Voetbal

EHS’85 verdient langs OVC’21

EMMERSCHANS - Op een redelijk bespeelbaar veld, heeft EHS’85 belangrijke punten gepakt. Tegen OVC’21 uit Ommen werd het in eigen huis aan de Weergang 3-1. Mark Linneman, Richard Fuhler en Joey Franke kwamen voor de Schanskers op het scorebord.
Reageer!

SVBO (Zat) pakt drie belangrijke punten

MUSSEL - In de zaterdag 4e klasse D deed SVBO zaterdagmiddag in en tegen Mussel goede zaken door de plaatselijke voetbaltrots op een 4-0 nederlaag te trakteren. De mannen van trainer Jan Moes legden de basis voor deze overwinning al in de eerste helft met een 3-0 ruststand. SVBO kwam goed uit de startblokken want in de 3e minuut lag het balletje al in het netje via Nick Klingeberg die een goede voorzet prima wist af te ronden. 0-1.
Reageer!

WKE laat zich verrassen door Stadskanaal

STADSKANAAL – In de zondag 2e klasse L verloor WKE-16 zondagmiddag na een 1-1 ruststand met 5-2 van Stadskanaal, de nummer 9 op de ranglijst. WKE begon goed en had al in de eerste minuut een grote kans, maar in de 3e minuut sloeg het noodlot toe, want Harm Hindriks scoorde in eigen goal. 1-0. In de 13e minuut kreeg WKE-16 een strafschop nadat Hendrik Gustin in het strafschopgebied was gevloerd.
Reageer!

NWVV kan voorsprong niet vasthouden

MUSSELKANAAL - In de zaterdag 5e klasse F eindigde de wedstrijd tussen SETA en NWVV na een 1-2 ruststand in een 3-3 gelijkspel. De mannen uit Nieuw Weerdinge begonnen niet goed aan de wedstrijd, want het kwam al snel op een 1-0 achterstand, maar daarna kreeg het toch wel een overwicht. Dat resulteerde na een klein kwartier spelen in een doelpunt van Roy Super die een voorzet van Marko Mihalji prima afrond met een treffer. 1-1.
Reageer!

Erica 86 pakt drie puntjes tegen Steenwijker Boys

ERICA – In de zaterdag 5e klasse ging de wedstrijd Erica’86 tegen Steenwijker Boys ook gewoon door en hield de drie punten in eigen huis. Erica’86 trainer Cor Huls zag zijn ploeg een goede wedstrijd op de mat leggen en won na een 1-2 achterstand bij de rust uiteindelijk met 4-3. Erica’86 begon wel voortvarend aan de wedstrijd want binnen vijf minuten was het Niek de Wolde die een goede voorzet van Sven Huls binnen kon tikken. 1-0.
Reageer!

Drenthina onderuit tegen De Weide

HOOGEVEEN â?? In de zaterdag 2e klasse J kon Drenthina in Hoogeveen tegen De Weide niet echt potten breken. De eindstand van 2-0 stond halverwege de wedstrijd al op het scorebord via doelpunten van Jasper Strijker en Nick Muysson. Drenthina kreeg wel de eerste mogelijkheid in de wedstrijd, maar De Weide scoorde als eerste.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda