Voetbal

Eerste verlies voor Weiteveense Boys 1 dit jaar op bezoek bij EHS’85

EMMERSCHANS - Afgelopen zondag nam Weiteveense Boys het in de 2e uitwedstrijd van dit jaar op tegen EHS’85. Weiteveense Boys had deze wedstrijd maar 1 doel voor ogen, en dat was punten pakken. De wedstrijd begon slordig aan beide kanten, er waren niet veel kansen en beide ploegen deden niet voor elkaar onder.
Reageer!

Weer ruime overwinning voor SVBO

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F won SVBO met een 6-1 van Noordster. Een harde koude wind vanaf de zijkant van het veld zorgde voor een onaangename temperatuur om voetbal te kijken. Toch waren er een groot aantal mensen die de moeite namen om te kijken. SVBO begon goed aan het duel en gelijk de eerste kans was al raak.
Reageer!

SVV’04 - EMMS eindigt in Remise

SCHOONEBEEK - De wedstrijd SVV’04 tegen EMMS kende op deze koude en winderige zondagmiddag geen winnaar. Het werd een 1:1 gelijkspel door doelpunten van Jord Anbergen namens EMMS, en Arjen Kocks maakte de gelijkmaker voor SVV’04, Hiermede kreeg SVV’04 vanmiddag te weinig gezien het vertoonde spel. In Schoonebeek was de grasmat bevroren en dus niet bespeelbaar dit weekend, en dus werd in overleg en op verzoek van SVV’04 besloten deze wedstrijd op het kunstgrasveld van EMMS op sportpark “ de Kei “ af te werken.
Reageer!

Schoonebeek op karakter naar winst tegen Protos

STEENWIJKSMOER - Trainer Wilbert Arends en zijn staf misten een handvol vaste basisspelers wegens blessures en wintersport. Na verschillende opties bekeken te hebben, gelukte het hen om een representatief team op de been te brengen. Een team dat op papier misschien aan kwaliteit had ingeleverd, maar dat met een hartverwarmende inzet een 1-3 zege boekte tegen Protos.
Reageer!

vv Emmen keihard onderuit in Groningen

GRONINGEN – In de zondag 1e klasse F liep vv Emmen tegen een verrassende 5-1 nederlaag op tegen GRC Groningen. De eerste kans was voor vv Emmen maar spits Rusamba Rajabu knalde van dichtbij op de vuisten van GRC doelman Gerald van Nieff en de afvallende bal door Patrick Eberhard werd opgepikt maar ook hij vond de doelman op zijn weg.
Reageer!

WKE gemakkelijk langs Zwartemeerse Boys

EMMEN – In de zondag 4e klasse D won WKE-16 met 6-1 van Zwartemeerse Boys. Op deze zonnige gure zondagmiddag had WKE geen enkele moeite met het in de onderste regionen bivakkerende Zwartemeerse Boys. Al in de 11e minuut was het Jochem Scholten die via een verdediger de 1-0 scoorde. In de 21ste minuut scoorde Henk Bakker vanaf rand strafschopgebied met een curve in de rechter benedenhoek. 2-0.
Reageer!

FC Klazienaveen laat onnodig punten liggen

NIEUWLEUSEN – In de zaterdag 2e klasse J liet Klazienaveen twee dure punten achter in Nieuwleusen na een 1-1 gelijkspel. Na een kwartier spelen stond er 0-1 op het scorebord oor een doelpunt van Patrick Bloemberg. Een kwartier voor tijd kwam Nieuwleusen op gelijke hoogte door een doelpunt Justin Beentjes werd het 1-1.
Reageer!

Henk de Haan op sponsoravond CEC

EMMER COMPASCUUM - Afgelopen woensdag hield de sponsorcommissie van zondag derde klasser CEC een speciale avond voor haar sponsoren in de kantine van CEC. Na een inleiding van Edwin Neef van de sponsorcommissie was het de buurt aan Henk de Haan, oud profvoetballer bij o.a. FC Groningen en SV Veendam.
Reageer!

SC Angelslo wint ook thuis van SV Mussel

EMMEN - De wedstrijd begint in een te laag tempo met veel balverlies aan beide kanten. De vrieskou en harde wind maken het eigenlijk onmogelijk om goed voetbal te laten zien maar beide ploegen proberen het beste er van te maken. Sc Angelslo krijgt pas in de 12e minuut de eerste kans maar Ali Arslan schiet over. SV Mussel krijgt in de 40e minuut pas een kansje maar Doelman Jarno Brands kan de bal gemakkelijk oppakken. De ruststand is dan ook 0-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda