Voetbal

Damesvoetbal FC Klazienaveen groeit

KLAZIENAVEEN - Het damesvoetbal in Nederland is, mede ingegeven door het succes van de Oranje Leeuwinnen, groeiende. Ook FC Klazienaveen profiteert hier van mee. Vlak voor het begin van de competitie is het FC Klazienaveen gelukt om een extra meidenteam in te schrijven.
Reageer!

FC Emmen toont karakter en neemt punt mee

NIJMEGEN - FC Emmen heeft de ongeslagen status behouden hoewel daarvoor opnieuw een gelijkspel nodig was: het vierde op rij. Maar dat mocht in dit geval niet deren wat na 92 minuten voetbal stond het nog 1-0 en leek NEC de buit binnen te hebben Het laatste woord was echter aan FC Emmen verdediger Nick Bakker de in de tweede minuut van de extra tijd de 1-1 binnenschoof.
Reageer!

FC Emmen wacht pittige klus in Nijmegen

EMMEN - Het lijkt wel Europa League voetbal voor FC Emmen: eerst een uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen, vijf dagen later gevolgd door een thuiswedstrijd tegen dezelfde tegenstander. Het verschil zit hem ondermeer in het feit dat de resultaten niet bij elkaar opgeteld kunnen worden. Morgen staat eerst het duel in de Jupiler League op het programma, de dinsdag erna komt NEC een tegenbezoek aan Emmen brengen voor de kraker in de eerste hoofdronde van de KNVB beker.
Reageer!

HZOD scoort met talentvolle scheidsrechters

EMMEN/REGIO - De scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid-Oost Drenthe (HZOD) maakt sier met een uniek ontwikkelingstraject voor jonge veelbelovende scheidsrechters. Naast de reguliere rapportage en begeleiding vanuit de KNVB, wil de HZOD beloftevolle scheidsrechters extra begeleiding bieden.
Reageer!

EHS speelt gelijk tegen FC Ter Apel

EMMERSCHANS - De spelers van EHS' nieuwe trainer Cor Lubach zijn afgelopen weekend onderworpen aan een stevig trainingsweekend. Vrijdagavond werd er getraind, met aansluitend een bescheiden feestje voor de selectie. Desondanks werd de selectie zaterdagochtend om 08.15 uur alweer verwacht in de kantine voor een ontbijt. Daarna werd er getraind en geluncht.
Reageer!

Sc Angelslo wint van Borger

BORGER - Angelslo begint sterk aan de wedstrijd tegen Borger en neemt gelijk het initiatief wat resulteert in een open kans voor Gezim Lulli in de 6e minuut al maar hij schiet voorlangs. Angelslo gaat sterk verder met verzorgt voetbal en hoog tempo en Gezim Lullie krijgt in de 15e minuut weer een kans maar treft de doelman van Borger. In de 18e minuut is het raak voor Angelslo , Spits Frank Roethof komt op de keeper af en rond goed af . 0-1
Reageer!

FC Emmen onfortuinlijk tegen Fortuna Sittard

EMMEN - FC Emmen blijft ook na vier wedstrijden ongeslagen maar het derde gelijke spel op rij, deze keer zonder doelpunten, was natuurlijk niet datgene waarop de ploeg mikte. Maar het zat bepaald niet mee tegen de Limburgse formatie. Drie keer het aluminium geraakt, een strafschop gemist en een niet terechte rode kaart voor Cas Peters: dat was de oogst van een regenachtige avond.
Reageer!

FC Emmen met Michiel Hemmen in basis tegen Fortuna

EMMEN - Michiel Hemmen maakt vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn basisdebuut voor FC Emmen. De aanvaller speelde afgelopen dinsdag al een uur lang voor het beloftenteam waarin hij tweemaal scoorde. Om ruimte voor hem te maken moet Michael Chacon wijken. Nick Bakker start eveneens in de basis mede omdat Tim Siekman een blessure aan het duel tegen FC Dordrecht heeft overgehouden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda