Voetbal

Afgelastingen wegens Coronavirus

HEERENVEEN - Het coronavirus zorgt ervoor dat een groot aantal wedstrijden in de eerste speelronde van het seizoen 2020/2021 niet kan worden gespeeld. Mail afgelastingen naar redactie@tweenul.nl.
Reageer!

vv Emmen en vv Bargeres sluiten complex na coronabesmettingen

VOETBAL - De sportcomplexen van vv Emmen en vv Bargeres gaan tijdelijk op slot. De clubs doen dat nadat er enkele leden zijn besmet met het coronavirus. Bij Drenthina, waar ook corona is geconstateerd, spelen het eerste en tweede elftal dit weekend niet. De Meerdijk is in ieder geval tien dagen niet toegankelijk. Trainingen en wedstrijden kunnen dus voorlopig niet doorgaan. "De KNVB is er niet blij mee, die ziet liever niet dat de hele club niet kan spelen", zegt voorzitter Peter Bouws.
Reageer!

DVC’59 heeft geen kind aan Valther Boys

NIEUW DORDRECHT - In poule 3 van de bekercompetitie stond het vizier bij DVCâ??59 zondagmiddag op scherp. Met een 10-2 overwinning op Valther Boys kan de nieuwe trainer Dennis Bruns in ieder geval met een goed gevoel op terugkijken. De doelpunten vielen als rijpe appeltjes van de boom. Wel moesten de withemden hoe de gasten uit Valthe in de 8e minuut na een afgeslagen aanval via een snelle counter op een 1-0 voorsprong wisten te komen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda