschil onderuit tegen de buren van VV Sleen za. De ruststand (0-1) in de sportieve oefenderby, die helaas al meerdere seizoenen niet in competitieverband wordt gespeeld, bleek ook de eindstand.
Reageer!

Vaste rugnummers voor eerste selectie

EMMEN - Voor het komende seizoen zijn ook nu weer vaste nummers uitgedeeld aan de spelers van de FC Emmen. Er zijn er tot nu toe 18 uitgereikt en de spelers die eventueel nog zullen aansluiten zullen dan een vervolgnummer krijgen. De lijst ziet er nu als volgt uit: 1. Agil Etemadi 2. Timothy Cathalina 3. Arjen Bergsma 4. Sjors Paridaans 5. Hassan Bai Kamara 6. Niek Ripson 7. Michel Poldervaart 8. Erik van der Ven 9. Pedro Beda 10. Roy Stroeve 11. Xander Houtkoop 12. Kevin G?rtz 13. Joos Valgaeren 14. Tim Siekman 15. Wesley Wakker 16. Harm Zeinstra 17. Steven de Blok 18. Tamas German
Reageer!

vv Roden en vv ONR organiseren landelijk voetbal talententoernooi

RODEN - Op zaterdag 22 augustus organiseren VV Roden en VV ONR gezamenlijk het Voetbal Talenten Toernooi 1STE KLASSE van district Noord. Het succesvolle jeugdtoernooi dat in 2004 voor het eerst in Alkmaar werd georganiseerd is inmiddels uitgegroeid tot een prestigieus Nederlands kampioenschap. Vanaf augustus worden, verdeeld over het land, in totaal 12 districtstoernooien gehouden voor tien tot twaalf jarige voetballers, de zogenaamde D pupillen. De beste teams van alle districtstoernooien voetballen later in het seizoen samen met elkaar om het Nederlands Kampioenschap.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda