Voetbal

WKE trefzeker tegen SVV 04

EMMEN – In de zondag 3e klasse C begon WKE fris en fruitig aan de wedstrijd tegen SVV. De 3-0 overwinning verleden week tegen Dalen had de ploeg duidelijk een boost gegeven. Met Sander Meertens op het middenveld nam WKE direct het initiatief.
Reageer!

NWVV verzuimd volle winst te pakken

MUSSELKANAAL – In de zaterdag 5e Klasse E moest NWVV de punten in Musselkanaal achter laten. Na een 3-0 ruststand verloor de ploeg uit Nieuw Weerdinge met 3-2 van SETA. De mannen van NWVV keken al in de 6e minuut tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van David Yuksel.
Reageer!

vv Emmen in slotfase onderuit tegen Heerenveen

EMMEN – In de zondag 1e klasse F verloor vv Emmen in de extra toegevoegde tijd de wedstrijd tegen vv Heerenveen. Na een 0-1 ruststand verloren de mannen van trainer Hendrik Oosting met 3-2 van het lager geplaatste vv Heerenveen. De vv Emmen begon matig aan de wedstrijd en kwam in de 19e minuut op achterstand door een doelpunt van Abdikarim Mohamed. 0-1.
Reageer!

Twan Waidijk goudhaantje voor SVBO

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F deed SVBO zondagmiddag goede zaken door in en tegen Nieuw Buinen met 3-0 te winnen. Uitblinker in deze wedstrijd was Twan Waidijk die tegen de rode lantaarndrager alle drie doelpunten voor zijn rekening nam.
Reageer!

Schoonebeek blijft door opnieuw nederlaag onderin bungelen

NIEUW SCHOONEBEEK â?? In de zondag 4e klasse E won DVC 59 met 2-1 van Schoonebeek. Het onderaan staande DVC ??59 pakte daarmee haar eerste overwinning. Beide teams onderkenden het belang van een goed resultaat en legden een nerveuze wedstrijd op de mat. Uiteindelijk boekten de gasten uit Nieuw Dordrecht hun eerste driepunter.
Reageer!

Zwartemeer wast over Buinen heen

ZWARTEMEER – In de zondag 5e klasse E had Zwartemeerse Boys een super dag. Het op de derde plaats staande ploeg uit Zwartemeer kende geen pardon met Buinen, de nummer negen van de ranglijst. Het won met maar liefst 8-0.
Reageer!

SC Angelslo onderuit bij koploper CSVC

COEVORDEN – In de zaterdag 4e klasse E liep Sc Angelslo zaterdagmiddag tegen een 3-1 nederlaag op. In Coevorden was CSVC te sterk voor de mannen uit Emmen. Hoewel ongebruikelijk maar CSVC begon erg matig aan het duel en leek in de 10e minuut op voorsprong te komen na een rake kopbal van Justin Regtop.
Reageer!

SVBO zoekt jeugdteams voor toernooi

BARGER OOSTERVELD – SVBO zoekt jeugdteams voor een tweetal toernooidata. Het SVBO JO13 en JO15-toernooi is op zaterdag 1 juni. Het SVBO JO8, JO9, JO10 en JO11-toernooi op zaterdag 8 juni. De toernooidagen vallen buiten de KNVB speelkalender en SVBO vraagt geen inschrijfgeld. U kunt uw teams per mail aanmelden bij: toernooicommissie@vvsvbo.nl. De toernooien starten ‘s ochtends om 9:00 uur en aan het begin van de middag is er voor alle teams een prijs.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda