Voetbal

SC Angelslo en DKB verdelen de punten

EMMEN - De nummer vier uit de competitie, DKB uit De Krim, kwam zaterdag op bezoek bij Sc Angelslo. Opnieuw een lastige tegenstander voor de Emmenaren. De wedstrijd ging in hoog tempo van start, maar beide ploegen beperkten zich tot wat wilde afstandsschoten.
Reageer!

Buurke schiet Gieten naar overwinning tegen Bargeres

EMMEN - Op papier stond de wedstrijd Gieten - Bargeres maar de wedstrijd werd gespeeld op sportpark Easy Fit van Bargeres. Aan het begin van het seizoen moest Bargeres noodgedwongen, door engerlingen in het gras, de wedstrijd naar Gieten verplaatsen. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin Bargeres in de eerste helft de beste kansen had, maar het niet wist af te maken. Na de rust bracht trainer Jouke Jan Meertens de gepasseerde Jeroen Buurke in het veld. Dit gaf wat meer onrust in de defensie van Bargeres.
Reageer!

Titan verliest van LEO

LOON – In de zondag 3e klasse C liep Titan zondagmiddag in Loon tegen een 3-1 nederlaag op. Een eindstand die al in de eerste helft op het scorebord stond. LEO nam in de 7e minuut een 1-0 voorsprong door Stefan Hindriks.
Reageer!

SVV ’04 verdiend langs Asser Boys

SCHOONEBEEK - In de zondag 3e klasse C boekte SVV 04 een belangrijke overwinning op het op de tweede plaats staande Asser Boys. Een wedstrijd waarin de strijd en inzet van afstraalde bij de mannen uit Schoonebeek.
Reageer!

WKE zakt als een plumpudding in

VALTHE – In de zondag 5e klasse E won WKE moeizaam met 3-2 van Valther Boys. Het eerste half uur werd er redelijk gevoetbald en stond WKE met 3-0 voor. Daarna was WKE volledig de weg kwijt.
Reageer!

SC Angelslo en DKB verdelen de punten

EMMEN - De nummer vier uit de competitie, DKB uit De Krim, kwam zaterdag op bezoek; opnieuw een lastige tegenstander voor de Emmenaren. De wedstrijd ging in hoog tempo van start, maar beide ploegen beperkten zich tot wat wilde afstandsschoten. Angelslo kwam in de twaalfde minuut op voorsprong, toen Abe de Jong vanaf net buiten de zestien meter met een halve omhaal de bal fantastisch binnenschoot.
Reageer!

FC Emmen laat te veel kansen onbenut

EMMEN - Aan het aantal doelrijpe kansen heeft het zeker niet gelegen dat FC Emmen in eigen vesting de punten liet liggen. Zowel voor als na rust waren er voldoende mogelijkheden om de Limburgse formatie op de knieën te krijgen maar de afronding was niet voldoende om Fortuna Sittard van de 3-2 overwinning af te houden. FC Emmen had bij winst de negende plaats kunnen overnemen doch bleef nu op plek elf hangen.
Reageer!

FC Emmen ontvangt opgebloeid Fortuna Sittard

EMMEN - Drie wedstrijden achter elkaar winnen is FC Emmen dit seizoen nog niet gelukt, dat kan vrijdagavond veranderen bij een driepunter tegen Fortuna Sittard. De Limburgers staan momenteel op de zestiende plaats dus lijkt het zo op het eerste gezicht een niet overdreven zware opgave te worden.
Reageer!

SVBO niet verder dan gelijkspel tegen LAC Frisia

BARGER OOSTERVELD – In de zondag1e klasse F verzuimde SVBO om van de onderste plaatsen weg te komen door slechts met 1-1 gelijk te spelen tegen het één plaats hoger staande LAC Frisia.
Reageer!

Klazienaveen laat twee punten liggen tegen SV Bedum

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 2e klasse J kwam vv Klazienaveen niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen SV Bedum. Bij Klazienaveen zat trainer Erwin van Oosten voor het eerst op de bank als vervanger van de ontslagen Daan Lelieveld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda