Voetbal

De lach is terug bij kampioen WKE '16

EEXT - En dat was vanmiddag te zien in de kampioenswedstrijd tegen Eext. Ofschoon kampioenswedstrijd, ze waren verleden week al, zonder te spelen, kampioen geworden. Nou ze speelden vandaag ook als een kampioen.
Reageer!

Erica 86 laat voorsprong uit handen glippen

ERICA - Op deze stralende zaterdagmiddag stond de wedstrijd tegen DSZ op het programma. Het veld op Erica lag er strak bij en ook het weer speelde een mooie bijrol. Van de wedstrijd eerder dit seizoen wist 86 zich nog te herinneren dat DSZ zich geen raad weet met de (voor de vijfde klasse kenmerkende) fysieke duels en dit was dan ook de strijdwijze voor de wedstrijd.
Reageer!

Degradatie Bargeres definitief na verlies bij Musselkanaal

MUSSELKANAAL - Bargeres is definitief gedegradeerd naar de 4e klasse. Vorig jaar vrij onverwacht via de nacompetitie in de derde klasse gekomen maar de ploeg wist zich dit jaar niet te handhaven. Veel excuses kunnen worden aangevoerd maar verreweg de belangrijkste is dat de selectie te smal is en er op dit moment te weinig kwaliteit aanwezig is om in de derde klasse een rol van betekenis te spelen.
Reageer!

Klazienaveen bezwijkt onder dadendrang The Knickerbockers

EMMEN – Op sportpark de Planeet werd voorafgaande aan de wedstrijd Klazienaveen – The Knickerbockers een minuut stilte gehouden na het plotseling overlijden van de 39-jarie Erik Beekman, jeugdleider bij KZC C1.
Reageer!

VIOS en Valther Boys delen de punten

OOSTERHESSELEN – Valther Boys moest naar VIOS dat goed op dreef is. Het staat 6e op de ranglijst en ongeslagen bovenaan in de derde periode. ValtherBoys staat in de derde periode op de tweede plaats.
Reageer!

Schoonebeek pakt winst in slotfase tegen DSC’65

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag moest Schoonebeek tegen DSC’65 en had alleen nog een theoretische kans op nacompetitie voor promotie, Ook DSC’65 heeft nog een paar puntjes nodig om de nacompetitie ontlopen.
Reageer!

Bargeres laat een van de laatste kansen liggen tegen SVV 04

EMMEN - Voor Bargeres is het doek bijna gevallen. Met nog 8 punten achterstand op Musselkanaal en CEC en 11 punten op Twedo is degradatie nauwelijks meer af te wenden. Zelden is Bargeres zo slecht uit de startblokken gekomen als tegen SVV 04.
Reageer!

Belangrijke winst voor SVBO

BARGER OOSTERVELD - In de zondag 1e klasse F boekte SVBO een belangrijke 2-1 overwinning op Bergum. De mannen van trainer Rolf Veneboer wisten met deze overwinning de directe degradatie te ontlopen.
Reageer!

Moeizame winst voor Sc Erica

ERICA – In de zondag 1e klasse F behaalde Sc Erica een moeizame 1-0 overwinning op LSC 1890. De ploeg van trainer Claus Boekweg kon de puntjes op wel goed gebruiken want de afstand naar de gevarenzone was maar een viertal punten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda