Voetbal

Geen doelpunten bij SVV ’04 - Ruinerwold.

SCHOONEBEEK â?? In de zondag 3e klasse C kreeg SVV 04 zondagmiddag Ruinerwold op bezoek en de wedstrijd op sportpark De Kampen eindigde met 0-0. De wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. In de eerste helft was de kopbal van aanvoerder Brinkman van Ruinerwold dicht bij een doelpunt, maar een prima reflex van de SVVâ??04 doelman Wiljo Wesseling voorkwam de 0â??1.
Reageer!

Monsterzege Titan op VIOS(O)

OOSTERHESSELEN – In de zondag 4e klasse E deed Titan van zich spreken tijdens de uitwedstrijd in Oosterhesselen tegen de plaatselijk trots VIOS O. Na een 0-2 ruststand veegden de mannen van trainer Geert Aalderink de thuisclub met een 0-8 nederlaag van de mat. De Nieuw Weerdingers stond na een kwartier spelen al op een 2-0 voorsprong via doelpunten van Jos Smit en Harm Jan Moesker.
Reageer!

SVBO wint nipt van koploper FVC

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klassse F deed SVBO zaterdagavond goede zaken door na een 0-0 ruststand met 1-0 van koploper FVC te winnen. SVBO moest het doen zonder de basisspelers Maarten Wielens, Twan Waidijk, Robin Heine en Jelmer Scholten, maar trainer Marc Hegeman bracht een team in het veld dat collectief heel sterk voor de dag kwam.
Reageer!

CEC wint nipt van Dalen

EMMER COMPASCUUM - Op sportpark De Runde behaalde CEC zondagmiddag in de zondag 3e klasse C een nipte, maar verdiende 1-0 overwinning op Dalen. Matchwinner werd Daniel Berens die in de 20e minuut een goede aanval van CEC met een doelpunt bekroonde. 1-0. De mannen van trainer Erwin van Oosten wisten deze voorsprong ook over de thee heen te tillen.
Reageer!

HOC pakt eerste periodetitel

ODOORN – In de zondag 4e klasse D wist HOC dankzij een 5-0 overwinning op PJC de eerste periode in de wacht te slepen. De Hunso Oring Combinatie was zondagmiddag veel te sterk voor de gasten uit Nieuwe Pekela. De ploeg van trainer Johan Sikkes stond na 45 minuten op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jelle Siekman en Mark van der Berg.
Reageer!

Presentatiepakken voor Titan

NIEUW WEERDINGE - De eerste selectie van voetbalvereniging Titan is in het nieuw gestoken. De selectie draagt vanaf heden presentatiepakken met reclame van de drie sterren sponsor Uw Beenhouwer Gerard Dijkstra. Voor de wedstrijd tegen VIOS Oosterhesselen ging de selectie op de foto met Gerard Dijkstra (midden).
Reageer!

Top 2000 feest bij Melody

BARGER-OOSTERVELD - Fans van de Top 2000 opgelet. Aan het eind van de Radio 2 Top 2000 stemweek voltrekt zich bij Melody in Barger-Oosterveld een live-versie van de lijst der lijsten. Op zaterdagavond 8 december organiseert Henk Lubbers in de grote zaal van Melody, ingericht in de stijl van het Top 2000-cafe, een waar Top-2000-feest uitgevoerd door de band K’Bam!.
Reageer!

De Vogelvrienden Crescendo houdt weer vogelshow

EMMER COMPASCUUM - De Vogelvrienden Crescendo te Emmer-Compascuum organiseert van 23 tot en met 25 november weer hun jaarlijkse vogelshow. Ook dit jaar zullen er weer ca 600 vogels aan het publiek geshowd worden. Vooraf zijn deze vogel gekeurd door keurmeesters van de NBVV(Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers).
Reageer!

Volle winst voor SC Angelslo bij Tiendeveen

TIENDEVEEN - SC Angelslo in er in geslaagd de uitwedstrijd bij Tiendeveen met 1-3 over de streep te trekken. De eerste 30 minuten speelt Tiendeveen hoog tempo en is de betere ploeg, maar Angelslo houd stand en gaat beter voetballen en krijgt vanaf dat moment meer grip op de wedstrijd. Beide ploegen krijgen grote kansen op de openingstreffer in een open wedstrijd vol strijd. Vlak voor rust breekt Jeroen de Groot de wedstrijd open als hij de 0-1 binnenschuift op een doorkopbal van Rick Zondag.
Reageer!

Drenthina bekert verder ten koste van Weerdinge

EMMEN - In de eerste KO-Ronde van de Noordelijke districtsbeker plaatste Drenthina zich voor de 2e ronde. De zaterdag 2e klasser Drenthina was met 3-0 te sterk voor zondag 3e klasser Weerdinge. Na een gelijk opgaande eerste fase was het Ronald Koops die na een half uurtje de bal uit een goede voorzet langs de Weerdinge doelman plaatst. 1-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda