Voetbal

Promotie scheidsrechters HZOD

EMMEN – De opleidings- en begeleidingsactiviteiten van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost-Drenthe (HZOD) werpen elk jaar zijn af. Een aantal leden van de groep is komend seizoen op een hoger niveau actief.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Wouter Marinus!

EMMEN - FC Emmen heeft voor de tweede maal binnen een week toegeslagen op de transfermarkt: Wouter Marinus meldde zich vandaag nadat hij de medische keuring succesvol had afgerond in Emmen alwaar een contract voor twee seizoenen voor hem klaar lag. De 23-jarige -uit Zuidwolde afkomstige- aanvallende middenvelder stond nog één seizoen onder contract bij PEC Zwolle, maar mocht desondanks vertrekken en maakt transfervrij de overstap naar de Drentse Eredivisionist.
Reageer!

Valther Boys terug in de kelder van het amateurvoetbal

WEDDE – Valther Boys was in deze laatste wedstrijd van het seizoen niet meer zichzelf. Het ging om lijfsbehoud in de Vierde klasse D zondag. Wedde die als tweede was geëindigd in de vijfde klasse ging voor promotie. Wedde liet direct zien wat het van plan was deze middag en nam het meteen heft in handen. Al in 8e minuut was het raak. Een vrije bal van Jasper Reininga werd onhoudbaar in de linkerbovenhoek geschoten. 1-0.
Reageer!

Geen finaleplaats voor CEC

EMMELOORD - In de strijd om promotie naar de 2e klasse af te dwingen moest CEC als eerste de horde Emmeloord nemen. In en tegen Emmeloord wilden trainer Erwin van Oosten en zijn mannen proberen de finale te halen tegen Dalen of Ruinerwold. Helaas liep het allemaal anders. Na een 3-1 ruststand verloren de compascumers met 5-2 van de thuisclub.
Reageer!

Geen promotie voor Titan

NIEUW WEERDINGE - Het is Titan niet gelukt om kampioen WKE naar de derde klasse te volgen. Op eigen veld liep het zondagmiddag tegen een 3-2 nederlaag op tegen Siddeburen. Na een 1-1 ruststand eindigde het duel in een 3-2 overwinning voor de herkanser uit de derde klasse B. Titan begon overigens voortvarend aan de wedstrijd.
Reageer!

FC Emmen contracteert Jason Bourdouxhe

EMMEN - FC Emmen presenteert vandaag Jason Bourdouxhe. De 27-jarige Belg onderging hedenochtend succesvol de medische keuring en zette vervolgens op De Oude Meerdijk zijn krabbel onder een overeenkomst voor één seizoen, plus een optie voor een tweede seizoen bij de kersverse Eredivisionist. Bourdouxhe had een aflopend contract bij Helmond Sport en komt transfervrij over naar de enige profclub van Drenthe.
Reageer!

Schoonebeek wint laatste thuiswedstrijd van Bargeres

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag kreeg Schoonebeek Bargeres op bezoek. Voor beide teams stond er niet zo veel meer op het spel; Schoonebeek kon theoretisch nog een periode pakken, en Bargeres kon theoretisch nog op een nacompetitieplek voor degradatie komen. Toch maakten beide teams er een vermakelijke pot van, die uiteindelijk door Schoonebeek met 3-2 werd gewonnen.
Reageer!

Gemeente huldigt FC Emmen bij promotie naar eredivisie

EMMEN - Na de 0-0 in eigen huis blijft het nog even spannend. Maar als FC Emmen zondag in Rotterdam van Sparta wint, gaat de gemeente spelers en staf huldigen op het Raadhuisplein. Namens de provincie zal gedeputeerde Henk Jumelet de club feliciteren. Iedereen is dan vanaf 19.30 uur welkom om de spelers toe te juichen en de promotie naar de eredivisie te vieren. De huldiging zelf zal rond 21.oo uur zijn. Bij een eventuele verlenging in Rotterdam, kan dit later worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda