Voetbal

FC Emmen verrast met 3-1 zege op FC Twente

GRONAU - FC Emmen heeft in het Duitse Gronau een verrassende 3-1 zege op FC Twente behaald. Bij rust leidden de Emmenaren al met 2-0 tegen een niet op zijn sterkst uitkomende Twentse formatie. Xander Houtkoop was twee maal succesvol.
Reageer!

FC Emmen krijgt Paul Voss op proef

EMMEN - FC Emmen laat vanaf dinsdag Paul Voss meetrainen. De 21-jarige aanvaller heeft tien seizoenen in de jeugdopleiding van PSV doorgebracht en speelde het voorbije seizoen bij de Belgische derdeklasser Club Luik. FC Emmen heeft geen overeenstemming met Erik van der Ven kunnen bereiken. De financi?le eisen van de middenvelder waren voor de club niet haalbaar.
Reageer!

Gezamenlijke aanpak Sportiviteit & Respect

ZEIST - Het voetbalbrede programma Sportiviteit & Respect gaat op zaterdag 25 juli - de openingsdag van het nieuwe voetbalseizoen - officieel van start. ,,Het is de hoogste tijd om wanordelijkheden op en rond de voetbalvelden uit te bannen, deze collectieve aanpak is daarvoor hard nodig", aldus Danny Hesp, van de Vereniging van Contractspelers.
Reageer!

Voetbalacademie zoekt chauffeurs

EMMEN - De voetbalacademie SC Heerenveen/FC Emmen heeft dringend behoefte aan chauffeurs voor het halen en thuisbrengen van spelers in de regio's Hardenberg en Meppel. Ge?nteresseerden kunnen contact opnemen met Bert Pijfers (0620606214).
Reageer!

SC Heerenveen tegen AZ om de Super Cup

HEERENVEEN - SC Heerenveen opent zaterdagavond het voetbalseizoen met het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen AZ uit Alkmaar. De wedstrijd tussen de bekerwinnaar en landskampioen van vorig seizoen, wordt gespeeld in de Amsterdam Arena. Bekerwinnaar Heerenveen kan in de Arena niet beschikken over de geblesseerden Michael Dingsdag , Geert Arend Roorda en Arnor Smarason.
Reageer!

WKE naar Barendrecht voor Super Cup

EMMEN - WKE speelt op zaterdag 22 augustus in Barendrecht tegen de lokale hoofdklasser in de strijd om de Super Cup amateurvoetbal. Loting wees uit dat de algeheel kampioen amateurvoetbal uit Emmen op bezoek moet bij de bekerwinnaar amateurvoetbal. Het duel in Barendrecht begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Laarhuis uit Delden. Als het duel na 90 min nog niet is beslist volgt een verlenging en daarna eventueel een strafschoppenserie.
Reageer!

FC Emmen test drie Hongaren talenten

EMMEN - FC Emmen heeft vanaf donderdag een drietal Hongaarse spelers op bezoek: een spits, een rechterverdediger en een centrale middenvelder. Zsolt Szokol (19) en Laszlo Zelenyanski (19), respectievelijk rechtsback en centrale middenvelder zijn afkomstig van B?k?scsaba 1912 El?re SE. Deze club staat bekend om haar goede jeugdopleiding en heeft contacten met SC Heerenveen. Beide spelers hebben meerdere duels voor Hongarije onder 19 op hun staat van dienst staan. Tamas German (22) is een spits van de Hongaarse tweede divisieclub Lombard Papa FC. Het trio kwam woensdag op Schiphol aan en trainde donderdag voor het eerst mee.
Reageer!

Selectie sluit trainingskamp af op de mountainbike

EES - De selectie van FC Emmen heeft na een weekje pittig oefenen het trainingskamp in Ees besloten met een tochtje op de mountainbike. Dit zou eerst op vrijdag plaatsvinden maar door de ingelaste oefenwedstrijd op zaterdag tegen FC Twente werd het een dagje vroeger. Ondanks dat de regen de route door de bossen tussen Ees en Exloo tot een zeer glad en modderige zorgde werd er door de mannen keihard gefietst. Onderweg tijdens de clinic die werd geleid door Edwin Horstman, werden enkele spciale opdrachten afgewerkt waarbij het zetten van een bidon tijdens het fietsen en een klimwedstrijdje.
Reageer!

Kaartverkoop Jong Oranje gaat van start

EMMEN - Op vrijdag 4 september aanstaande speelt Jong Oranje tegen Jong Finland. Het gaat hier om de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Kaartverkoop vanaf zaterdag 25 juli via www.knvb.nl of vanaf maandag 27 juli bij de receptie, tijdens kantooruren, van het Univ? stadion. Prijs per kaartje ? 8,-. Voor groepen zie www.knvb.nl.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda