Voetbal

FC Klazienaveen wint topduel tegen SV Bedum

KLAZIENAVEEN - FC Klazienaveen deed zaterdagmiddag op sportpark De Planeet goede zaken gedaan door met 2-1 van koploper SV Bedum te winnen. Beide ploegen hebben overigens met Klaverblad verzekeringen de zelfde hoofdsponsor en streden ook nog om de Klaverblad Bokaal. De mannen van trainer Casper Goedkoop door een tegentreffer wel even wakker worden geschud.
Reageer!

Almere City FC houdt FC Emmen op 2-2

ALMERE - FC Emmen heeft zich in de zondagssessie te Almere van een goede en minder goede zijde laten zien. Het goede was dat de ploeg een snel opgelopen 2-0 achterstand wegpoetste en het minder goede was dat het voor de vijftiende keer genoegen nam met een gelijkspel.
Reageer!

SVBO pakte derde zege op rij

LEEUWARDEN –In de zondag 1e klasse F behaalde SVBO zijn derde overwinning op rij. Na GAVC en Noordster werd zaterdagavond FVC met 1-3 verslagen. Bij rust stond het 1-0 FVC, maar na rust kreeg FVC de deksel op de neus. SVBO was beter en scoorde wel uit de kansen die het kreeg. 1-3. In de 20e minuut werd kwam FVC op voorsprong.
Reageer!

WKE-16 zonder moeite langs Witteveense Boys

WITTEVEEN – In de zondag 4e klasse D heeft koploper WKE-16 het zondagmiddag niet moeilijk gehad. Al in een vroeg stadium creëerde WKE een veilige voorsprong. In de 9e minuut opende Henk Bakker de score en na een kwartier was het Ferdy Poelman die de 0-2 aantekende. Vlak voor rust zorgde Ferdy Poelman voor de ruststand van 0-3 ruststand.
Reageer!

SVV’04 laat twee punten liggen

HOLLANDSCHEVELD – Een punt was na de wedstrijd tegen SVV’04. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Het was een wonder dat er geen doelpunten werden gemaakt in deze wedstrijd gezien het aantal kansen. HODO mocht zich het gelukkigst prijzen met de puntendeling, de gasten uit Schoonebeek schoten deze middag bepaald niet met scherp en tevens stond er in de goal bij HODO een niet te passeren keeper Marcel Pol.
Reageer!

Titan verdiend naar overwinning op Schoonebeek

SCHOONEBEEK – In de zondag 4e klasse D ontving Schoonebeek afgelopen zondag Titan. De heenwedstrijd werd door Schoonebeek nog met 0-4 gewonnen, maar nu werd trainer Arends geconfronteerd met een gehavende selectie. Tegen Protos pakte dit nog goed uit, maar deze middag bleek dat Titan van een ander kaliber was en meer dan terecht met 0-2 won. Het scorebord stond amper op aan toen al na 24 seconden,
Reageer!

vv Emmen niet verder dan gelijkspel

EMMEN – In de zondag 1e klasse F kwam vv Emmen niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Bergum. Het begon voortvarend voor vv Emmen. De mannen van trainer Hendrik Oosting kwamen al vrij snel in de zesde minuut op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van Bergum. Maar daarna werd een beter vv Emmen niet beloond. Na iets meer dan een half uur spelen kwamen de gasten uit Friesland zelfs op gelijke hoogte door een doelpunt van Justin Boomsma. 1-1.
Reageer!

Drenthina stelt teleur tegen Groen Geel

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J liep Drenthina op eigen veld tegen een teleurstellende 1-0 nederlaag. De mannen van trainer Gerrie Benes speelden een matige partij op tegen het op de voorlaatste plaats staande Groen Geel. En juist die punten had Drenthina hard nodig om uit de buurt te blijven van de degradatiezone.
Reageer!

Nipte overwinning DZOH op Omlandia

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J behaalde DZOH een nipte 1-0 overwinning op Omlandia dat in 2018 nog niet had verloren. DZOH was in deze wedstrijd de beter voetballende ploeg, maar wist niet echt tot scoren te komen ondanks de mogelijkheden die het kreeg. Halverwege stond het nog 0-0 en in de tweede helft bleef DZOH doorgaan waar het de eerste helft mee bezig was. Aanvallen en de tegenstander vast zetten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda