Voetbal

Erica'86 2 wint nipt van ZZVV

ERICA - Doordat de competitie dit jaar laat begon, er een oneven aantal ploegen in de competitie zit en een tegenstander eenmaal af moest zeggen, kon het gebeuren dat Erica '86 2 eind oktober pas toe was aan de derde competitie wedstrijd. Het nog ongeslagen ZZVV 4 kwam op bezoek.
Reageer!

Titan maatje te groot voor Bargeres, 1 - 4

EMMEN - Titan was een maatje te groot voor Bargeres. Vooral in de beginfase had Titan Bargeres pijn kunnen doen. De vele kansen werden echter niet benut. Het eerste doelpunt viel wel al in de 7de minuut. Jos Smidt krulde de bal vanaf buiten de 16 meter schitterend in de linkerbovenhoek en liet keeper Niels Kloppenburg kansloos. Bargeres was in de defensie behoorlijk verzwakt door afwezigheid van enkele spelers en dat was merkbaar.
Reageer!

SC Angelslo moeizaam langs SV Mussel

EMMEN - De wedstrijd begint in hoog tempo en de strijd gaat gelijk op. Tot aan de 37e minuut zijn er hier en daar wat mogelijkheden maar er wordt niet gescoord. Dan wordt in de 38e minuut de wedstrijd stil gelegd, Dennis Huitsing van SV Mussel loopt een pijnlijke nekblessure op wanneer hij verkeerd terecht komt in een duel met Danny Oosterdijk. Als de Ambulancemedewerkers hem na een half uur van het veld halen gaat de wedstrijd verder.
Reageer!

Titan maatje te groot voor Bargeres

EMMEN - Titan was een maatje te groot voor Bargeres. Vooral in de beginfase had Titan Bargeres pijn kunnen doen. De vele kansen werden echter niet benut. Het eerste doelpunt viel wel al in de 7de minuut. Jos Smidt krulde de bal vanaf buiten de 16 meter schitterend in de linkerbovenhoek en liet keeper Niels Kloppenburg kansloos. Bargeres was in de defensie behoorlijk verzwakt door afwezigheid van enkele spelers en dat was merkbaar. Na de 0 – 1 kreeg Titan vele kansen.
Reageer!

5x goud voor Pencak Silat Panca Asas

EMMEN - Op zondag 29 oktober nam Pencak Silat Panca Asas deel aan het International Open Tanding Championship te Leeuwarden. Dit toernooi is georganiseerd door de Nederlandse Pencak Silat Bond (NPSB), en is de afsluiter van het wedstrijd seizoen van 2017. Het internationale karakter trok een grote groep Duitse strijders mee in dit kampioenschap. In de categorie jeugd deden 2 strijders van Panca Asas mee. Dani Bos en Dani Kruit. Beiden gaven hun best maar helaas was dit niet genoeg waardoor hun tegenstanders er met de winst vandoor gingen.
Reageer!

Weiteveen pakt weer 3 punten na overwinning op EHS’85

WEITEVEEN - Weiteveense Boys was na drie nederlagen op rij weer toe aan een overwinning. Dit moest afgelopen zondag thuis gebeuren tegen EHS’85. De wedstrijd begon rommelig en ging gelijk op. De beste kans in de beginfase van de wedstrijd was voor Weiteveense Boys, na een kwartier speelde legde Roudy Steffens de bal op het hoofd van Peter Menke maar keeper Jesper Katoen van EHS’85 redde goed.
Reageer!

SVV’04 wint van HODO

SCHOONEBEEK - In de eerste helft was er weinig krachtverschil tussen beide ploegen. Dit in tegenstelling tot wat de ranglijst deed vermoeden. Zowel SVV’04 als HODO werkten erg hard, maar dit ging vaak ten koste van de zuiverheid in het samenspel. Hierdoor ontstonden er weinig kansen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda