Voetbal

FC Klazienaveen op eigen veld onderuit tegen Gramsbergen

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 2e klasse J liep FC Klazienaveen op eigen veld tegen een verdiende 3-2 nederlaag op tegen Gramsbergen. FC Klazienaveen kwam na een half uur spelen nog wel op een 1-0 voorsprong via Nick van der Sleen, maar enkele minuten trok een beter voetballend Gramsbergen de stand weer gelijk door een doelpunt van Rutger Dijk. 1-1.
Reageer!

Schoonebeek en EHS’85 in evenwicht

PESSE - Om de nacompetitie te ontlopen, sprokkelde Schoonebeek afgelopen zondag een puntje in Pesse. Schoonebeek staat op de 10e plek en deze donderdag kwam nummer 11 EHS-85 op bezoek. De 12e positie is een nacompetitieplek, en beide team proberen dit te verhinderen. Met een overwinning zou Schoonebeek zich nagenoeg veilig hebben gespeeld. Na een boeiend en terecht 2-2 gelijkspel veranderde er voor beiden niet zo veel op de ranglijst.
Reageer!

Titan wint ook van Wijster

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 4 klasse E deed Titan weer goede zaken. De mannen van trainer Geert Aalderink wonnen in eigen huis met 4-0 van het lager geplaatste Wijster, maar het was wel een wedstrijd met twee heel verschillende helften.
Reageer!

Zandpol stelt teleur tegen Pekelder Boys

NIEUWE PEKELA - In de zondag 5e klasse E stelde Zandpol erg teleur door met 5-1 te verliezen van Pekelder Boys. In de eerste helft gingen de mannen uit Zandpol goed van start en waren aanvankelijk ruim een half uur de bovenliggende partij, maar de ommekeer in de wedstrijd kwam er nadat Appiah Abrahams een rode kaart kreeg.
Reageer!

Sp Roswinkel in tweede helft onderuit

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse E liep Sp Roswinkel op de regenachtige zondagmiddag tegen een ruim 5-1 nederlaag op tegen Buinen. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 na een goede eerste helft van de thuisclub. De mannen van trainer Cor Lubach was de bovenliggende partij en speelde zeer aanvallend.
Reageer!

Nipte maar verdiende overwinning voor SVBC

EES - SVBC uit Barger Compascuum won zondagmiddag in Ees nipt met 1-0 van de plaatselijke voetbaltrots EEC. Deze stand halverwege de wedstrijd al op het scorebord door een treffer van Dani Wittendorp. 0-1. Een magere verhouding van het spelbeeld, maar het zijn wel weer drie punten zegt SVBC ook al had het gezien de kansen ook wel 3-0 of 4-0 kunnen staan.
Reageer!

Bargeres houdt de punten in huis

EMMEN - In de zondag 4e klasse E behaalde Bargeres een mooie 3-0 overwinning op VIOS(O). Na een ruststand van 2-0 stond er negentig minuten een 3-0 eindstand op het scorebord.
Reageer!

Ruime winst voor Weiteveense Boys

ALTEVEER - In de zondag 5e klasse E behaalde Weiteveense Boys na een 1-2 ruststand een 4-1 overwinning op het op de tweede plaats staande Alteveer. De wedstrijd begon overigens met een thuisploeg dat zeker het eerste half uur de bovenliggende partij was.
Reageer!

Schoonebeek sprokkelt punt tegen Pesse

PESSE - Afgelopen zondag moest Schoonebeek uit naar kampioenskandidaat Pesse. De ziekenboeg was weer verder gevuld met o.a. Niek Huser, maar sprokkelde met een 2-2 gelijkspel toch weer een puntje. Pesse startte furieus en doelman Berens van Schoonebeek moest handelend optreden door een kopbal uit de bovenhoek te plukken.
Reageer!

Zwartemeerse Boys steviger op kop na winst op JVV

ZWARTEMEER - In de zondag 5e klasse E deed Zwartemeerse Boys zondagmiddag goede zaken. Na een 3-0 ruststand won het op eigen veld met 6-1 van JVV en de mannen van trainer Hendrikus Mulder zagen Alteveer onderuit gaan tegen Weiteveense Boys.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda