Voetbal

Sc Angelslo degradeert naar de vijfde klasse

OLDEHOVE – Sc Angelslo komt in het nieuwe seizoen uit in de vijfde klasse. De ploeg van trainer John van den Wildenberg verloor in de tweede ronde van de nacompetitie met 2-1 bij OKVC.
Reageer!

Bekerfinaledag Jeugd bij vv Emmen

EMMEN - Op zaterdag 10 juni as. is de vv Emmen gastvereniging voor de bekerfinaledag jeugd en senioren. Vanaf augustus vorig jaar zijn de teams al in actie.
Reageer!

NK Schoolhandbal in de Gemeente Emmen

EMMEN - Op zaterdag 17 juni a.s. vindt in de Gemeente Emmen al weer voor de 42e keer het NK Schoolhandbal voor basisscholen plaats. En wel in 4 sporthallen. Uit heel Nederland doen er scholen mee. Alle regio’s hebben, indien noodzakelijk, zowel voorrondes als regio finales gespeeld. Er wordt gespeeld in vier poules.
Reageer!

FC Emmen gaat door met Youri Loen

EMMEN - Youri Loen blijft tenminste nog één seizoen aan FC Emmen verbonden. De linkspoot die afgelopen zomer op de slotdag van de transfermarkt werd toegevoegd aan de selectie, bereikte eerder vandaag een akkoord met de clubleiding.
Reageer!

Sc Angelslo degradeert naar de vijfde klasse

OLDEHOVE – Sc Angelslo komt in het nieuwe seizoen uit in de vijfde klasse. De ploeg van trainer John van den Wildenberg verloor in de tweede ronde van de nacompetitie met 2-1 bij OKVC. Angelslo was een week eerder in de thuiswedstrijd al met 2-1 onderuit gegaan.
Reageer!

FC Emmen gaat door met Youri Loen

EMMEN - Youri Loen blijft tenminste nog 1 seizoen aan FC Emmen verbonden. De linkspoot die afgelopen zomer op de slotdag van de transfermarkt werd toegevoegd aan de selectie, bereikte eerder vandaag een akkoord met de clubleiding. Hij tekent een contract voor 1 seizoen, plus een optie voor het seizoen 2018/2019.
Reageer!

Weerdinge promoveert

WEERDINGE – Op sportpark De Luwte in Weerdinge stuurde de plaatselijke voetbaltrots donderdagmiddag tegenstander Bellingwolde met een 4-1 nederlaag naar huis. Na de 2-1 overwinning in Bellingwolde en deze ruime winst promoveren de mannen van trainer Jan Marc Bosman naar de 3e klasse C.
Reageer!

Weiteveense Boys promoveert naar 4e klasse

ZWARTEMEER - Na de thuiswedstrijd met 1-0 te hebben gewonnen wist Weiteveense Boys ook de tweede wedstrijd tegen Zwartemeerse Boys met 1-0 te winnen. Weiteveense Boys promoveert nu naar de 4e klasse D.
Reageer!

Waardig afscheid Roy Stroeve

EMMEN - Op een zonnig sportpark Zwaneveld in de Rietlanden werd afgelopen zaterdag op waardige wijze afscheid genomen van Roy Stroeve via een door maatje Berry Hoogeveen en zijn vrouw en van Roy geregelde wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda