Voetbal

SVBO zat pakt puntje in Hoogezand

HOOGEZAND – In de zaterdag 4e klasse D nam SVBO een puntje mee uit Hoogezand. De wedstrijd tegen HS 88 eindigde in een 0-0 eindstand. Beide ploegen begonnen voortvarend aan de wedstrijd en gingen vol voor de drie punten. De eerste kans kreeg de thuisclub in de 19e minuut, maar Wesley Bakker zag een bal via onderkant van de lat weer teug in het veld vallen. Daarna golfde het spel op en neer.
Reageer!

NWVV wint ook van Steenwijker Boys

STEENWIJK – In de zaterdag 5e klasse F won NWVV opnieuw. Nu was Steenwijker Boys het slachtoffer van de dadendrang van NWVV dat met 4-1 wist te winnen. De wedstrijd wel al vroeg opengebroken door een doelpunt van Roy Supér. 0-1. Een minuut of vijf later wist de thuisclub toch snel iets terug te doen via een doelpunt van Niek Schokker. 1-1.
Reageer!

Titan pakt drie punten tegens DSC’65

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D deed Titan afgelopen zondag wat het moest doen en dat was winnen van het laag geplaatste DSC’65. Na een 2-0 ruststand wonnen de Nieuw Weerdingers op eigen veld met 3-0. Binnen tien minuten was het Titan dat de wedstrijd openbrak en via Rick Hendriks op een 1-0 voorsprong wist te komen.
Reageer!

Schoonebeek pakt eerste driepunter tegen Balkbrug

NIEUW SCHOONEBEEK - Na twee keer gelijk en 1 keer verlies, pakte Schoonebeek dan eindelijk de eerste driepunter. Thuis in Nieuw Schoonebeek op sportpark De Gruinte werd Balkbrug met 1-0 verslagen. Schoonebeek wilde gelijk vanaf het begin, het nog puntloze, Balkbrug onder druk zetten. En dat resulteerde in de zevende minuut tot een grote kans voor Stijn Schepers, maar zijn inzet ging net voorlangs. Langzaamaan kwam Balkbrug onder de druk uit en via een paar snelle uitbraken kwam er dreiging.
Reageer!

SVBO speelt gelijk tegen FVC

BARGER OOSTERVELD - SVBO heeft de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FVC gelijkgespeeld. SVBO creerde vandaag een aantal goede kansen, maar benutte er te weinig. Na rust werd FVC sterker en kreeg SVBO uiteindelijk de deksel op de neus. SVBO begon met de volgende spelers Lennon Ebeltjes, Jelmer Scholtens, Stefan Kuper, Rene Wolbers, Nick Hidding, Dylan Wessels, Stan Kroeze, Roy Jagt, Quentin Brands, Robin Heijne en Davy Wessels. Op de bank Tom Jeuring, Jeroen Walda, Maarten Wielens, John Grummel en Twan Waidijk.
Reageer!

Nieuwsbrief FC Emmen

- Wedstrijdverslag Heracles Almelo - FC Emmen, door Ben Haverkort - Businessvoetbal FC Twente - FC Emmen - Terugblik Battle of the North - FC Emmen business app
Reageer!

Dani Hoffard boekt manchezege in het NK Quads in Holten

HOLTEN - Dani Hoffard uit Barger Oosterveld heeft in de laatste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Quads in Holten een manchezege weten te boeken. Hoffard reed een zeer sterke eerste manche waarin hij als winnaar over de finish wist te komen. In de tweede manche kwam hij na een matige start niet verder dan een vierde plaats en werd hiermee derde in de daguitslag.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda