Voetbal

Erica 86 vergeet te winnen van VCG

GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse F leek het op de laatste plaats staande Erica’86 voor een verrassing te zorgen in Geesbrug, maar verloor na een 1-0 ruststand uiteindelijk met 3-2 van VCG de nummer 2 op de ranglijst. In de eerste helft was de thuisclub de bovenliggende ploeg die feller en gretiger speelde dan de gasten uit Erica.
Reageer!

vv Emmen pakt punt en SVBO verliest

BARGER-OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F wisselend succes voor de Emmer clubs. vv Emmen kwam in Grouw niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen GAVC en SVBO liet op eigen veld dure punten liggen na een 1-0 nederlaag tegen WVV. Terwijl FC Emmen op een steenworp afstand tegen ADO Den Haag een 3-2 overwinning behaalde, speelde SVBO een zeer matige wedstrijd tegen de ploeg uit Winschoten.
Reageer!

Verdiende drie punter voor Drenthina

TEN BOER – In de zaterdag 2e klasse J behaalde Drenthina in de uitwedstrijd tegen Omlandia een nipte maar verdiende 1-0 overwinning. De wedstrijd tegen Omlandia kenmerkte zich vooral in de weersomstandigheden volgens Drenthina trainer Peter Timmer:
Reageer!

Nipte maar verdiende overwinning voor Titan

ZWEELOO - In de zondag 4e klasse E behaalde Titan zaterdagavond een nipte maar verdiende 1-0 overwinning op vv Sweel. Deze stand stond al met de rust op het scorebord nadat Remco Moorman in de 35e minuut na een afstandsschot een afvallende bal oppikte en de bal tegen het net wist te tikken. Gezien de kansen misschien te weinig, want Titan zag twee keer een bal het houtwerk teisteren en twee keer ging een kopbal rakelings langs de verkeerde kant van de paal.
Reageer!

Belangrijke winst voor NWVV

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 5e klasse F deed NWVV goede zaken door de thuiswedstrijd tegen VVAK met 2-0 te winnen. An een ruststand van 0-0 zorgden Christiaan Klompmaker s en Roy Supér voor de doelpunten van NWVV. De eerste helft was volgens trainer Geert Aalderink meer spannend dan fraai met een misschien iets makkelijker voetballende VVAK.
Reageer!

Pubquiz EHS’85 groot succes

EMMERSCHANS – Afgelopen zaterdag 9 februari was de kantine van voetbalclub EHS’85 uit Emmerschans het decor voor de eerste QuizNight. Ongeveer 20 teams van 4 personen streden daar om de prijzen maar natuurlijk vooral om de eer. Het publiek was zeer divers. Zowel clubmensen als deelnemers van buitenaf waren van harte welkom.
Reageer!

SVBO neemt punt mee uit Leeuwarden

LEEUWARDEN â?? In de zondag 1e klasse F kwam SVBO zaterdagavond in Leeuwarden niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen FVC. Het werd wel een boeiend duel. SVBO begon goed aan het duel. Een voorzet vanaf links van Gerdes werd bij de tweede paal binnen getikt door Quentin Brands en stond het binnen het minuut al 1-0 voor SVBO. Daarna had SVBO direct de tweede kunnen maken. Brands schoot, maar via een voet van een verdediger ging de bal over.
Reageer!

Henk Bakker weer goudhaantje voor WKE

EMMEN – In de zondag 3e klasse C won WKE-16 op Sportpark Grote Geert met 2-1 van Weerdinge dat een goede lering had van de thuiswedstrijd in Weerdinge. Ze hadden zich voorgenomen dat het niet weer zou gebeuren dat ze overlopen zouden worden. Vanaf minuut één zaten ze er boven op en hadden grote delen van de eerste helft het betere van het spel. Tot grote kansen leidde dat echter niet. Ook de 0-1 voor Weerdinge kwam niet uit een uitgespeelde kans.
Reageer!

FC Emmen huurt Nick Kuipers tot de zomer

EMMEN - FC Emmen heeft zich voor de vijfde keer versterkt deze transferperiode. Nick Kuipers (26) wordt tot de zomer gehuurd van ADO Den Haag. De rechtsbenige centrale verdediger speelde dit seizoen acht officiële wedstrijden voor de Hagenezen. Hij scoorde daarin één keer, namelijk het winnende doelpunt op bezoek bij PEC Zwolle (2-3).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda