Voetbal

Titan opnieuw een trapje lager

DALEN – Met een heuse zevenklapper werd Titan zondagmiddag door Dalen uit de 3e klasse C gewipt. De Nieuw Weerdingers keken halverwege tegen een 2-0 achterstand aan door een treffer van Steven Balstra in de 14e minuut en Tijmen Venhorst in de 21e minuut.
Reageer!

Twedo in veilige haven en CEC in de herkansing

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen CEC en Twedo in een 1-1 gelijkspelspel. Het werd een zeer matige wedstrijd waarin beide ploegen niet in staat waren om de score te openen.
Reageer!

EHS 85 sluit af met winst op HOC

EMMERSCHANS – In de zondag 4e klasse D sloot EHS’85 de regulier competitie af met een 3-2 op HOC. De ploeg va Cor Huls kwam wel snel op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Rik Buiter.
Reageer!

Zwartemeerse Boys wint van Protos

ZWARTEMEER – In de zondag 4e klasse D won Zwartemeerse Boys de laatste wedstrijd van deze competitie met 4-0 van Protos. De ploeg van Jan Moes wist in e 28e minuut op een 1-0 voorsprong te komen via een doelpunt van Jeffrey Mulderij.
Reageer!

Roy Stroeve hangt voetbalschoenen aan de wilgen

VOETBAL - Het zit erop voor Roy Stroeve. De oud-prof van FC Emmen, Heracles, Sparta en ADO Den Haag speelde vanmiddag zijn laatste officiële voetbalwedstrijd. Hij deed dat voor zaterdageersteklasser DZOH, de club waar hij de laatste vier jaar speelde. De club uit Emmen had nog een kleine kans op het bereiken van de nacompetitie, maar moest dan winnen van koploper vv Groningen. Dat lukte niet. De thuisclub won en pakte zo de titel.
Reageer!

Supportersbus gaat rijden naar NEC - FC Emmen

EMMEN - Op zondag 21 mei gaat er bij voldoende deelname een bus voor supporters rijden naar de uitwedstrijd van FC Emmen tegen NEC uit Nijmegen. Het vertrekpunt is het supportershome Dug Out daar waar de bus vertrekt om 13.15 uur. Men kan zich opgeven na de thuiswedstrijd tegen NEC op telefoonnummer 0591-239075. De kosten zijn € 30,00 voor volwassenen en leden van de supportersvereniging betalen € 20,00. .
Reageer!

SVBO sluit seizoen goed af door winst op Hoogeveen

HOOGEVEEN - Thuis tegen SVBO heeft Hoogeveen het seizoen op zijn zachts gezegd matig afgesloten. In een kleurloos duel gaf het voor rust binnen een minuut twee treffers weg, iets dat de ploeg na de rust niet meer wist te corrigeren.
Reageer!

ValtherBoys wint ook laatste wedstrijd met ruime cijfers.

VALTHE - Valther Boys speelde afgelopen zondag zijn laatste wedstrijd in de reguliere competitie van de 5e klasse E. Na deze wedstrijd die met 6-1 werd gewonnen van Eext, wacht nog de nacompetitie voor promotie naar vierde klasse. Eext werd in de heenwedstrijd verslagen met 1-2 in een moeilijke en harde wedstrijd. Deze middag was er geen vuiltje aan de lucht.
Reageer!

FC Emmen naar halve finale play offs

EMMEN - Vooraf leek FC Emmen-RKC Waalwijk een duel dat schriftelijk kon worden afgedaan en dat bleek nog waar ook. FC Emmen was wellicht van plan het eigen publiek iets moois voor te schotelen maar dat lukte niet echt. Belangrijk was het niet dat FC Emmen de wedstrijd met 1-0 verloor, de plaatsing voor de halve finale kwam geen moment in gevaar. Komende donderdag krijgt de play offs voor FC Emmen een vervolg, alleen de tegenstander is nog niet bekend.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda