Voetbal

Atlas Emmen naar Noord-Nederlands kampioenschap speedsoccer speciaal onderwijs in Groningen

EMMEN - Leerlingen van het speciaal onderwijs uit Emmen verlaten op woensdag 7 februari 2018 hun veilige schoolomgeving voor het grootste en modernste indoor speed soccer centrum van Nederland. Tijdens de Special Heroes Speedsoccer Battle, het officieus Noord-Nederlands kampioenschap speedsoccer, zullen twee teams van de Atlas Emmen spelen tegen jongeren uit Drachten, Groningen, Leeuwarden, Meppel en Hoogeveen.
Reageer!

FC Emmen vloert opnieuw de koploper

EMMEN - FC Emmen heeft voor de tweede achtereenvolgende week de koploper verslagen. Was het een week eerder 2-1 tegen Fortuna Sittard, deze keer moest ook het sterkere geachte NEC Nijmegen er aan geloven. Dankzij een vroege treffer van Alexander Bannink eindigde het duel in een verdiende 1-0 zege voor de Emmenaren.
Reageer!

Schoonebeek trekt aan langste eind na gelijk opgaande wedstrijd

NIEUW SCHOONEBEEK - Na een korte winterstop stond de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar alweer op het programma. En het is gelijk een topper, want tegenstander Sweel staat net als Schoonebeek in de subtop van de vierde klasse D. Trainer Arends kon met een nagenoeg fitte selectie aan de tweede seizoenshelft beginnen, de seizoenshelft waarin de prijzen worden verdeeld. Ondanks dat het midden winter is, was het speelveld op sportpark De Gruinte redelijk bespeelbaar. En na 90 minuten stond er een 3-1 thuisoverwinning op het scorebord.
Reageer!

Ab Jagersma ontvangt ‘gouden scheidsrechtersfluit’

Assen / Noord-Sleen - Ab Jagersma ontving zaterdagmiddag uit handen van de commissaris van de koning Jetta Klijnsma de “Gouden Scheidsrechtersfluit – COVS 2018” voor zijn grote verdiensten voor de voetbalarbitrage. Klijnsma sprak bij de overhandiging lovende woorden over de inzet en betrokkenheid van de 70-jarige inwoner van Noord-Sleen.
Reageer!

Johan Derksen gastspreker tijdens sponsor avond vv SVBO

BARGER OOSTERVELD - De van TV bekende scherpe analyticus en voormalig ploeggenoot van Rolf Veneboer zal deze speciale sponsoravond voor SVBO sponsoren een lezing geven in de kantine van SVBO. Wij verwachten uiteraard dat hiervoor veel belangstelling zal zijn van de sponsoren van de zondag 1e klasser SVBO en zouden daarom graag vroegtijdig van u willen weten wie of hierbij aanwezig wil zijn.
Reageer!

Trainigskamp SVBO goed voor teambuilding

MARBELLA - Het trainingskamp van 1e klasser SVBO in Marbella zit er bijna weer op. Trainingsarbeid een wedstrijdje spelen, maar vooral ook veel ontspanning als bodem voor een goede teambuilding. Dat moet de basis zijn voor een goede tweede helft van het seizoen. Trainer Rolf Veneboer, bezig aan zij laatste seizoen bij de Barger Oostervelders, verwacht nog goede prestaties neer te kunnen zetten.
Reageer!

Spelers SVBO leefden zich uit op het strand

MARBELLA - De tweede dag van het trainingskamp van SVBO in Marbella stond de middag geheel in het teken van het strand. Trainer Rolf Veneboer had ondanks het minder goede weer een stevig programma uitgestippeld voor zijn selectie. Sommige onderdelen ontspannend, maar ook onderdelen die een behoorlijke aanslag op de conditie van de spelers in hakte.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda